abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  maandag 24 maart 2008 @ 18:18:15 #26
122102 blonchi
Blauwgilborgel
pi_57583375
quote:
Op maandag 24 maart 2008 13:40 schreef 68Chevelle het volgende:
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]


En dan moet je mij vergif als dadels en Kebab verkopen?, ik denk het niet, mierzoete meeltroep daaro.

Teringkonijnevoer met halfbakken vlees en deeg dat zo slap is als je geslachtsdeel na een blik van Erica Terpstra wat gemaakt wordt in een tent waar godverredomme mijn kat nog niet tegenaan wilt piesen.
Goeie smaak heb je. Je zult wel zo'n papzakkerige puistenkop zijn.

En dan ook nog Dommelsch drinken. Dat bocht horen ze zelfs in milieuparken te weigeren.

Een eenkennige Braboboer, die niet eet wattie niet kent?
Ik moet helaas vernechten dat dit plochterig gerinf uiterst vlamelig en imprumptueel verjuind is.
Bovendien jiften de druimels me teveel in de luimtenissen van kwappipappi.
  Donald Duck held maandag 24 maart 2008 @ 18:21:43 #27
46149 __Saviour__
Superstapelsmoor op Kristel
pi_57583436
broodje donor
da's het enige positieve aan die mulicultuur
❤ Rozen zijn rood ❤
❤ Viooltjes zijn blauw ❤
❤ Kristel, ik hou van jou! ❤
pi_57583536
quote:
Op maandag 24 maart 2008 04:04 schreef blonchi het volgende:
Uiteraard: Er is een hoop te zeggen en te doen om het islam-/moslimgedoe in Nederland.

Maar...Het eten uit die gebieden is zaaaalig. Geen idee hoe het allemaal heet. Maar het is heerlijk.

Ben ik nou geen knip voor de neus waard als autochtone Nederlander?
Gewoon lekker eten
Op zondag 13 januari 2008 23:38 schreef remlof het volgende:
Je blijft me verbazen deepart, wat slik je in godsnaam?
Op maandag 27 december 2010 00:52[/url] schreef remlof het volgende:
Diepzinnige deepart.
pi_57583550
quote:
Op maandag 24 maart 2008 18:21 schreef __Saviour__ het volgende:
broodje donor
da's het enige positieve aan die mulicultuur
Het water loopt me alweer in de mond
Op zondag 13 januari 2008 23:38 schreef remlof het volgende:
Je blijft me verbazen deepart, wat slik je in godsnaam?
Op maandag 27 december 2010 00:52[/url] schreef remlof het volgende:
Diepzinnige deepart.
  maandag 24 maart 2008 @ 21:08:03 #30
122102 blonchi
Blauwgilborgel
pi_57586892
quote:
Op maandag 24 maart 2008 18:21 schreef __Saviour__ het volgende:
broodje donor
da's het enige positieve aan die mulicultuur
Mmmz...Broodje Donor...

Kies uit, je beleg:



of



en voor de echte liefhebber:




Bon apetit
Ik moet helaas vernechten dat dit plochterig gerinf uiterst vlamelig en imprumptueel verjuind is.
Bovendien jiften de druimels me teveel in de luimtenissen van kwappipappi.
pi_57587425
Broodje shoarma gaat er altijd in, maar ik geloof dat dat typisch Nederlands is.

In Turkije heb ik geen shoarma gezien eerlijk gezegd
٩๏̯͡๏)۶
pi_57589026
quote:
Op maandag 24 maart 2008 14:15 schreef MetalSonic het volgende:

[..]

Dommels nooo
Dat is te ranzig voor woorden, moest serieus kotsen toen ik één biertje op had. Later nog eens geprobeerd, het ging er weer uit..

Geef mij dan maar:
- Heineken/ Alfa / Hertog Jan / Duits bier en desnoods Grolsch maar GEEN Dommelsch
Als jij kotst na 1 dommelsch dan kan je lichaam gewoon geen alcohol of bier aan, dat heeft niks met merken te maken
Buy it, use it, break it, fix it,
Trash it, change it, mail - upgrade it,
Charge it, point it, zoom it, press it,
Snap it, work it, quick - erase it,
pi_57589268
quote:
Op maandag 24 maart 2008 04:04 schreef blonchi het volgende:
Uiteraard: Er is een hoop te zeggen en te doen om het islam-/moslimgedoe in Nederland.

Maar...Het eten uit die gebieden is zaaaalig. Geen idee hoe het allemaal heet. Maar het is heerlijk.

Ben ik nou geen knip voor de neus waard als autochtone Nederlander?
Mijn stiefvader is Egyptenaar en die kan koken.

Nadeel: je loopt de hele middag kwijlend door het huis door die lucht die er hangt.
pi_57590538
quote:
Op maandag 24 maart 2008 21:29 schreef Ronaldsen het volgende:
Broodje shoarma gaat er altijd in, maar ik geloof dat dat typisch Nederlands is.

In Turkije heb ik geen shoarma gezien eerlijk gezegd
Broodje kebab zoals wij het kennen werd eigenlijk ook uitgevonden door Turkse immigranten in Duitsland. Je moet het maar eens opzoeken op Wikipedia.

(Trouwens, de versie met frieten komt ook uit Duitsland overgewaaid.)
  maandag 24 maart 2008 @ 23:43:38 #35
171936 DuTank
Spaashaas.
pi_57590600
Durum Doner!
Laatst hebben wij ons gewoon een uur of 2 vermaakt in de plaatselijke shoarmatent
Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.
pi_57591050
Ik ging altijd langs een collega van me die ook een Turkse bakkerij had. Hij verkocht echt geweldig voedsel. Borek, Baklava, Lahmacun enz . Maar niet alleen het voedsel is goed; de vrouwen, de muziek, de hasj, de waterpijp, de architectuur...
pi_57591178
quote:
Op maandag 24 maart 2008 21:29 schreef Ronaldsen het volgende:
Broodje shoarma gaat er altijd in, maar ik geloof dat dat typisch Nederlands is.

In Turkije heb ik geen shoarma gezien eerlijk gezegd
Ik denk dat het hetzelfde is als met de gerechten van de chinees.

Die dus eigenlijk niet echt chinees zijn.
Blood runs through your veins, that's where our similarity ends.
In the end all you can hope for. Is the love you felt to equal the pain you've gone through.
  dinsdag 25 maart 2008 @ 00:18:11 #38
171936 DuTank
Spaashaas.
pi_57591208
Shoarma is dat niet gewoon Grieks?
Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.
pi_57591247
quote:
Op dinsdag 25 maart 2008 00:18 schreef DuTank het volgende:
Shoarma is dat niet gewoon Grieks?
Nee. Het is in ieder geval een Turks woord, maar in Griekenland eet men het ook.
pi_57591275
In Griekenland heet het toch Gyros? En is het vaak varkensvlees. In de Arabische wereld zullen ze dat niet zo snel eten en hoort het van lam te zijn. In de meeste zaken in Nederland is het echter kalf of kip.
  dinsdag 25 maart 2008 @ 00:24:02 #41
171936 DuTank
Spaashaas.
pi_57591292
quote:
Op dinsdag 25 maart 2008 00:22 schreef Sapstengel het volgende:
In Griekenland heet het toch Gyros? En is het vaak varkensvlees. In de Arabische wereld zullen ze dat niet zo snel eten en hoort het van lam te zijn. In de meeste zaken in Nederland is het echter kalf of kip.
Ja, maar het is voor mij hetzelfde Alleen zitten er nog uien e.d. in Gyros.
Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.
pi_57591396
quote:
Op dinsdag 25 maart 2008 00:16 schreef 4EverBlackEyed het volgende:

[..]

Ik denk dat het hetzelfde is als met de gerechten van de chinees.

Die dus eigenlijk niet echt chinees zijn.
Doner kebab is van oorsprong in ieder geval wel Turks, maar tegenwoordig wordt het blijkbaar van Duitsland naar Turkije geëxporteerd.

http://en.wikipedia.org/wiki/D%C3%B6ner_kebab

Shoarma is niet populair in Turkije, dat is meer in andere landen. (Al is er niet zo'n heel groot verschil tussen de twee uiteindelijk.)
pi_57591401
quote:
Op maandag 24 maart 2008 14:42 schreef reetveter het volgende:

[..]

P-A-T-A-T
Je bent zelluf patat.
Tegenwoordig moet je Dr. Ir. zijn om een beetje correct Nederlands te kunnen neerpleuren.
Abusing semicolons since 1987.
  dinsdag 25 maart 2008 @ 00:41:33 #44
171936 DuTank
Spaashaas.
pi_57591561
quote:
Op dinsdag 25 maart 2008 00:30 schreef Chancard het volgende:

[..]

Doner kebab is van oorsprong in ieder geval wel Turks, maar tegenwoordig wordt het blijkbaar van Duitsland naar Turkije geëxporteerd.

http://en.wikipedia.org/wiki/D%C3%B6ner_kebab

Shoarma is niet populair in Turkije, dat is meer in andere landen. (Al is er niet zo'n heel groot verschil tussen de twee uiteindelijk.)
ik ben ook een voorstander van kebab
Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.
pi_57591811
quote:
Op dinsdag 25 maart 2008 00:41 schreef DuTank het volgende:

[..]

ik ben ook een voorstander van kebab
Doner kebab around the world:

http://en.wikipedia.org/wiki/D%C3%B6ner_kebab_around_the_world

pi_57591935
quote:
Op dinsdag 25 maart 2008 00:30 schreef Chancard het volgende:

[..]

Doner kebab is van oorsprong in ieder geval wel Turks, maar tegenwoordig wordt het blijkbaar van Duitsland naar Turkije geëxporteerd.

http://en.wikipedia.org/wiki/D%C3%B6ner_kebab

Shoarma is niet populair in Turkije, dat is meer in andere landen. (Al is er niet zo'n heel groot verschil tussen de twee uiteindelijk.)
Shoarma kan van varken of van lamsvlees zijn.

Bij ons is het varken en die gasten die het maken, eten het zelf niet.
Blood runs through your veins, that's where our similarity ends.
In the end all you can hope for. Is the love you felt to equal the pain you've gone through.
  dinsdag 25 maart 2008 @ 01:25:47 #47
122102 blonchi
Blauwgilborgel
pi_57592096
quote:
Op maandag 24 maart 2008 22:34 schreef Agiath het volgende:

[..]

Als jij kotst na 1 dommelsch dan kan je lichaam gewoon geen alcohol of bier aan, dat heeft niks met merken te maken
Dat heeft wel degelijk met merken te maken.
Na 1 slok Dommelsch merk ik het ook...
Ik moet helaas vernechten dat dit plochterig gerinf uiterst vlamelig en imprumptueel verjuind is.
Bovendien jiften de druimels me teveel in de luimtenissen van kwappipappi.
pi_57592166
Shoarma is gewoon in het midden oosten te koop, iets andere vorm dan wij het kennen.

Ooit een broodje gehaald bij een Palestijn in Palestina, ik ben nog nooit zo ziek geweest.
verder, 4 weken Falafel gegeten in Egypte, ik zorgde wel dat ik ze gebakken zag worden en dat ze echt goed heet waren geweest.
Over het algemeen was het eten beter daar op de lokale markten dan in restaurants, zeker als je kon zien hoe het bereid werd, ik bleef er bij en zei HOT HOT, nooit ziek geweest toen.
Dit bericht is goedgekeurd door de NSA en de NVD en andere opsporingsdiensten.
  dinsdag 25 maart 2008 @ 01:42:32 #49
122102 blonchi
Blauwgilborgel
pi_57592230
quote:
Op dinsdag 25 maart 2008 01:33 schreef longinus het volgende:
Shoarma is gewoon in het midden oosten te koop, iets andere vorm dan wij het kennen.

Ooit een broodje gehaald bij een Palestijn in Palestina, ik ben nog nooit zo ziek geweest.
verder, 4 weken Falafel gegeten in Egypte, ik zorgde wel dat ik ze gebakken zag worden en dat ze echt goed heet waren geweest.
Over het algemeen was het eten beter daar op de lokale markten dan in restaurants, zeker als je kon zien hoe het bereid werd, ik bleef er bij en zei HOT HOT, nooit ziek geweest toen.
Hoe gaat dat eigenlijk? Aan de schijt zijn in Palestina?
Ik moet helaas vernechten dat dit plochterig gerinf uiterst vlamelig en imprumptueel verjuind is.
Bovendien jiften de druimels me teveel in de luimtenissen van kwappipappi.
  dinsdag 25 maart 2008 @ 02:06:17 #50
174018 AryaMehr
By any means necessary
pi_57592361
Mensen die allerlei Turkse gerechten opnoemen....alsof dat werkelijk iets met Arabisch eten te maken heeft. De Arabieren hebben naast kamelenmelk en gefrituurde salamanders helemaal niks meer.

En bovendien komt shoarma oorspronkelijk uit Egypte, en kebab uit Perzie.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')