abonnement Unibet Coolblue
pi_56235197
quote:
Op dinsdag 22 januari 2008 19:37 schreef kinkajoe het volgende:
Femia,

Ik weet niet zoveel van advocaten af maar ik dacht altijd dat advocaten ook naar eer en geweten dienen te handelen. Knoops moet toch ook wel geweten hebben dat hij indirect meedeed aan deze "criminele" activiteiten?

.
Heelveel advocaten deugen niet en hebben lak aan het geweten dat durf ik gerust te stellen. Mr. Knoops, moet weten dat Michael en Meike geen schuld aan de dood van de weduwe hebben, maar desondanks ging hij opeens mee met de Hond, en heeft zich nu belachelijk gemaakt/onbetrouwbaar dat wat hij allemaal steunde! al die falsificaties, zou hij uit zijn ambt gezet dienen te worden.

ik ben kotsmisselijk van die muizenkop. sorry dat ik die woord gebruikt maar vanaf het begin dat die meute over Meike&Michael hun vuile laster uitbraakte was ik in alle staten om de Hond, om gaan leggen figuurlijk dan.

Nee ik staat nog steeds achter M&M

Neemt niet weg dat ik Louwes, en zijn vrouw rust gun en ook eens in de toekomst zijn geweten laat gelden ik (louwes) was op 23 september 99 echt de weg kwijt en wil als nog mijn spijt betuigen zoveel leed berokken te hebben.

Femia
pi_56235435
Kinkajoe, Zonder partij te kiezen schreef ik al, uw tekst "Ik beschouw het Freeforum (waar ik naar gelinkt heb) als een betrouwbare en onafhankelijke site dus ik zie het probleem niet" u mag dat rustig vinden dus. Overigens, belediging, verwijdering van tegensprekers, bewijsbaar ook daar!!

Femia, De poppetjes zijn ter ondersteuning van uw respectloosheid naar ik aanneem, een inhoudelijke reactie stelt u niet op prijs.

Fora's blijven verontrusten, blijft mijn stelling.
pi_56235679
Mr. Peeters,

Geen tegensprekers in de DMZ maar tegensprekers van een van de leden. Meer een egostrijdje van een persoon, dat heb ik ook wel eens gezien. Maar er worden niet structureel tegensprekers verwijderd. Er posten toch ook mensen als Andre, Ruud Harmsen, DNA e.d.? Die worden toch niet verwijderd?

Beide meningen, pro of contra mogen daar verkondigd worden en de eigenaar van het Forum, J2Cents, schat ik, net als Draco, g.h. en g.e. in als integere mensen.

P.S. Louisa is leuk.
pi_56236893
-verwijderd + note gezet-

[ Bericht 90% gewijzigd door NorthernStar op 23-01-2008 02:36:13 ]
pi_56237845
quote:
Op dinsdag 22 januari 2008 21:47 schreef mrpeeters het volgende:
Fora's blijven verontrusten, blijft mijn stelling.
De Fora's wel maar de conclusie en advies van Machielse aan de HR is in het geheel niet verontrustend. Ik hoop dat het eindelijk wat rust geeft voor de betrokkenen.
pi_56240268
tjakkad, Sorry, over de conclusie en het advies van mr. A.J. Machielse, laat ik mij niet uit, wel geef ik u volkomen gelijk, rust en vul graag aan, voor een ieder, wie zich, op welke wijze ook, gemeend heeft te moeten mengen in de DMZ.

Overigens de organisatie van “Wolf in schaapskleren trofee 2007” (sorry voor mijn verschrijving eerder) heeft besloten, zo vernam ik net, wegens overweldigende belangstelling, het gebrek aan een betrouwbaar mechanisme ter controle van de genomineerde en ter voorkoming van escalatie onder de deelnemers en of presentatoren, naast de angst voor vernieling van de kostbare en historische inventaris van het beroemde “Café de Wereld” de trofee dit jaar niet uit te reiken en roept een ieder op dit besluit te respecteren.

Tot slot, Femia, beterschap, liegen is een keuze, uw keuze dus.
pi_56253359
quote:
Op woensdag 23 januari 2008 00:19 schreef mrpeeters het volgende:
tjakkad, Sorry, over de conclusie en het advies van mr. A.J. Machielse, laat ik mij niet uit, wel geef ik u volkomen gelijk, rust en vul graag aan, voor een ieder, wie zich, op welke wijze ook, gemeend heeft te moeten mengen in de DMZ.
het was een deal die voor de feestdagen was gesloten. Louwes is nu haast officieel de wettelijke moordenaar maar dat zal wel weer fraude zijn volgen de tegen partij

u hoeft geen a/b te roepen mrpeeeters de feiten liegen er toch niet om.
pi_56289038
Ach meneer Louwes gelooft alleen in fraude. heeft Wim Dankbaar hem zo gekneed dat dit de beste verdediging moet zijn om in lengte der dagen kunnen blijven Roepen en nogeens roepen ben er ingeluisd
Ja jonge je bent echt gaan lullen als jack the ripper alleen deze ontsprong de dans.
  FOK!-Schrikkelbaas vrijdag 25 januari 2008 @ 00:21:03 #84
862 Arcee
Look closer
pi_56290308
Wanneer zit de straf van Louwes er eigenlijk op?
pi_56293874
Arcee

ik meen dat louwes in april dit jaar de enkelband krijgt en een jaar in april 1009 is zijn straf voldaan.

Maar het is zijn goed recht om blijven ontkennen ik was het niet, daar schiet hij niets mee op. teven houdt hij een bepaalde aanhang die hem steunden in hun blinde onschuld achter zich het is een dwaling, fraude eenenander enz

ik heb alles goed gelezen, en zijn verhaal was zo ongelofelijk onwaar dat je naïef moet zijn daar achter kan staan.

fam. waisvizs keerden op tijd uit hun dwaling louwes het niet kon zijn, maar het spreekwoord zegt, beter ten halve gekeert dan ten hele verdwaald......... dus nu deugen ze niet meer.

ook die briefjes de overeenkomst met louwes schrijfwijze is frappant. ene inside_karel die hier op fok lang geleden poste heeft dit onderzocht, maar de briefjes deden niet meer mee

nee ik ben er van doordrongen hij mevrouw een lastpot begon te vinden en hij nu ook testamentair was geworden bingo wilde daarbij cruciale fouten maakten met haar die avond gaan bellen ik kom er aan! enz

Louwes bezit naar mijn mening een hele duistere kant met narcistische trekken

En dan het sprookje hij is een nette huisvader geen schulden saai en zeker geen moordenaar. ja kan wel waar zijn maar mensen die ogenschijnlijk dit predikaat hebben zijn dan de lieverst? ik moet daar altijd om lachen want het tegendeel blijkt waar.

Femia
pi_56300874
Femia, "Beter ten halve gekeerd, dan ten hele gedwaald" mooi spreekwoord!
pi_56306915
mrpeeters

nog eentje: als de rook opgetrokken blijkt, ziet opeens alles er ander uit.

zat L echt in de file? er was niemand die het kon staven. of was het wel zo en belde hij wel bij het t Harde om dat hij ook wist de huurmoordenaar al voor de deur stond maar nog binnen gelaten moest worden.

men weet OM, louwes uiters geraffineerd te werk ging en de dans zou ontspringen. daarom zijn twee personen op lumineuze gedachten gekomen DNA:- dan is zijn belegde boterham een droge!!

niet altijd denken justitie is zo braaf als de neten ook hun flikken veel maar bewijzen hou maar

dit weet Louwes dus

daarom fraude

maar OM we hebben hem
pi_56310821
Femia, "als de rook opgetrokken blijkt, ziet opeens alles er ander uit" deze ken ik niet maar wellicht past de navolgende;

toen de rook leek opgetrokken en ik de puinhopen overzag

"niet altijd denken justitie is zo braaf als de neten"

Klopt het zijn ook maar mensen, wel is waar zit ook ik op de aangekondigde bezem van Harm Brouwer te wachten, maar vooralsnog lijkt hij het drukker te hebben met misdaadjournalisten op zoek naar een nieuwe woordvoerder!

Overigens ik vind uw huidige stijl aangenamer, minder verontrustend, u lijkt aan de beterende hand.
pi_56315547
quote:
Op vrijdag 25 januari 2008 23:12 schreef mrpeeters het volgende:


toen de rook leek opgetrokken en ik de puinhopen overzag


Overigens ik vind uw huidige stijl aangenamer, minder verontrustend, u lijkt aan de beterende hand.
Mrpeeters pasop voor gekke Femia zij spoort soms niet maar in die puinhopen liggen wel wat waarheden
pi_56316146
Femia, U kwalificeert zichzelf, wie ben ik daar afbreuk aan te doen. In uw slotzin kan ik mij wel vinden, vreemd vind ik daarom dat Justitie en of Openbaar Ministerie het vertrouwen in de rechtsstaat, wat iedere burger zou moeten hebben zo laat verslonzen en de lang aangekondigde hand nog niet in eigen boezem steekt, zeg maar “Wie niks te verbergen heeft, heeft niks te vrezen”

Een citaat uit vakliteratuur;

,,Als de controle over het justitieapparaat niet werkt en de rotte appels er niet uit worden gehaald, gaat het allemaal gewoon door.''
pi_56318241
mrpeeters

Wel mrpeeters u heeft zeker gelijk maar zou ook moeten weten dat alles gaat draperen en in zal storten om een nieuwe fase te bewerkstellen?? zo zijn wel te lang verschoond van een wereldoorlog ''bizar'' deze gedachte maar het komt!!

nee bijde kanten zijn de rotte appels zo ver heen dat de goeien ook zijn besmet. maak mij dus wel zorgen!

nog een fijne middag mrpeeters
pi_56338255
Ada (de oprichtster van het Ernest Louwes weblog) heeft een nieuw stukje geplaatst.
Ze legt in het kort uit hoe het haar in de laatste jaren vergaan is. Ze was vroeger een van de fanatiekere "Louwsaanhangers" en beschikt over veel stukken uit het Tactisch Journaal.
Door informatie, vorig jaar verkregen, is ze gaan twijfelen en weer wat later kwam de echte omslag.

Haar verhaal en de reacties op haar verhaal staan hier:
http://ernestlouwes.web-log.nl/
pi_56342757
quote:
Op zondag 27 januari 2008 13:17 schreef kinkajoe het volgende:
Ada (de oprichtster van het Ernest Louwes weblog) heeft een nieuw stukje geplaatst.
Ze legt in het kort uit hoe het haar in de laatste jaren vergaan is. Ze was vroeger een van de fanatiekere "Louwsaanhangers" en beschikt over veel stukken uit het Tactisch Journaal.
Door informatie, vorig jaar verkregen, is ze gaan twijfelen en weer wat later kwam de echte omslag.

Haar verhaal en de reacties op haar verhaal staan hier:
http://ernestlouwes.web-log.nl/
Komt zeker ook om dat zij nu eindelijk doordrongen werd de briefjes van Louwes hand waren.

Maar dank zij Ada heeft Louwes ook nog aardig centjes binnen gekregen om te telefoneren en als Hallo riep dat vlekkie dat kwam niet zo maar in dat nekkie enz stond ze op haar tenen

Nu als zij dus fair wil zijn moet ze naar Deventer afrijzen om excuussis aan Michael en Meike aan te bieden want deze twee zijn wel ff de grootste slachtoffers....
pi_56346069
Femia,

Ada heeft allang te kennen gegeven dat ze spijt heeft van haar vergissing. Ze is, net als velen, door Louwes in de maling genomen en heeft, door haar twijfels en de belastende stukjes over Louwes op het weblog te plaatsen, denk ik al veel goedgemaakt. Sommige mensen noemen haar een verrader omdat ze nu belastende zaken over Louwes op het weblog plaatst maar ze is natuurlijk wel misbruikt door die meute. Voor Ada ook geen prettig gevoel denk ik.
Je zal je maar zo sterk maken voor iemand terwijl achteraf blijkt dat je je hebt laten gebruiken.

Heb je trouwens die stukjes van Ben over de beheerder gelezen?
Scherp hoor! De weduwe zou volgens die begraafplaatsman, de ochtend van de moord op de begraafplaats zijn geweest, maar dan kan helemaal niet.
De weduwe had immers die ochtend de werkster op bezoek en is tussendoor even naar de huisarts geweest?
De reacties en meningen over de begraafplaatsbeheerder staan in deze link van het Freeforum.

www.atfreeforum.com/deventermoordza/viewtopic.php?t=117&mforum=deventermoordza
pi_56349067
kinkajoe

Ja daar kan ik in mee gaan Ada de G. was te goed van vertrouwen vond ik destijd ook, maar zij is wel een volwassen vrouw die niet dom van aard was en is, dus kon ik er met de kop niet bij dat zij zich zomaar liet gebruiken. echt ik snap het nog niet:

Toch vind ik haar moedig nu haar eigen gedachten herwonnen heeft en ze dit dan ook na voren brengt. en verrader is ze helemaal niet nu zij de stukken van het TJ goed bestudeert heeft mag en moet ze die mening uit kunnen dragen daarvoor de lof trompet!

Maar voor Michael en meike zal al die hetze aantijgingen door Maurice in gang gezet hun levenlang achtervolgen wat ik niet hoop! op zijn minst kan de Hond zijn excuusis in een grote pagina van een landelijke krant aan M&M aanbieden maar de man is zo verdwaald het niet zal doen een copy -Louwes:
  FOK!-Schrikkelbaas zondag 27 januari 2008 @ 21:42:11 #96
862 Arcee
Look closer
pi_56349242
quote:
Op vrijdag 25 januari 2008 10:12 schreef Femia het volgende:
Arcee

ik meen dat louwes in april dit jaar de enkelband krijgt
En dat betekent concreet?
pi_56367938
Arcee,

Die enkelband zal wel betekenen dat L. naar een open inrichting gaat.

Pieter B. plaatste dit vandaag op het Freeforum:
quote:
Het ochtendbezoek
Een stukje uit het eigen verhaal van Ernest Louwes. Ik heb me de vrijheid genomen de gedetailleerde nietszeggende onzin tussen de van belang zijnde zinnen er uit te halen.
Maar voor diegene die dat toch willen lezen kunnen dat in het eigen verhaal op de bewuste donderdag terug te lezen.

E.L. "Omdat ik had toegezegd nog iets bij haar op te halen, heb ik haar woensdagavond 22 september gebeld, vertelde haar dat ik in de buurt moest zijn en vroeg of het goed was dat ik rond 10.00 uur zou langskomen.

"Er is uiteindelijk afgesproken dat ik tegen 09.30 uur zou langskomen."

"Eenmaal in de woonkamer toonde mevrouw Wittenberg mij de brief, waarvan ik mij later alleen herinnerde dat de met opvallende grove en wat onscherpe letters was getypt, alsof het inktlint bijna op was. Het viel op mede omdat je in die tijd eigenlijk nooit meer brieven van een type-machine zag. De blauwe handtekening stak opvallend af bij de wat grijzige letters. Ik had begrepen dat het een brief was over bevestiging van aangekochte grafrechten. Ik vond dat soort ‘toekomstige’ zaken eigenlijk nogal wat overdreven. Tijdens het tonen van de brief had ik naast haar gestaan omdat ik dacht direct weer weg te aan. Zij had echter nog een korte vraag en vroeg mij even te gaan zitten"

Verklaring Louwes aan de politie bij zijn eerste verhoor

"Ik heb toen op haar verzoek de grafrechten opgehaald bij de kerk en bij haar afgegeven"

(Huh ik dacht hierboven iets anders gelezen te hebben.)

Tevens verklaard merv. J van het Secretariaat van de kerk dat niemand die morgen grafrechten heeft afgehaald.
http://www.atfreeforum.com/deventermoordza/viewtopic.php?t=460&mforum=deventermoordza
pi_56439826
Op dinsdag 18 maart a.s. doet de Hoge Raad waarschijnlijk uitspraak of er een herziening komt.

Louwes zegt zelf dat hij geen financieel motief had.

Dit is een draadje genaamd: Verduistering door L?

http://www.atfreeforum.com/deventermoordza/viewtopic.php?t=394&mforum=deventermoordza
pi_56474899
Dit is een officieel rapport over een deel van de financiele handelingen van Louwes (de man die veroordeeld is voor de moord op Mw. W):

http://dmz.homelinux.net/(...)tant_naar_Louwes.pdf


Ada schreef op haar weblog een aardig gedicht:
quote:
Vertroebeld door Ernst, en later door de Hond,
diende dit weblog als een extra mond.
Om onschuld uit te dragen vanuit een oprecht hart,
Al werd het allengs minder vanwege verkregen tekst vanaf de start.
Want ooit werd er in Deventer een weduwe vermoord,
zij had veel centjes die een ander hebben bekoord.
Iemand rekende zich rijk, hij had dat al eerder gedaan,
is er zelfs voor veroordeeld, ook al heeft die tekst hier nooit gestaan.
Hij waande zich ooit veilig, en jaren later verklaarde de Hond hem heilig.
Peter en Bas wisten de waarheid al voordat ik het binnenliet,
Geloof me als ik zeg, er ligt nog veel in het verschiet.

Geplaatst door: Ada | vrijdag 1 februari 2008 om 22:29

http://ernestlouwes.web-log.nl
pi_56483945
dacht louwes,

zevensteken heb ik haar gegeven, zevensteken kreeg zij cadeau!
het was mij om het even, ja! de weduwe moest dood...
zij liet mij die avond binnen ik was daartegen halfnegen
ook buiten ietsie aan het regenen
maar het maakte me niet uit, het ging weldegelijk om haar vette buit
listig en beheerst kreeg ik haar zo ver! 13 september was het hard gekookte ei
waande mij in verre tropen tjonge tjonge hier lag ik van te dromen
Wie geeft het geld aan malloten? moest er een stokje voor steken
sterf ga na de kloten...
nu zit ik al heel wat jaren vast, ze weten niet dat ik veel had uit haar kast
hahahihiho ik hou iedereen voor gek! kan mij niet schelen, maurice valt op zijn bek
nu zit ik alweer in een openkamp, houdt mij stil wil geen trammelant
maar!!! wil het zeker gaan proberen, mr. knoops, is een van de heren
goed! in den bosch ging het niet zo als het wezen moest
ai ai ai! ze hadden mij te pakken die rot zakken, vlekkie op dat mooie blouse
tweede kraag nekkie...
gotverdegotverdergotverderDomme, ze slaan mij tegen grond auwe
tieren en brullen ik was het niet u gaat maar door
meneer louwes u moet mij uit laten praten hoor
12 jaren heeft u verdiend jammer het had meer gemogen misschien
ga nu maar knabbelen ''uw vingers'' blijven sabbelen
wij rechters vinden u het gemeesnste tuig
je schreef ook het briefje in haar tuin


[ Bericht 4% gewijzigd door Femia op 02-02-2008 22:14:16 ]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')