Goeie smaak heb je. Je zult wel zo'n papzakkerige puistenkop zijn.quote:Op maandag 24 maart 2008 13:40 schreef 68Chevelle het volgende:
[ afbeelding ]
![]()
[ afbeelding ]
![]()
![]()
[ afbeelding ]
![]()
![]()
![]()
[ afbeelding ]
![]()
![]()
En dan moet je mij vergif als dadels en Kebab verkopen?, ik denk het niet, mierzoete meeltroep daaro.
Teringkonijnevoer met halfbakken vlees en deeg dat zo slap is als je geslachtsdeel na een blik van Erica Terpstra wat gemaakt wordt in een tent waar godverredomme mijn kat nog niet tegenaan wilt piesen.
Gewoon lekker etenquote:Op maandag 24 maart 2008 04:04 schreef blonchi het volgende:
Uiteraard: Er is een hoop te zeggen en te doen om het islam-/moslimgedoe in Nederland.
Maar...Het eten uit die gebieden is zaaaalig. Geen idee hoe het allemaal heet. Maar het is heerlijk.
Ben ik nou geen knip voor de neus waard als autochtone Nederlander?
Het water loopt me alweer in de mondquote:Op maandag 24 maart 2008 18:21 schreef __Saviour__ het volgende:
broodje donor
da's het enige positieve aan die mulicultuur
Mmmz...Broodje Donor...quote:Op maandag 24 maart 2008 18:21 schreef __Saviour__ het volgende:
broodje donor
da's het enige positieve aan die mulicultuur
Als jij kotst na 1 dommelsch dan kan je lichaam gewoon geen alcohol of bier aan, dat heeft niks met merken te makenquote:Op maandag 24 maart 2008 14:15 schreef MetalSonic het volgende:
[..]
Dommels nooo
Dat is te ranzig voor woorden, moest serieus kotsen toen ik één biertje op had. Later nog eens geprobeerd, het ging er weer uit..
Geef mij dan maar:
- Heineken/ Alfa / Hertog Jan / Duits bier en desnoods Grolsch maar GEEN Dommelsch
Mijn stiefvader is Egyptenaar en die kan koken.quote:Op maandag 24 maart 2008 04:04 schreef blonchi het volgende:
Uiteraard: Er is een hoop te zeggen en te doen om het islam-/moslimgedoe in Nederland.
Maar...Het eten uit die gebieden is zaaaalig. Geen idee hoe het allemaal heet. Maar het is heerlijk.
Ben ik nou geen knip voor de neus waard als autochtone Nederlander?
Broodje kebab zoals wij het kennen werd eigenlijk ook uitgevonden door Turkse immigranten in Duitsland. Je moet het maar eens opzoeken op Wikipedia.quote:Op maandag 24 maart 2008 21:29 schreef Ronaldsen het volgende:
Broodje shoarma gaat er altijd in, maar ik geloof dat dat typisch Nederlands is.
In Turkije heb ik geen shoarma gezien eerlijk gezegd
Ik denk dat het hetzelfde is als met de gerechten van de chinees.quote:Op maandag 24 maart 2008 21:29 schreef Ronaldsen het volgende:
Broodje shoarma gaat er altijd in, maar ik geloof dat dat typisch Nederlands is.
In Turkije heb ik geen shoarma gezien eerlijk gezegd
Nee. Het is in ieder geval een Turks woord, maar in Griekenland eet men het ook.quote:Op dinsdag 25 maart 2008 00:18 schreef DuTank het volgende:
Shoarma is dat niet gewoon Grieks?
Ja, maar het is voor mij hetzelfdequote:Op dinsdag 25 maart 2008 00:22 schreef Sapstengel het volgende:
In Griekenland heet het toch Gyros? En is het vaak varkensvlees. In de Arabische wereld zullen ze dat niet zo snel eten en hoort het van lam te zijn. In de meeste zaken in Nederland is het echter kalf of kip.
Doner kebab is van oorsprong in ieder geval wel Turks, maar tegenwoordig wordt het blijkbaar van Duitsland naar Turkije geëxporteerd.quote:Op dinsdag 25 maart 2008 00:16 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
[..]
Ik denk dat het hetzelfde is als met de gerechten van de chinees.
Die dus eigenlijk niet echt chinees zijn.
Je bent zelluf patat.quote:
ik ben ook een voorstander van kebabquote:Op dinsdag 25 maart 2008 00:30 schreef Chancard het volgende:
[..]
Doner kebab is van oorsprong in ieder geval wel Turks, maar tegenwoordig wordt het blijkbaar van Duitsland naar Turkije geëxporteerd.![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/D%C3%B6ner_kebab
Shoarma is niet populair in Turkije, dat is meer in andere landen. (Al is er niet zo'n heel groot verschil tussen de twee uiteindelijk.)
Shoarma kan van varken of van lamsvlees zijn.quote:Op dinsdag 25 maart 2008 00:30 schreef Chancard het volgende:
[..]
Doner kebab is van oorsprong in ieder geval wel Turks, maar tegenwoordig wordt het blijkbaar van Duitsland naar Turkije geëxporteerd.![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/D%C3%B6ner_kebab
Shoarma is niet populair in Turkije, dat is meer in andere landen. (Al is er niet zo'n heel groot verschil tussen de twee uiteindelijk.)
Dat heeft wel degelijk met merken te maken.quote:Op maandag 24 maart 2008 22:34 schreef Agiath het volgende:
[..]
Als jij kotst na 1 dommelsch dan kan je lichaam gewoon geen alcohol of bier aan, dat heeft niks met merken te maken
Hoe gaat dat eigenlijk? Aan de schijt zijn in Palestina?quote:Op dinsdag 25 maart 2008 01:33 schreef longinus het volgende:
Shoarma is gewoon in het midden oosten te koop, iets andere vorm dan wij het kennen.
Ooit een broodje gehaald bij een Palestijn in Palestina, ik ben nog nooit zo ziek geweest.
verder, 4 weken Falafel gegeten in Egypte, ik zorgde wel dat ik ze gebakken zag worden en dat ze echt goed heet waren geweest.
Over het algemeen was het eten beter daar op de lokale markten dan in restaurants, zeker als je kon zien hoe het bereid werd, ik bleef er bij en zei HOT HOT, nooit ziek geweest toen.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |