Om het lijstje af te maken:quote:Op woensdag 26 maart 2008 18:51 schreef michiel_merk het volgende:
Hout ,En op de koks opleiding hadden we verschilldende kleuren voor snijplanken.
Blauw voor vis , groen voor groente, en rood voor vlees
Slecht voor het keukenblad / mes?quote:Op woensdag 26 maart 2008 20:35 schreef De-oneven-2 het volgende:
Wat is er mis met het keukenblad?
Die gebruik ik thuis ook, heb een aardig assortiment (alleen groente doe ik op hout).quote:Op woensdag 26 maart 2008 18:51 schreef michiel_merk het volgende:
Hout ,En op de koks opleiding hadden we verschilldende kleuren voor snijplanken.
Blauw voor vis , groen voor groente, en rood voor vlees
http://www.devlamindepan.nl/kookwoordenboek/b/b021.htmquote:Op donderdag 27 maart 2008 22:59 schreef Sylvana het volgende:
Ik heb van alles wat, vlees snij ik eigenlijk altijd op glas, en groenten enzo op een plank van boemboe of op kunsstof. Gewoon gelijk schoonmaken en dan komt het wel goed
quote:Op donderdag 27 maart 2008 01:28 schreef Mark_Boelen het volgende:
Rood voor rauw vlees
Bruin voor bereid vlees
Geel voor kip en gevogelte
Blauw voor vis
Groen voor groente
Wit voor de rest ( kaas en brood bijvoorbeeld )
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |