Pittig?quote:Op woensdag 28 mei 2008 16:23 schreef Deliah het volgende:
Knoflookmoes, citroensap, olie, gemalen koriander, gemalen komijn, sambal, goed mengen.
Klinkt goed. Hoeveel van elk? Verhouding 1:1?quote:Op woensdag 28 mei 2008 16:29 schreef -SG- het volgende:
citroensap, peper, suiker, zout, ketjap, knoflook teentjes. en in laten trekken!
Stukjes gesneden, helemaal ingesmeerd met speciale marinade borstelquote:Op woensdag 28 mei 2008 16:35 schreef -SG- het volgende:
gewoon tussendoor proeven totdat jij het lekker vindt.
Dus wel eerste de marinade maken totdat jij het lekker vindt en dan pas de kip erbij smijten en goed insmeren enzo. En niet meteen die kip erbij smijten want anders loop je risico als je de marinade wilt proeven.
Eigenlijk moet je het dan roosteren, dan is ie nog lekkerder.
Heb geen grilpan en geen zin om de bbq aan te makenquote:Op woensdag 28 mei 2008 17:31 schreef -SG- het volgende:
Weet niet, ben zelf ook maar 16. Meestal rooster ik het gewoon
Moet weer helemaal opwarmen dan. Ik ga voor de koekepan!quote:Op woensdag 28 mei 2008 17:35 schreef -SG- het volgende:
Oven?
Dat komt omdat het een klein beetje was gaan aanbakkkenquote:Op woensdag 11 juni 2008 08:28 schreef Joene het volgende:
Wat een gare pan
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |