abonnement Unibet Coolblue
pi_58979411
Absoluut Willem II is altijd een clubje geweest die spelers weten te halen waarvan mensen nauwelijks in geloofden en het flink maakten.. Zo waren er een hoop mensen die Willem II voor gek verklaarden dat ze een aanvaller voor één miljoen gulden van Go Ahead Eagles kochten. Één jaar later speelde hij bij Ajax en anno 2008 heeft hij pakweg 65 miljoen euro op zijn bank rekening staan. --> Marc Overmars.

Maargoed Nogmaals waren die namen niet de insteek van van mijn reactie van voordat lizzy haar grapjurk aantrok. Ik wilde aangeven dat een trainer die daadwerkelijk zelf zijn spelers gekocht heeft meer kennis, kunde en vertrouwen in zijn gehaalde spelers heeft dan een willekeurige trainer die wordt aangetrokken en er maar mee moet zien te werken.
pi_58979456
Tsjah of je nou de pseudo komiek uithangt of niet. Het is natuurlijk zeer dubieus dat Jonker ook komend seizoen weer de trainer van Willem II lijkt te gaan worden. Verder natuurlijk vrij sneu dat je de naam van Muhamadu nog steeds niet goed kan spellen...
pi_58983391
Dat is waar ik zou me dood moeten schamen. Een schande, wat ik je brom!
pi_58983569
Over pseudo cabaretiers gesproken. In een bericht alles waar Vitesse staat doorstrepen en er gemeente Arnhem van maken vond ik wel een briljante en uiterst originele vondst van je.
pi_58989230
Misschien kunnen we een komisch duo vormen
Ik ben hier niet om vrienden te maken
pi_58990369
quote:
Op donderdag 29 mei 2008 11:09 schreef TerroRobbie het volgende:
Over pseudo cabaretiers gesproken. In een bericht alles waar Vitesse staat doorstrepen en er gemeente Arnhem van maken vond ik wel een briljante en uiterst originele vondst van je.
Heeft niets met cabartierschap te maken maar met de waarheid. Zo werk ik bijvoorbeeld bij de Albert Heyn maar krijg ik geld van Ahold. Zo zou Willem II, als Vitesse van der Struijk komend seizoen zou willen gebruiken, geld ontvangen van Gemeente Arnhem. Ik vind het niet grappig. Ik word er juist verdrietig van en was in die status van mening dat we het beestje net zo goed bij de naam konden noemen.
pi_59250398
In elk geval toch een prijsje voor een WII-speler:
quote:
Niels Vorthoren en Sebastiaan Kolff klasse apart bij beachvoetvolley

Lachende gezichten, prachtige sport, enthousiast publiek en emoties kenmerkten zaterdag het eerste beachvoetvolleytoernooi op Sleeuwijkse zandbodem om de Bas Klop-trofee.

JAN VOLWERK

SLEEUWIJK

Lachende gezichten waren er bij de organisatie. ,,Sinds februari, toen bekend werd dat het Bas Klop-toernooi van SVW naar Sleeuwijk zou komen, zijn we keihard aan de slag gegaan,’’ zegt Hein van Laar. ,,Bas Klop was een gewaardeerd lid van ons, die in de laatste jaren van zijn leven hier in de veteranen speelde en helemaal gek was van het beachvoetvolley. Mede dankzij de kennis en de contacten van zijn broer Ger, die al jaren het beachvoetvolley in de regio promoot, zijn we erin geslaagd om er vandaag een fantastisch feest van te maken. Geholpen natuurlijk door het mooie weer.’’

Lachende gezichten ook bij het winnende koppel: Willem II-speler en Werkendammer Niels Vorthoren en zijn vriend en plaatsgenoot Sebastiaan Kolff, de nieuwste aanwinst van het naar de eerste klasse gedegradeerde LRC Leerdam. Zij waren een maatje te groot voor de rest van het deelnemersveld. Zelfs voor het vermaarde duo van vader Ger en zijn bij het Kinderdijkse De Zwerver spelende zoon Michael Klop, dat in de finale met 20-16 en 20-13 kansloos was. Vorthoren was zaterdag zo vast als een huis. Een winnaar ook. Kolff bleek tactisch sterk en technisch begaafd. Het zag er allemaal simpel uit, maar dat was het niet. Kolff: ,,We hebben geen gekke dingen gedaan. Met dit spelletje moet je vaak ook geduld hebben en de tegenstander fouten laten maken.’’

Met zes partijen in de voorronde, een kwartfinale, een halve finale en een finale was het ook een loodzwaar toernooi. Wel verantwoord voor een profvoetballer? Vorthoren: ,,Ik doe het graag en Willem II vindt het prima dat ik in de zomermaanden lekker actief ben. Dat is beter dan een buikje kweken aan een of andere costa. Als je lichamelijk fit bent, zijn er weinig risico’s op blessures. Ik ben nu wel moe, maar we zitten er nog niet doorheen.’’

Het vriendenduo en ook alle andere koppels zorgden voor prachtige sport met tactische ballen net over het net, niet te halen boogjes in het uiterste hoekje van het veld, spectaculaire omhalen en andere technische hoogstandjes waarvan je er in een regulier voetbalduel soms maar één ziet.


Emoties waren er ook. Bij verliezend finalist Ger Klop bijvoorbeeld. Niet vanwege het verlies in de finale en het mislopen van de loodzware Bas Klop-trofee. ,,Dit was verdiend, wij maakten te veel fouten.’’ Wel vanwege de aandacht voor zijn te jong gestorven broer Bas. Er hing op de drie nieuw aangelegde banen een prachtig spandoek compleet met foto van hem. ,,Dat doet me wel wat. Hij zou dit prachtig gevonden hebben,’’ aldus Ger. ,,Lof voor de organisatie. Er is vandaag geen wanklank gevallen. Voor de 21 deelnemende koppels en de vele toeschouwers was het een feestdag.’’ Emoties tenslotte waren er eveneens bij Johan van der Stelt die er door een kruisbandblessure nog niet bij kon zijn. ,,Dat doet zeer. Ik ben met lood in mijn schoenen hier naartoe gegaan, maar de reacties van de mensen waren hartverwarmend Misschien doe ik 28 juni toch wel in Rijswijk mee,’’ aldus de verdediger van Unitas.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_59273973
quote:
‘Dinamo Boekarest wil Bobson’
Geschreven op dinsdag, 10 juni om 12:00

Kevin Bobson kan zijn voetbalgeluk gaan beproeven buiten de Nederlandse landsgrenzen. De speler van Willem II, die het afgelopen half jaar werd verhuurd aan NEC, staat volgens Omroep Gelderland in de nadrukkelijke belangstelling van het Roemeense Dinamo Boekarest. De 27-jarige vleugelaanvaller kende vijf prima maanden in Nijmegen, maar besloot desondanks niet in te gaan op een aanbieding van de Nijmegenaren om zijn huurcontract om te zetten in een vaste verbintenis. Hij gaf aan een avontuur in het buitenland te ambiëren.

Dinamo Boekarest, waar ook oud-Ajacied Bogdan Lobont onder contract staat, eindigde het afgelopen seizoen als vierde in de Roemeense Liga 1. Het jaar daarvoor werd voor de achttiende maal beslag gelegd op de landstitel.
! Het moet niet veel gekker worden!
pi_59295524
In het programma studio sport zomer was vanavond Martin van Geel te gast. Er werd hem gevraagd of hij open stond voor een terugkeer naar WillemII. Hij zei dat ie zich nergens te groot voor voelde en nog altijd met een warm hart terug denkt aan zijn tijd bij WillemII maar dat ie overal nog rustig over na moet denken.

Misschien is hij dan de redder in nood.
pi_59302870
Over 5 minuten wordt de nieuwe trainer bekend.
That's all folks!
  woensdag 11 juni 2008 @ 13:05:31 #61
79102 Pool
Noord noch Zuid
pi_59303048
quote:
Op woensdag 11 juni 2008 12:57 schreef -Vaduz- het volgende:
Over 5 minuten wordt de nieuwe trainer bekend.
De 5 minuten zijn om en ik heb niet de juiste plug-ins voor Tricolores-tv. Dus wie is het geworden?
pi_59303211
quote:
Jonker blijft hoofdcoach Willem II met verzwaarde staf
11/06/2008 13:00

Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het definitief: Andries Jonker is ook komend seizoen hoofdtrainer van Willem II. De 45-jarige Amsterdammer, die sinds het ontslag van Dennis van Wijk het roer bij de Tilburgers overnam, zal vanaf het nieuwe seizoen officieel hoofdtrainer én technisch directeur van de Tricolores zijn.

Alfons Groenendijk en Marcel Valk worden zijn assistenten. Dat is de uitkomst van gesprekken die de afgelopen maanden gevoerd zijn tussen het bestuur en de technische baas. Het voorbije seizoen wist Jonker Willem II ternauwernood te behoeden voor de Eredivisie.

'Uiteindelijk is dit voor Willem II vermoedelijk de beste constructie', aldus Jonker tegen VI.nl. De coach kan op zeer veel steun rekenen van het bestuur en in het bijzonder voorzitter Hans Verbunt. De preses zei onlangs in VI al dat hij in de Amsterdammer de 'toekomstige Guus Hiddink van Willem II' zag, mede omdat hij binnen alle geledingen van de club goed ligt.

'Zo'n compliment is heel mooi, alleen heb ik het bestuur wel direct duidelijk gemaakt dat er iets moest veranderen', reageert Jonker. 'Aangezien ik een perfectionist ben, waren alle zware taken niet meer goed te combineren. Een verzwaring van de technische staf was dan ook nodig en die eis is ingewilligd. Met Groenendijk trekken we een ervaren man aan, die heel dicht naast mij kan werken. Valk zit in een ander stadium van zijn carrière, maar de afgelopen maanden hebben we bij Willem II al kunnen merken hoe belangrijk ook hij kan zijn.'
pi_59303289
Ben benieuwd naar de reacties.
pi_59303373
*zucht*
  woensdag 11 juni 2008 @ 13:18:22 #66
79102 Pool
Noord noch Zuid
pi_59303375
Jammer, ik vind Jonker echt een kneus, maar dat is vooral omdat zijn kop en zijn praatjes me niet aanstaan. Maar goed, we moeten het er maar mee doen en toch achter hem gaan staan.
pi_59303653
Nog een jaar naar die kwal luisteren op de TV.
Vind het maar een arrogant knaapje.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_59304037
Dan wilde dus echt niemand anders.
That's all folks!
pi_59304105
quote:
Op woensdag 11 juni 2008 13:44 schreef -Vaduz- het volgende:
Dan wilde dus echt niemand anders.
het is echt te erg.
Komend seizoen degraderen we.
pi_59305652
quote:
Op woensdag 11 juni 2008 13:44 schreef -Vaduz- het volgende:
Dan wilde dus echt niemand anders.
Jonker heeft zelf kandidaten moeten zoeken die geschikt waren, maar niemand was zo geschikt als hijzelf. Wat een lachertje. Dit wordt weer een jaartje degradatievoetbal. Het is ergste is dat hij ook nog TD blijft.
  woensdag 11 juni 2008 @ 15:10:48 #71
163768 Happel
Je Suis Roi
pi_59306605
quote:
Op woensdag 11 juni 2008 13:47 schreef toma het volgende:

[..]

het is echt te erg.
Komend seizoen degraderen we.
Elite
Feyenoordsupporters gaan naar de hemel, als er in de hel geen plaats meer is
Tegen TTIP
  woensdag 11 juni 2008 @ 15:55:37 #72
117642 Sethje
Notoire betweter
pi_59307995
quote:
Op woensdag 11 juni 2008 14:39 schreef Barnet_Bee het volgende:

[..]

Jonker heeft zelf kandidaten moeten zoeken die geschikt waren, maar niemand was zo geschikt als hijzelf. Wat een lachertje. Dit wordt weer een jaartje degradatievoetbal. Het is ergste is dat hij ook nog TD blijft.
Idd, dit is echt niet te verkopen aan de achterban. ik hoop dat er reacties komen. Het blijft een raar zaakje bij willem II, op die brief van Maesen is ook geen enkele reactie vanuit de club gekomen.
Greetings brothers and sisters, let me welcome you to the council of the five eyes
27 en 28 april 2013 REBIRTH FESTIVAL - www.rebirth-festival.nl
Mijn party reviews
pi_59308167
Wat klagen jullie nou over de Hiddink van Willem II?

Maar het is wel weer apart. Zou hij nou echt wel iemand benaderd hebben of was dit gewoon de hele tijd zijn opzet? Je hebt nergens gelezen dat ze echt met kandidaten gesproken zouden hebben.

Wees trouwens ook boos op Jonker blijft trainer Willem II
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_59308428
Alleen al door dat smerige dialect wat die Amsterdammer uitbrabbelt mag Willem 2 van mij direct degraderen.
pi_59310145
Andries Jonker presenteert ...... Andries Jonker.

Na 8 maanden zoeken, triest.
Ben zelf een NAC-supporter, maar heb toch wel een heel klein beetje medelijden met de Willem II supporters.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')