Zet klaar: 100 gram suiker, 250 ml. warm water, 1 zakje gist van 7 gram, 225 gram bloem, een glazen schaal en een houten lepel.
Los de suiker op in een half kopje van het warme water. Strooi de gist erbij en laat dit 10 minuten staan. Roer de rest van het water erbij, evenals de bloem. Klop dit met de lepel tot een mooi glad beslag en dek het af met een vochtige theedoek. Laat dit alles rusten op kamertemperatuur tot de volgende dag.
Dag 2.

heeft honger! Geef hem daarom een kopje bloem, een kopje melk en een half kopje suiker. De grootte van de kopjes is niet zo belangrijk, als de verhoudingen maar gelijk blijven gedurende het hele proces. Roer

tot een gladde massa en dek hem losjes af.
Dag 3 en 4.

hoeft alleen even omgeroerd te worden om een koeklaag te voorkomen.
Dag 5.

heeft weer honger. Geef hem wederom een kopje bloem, een kopje melk en een half kopje suiker. Hij groeit al aardig!
Dag 6, 7, 8, 9 en 10.

wil elke dag vertroeteld worden, dus roer hem dagelijks goed om. Op dag 10 is

klaar voor verdeling.
De tiende dag.

wordt verdeeld in 4 stukken. Drie stukken geef je weg aan vrienden die goed voor

moeten zorgen, van het vierde deel maak je een lekkere

-Cake. Vergeet niet de verzoring en een recept mee te geven, anders weten ze niet wat ze moeten doen met

!