Zo ook weer thuis
Echt heerlijk gegeten. Wat kan ik toch lekker koken
Zijn begonnen ;s middags met koffie en petit fours
Toen een kaasplankje met een glaasje port ernaast.
Toen de tafel gedekt.
Amuse van cranbery-pate met een frambozen-mousse eroverheen
Daarna knoflooksoep
gevolgd door gerookte kipfilet op een bedje van ijsbergsla en koriander met een dressing van (verse) citroensap, peper, uitgeperste knoflook en olijf-olie.
Het hoofdgerecht was hertenbiefstuk met cranberry-rode wijnsaus (hadden die van de ah-excellent gekocht, maar ik dacht gisteren dat ik het ook best zelf kon maken, en dat heb ik dan dus ook gedaan, en het was verrukkelijk)
Daarbij hadden we aardappelpurree, rode kool, broccoli en wortels.
Het dessert bestond uit druiven, sinaasappel, kletskoppen, kerstkransje en ook nog stoofpeertjes die uren in de port hadden geprutteld, daaroverheen een chocolade saus gemaakt door brokken pure chocolade au-bain-marie te smelten, flinke scheut port erbij en room
Als afsluiter hadden we koffie met kahlua en slagroom.
Damzzz wat hou ik van koken
[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 26-12-2007 01:24:06 ]