Ok ok, ik bedoelde ook een gezonde, primitief klaargemaakte maaltijd, die je als het ware zeg maar gaar stoomt met allerlei groente etc..
Ben zelf leiding bij scouting (In Brabant, geen randstad

) over een groep van 11 - 14 jaar, dus denk dat het volgende wel wat voor je is
Wat je nodig hebt:
Conservenblikken
Natte groenten (erwtjes, mais, bruine bonen, worteltjes, whatever uit die categorie)
Aardappels
Droge groenten (bloemkool, broccoli, boontjes,paprika, is wel duidelijk lijkt me..)
Cashewnoten
Smeerkaas ( Gewoon goudkuipje achtig iets)
Knakworsten/ gehakt/ hamburgers
Alle aardappels moet je vervolgens klein snijden ( pomme risolee zeg maar, van die 1 cm3 blokjes)
Droge groenten schoonmaken/ klein snijden.
Vervolgens:
Men neme 1 conservenblik zonder coating en haalt al het papier er af etc.; dat je dus gewoon een kaal blik hebt.
Dan ga je vervolgens laagjes bouwen, beginnend met de natte groenten (en wat vocht dus, dat verdampt in de loop van het proces en zorgt er voor dat je de rest gaar stoomt)
Daarop de aardappelblokjes. (ff zouten, of hier de cashewnoten er al in doen..)
Daarop de gesneden droge groenten.
Dikke klodder smeerkaas eroverheen (Waar je straks niks meer van terug zal vinden waarschijnlijk, behalve de smaak..)
Cashewnoten erop (of al eerder dus..) Verrassend, maar is erg lekker hierbij.
Dan je vlees er op, helemaal bovenin & dit zal dus gaar worden door de hitte en stoom van de groente en aardappels.
Folie over je blik. Blik in het vuur. Tijdje laten staan tot alles gaar is. Klaarrrrrrrr & smullen maarrrrrrr.
Kan ook gewoon in folie btw. dan doe je alles gewoon door elkaar!
Je kan evt. ook nog los aardappels poffen in folie in het vuur, klodder knoflooksaus erop en ook klaarrrrrr.

--
Hopelijk is dit iets wat je bedoelt.