abonnement Unibet Coolblue
pi_59320384
ja



inderdaad!
pi_59320527
quote:
# Af en toe doe ik gemeen tegen hem en hij heeft zich één keer laten verleiden tot de uitspraak "Jij bent de baas en ik doe wat jij zegt". Waarmee hij mij helemaal goed heeft aangevoeld, want dat was helemaal in de roos.

Ja sorry hoor. Weet zelf ook niet meer wat ik hiermee bedoelde ...Laat maar. Zal de verliefdheid wel zijn.
pi_59396452
quote:
Op woensdag 11 juni 2008 22:12 schreef Leonora het volgende:
  • Af en toe doe ik gemeen tegen hem en hij heeft zich één keer laten verleiden tot de uitspraak "Jij bent de baas en ik doe wat jij zegt". Waarmee hij mij helemaal goed heeft aangevoeld, want dat was helemaal in de roos.

  • Vandaag noemde ik hem stout en hij beaamde vol trots dat hij stout was (?!?). En toen ik dreigde hem te slaan (als grap) vond hij dat leuk. Het kwam pikant over, vooral omdat er nog een collega bij was die uitdrukkelijk geen mening wilde geven over "wat zich allemaal in deze kamer afspeelde". Hahaha.
  • Als je graag de baas bent uit dominantie en hij graag de onderdanige past het lekker. Hou er wel rekening mee dan een D/srelatie vrijwel onverenigbaar is met normale werkrelaties. Als je werkelijk de baas bent in de zin van leidinggevende kan je eigenlijk niets met hem beginnen voordat je daar niet meer werkt.
    Zoals eerder aangegeven geeft het aangaan van relaties op het werk wel risicos. Als je het de moeite waard vind oke. Lekker doen en als het toch niet werkt de consequenties aanvaarden.

    Als je je het kan veroorloven gewoon gaan voor je gevoelens.
    pi_59396488
    quote:
    Op woensdag 11 juni 2008 22:29 schreef Leonora het volgende:

    [..]


    Ja sorry hoor. Weet zelf ook niet meer wat ik hiermee bedoelde ...Laat maar. Zal de verliefdheid wel zijn.
    Nee nu moet je confrontatie met je gevoelens ook aangaan.
    A little bit hateful
    pi_59401742
    quote:
    Op woensdag 11 juni 2008 08:41 schreef Marijkezwolle het volgende:
    En wanneer het wel misloopt, jullie zijn volwassen mensen, daar kun je vast wel mee omgaan en anders is het iets om van te voren in je overwegingen mee te nemen.
    Dat is dus de grootste onzin die er is, jullie zijn volwassen dus...
    Als dat zo was zat nu niet de helft van de kinderen met gescheiden ouders in een loyaliteitsconflict omdat die ouders niet normaal kunnen doen....
    Beneath the gold, bitter steel
    pi_59411196
    Weet je, ik denk dat het gewoon komt doordat we al bijna een jaar bij elkaar op de kamer zitten. Dan groei je nu eenmaal naar elkaar toe. En we zijn allebei gezellige, leuke mensen, in de bloei van ons leven, dus het klikt ook wel. En we hebben een zelfde achtergrond met werk, dat schept ook een band. Maar feit is dat liefde op de werkvloer de werkverhoudingen kan verstoren. En dat wil ik niet riskeren. Wat ik graag als "tussenoplossing" zou willen, is dat we een gewone goede vriendschap aanhouden. En om dat te kunnen, zal ik mijn "verliefde" gevoelens maar moeten verwerken. Ik zou zijn steun op de werkvloer voor geen goud willen missen. Ik had ook graag zijn support in de privésfeer willen hebben, maar vraag me dus af of dat gaat lukken.
    quote:
    Nee nu moet je confrontatie met je gevoelens ook aangaan.
    Dat ik gemeen tegen hem doe, dat gaat vanzelf. Beetje dissen enzo. Juist omdat ik hem leuk vind, maak ik snijdende opmerkingen naar hem toe. En als die hem raken, dan ben ik helemaal blij. Ik wil daarmee ophouden, want volgens mij is dat helemaal niet aardig op den duur. Hij op zijn beurt voelt mij weer goed aan, met zo'n opmerking dat hij doet wat ik wil. Maar het is denk ik bedoeld in de trant van hoffelijkheid richting een dame. Hij vindt het denk ik best belangrijk dat vrouwen met respect behandeld worden. Topvent dus. Echt een leuke gozer. Zucht.
    pi_59411967
    Tja.... deze ervaringsdeskundige zegt: geen relatie aangaan met je collega
    Het is leuk/spannend voor even, maar zodra het niet lekker (meer) loopt, heb je ook problemen op het werk.
    Waar je "normaal gesproken" kon vluchten naar je werk om je relatieproblemen te ontlopen, kan dat straks niet meer.
    En wat het juist zo spannend maakt, is dat alles op de werkvloer gebeurt... en dat maakt het flirten met deze collega juist zo leuk. Je ziet elkaar iedere dag en brengt veel uren met elkaar door. Het is logisch dat je dan een band met deze persoon krijgt en mensen "verwarren" dat al snel met liefde.
    En wanneer men op elkaar uitgekeken raakt, heb je problemen op je werk.

    Ik heb die fout ook een keer gemaakt en dit liep ook helemaal verkeerd af Uiteindelijk ben ik (niet alleen hierdoor) op zoek gegaan naar een andere baan. Wat een drama.
    pi_59433259
    ach alle relaties kunnen op de klippen lopen, en uit eindelijk wie niet waagt die niet wint....

    een goede vent/vrouw vinden kan soms lastiger zijn dan een nieuwe baan dus
    I'm not the man you think I am!
    pi_59441446
    Ik heb drie maanden gedate met onze assistent-bedrijfsleider. Toen ik zei dat het over was is hij drie maanden chaggerijnig geweest op het werk, dat weer samenhangt met het ontslag wat hij vorige week heeft gekregen. Oeps...
    In de tijd van het daten waren er geen problemen, maar ik werkte dan ook maar 1 x per week met hem samen.

    Desondanks voel ik me er niet schuldig over, hij (29) is dus blijkbaar niet volwassen genoeg om zijn gevoelens opzij te zetten tijdens het werk.

    Maar zo kan het dus ook gaan..
    pi_59616377
    quote:
    ach alle relaties kunnen op de klippen lopen, en uit eindelijk wie niet waagt die niet wint....

    een goede vent/vrouw vinden kan soms lastiger zijn dan een nieuwe baan dus


    Ja jeetje, je hebt gelijk. Hier de laatste stand van zaken:

    Heb me netjes aan mijn voornemen gehouden om geen actie te ondernemen, mijn verliefdheid te laten voor wat het is. En wat gebeurt er? Stuurt mijn collega dus heel subtiel aan op een afspraak...met z'n tweeën naar een festival. Dat was dus net. En wat is er gebeurd?? Helemaal NIETS!!!
    We hebben het woord "date" niet laten vallen, maar het was wel ons tweetjes. Heel gezellig dus. En er is dus niets gebeurd. Hij heeft geen expliciete interesse getoond. Sterker nog, we hebben nog even erover gehad hoe het over zou komen bij collega's als ze wisten dat we saampjes uit waren. En vervolgens hadden we het erover wie van de afdeling we mee konden nemen op zo'n uitje...En hij had het ook nog even over één of andere dansmeid uit een disco die hij leuk vond en die hij weer op wilde zoeken (de disco dan, in de hoop dat ie haar weer ziet)
    Dus toen ging ik er maar vanuit dat het geen date was. In ieder geval niet zo bedoeld door hem. Ik kon uiteraard mijn handen niet van hem afhouden en hij liet het allemaal fijn toe. We hebben één omhelzing gehad, ik heb hem patatjes gevoerd en we hebben heel kuis afscheid van elkaar genomen met 3 zoenen op de wang. Lief he allemaal.
    We gaan vast weer uit. Hoop niet dat er dan collega's meegaan eigenlijk. Nou goed, zijn jullie weer op de hoogte. We zijn duidelijk gecharmeerd van elkaar, maar volgens mij heeft hij echt niet door dat we 'n beetje verliefd aan het doen zijn, en/of dat hij kans maakt bij mij. Of hij heeft gewoon echt geen interesse in me.

    Hoe dan ook, als er echt meer is tussen ons, vind ik dat hij de eerste stap moet zetten. Dan maar blijven uitgaan en flirten tot er een lichtje bij hem gaat branden...

    [ Bericht 4% gewijzigd door Leonora op 23-06-2008 00:37:20 ]
    pi_59616947
    Volgens mij zijn jullie allebei op elkaar aan het wachten. Hij maakt nog een subtiele opmerking over iemand die hij met uitgaan tegenkwam in de hoop dat jij daarop reageert. Helaas, geen reactie. Jullie hadden het erover dat andere collega's wel eens wat zouden kunnen gaan vermoeden. Weer een prima gelegenheid om je af te vragen wat hij daar mee bedoeld. Ook stelt hij voor om andere collega's mee te vragen volgende keer. Hij hoopte dat jij dat tegen zou spreken, omdat het met zijn tweetjes natuurlijk veel gezelliger is. Hij durft niet de move te maken. Dat hij je naar een festival meevraagt is voor hem al een grote stap geweest. "Ik heb haar al meegevraagd, nu wacht ik wel of zijn verder initiatief neemt. Misschien vind ze me helemaal niets". Meerdere subtiele hints heb je niet gezien. Wel lief dat jullie zo om elkaar heen draaien .

    Óf hij vind je helemaal niets en wil gewoon aardig overkomen. Bij gebrek aan vrienden vraagt hij een collega mee naar een festival. Al jou stille hints ziet hij niet en hij is zich nergens wat van bewust. Al acht ik de kans hierop niet zo groot.

    Je moet er gewoon voor gaan !
    "In case of dissension, never dare to judge till you've heard the other side."
      maandag 23 juni 2008 @ 01:01:14 #37
    65330 Ruzbeh
    Five inches but its thick
    pi_59617142
    quote:
    Op maandag 23 juni 2008 00:49 schreef Karammel het volgende:
    Je moet er gewoon voor gaan !

    Eens!!
    De beste user. (Waar jij geen waardering voor hebt.)
    pi_59618944
    quote:
    Op maandag 23 juni 2008 01:01 schreef Ruzbeh het volgende:

    [..]


    Eens!!
    Eens eens!

    Mannen vallen op vrouwen die de leiding nemen.
    Disclaimer: Posts van deze user met een korrel zout nemen.
    pi_59633827
    Kweet niet, t hoeft niet.
    Wat nou als ie de waarheid spreekt en daadwerkelijk helemaal niets wil?
    Kweet niet om welke leeftijd t gaat, maar naar een festival hoeft imo helemaal nix te betekenen. Kan toch als collega's. why not?
    Ik vind dat jullie te overreact reageren, en de TS die zet het zo neer omdat zij diegene is die verliefd is.
    Ik zou oppassen TS, voor je het weet zet je je werkrelatie onder druk. Want als hij er echt totaal niet op zit te wachten, krijg je een heel gespannen en onprettige werksfeer op je werk.
    Dan gaat ie jou alleen maar op afstand houden en dat is ook niet echt fijn. Ik zou goed zijn signalen oppikken voordat je een move maakt. Want de werkhouding is zo verstoord met dit soort grapjes. Spreek helaas uit ervaring..
    pi_59634037
    quote:
    Op maandag 23 juni 2008 00:19 schreef Leonora het volgende:

    [..]



    Ja jeetje, je hebt gelijk. Hier de laatste stand van zaken:

    Heb me netjes aan mijn voornemen gehouden om geen actie te ondernemen, mijn verliefdheid te laten voor wat het is. En wat gebeurt er? Stuurt mijn collega dus heel subtiel aan op een afspraak...met z'n tweeën naar een festival. Dat was dus net. En wat is er gebeurd?? Helemaal NIETS!!!
    We hebben het woord "date" niet laten vallen, maar het was wel ons tweetjes. Heel gezellig dus. En er is dus niets gebeurd. Hij heeft geen expliciete interesse getoond. Sterker nog, we hebben nog even erover gehad hoe het over zou komen bij collega's als ze wisten dat we saampjes uit waren. En vervolgens hadden we het erover wie van de afdeling we mee konden nemen op zo'n uitje...En hij had het ook nog even over één of andere dansmeid uit een disco die hij leuk vond en die hij weer op wilde zoeken (de disco dan, in de hoop dat ie haar weer ziet)
    Dus toen ging ik er maar vanuit dat het geen date was. In ieder geval niet zo bedoeld door hem. Ik kon uiteraard mijn handen niet van hem afhouden en hij liet het allemaal fijn toe. We hebben één omhelzing gehad, ik heb hem patatjes gevoerd en we hebben heel kuis afscheid van elkaar genomen met 3 zoenen op de wang. Lief he allemaal.
    We gaan vast weer uit. Hoop niet dat er dan collega's meegaan eigenlijk. Nou goed, zijn jullie weer op de hoogte. We zijn duidelijk gecharmeerd van elkaar, maar volgens mij heeft hij echt niet door dat we 'n beetje verliefd aan het doen zijn, en/of dat hij kans maakt bij mij. Of hij heeft gewoon echt geen interesse in me.

    Hoe dan ook, als er echt meer is tussen ons, vind ik dat hij de eerste stap moet zetten. Dan maar blijven uitgaan en flirten tot er een lichtje bij hem gaat branden...
    volgens mij zit jij straks diep in de nesten.......
    pi_59634593
    quote:
    Op maandag 23 juni 2008 20:04 schreef fanvanheteersteuur het volgende:

    [..]

    volgens mij zit jij straks diep in de nesten.......
    diep in de nesten? wtf.. iemand die levenslang vastzit, die zit diep in de nesten.
    pi_59639983
    Nou jullie maken het er niet gemakkelijker op zeg. Een dagje later heb ik het volgende erover te zeggen:
    Ik weet wel zeker dat hij soort van geïnteresseerd is, want hij maakt wel vaker van die opmerkingen waaruit blijkt dat hij een link tussen ons ziet en waarbij ik juist denk "nou en". Hij is in ieder geval zeker nieuwsgierig om te weten of ik meer voor hem voel dan collegialiteit. Maar aan de andere kant vind ik dat hij zijn gevoelens dan wel bijzonder goed onder controle weet te houden. Klein beetje player??

    Maar zal niet meteen hard van stapel lopen, want mijn baan staat inderdaad op het spel. 1 september loopt mijn contract af, dus ja. Met een beetje pech moet ik dan weg en dan maakt het al helemaal niet meer uit of er iets tussen ons gebeurt of niet haha. Maar eerlijk is eerlijk, wil eigenlijk mijn baan wel houden. En ik merk na dit uitje al enige zakelijke stroefheid tussen ons...vermenging van vriendschap en zakelijkheid die tegen me zou kunnen werken. Dus vrees dat ik hoe dan ook 2 en een halve maand gewoon even NORMAAL zal moeten doen. Zoals ik al eerder meldde, wil ik zijn steun op het werk voor geen goud missen.

    Als het ware liefde is, dan kan dat toch nog wel een kleine 3 maanden wachten?? Hij heeft immers niet doorgezet bij het festival. En vind het eerlijk gezegd not done om ineens over je crush op één of andere gogo dance girl te beginnen, tenzij hij mij een signaal wil geven dat hij niet in mij geïnteresseerd is (of wanhopig is, haha). Begon hij na afloop ook nog over het werk te praten...Gaap...Sorry hoor, als dat zijn hints waren, mag hij toch echt beter zijn best doen.
      maandag 23 juni 2008 @ 23:43:02 #43
    65330 Ruzbeh
    Five inches but its thick
    pi_59640419
    quote:
    Op maandag 23 juni 2008 23:29 schreef Leonora het volgende:
    Maar aan de andere kant vind ik dat hij zijn gevoelens dan wel bijzonder goed onder controle weet te houden. Klein beetje player??
    !!
    quote:
    Op maandag 23 juni 2008 23:29 schreef Leonora het volgende:
    Begon hij na afloop ook nog over het werk te praten...Gaap...Sorry hoor, als dat zijn hints waren, mag hij toch echt beter zijn best doen.
    Kom op zeg... jij bent hier verliefd, begin jij er maar over. Doe niet zo moeilijk!
    De beste user. (Waar jij geen waardering voor hebt.)
    pi_59640995
    quote:
    Op maandag 23 juni 2008 00:19 schreef Leonora het volgende:

    [..]

    Hoe dan ook, als er echt meer is tussen ons, vind ik dat hij de eerste stap moet zetten.
    Waarom eigenlijk?
    pi_59641667
    quote:
    Op dinsdag 24 juni 2008 00:01 schreef Vagere_Hein het volgende:

    [..]

    Waarom eigenlijk?
    Vrouwenlogica.
    pi_59641884
    quote:
    Op dinsdag 24 juni 2008 00:29 schreef Diederik_Duck het volgende:

    [..]

    Vrouwenlogica.
    Heeft niets met logica te maken, het is trouw zijn aan je instinct.

    Als het ons uitkomt dan
    pi_59642026
    quote:
    Op dinsdag 24 juni 2008 00:38 schreef Xennia het volgende:

    [..]

    Heeft niets met logica te maken, het is trouw zijn aan je instinct.

    Als het ons uitkomt dan
    QED
    pi_59642321
    Leonora: het is zomer. Wees creatief en vraag hem op de man af of hij een dagje met je naar het strand (o.i.d.) wil.

    Gewoon doen.

    Hoe verleiderlijk ook; de patstellingssituatie waar jij inzit is geen oplossing.
    The only limit is your own imagination
    Ik ben niet gelovig aangelegd en maak daarin geen onderscheid tussen dominees, imams, scharenslieps, autohandelaren, politici en massamedia

    Waarom er geen vliegtuig in het WTC vloog
    pi_59642657
    quote:
    Op dinsdag 24 juni 2008 00:47 schreef Diederik_Duck het volgende:

    [..]

    QED
    Ik weet het, maar het werkt nog steeds
    pi_59642672
    quote:
    Op dinsdag 24 juni 2008 00:01 schreef Vagere_Hein het volgende:

    [..]

    Waarom eigenlijk?
    Zodat ze niet zo onzeker overkomt en ze alles onder controle heeft.
    Machtslust?
    [quote][img=12,12]http://i.fokzine.net/templates/new/i/p/1.gif[/img] Op dinsdag 2 juni 2009 02:28 schreef 8D het volgende:
    Netzoals die mensen die nog aan het posten zijn rond deze tijd op Fok! Kansloos gewoon :') !
    [/quote]
    abonnement Unibet Coolblue
    Forum Opties
    Forumhop:
    Hop naar:
    (afkorting, bv 'KLB')