Boter! Creme fraiche is te zuur.quote:Op donderdag 12 juni 2008 20:34 schreef Queen_Bee het volgende:
Ik heb de chocolade op t vuur, maar ik zat te denken moet er niet boter of creme fraishe of hoe je t spelt erbij? Ik ga t over een cake uitsmeren btw
Je kan er een klein klontje boter in doen, maar je kan het ook latenquote:Op donderdag 12 juni 2008 21:02 schreef Queen_Bee het volgende:
Het moet inderdaad wel een beetje hard worden, ik gebruik t a la glazuur zeg maar, moet niet je vingers uit glippen
Eenschquote:Op donderdag 12 juni 2008 21:08 schreef Popples het volgende:
ik doe er altijd een heel klein beetje room door. maar je kunt hem zo laten hoor.
quote:Op vrijdag 13 juni 2008 00:09 schreef Queen_Bee het volgende:Ik hoop dat ie beter smaakt dan dat ie eruit ziet. Cakes bakken kan ik wel, maar dat versieren was één keer en nooit weer
Hij is voor een verjaardag morgen, zal morgen fotos maken en zeggen of ie gelijk de prullenbak in ging
Dat zeggen ze allemaalquote:Op vrijdag 13 juni 2008 14:12 schreef Queen_Bee het volgende:
Okay, dat koos mn zusje, echt waar!
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |