beelz | dinsdag 17 juni 2008 @ 13:52 |
Er zijn verschillende manieren om je pizza in punten te verdelen. Iedereen kent natuurlijk de welbekende pizzasnijder. Ook niet onbekend is natuurlijk een groot mes. Zelf gebruik ik geen van deze methoden, ik ga altijd voor de schaar. Je pizza doorknippen met een schaar heeft iets prehistorisch. Laat de oermens in je los en gebruik eens een schaar om je pizza te verdelen ![]() Anyway... hoe verdelen jullie je pizza in stukken? | |
Ps2K | dinsdag 17 juni 2008 @ 13:55 |
Met de pizza snijder! in twee stukken, dan opvouwen en naar binnen proppen. resultaat: pizza binnen 5 minuten op ![]() | |
Knekwurst | dinsdag 17 juni 2008 @ 14:00 |
Snijden laat ik de Turk altijd doen. ![]() | |
__Saviour__ | dinsdag 17 juni 2008 @ 14:00 |
met zo'n plastic pizzaschaar | |
freiss | dinsdag 17 juni 2008 @ 14:01 |
Ik verdeel hem altijd in zes stukken met een pizzasnijder. | |
veldmuis | dinsdag 17 juni 2008 @ 14:01 |
Pizzasnijder. Met de schaar is voor proleten. | |
#ANONIEM | dinsdag 17 juni 2008 @ 14:02 |
Als ik in mijn eentje eet snij ik met een mes steeds kleine driehoekjes af. Dus geen punt, maar iets ter grootte van mijn hand ongeveer. Eet ik samen dan even met de pizzasnijder wat punten maken. | |
El_Rolando | dinsdag 17 juni 2008 @ 14:02 |
Dubbelvouwen en vreten. | |
Strychnine | dinsdag 17 juni 2008 @ 14:03 |
Met een scherp mes. Ik heb m'n moeder al een paar keer gezegd dat ze eens een pizzasnijder moet kopen, maar zij vind het onzin, en ik ben te lui om er één van m'n eigen centen te kopen ![]() ![]() | |
rene90 | dinsdag 17 juni 2008 @ 14:03 |
Pizzasnijder / schaar, ligt een beetje aan wat voor pizza het is. Salami gaat soms nogal kut met een pizza snijder, dat net de randjes van de salami niet door zijn waardoor je ze van de punt aftrekt. | |
Billary | dinsdag 17 juni 2008 @ 14:04 |
quote:Dat dus. | |
DuTank | dinsdag 17 juni 2008 @ 14:05 |
Met een schaar is voor randdebielen. Ik ben een tank en eet een hele pizza in m'n eentje, dus waarom verdelen??? Ik snijd hem doormidden en dan telkens een stukje er vanaf. Of ik doe hem eerst door de helft, leg ik 1 helft in de oven, zodat ie warm blijft en dan de andere helft nog eens doorsnijden en dan naar binnen schuiven ![]() | |
fotostarter | dinsdag 17 juni 2008 @ 14:05 |
Laten snijden bij de pizzaboer? Diepvriespizza's zit toch nooit geen moer op. Oprollen dus, en naar binnen schuiven. | |
Bioman_1 | dinsdag 17 juni 2008 @ 14:06 |
Mijn pizza's worden altijd gesneden gebracht... | |
DuTank | dinsdag 17 juni 2008 @ 14:07 |
quote: | |
Zeitgeist | dinsdag 17 juni 2008 @ 14:09 |
Pizza snijder natuurlijk. | |
spijkerbroek | dinsdag 17 juni 2008 @ 14:10 |
Ik maak mijn pizza's zelf en snij ze met een pizzasnijder. | |
Qwea | dinsdag 17 juni 2008 @ 14:11 |
pizzasnijder | |
Hydrogeny | dinsdag 17 juni 2008 @ 14:12 |
spijkerbroek | dinsdag 17 juni 2008 @ 14:13 |
![]() | |
Beauregard | dinsdag 17 juni 2008 @ 14:16 |
![]() | |
Strychnine | dinsdag 17 juni 2008 @ 14:17 |
Ahaha ![]() | |
Strychnine | dinsdag 17 juni 2008 @ 14:17 |
quote:Beetje van beide ![]() | |
Stienn | dinsdag 17 juni 2008 @ 14:33 |
pizzasnijder.. trouwens m'n tostie knip ik wel altijd door.. ![]() | |
edcetera | dinsdag 17 juni 2008 @ 14:37 |
Gewoon met je handen scheuren. altijd weer een verrassing, hoe groot je pizzapunt is en of de salami nu met jou punt meekomt of aan het overblijvende gedeelte van de pizza blijft hangen De bezorgpizza's zijn meestal voorgesneden, maar ik heb het geduld niet ervoor om zo lang te wachten en vervolgens ook nog een poot uigetrokken worden dus: altijd een goede voorraad in de vriezer!!! | |
Mirjam | dinsdag 17 juni 2008 @ 14:58 |
ik verdeel 'm met de pizzasnijder in 8 stukken ![]() | |
Yashaaaaa | dinsdag 17 juni 2008 @ 15:11 |
quote: ![]() | |
DroogDok | dinsdag 17 juni 2008 @ 15:28 |
quote: quote: quote:Daar kon je op wachten natuurlijk. Doe het altijd zo: ![]() | |
Faithy | dinsdag 17 juni 2008 @ 15:45 |
quote:neem dan een Calzone ![]() | |
DarkElf | dinsdag 17 juni 2008 @ 15:48 |
door de helft en dan de helften in vieren.. | |
DuTank | dinsdag 17 juni 2008 @ 16:20 |
quote:Het verschil tussen een calzone en een normale is dat de calzone vantevoren wordt dubbelgevouwen, dus dan krijg je toch een ander soort smaak pizza. En kan je dan ook een pizza hawaï als calzone bestellen? | |
Atreidez | dinsdag 17 juni 2008 @ 16:21 |
Grappig, ik gebruik ook altijd een schaar ![]() | |
Bosbeetle | dinsdag 17 juni 2008 @ 16:22 |
lepel en vork | |
Innocence | dinsdag 17 juni 2008 @ 17:53 |
Gewoon met mes en vork eten! Anders met een groot broodmes in 6 punten... | |
Trusten | dinsdag 17 juni 2008 @ 20:02 |
![]() | |
Erasmo | dinsdag 17 juni 2008 @ 20:07 |
quote:Deal extreme heeft daar nog een leuk lasertje voor ![]() | |
_Hestia_ | donderdag 19 juni 2008 @ 17:58 |
Met een pizzasnijder, en als mensen die niet hebben gewoon met mes en vork. | |
Wooldoor | donderdag 19 juni 2008 @ 20:36 |
Als ik bij de italiaan pizza ga eten altijd met mes en vork maar na 5 minuten ga ik helemaal kapot van traagheid en pijn aan mijn klauwen van het moeilijke snijden. Thuis pizza met een pizzasnijder door de midden en dan gewoon stouwen. | |
IQM | donderdag 19 juni 2008 @ 20:38 |
Ach ja, pizza snijden... Ik maak daar nooit zo'n punt van. | |
Hydrogeny | vrijdag 20 juni 2008 @ 10:06 |
quote:Ziet heel handig uit ![]() | |
Stansfield | vrijdag 20 juni 2008 @ 16:09 |
Er gaat niets boven een pizzasnijder. | |
NED | vrijdag 20 juni 2008 @ 16:13 |
quote:Hallo. Dat kan die spaghettivreter toch voor je doen? Je betaalt er immers voor ![]() | |
Yashaaaaa | vrijdag 20 juni 2008 @ 16:48 |
quote:Na die 3-0 zullen ze waarschijnlijk niks meer voor ons doen ![]() | |
Cyberchill | vrijdag 20 juni 2008 @ 17:04 |
quote:Soms ook scheuren | |
Weltschmerz | vrijdag 20 juni 2008 @ 18:57 |
quote:Zou misschien wat zijn als er niet van die letters uitgestanst waren, daar kan ik niet tegen. Alsof ik elke keer zou vergeten waar het mes voor dient als ik het eenmaal gekocht heb, bovendien blijft er alleen maar rommel in hangen die je weer extra afwaswerk oplevert. Gewoon de pizza op een plank leggen, en dan er een goed mes op zetten en duwen, dan ben je er zo doorheen en blijft alles erop liggen. Als je gaat zagen gaat het mis en die ronde messen zijn meestal ook ondingen. | |
Trusten | vrijdag 20 juni 2008 @ 19:08 |
quote:Dat valt ook wel mee hoor ![]() | |
Farenji | vrijdag 20 juni 2008 @ 19:15 |
Een schaar is ideaal. Gebruik ik ook altijd voor vlees, en soms zelf boterhammen! ![]() Grote voordeel is ook dat je alles doorknipt; met een mes trek je de kaas en ander beleg vaak gedeeltelijk mee.. En om nou speciaal een of ander instrument (pizzasnijder) alleen voor de pizza te kopen, terwijl het met een schaar nog beter gaat, dat is pas voor proleten. | |
Trusten | vrijdag 20 juni 2008 @ 19:33 |
quote:Heb hem gekregen evenals m'n kaasmes (ook erg handig!) oa hier te koop: http://www.allgifts.nl/relatiegeschenken.asp?artnr=265610 | |
Liebe | maandag 23 juni 2008 @ 12:31 |
Hadden ze scharen in de oertijd dan. | |
Lips | maandag 23 juni 2008 @ 16:39 |
Ik gebruik altijd een pizzames (zo'n ronde) om 'm doormidden te snijden. Daarna hapklare stukjes ervan snijden die ik met m'n vork opprik! * Lips heeft een hekel aan vieze vingers van het eten | |
David | maandag 23 juni 2008 @ 17:03 |
ik eet pizza eigenlijk altijd met een gekarteld mes en een vork. Voorsnijden is dan ook niet echt nodig. | |
Geqxon | maandag 23 juni 2008 @ 17:05 |
Met mes en vork! | |
Atreidez | maandag 23 juni 2008 @ 17:10 |
Ik krijg elke keer trek in pizza als dit topic voorbij komt ![]() | |
Dauthi | maandag 23 juni 2008 @ 17:11 |
quote:In Italië is het vrij normaal om een pizza op te rollen en dan op eten (eigenlijk zoals wij de turkse pizza doen) In napels is het godslastering om je pizza te snijden. Net als pasta trouwens. | |
Weltschmerz | maandag 23 juni 2008 @ 17:41 |
quote:Hij ziet er voor de rest ook zeker handig uit, een bolle snijkant lijkt me minstens zo effectief als een draaiend rond mes. Maar vooral bij het kaasmes lijken die letters me irritant, maar wel ideaal voor de vergeetachtigen natuurlijk, en voor de dyslecten en analfabeten geven de achtergebleven etensresten nog een mooie hint waar het mes voor dient. quote:Pasta spreekt voor zich, maar van pizza wist ik het niet. Het zal wel typisch voor Napels zijn want het is in Italie hier en daar ook vrij normaal om nog even een pizza na het hoodgerecht te nemen, maar dan dus iedereen een stuk en dan dus ook gesneden. | |
beelz | maandag 23 juni 2008 @ 17:46 |
quote:Ik ook ![]() Had dit topic nooit moeten openen ![]() | |
Dauthi | maandag 23 juni 2008 @ 17:49 |
een napolitaanse pizza is ook vrij klein en heeft zeer weinig beleg. Dus het is ook gewoon makkelijk eten. Der kan tenminste niet van alles afdonderen en zo ![]() | |
Weltschmerz | maandag 23 juni 2008 @ 18:35 |
De bakermat van de pizza, ik houd sowieso niet meer van pizza's met zoveel beleg, dat voegt niks toe, behalve dat het lastiger snijden en eten is. Bij de pizzeria of turk haal ik meestal een napolitana (ansjovis, kappertjes en tomaat), en als ik bij een serieus Italiaans restaurant een pizza na neem, dan meestal iets met 20 gram verdwaalde inktvis en een blaadje ruccola of zoiets. | |
Dauthi | dinsdag 24 juni 2008 @ 00:01 |
Sinds ik de pizza met rucola heb ontdekt wil ik ook niks anders meer hoor. Gewoon een margarita, met extreem goede mozzarella, olijfolie, en een goede tomatensaus. En dan een lading rucola erop gewoon genieten ![]() | |
honda1990 | woensdag 25 juni 2008 @ 17:49 |
Waarom heb ik dit topic doorgelezen ![]() ![]() |