Die horen er altijd in te zitten hoor.quote:Op woensdag 9 april 2008 15:01 schreef MissyMirjaM het volgende:
mezelf net getrakteerd op een pint cookie dough
heb het al heel lang niet meer gegeten, zit echt veel cookie dough dingetjes in zeg
en chocoladeflakes, dat ben ik niet gewend
laatste keer dat ik ze kocht zaten ze in die cookiedingesen, nu ook door het ijs losquote:Op woensdag 9 april 2008 15:26 schreef Kuukske het volgende:
[..]
Die horen er altijd in te zitten hoor.
Ohw, oké. Maf dat dat verschilt dan? Ik heb het altijd los in het ijs gehad tot nu toe.quote:Op woensdag 9 april 2008 15:27 schreef MissyMirjaM het volgende:
laatste keer dat ik ze kocht zaten ze in die cookiedingesen, nu ook door het ijs los
Dat lijkt me de melkchocoladevariant inderdaad.quote:Op donderdag 10 april 2008 13:52 schreef W1ZZ het volgende:
Ik heb die Baked Alaska nog niet gehad maar het klinkt wel een beetje als een slap aftreksel van de aller allerbeste B&J óóit gemaakt:
[ afbeelding ]
Chocolade ijs met marshmallow swirls, caramel en chocoladevisjes.
Trouwens, ik lees net op de B&J website dat NY SuperFudgeChunk eruit is??
Uhuh maar ook nog met caramelquote:Op donderdag 10 april 2008 20:55 schreef Kuukske het volgende:
Dat lijkt me de melkchocoladevariant inderdaad.
Ow oké, wist ik niet. Ik neem niet zo vaak die BJ met chocoladeijs. Die zijn zó machtigquote:
Er zitten hele kleine bolletjes door de dough en er zitten ook gewone stukjes chocolade door.quote:Op woensdag 9 april 2008 15:27 schreef MissyMirjaM het volgende:
[..]
laatste keer dat ik ze kocht zaten ze in die cookiedingesen, nu ook door het ijs los
Bij ons bij de Ola staat het hele vrieshuis vol!quote:Op dinsdag 8 april 2008 09:53 schreef sk888er het volgende:
Bij ons in de appie staat de hele koeling vol
Oeh! Mag ik je aanraken!?quote:Op vrijdag 11 april 2008 19:06 schreef Daywalk3r het volgende:
[..]
Bij ons bij de Ola staat het hele vrieshuis vol!![]()
![]()
![]()
Sorry ik vind dat je een overtreffende trap moet hebben.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |