Kjew | donderdag 20 december 2007 @ 23:31 |
Ik heb een stuk rosbief, dat ik gisteravond klaar heb gemaakt. Het heeft enkel in de koelkast gelegen in aluminiumfolie, maar het ruikt zurig? ![]() ![]() Weet iemand of het nog goed is (te eten) of niet? ![]() | |
Strychnine | donderdag 20 december 2007 @ 23:33 |
Naar mijn idee ruikt rosbief (als broodbeleg) altijd wel een beetje zo. | |
Kjew | donderdag 20 december 2007 @ 23:36 |
Het gaat om gebraden rosbief... Het smaakt goed, maar heb geen zin in voedselvergiftiging... ![]() | |
Biogarde | donderdag 20 december 2007 @ 23:37 |
quote:Zal wel meevallen toch? Het heeft koel en verpakt gelegen. De slager zal het ook niet na een dag weggooien. | |
Kjew | donderdag 20 december 2007 @ 23:47 |
quote:dan ga ik maar gewoon door.. ![]() | |
Biogarde | donderdag 20 december 2007 @ 23:50 |
RIP aan de nabestaanden ![]() | |
Killer_Mom | donderdag 20 december 2007 @ 23:51 |
zolang t niet naar kip smaakt kun je t eten... als je t niet vertrouwd, weggooien. | |
mcDavid | donderdag 20 december 2007 @ 23:53 |
quote:En als het naar amandelen smaakt? ![]() | |
Papierversnipperaar | donderdag 20 december 2007 @ 23:57 |
Ik zit te wachten op een bepaalde user... ![]() | |
Kjew | donderdag 20 december 2007 @ 23:59 |
quote:ha ha, mispoes! Heb het net weggegooid... ja... ik ben een schijterd, maar het rook potverdorie ook naar weet ik veel wat... ![]() | |
MiVer | donderdag 20 december 2007 @ 23:59 |
quote:Missch mij? Ik raad het af. (sorry al het vlees) | |
Apfel. | donderdag 20 december 2007 @ 23:59 |
http://fotoboek.fok.nl/Rosbief | |
cerror | vrijdag 21 december 2007 @ 00:00 |
Leg het op de verwarming. | |
Kjew | vrijdag 21 december 2007 @ 00:02 |
quote:Als ik extra vleesch wil ![]() meld ik me wel... | |
Killer_Mom | vrijdag 21 december 2007 @ 00:03 |
quote:lijkt op moord . ik zoek t kerst recpt voor je op. | |
mcDavid | vrijdag 21 december 2007 @ 00:04 |
quote:Niet nodig, heb ik zelf wel. | |
Biogarde | vrijdag 21 december 2007 @ 00:09 |
quote:Daar heb je me zeg. | |
Kjew | vrijdag 21 december 2007 @ 00:09 |
quote: ![]() Hm ja.. lekker ja... ![]() | |
Killer_Mom | vrijdag 21 december 2007 @ 00:10 |
quote:okee. | |
Kjew | vrijdag 21 december 2007 @ 00:10 |
quote:had liever de rosbief gehad ![]() | |
longinus | vrijdag 21 december 2007 @ 00:18 |
jummie, rosbief. Gewoon eten die zooi, na een dag kan het nooit verpest zijn. | |
nexus-pilot | vrijdag 21 december 2007 @ 01:29 |
Um... neen , rosbief gaat net als americain al na een paar dagen (ca. 2) naar de maan.... Zie je wel als je rosbief van dat donkerrood kleurtje naar dat grijsachtig rood tint.... | |
Bushmaster | vrijdag 21 december 2007 @ 01:56 |
Het bloed in deze homp vleesch heeft een hoge temperatuur gehad tijdens het braden. En rottend bloed stinkt nou eenmaal zuur. Tevreden? | |
Xennia | vrijdag 21 december 2007 @ 02:10 |
quote:Rosbief verkleurt vrij snel, dat betekent nog niet dat hij bedorven is. Ik heb eens gehoord dat de rode kleur zelfs deels kunstmatig is. Geur is een betere manier om te beoordelen of het nog goed is. | |
Kjew | vrijdag 21 december 2007 @ 12:31 |
quote:Hey, dit klinkt wel aannemelijk... hoe kan ik dat voorkomen? | |
Badabingea | vrijdag 21 december 2007 @ 12:32 |
En? Ziek geworden? | |
Kjew | vrijdag 21 december 2007 @ 12:38 |
quote:Ja, van de wijn waarmee ik de bacterien in mijn maag wilde doden.... Haha, nee. Heb een paar stukjes gegeten en toen weggegooid... ik kon de zure lucht niet meer aan... ![]() | |
sampoo | vrijdag 21 december 2007 @ 13:46 |
Je neus heeft ook een functie. Als je het niet trekt is het vaak omdat je lichaam het niet moet. Rosbief moet je eigenlijk de dag van aankoop naar binnen werken. | |
Martijn_77 | vrijdag 21 december 2007 @ 15:59 |
Bij twijfel niet eten anders ben je straks met kerst ziek | |
Muck | zondag 23 december 2007 @ 10:58 |
opgelost, slotje ![]() |