quote:
Op vrijdag 20 juni 2008 12:47 schreef mjan het volgende:Ik vind het er helemaal niet zo smakelijk uit zien eigenlijk. Wat zat er allemaal in?
GESCHIKT VOOR VEGETARIERS BONITA GEPANEERDE GROENTE RAGOUTSNACK.
Bereidingsadvies: bevroren frituren op 180 ºC. ± 4 minuten. groenten 20%, (uien, sperziebonen, maïs, wortel, paprika, bieslook), tarwebloem, plantaardig vet, doorhaalwit, zout, gemengde specerijen. Ingrediënten: groentebouillon(water, uien, sperziebonen, mais, wortel, paprika, bieslook, knoflook), paneermeel(tarwebloem, water, gist, zout, aardappel, rogge, tarwebloem, plantaardig vet, (gedeeltelijk geharde soja olie), doorhaalwit(soja bloem, kalk, maïszetmeel, melkeiwit), groente bouillonpoeder(lactose, plantaardig eiwithydrolisaat, zout, gedroogde groenten, groente-extract (ui, knolselderij, prei, wortel, peterselie), suiker, gistextract, geharde palmolie, specerijen, aroma, maïszetmeel,), zout, gemengde kruiden, specerijen, (selderij), hydroxypropylmethylcellulose, carboxymethylcellulose, natriumglutamaat. Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram onbereid product: 205 kcal (=859 kj), koolhydraten 23 g, vet 11 g eiwit 4 g. Diepvriesproduct bewaren bij ten minste - 20 °C. of kouder, een ontdooid of half ontdooid product nooit opnieuw in vriezen, Hierdoor wordt de kwaliteit ten nadele beïnvloed, denk aan de voedselveiligheid en aan uw gezondheid, is dan rijp voor de afvalbak. Simply the best Quality .