quote:
Op zondag 22 juni 2008 19:22 schreef abruzzese het volgende:Ik heb
laats kabeljauw vanuit de koeling (
Alberthein ) met keukenrol droog
gedebt en in de bloem gedaan en boter in de
Pan en daarna als deze is gesmolten wat olijfolie erbij .
Toen heb ik de kabeljauw
eringedaan en goed laten bakken met bewegende pan op het vuur en de vis zwemt
als het wijze in de pan zoals het hoort .
Maar als ik de kabeljauw wil omdraaien valt deze makkelijk
uitmekaar .
Heb ook al de kabeljauw in de oven gedaan op een ovenschaal op 200 graad en dat 20 minuten .
Maar deze kabeljauw is weer
veels te droog en bijna niet te eten en de kabeljauw in de pan met boter en olie smaakt veel beter .
Nu is mijn vraag wat de beste manier is om kabeljauw te bereiden ?
En dan nog een stel andere taalfouten..
Gelukkig is TS beter in koken.. oh nee, wacht..

Ontopic: je moet kabeljauw ook niet vanuit de pan in de oven leggen. Dan valt ie uit elkaar én hij is te droog.
Acquisitie n.a.v. deze post wordt niet op prijs gesteld.
Don't you see going to heaven is just in the thought that you might?
As an on-line radio program grows longer, the probability of a German song approaches 1.