Gewoon rauw?quote:Op zaterdag 12 januari 2008 18:17 schreef MissyMirjaM het volgende:
kaas fondue
kaas
champignons zijn ook lekker om erin te dopen
Ehm.. in de post boven je?quote:Op zaterdag 12 januari 2008 18:24 schreef garfield_online het volgende:
waar blijven die zwitserse recepten?
Smoren met boter en knoflook en een beetje provencaalse kruiden......quote:
Hetgeen echter nogal 'not done' is in Zwitserland. Jammer van de kaas ook.quote:Op zondag 13 januari 2008 08:32 schreef borisz het volgende:
worteltjes
je kan veel meer dippen dan alleen brood
Dat lijkt mij dus echt zo vreselijk vies! Worteltjes en kaas is helemaal geen lekkere combi.quote:Op zondag 13 januari 2008 08:32 schreef borisz het volgende:
worteltjes
je kan veel meer dippen dan alleen brood
Dat klinkt goed van die champignons en die gehaktballetjes ook.quote:Op zondag 13 januari 2008 08:26 schreef DRIZZEN het volgende:
[..]
Smoren met boter en knoflook en een beetje provencaalse kruiden......
Wij dippen ook wel met balletjes gehakt , ananas
KAASFONDUE![]()
ookquote:Op zondag 13 januari 2008 12:52 schreef motorbloempje het volgende:
is (rauwe) rode paprika al genoemd?
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |