abonnement Unibet Coolblue
pi_78723945
quote:
Op donderdag 4 maart 2010 11:21 schreef Pyttpytt het volgende:
Ik heb hier al eerder gepost over doorbraakbloedingen. Dat is nog steeds niet over, en heb ze nu bijna continue, op 1 week na ofzo. Helaas kan ik pas over meer dan een maand bij de gynaecoloog terecht... Maar ik ben het zó zat!
Clumsy Clown, wat zei jouw huisarts? De mijne zei dat het waarschijnlijk niets bijzonders was, maar dat ik voor de zekerheid langs een gyn moest, maar das dus pas eind april. En intussen zijn de inlegkruisjes niet aan te slepen en heb ik bijzonder wienig seks :S
Ik had het voor het gebruik van de ring ook al, en sinds m'n eerste stopweek 2 maanden geleden constant bloed verloren. Ik heb nu een kuur gekregen met synthetisch progestageen. Die moet ik tien dagen slikken, waarna ik waarschijnlijk een flinke bloeding krijg en de boel hopelijk op orde is. Een soort harde reset dus. Daarna gaan we kijken wat de volgende stap is. Wellicht de pil, maar daar zit ik dan weer niet heel erg op te wachten omdat de hormonen van de Nuvaring al effect op m'n gemoedstoestand hebben.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')