abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 25 april 2008 @ 13:47:12 #201
96720 stevengerrard
stevengerrard
pi_58301943
Liverpool heeft zijn eerste versterking voor het nieuwe seizoen al binnen te hebben.

Het is Philip Degen,de 25 jarige Zwitserse internationale rechtsback van Borussia Dortmund.

Hij heeft getekend voor 3 jaar en komt transfervrij over
Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you'll never walk alone...
You'll never walk alone.
  vrijdag 25 april 2008 @ 13:58:47 #202
102865 One_conundrum
zeg maar Conundrum
pi_58302247
Waar is het misgegaan met Finnan...
"Vanity, definitely my favorite sin. . . ."
  FOK!-Schrikkelbaas vrijdag 25 april 2008 @ 20:14:46 #203
1012 Doc
Loves C, M & R
pi_58309176
quote:
Op vrijdag 25 april 2008 13:58 schreef One_conundrum het volgende:
Waar is het misgegaan met Finnan...
Daar is imho nietzoveel mis mee gegaan, maar die is gisteren 32 geworden en dus wat aan de oudere kant (en het is geen Maldini...)
OG X BC - Orange Goblin Beer Core: Straight Edge - 'til the bar opens
Liverpool - JFT 96 - Never forgotten
  vrijdag 25 april 2008 @ 20:21:17 #204
9689 RedGuy
I'll Smash Glasses
pi_58309267
Goede aankoop!
Langzamerhand lopen er gewoon echt veel goede verdedigers bij Liverpool rond (Skrtel, Agger, Carragher, Hyppia, Finnan) dat je je afvraagt hoe het mogelijk is dat ze nog vaak domme doelpunten tegen krijgen...
Enige wat Liverpool nog echt mist is een echte creative speler in het centrum...
The Most Incredible, Baby
pi_58677148
Weten jullie hier misschien de achtergrond van. Afgelopen zondag waren een hoop mensen van Liverpool bij Gladbach (geen idee overigens of het Engelsen waren)

While we're living, the dreams we have as children fade away
AFC Ajax | Borussia Mönchengladbach] | Kansas City Chiefs | Alabama Crimson Tide
pi_58679037
quote:
Op donderdag 15 mei 2008 01:47 schreef zjroentje het volgende:
Weten jullie hier misschien de achtergrond van. Afgelopen zondag waren een hoop mensen van Liverpool bij Gladbach (geen idee overigens of het Engelsen waren)

[ afbeelding ]
Vriendschap tussen de twee teams sinds de finale van 1977.

Meer info vind je hier.
  donderdag 15 mei 2008 @ 09:47:37 #207
146874 DANILXL
timeo danaos et dona ferentes
pi_58679176
maar waarom is die vriendschap er precies??
woensdag 24 juni 2008 01:51 schreef clumsy_clown het volgende:
Je topics zijn kut. Die klacht bijvoorbeeld, is pure vervuiling.
pi_58679611
quote:
Op donderdag 15 mei 2008 09:47 schreef DANILXL het volgende:
maar waarom is die vriendschap er precies??
Lees hier.
  zondag 18 mei 2008 @ 20:51:04 #209
96720 stevengerrard
stevengerrard
pi_58749421
Seizoen ten einde en daar we daadwerkelijk langer dan voorgaande jaren hebben meegestreden om de titel. Lees wel even 2 extra maanden!!! zijn we wederom te kort gekomen! Waar het voorgaande jaren vooral lag aan de away vorm lag het dit jaar vooral aan de vorm op Anfield, de wedstrijden tegen kleintjes waar punten verspeeld werden en zoals al jaren het niet pakken van punten tegen "concurrenten" die strijden om de titel. Selectie niet goed genoeg?? Waarschijnlijk wel, voorin moesten we het alleen hebben van Torres en omdat er op het middenveld geen creativiteit genoeg rondloopt ( Gerrard uiteraard nagelaten ) werd er veelste weinig gecreeerd tegen clubs die goed kunnen verdedigen.

Zijn er dan ook positieve punten te noemen aan seizoen 2007-2008. Ja zeker en wat voor punt! Eindelijk hebben we een striker kunnen aantrekken die meer dan 20 goals in de PL kan maken! Torres wat een 1e seizoen heeft hij gedraaid. Was de eerste indruk sceptisch toen hij voor een recordsom gekocht werd ( mede doordat hij de laatse jaren in Spanje ook niet echt on fire was) maar hij heeft fantastisch geantwoord met 24 goals in de Pl wat hem gelijk maakte tot Recordhouder ipv Horseface.

Europa! Zeker wederom netjes om bij de laatste 4 van europa te zitten. Tuurlijk kwamen we met mazzel door de groepsronde. Was dat niet gewoon stomme onderschatting! Zeker wel en het werd ons bijna dodelijk. Verder hebben we ons toch van onze beste kant laten zien en werden we geheel terecht in de halve finale gestopt door een beter team. Toch met al een nette prestatie van Gerrard en co

Ander postief punt is in mijn ogen toch wel geweest de aankoop Skrtel die in January van Zenit overgenomen is. Kostte een aantal centen maar skrtel liet gelijk zien dat hij een ijzersterke verdediger is die moeiteloos het engels voetbal machtig kan maken.

Verder laat Mascherano zien dat hij zeker een baas op het middenveld kan gaan worden die misschien wel volgend jaar nog meer impact zou hebben als wat we nu al van hem gezien hebben. Vraagt je toch af waarom Whu hem nooit deed opstellen.

Laat staan de Golden gloves die Reina wederom wist te winnen en waar iedereen overheen kijkt!

Al met al toch wel een goed seizoen al is het nooit een goed seizoen als LFC niet meestrijdt om te titel!!

Toekomst: Zoals elk jaar groeien de namen de grond uit die volgend jaar Liverpool aan de titel moeten gaan helpen. Laten we met de belangrijkste beginnen. Barry!, er rijzen gelijk 2 vragen op. 1) is Barry de versterking die lfc nodig heeft ( kijkend naar het middenveld wat er nu al loopt en er vanuit gaande dat er niemand was gaat) en 2) moet Barry de prioriteit worden om naar Anfield te halen. Laten we met 1) beginnen, pos punt is dat het eindelijk eens een engels man is die rafa wil halen, hij zou zeker een goede versterking zijn maar met een Alonso, Gerrard, Mascherano, Lucas heb je toch genoeg mensen op het middenveld!! daarnaast 2) heeft Liverpool niet veel meer behoefte aan 2 ijzersterke mensen op de flanken! Kuyt deed het zeker aardig op de rechterkant en Babel liet zeker wel zijn klasse zien maar mensen als Downing, Bentley, lennon, Young etc etc zouden juist datgene kunnen brengen wat LFC mist! Dus Rafa zorg nou eens voor een andere prioriteit en haal aub 2 goede flankmensen

Andere namen die genoemd worden zijn o.a Rafinha, Owen, Degen ( dortmund), Abidal, Ronaldinho, Marcelo Martins Moreno(Cruzeiro) spits, Andrea Dossena linksback Udinese, Riera ( oud man city voor 1 seizoen ) en Downing als Barry niet doorgaat.

Dossena lijkt het verste gevorderd te zijn en lijkt me zeker geen slechte aankoop en lijkt het voor Rafa het slimst om snel orde op zaken te stellen en eindelijk eens goede spelers binnen te halen ipv al dat zut voor het 2e elftal of mensen die de loonlijst vervuilen!

Tegen al dat inkoopgeweld zouden ook mensen verkocht moeten worden. Crouch, Riise, Pennant en Alonso zijn namen die binnen de Pl van club zouden gaan veranderen.

Time will tell welke helden Rafa nu weer binnen haalt!
Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you'll never walk alone...
You'll never walk alone.
  donderdag 29 mei 2008 @ 11:39:02 #210
96720 stevengerrard
stevengerrard
pi_58984238
Op 29 mei 1985 vond er in het Heysel stadion in Brussel een ramp plaats. 38 Italiaanse en 1 Belgische voetbal fan vonden de dood bij de Europa Cup I finale tussen Juventus en Liverpool FC.
39 voetbalsupporters stierven nadat een muur van het Heyselstadion instortte.
Alle ingrediënten voor een prachtige voetbalavond waren aanwezig. Liverpool stond al jaren aan de top van Europa en Juventus was hard op weg om de top te bereiken. In de finale van de Europa Cup I stonden deze grootmachten tegenover elkaar. In plaats van een vijfde Europa Cup I kwamen de Liverpoolsupporters thuis met op hun netvlies nog de 39 doden en 350 gewonden die op deze voetbalavond vielen. 38 Italianen en 1 Belg kwamen om het leven.

Een uur voor de aftrap braken er rellen uit in vak Z van het stadion. Vak Z was het neutrale vak dat de twee supportersgroepen had moeten scheiden. Het bewuste vak was voorbehouden voor Belgische supporters (die hun tickets doorverkochten).In dit vak bevonden zich echter nu Italiaanse supporters.

In het vak (Y) ernaast zaten de Engelse fans. Onderling was er al wat gesar en getreiter door de afscheiding van kippengaas. Nadat de Engelsen bestookt werden met stenen en vuurwerk door de Italianen was voor hun de maat vol. Britse hooligans vielen vak Z binnen en de chaos was compleet. Onmiddellijk ontstond er paniek. De toeschouwers vluchtten alle kanten op. Achter stortte een muur in en voor werden de supporters verpletterd tegen de dranghekken.

Het meest bizarre van deze avond was misschien wel dat de wedstrijd ‘gewoon’ door ging. Er waren 39 slachtoffers van zinloos voetbalgeweld, van een misdadig gebrek aan organisatie, van nalatigheid en onverschilligheid zonder weerga.

Michel Platini benutte een strafschop waardoor Juventus de Europa Cup 1 won. Aan het einde van de wedstrijd hebben de Juventus-spelers midden op het veld hun overwinning gevierd. Het was duidelijk dat ze op dat moment nog niet wisten hoe groot de tragedie was. Er is echter geen beker uitgereikt.

Voor de UEFA was de maat vol. Engelse clubs mochten vijf jaar lang niet meer deelnemen aan de Europese toernooien en Liverpool zelfs zes jaar. Het Heyselstadion is nu verbouwd en omgedoopt tot het Koning Boudewijn Stadion
Er zijn nog aantal Belgische bekerfinales gespeeld en zelfs in 1997 was het KB stadion nog niet volledig af.Dat was pas voor Euro 2000
Alleen een kleine gedenksteen doet nog denken aan deze verschrikkelijke woensdag 29 mei.

Sta even stil bij de gebeurtenissen van 29 mei 1985 en laten we hopen dat dit nooit meer gebeurd.




Rocco Acerra (29) Loris Messore (28)
Bruno Balli (50) Gianni Mastrolaco (20)
Alfons Bos Sergio Bastino Mazzino (38)
Giancarlo Bruschera (21) Luciano Rocco Papaluca (38)
Andrea Casula (11) Luigi Pidone (31)
Giovanni Casula (44) Bento Pistolato (50)
Nino Cerullo (24) Patrick Radcliffe
Willy Chielens Domenico Ragazzi (44)
Giuseppina Conti (17) Antonio Ragnanese (29)
Dirk Daenecky Claude Robert
Dionisio Fabbro (51) Mario Ronchi (43)
Jacques Franįois Domenico Russo (28)
Eugenio Gagliano (35) Tarcisio Salvi (49)
Francesco Galli (25) Gianfranco Sarto (47)
Giancarlo Gonnelli (20) Giuseppe Spalaore (55)
Alberto Guarini (21) Mario Spanu (41)
Giovacchino Landini Tarcisio Venturin (23)
Roberto Lorentini (31) Jean Michel Walla
Barbara Lusci (58) Claudio Zavaroni (28)
Franco Martelli (46)

Een zwarte dag in de historie van Liverpool FC
In Memoria e Amicizia, in Memory and Friendship
Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you'll never walk alone...
You'll never walk alone.
  donderdag 29 mei 2008 @ 11:41:07 #211
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_58984300
quote:
Op donderdag 29 mei 2008 11:39 schreef stevengerrard het volgende:

In Memoria e Amicizia, in Memory and Friendship
Haal dat friendship maar weg...
NAAR HET ANDERE FORUM!
pi_58984931
Dat ze toen nog hebben gevoetbald...
FOK!sport Sfeerverslagen Contest (Part II)
Winnaar Voetbalfoto Onderschriftcompetitie 2008 II
Ergens in 1972 schreef Keith Richards het volgende:
Ain't it good to be alive
pi_58985878
Was een mooi gebaar toen van Liverpool naar Juventus in 2005, maar ik kan me herinneren dat niet elke Italiaanse-supporter het op prijs stelde.
PSV --- Chelsea FC --- Frank Lampard --- Heinz-Harald Frentzen --- Timo Glock
  zondag 15 juni 2008 @ 16:15:24 #214
189430 Anonymousz
Bedankt Voor Het Nieuwtje Hans
pi_59407820
Xabi Alonso naar Juve

Xabi Alonso gaat voor Juventus spelen

Volgens Voetbal International vertrekt Xabi Alonso van Liverpool naar Juventus.

Beide ploegen zouden het al eens zijn over de transfersom, zo’n 15,5 miljoen Euro. Italiaanse media melden voorts dat er al een akkoord is tussen beide clubs over een contract voor de middenvelder.

Alonso was altijd basisspeler bij Liverpool maar kon afgelopen seizoen niet van waarde zijn voor The Reds. De Spanjaard was langdurig geblesseerd.
In het Spaanse nationale elftal speelt Alonso ook niet altijd, spelers als Xavi, Iniesta en Fabregas staan hoger in de pikorde.

Bron: http://www.voetbalcentraa(...)voor-juventus-spelen
Een Fokker Tijdens Oud & Nieuw: http://nl.tinypic.com/m/jsyaom/4
Een Fokker Tijdens Een Meteoroīd: http://nl.tinypic.com/m/fy3nth/4
Een Fokker Tijdens Het Warme Weer: http://nl.tinypic.com/m/ioiw5e/4
  zondag 15 juni 2008 @ 16:56:40 #215
102865 One_conundrum
zeg maar Conundrum
pi_59408568
Ach, als Barry nu maar komt wordt het er iig niet minder op.
"Vanity, definitely my favorite sin. . . ."
  zondag 15 juni 2008 @ 17:41:23 #216
23234 zjroentje
DiFontaine
pi_59409358
quote:
Op donderdag 29 mei 2008 12:44 schreef mcyodogg het volgende:
Was een mooi gebaar toen van Liverpool naar Juventus in 2005, maar ik kan me herinneren dat niet elke Italiaanse-supporter het op prijs stelde.
Niet bepaald nee. Bij die return hingen er ook een hoop niet al te flatteuze spandoeken in Dell'Alpi...
While we're living, the dreams we have as children fade away
AFC Ajax | Borussia Mönchengladbach] | Kansas City Chiefs | Alabama Crimson Tide
  zondag 15 juni 2008 @ 19:23:26 #217
102865 One_conundrum
zeg maar Conundrum
pi_59411238
En hopen dat Bentley komt. Hij wil zelf wel
"Vanity, definitely my favorite sin. . . ."
  zondag 15 juni 2008 @ 19:45:58 #218
37966 TimoBasso
Vai Vai,we need Bayliss
pi_59411702
quote:
Op zondag 15 juni 2008 19:23 schreef One_conundrum het volgende:
En hopen dat Bentley komt. Hij wil zelf wel
Bentley

Scum-killer!
SKB | Michel Fabrizio | Noriyuki Haga
MotoGP | World Champion 2006 Nicky Hayden | World Champion 2007 Casey Stoner
Alice Team | Mika Kallio | Niccolō Canepa
  zondag 15 juni 2008 @ 19:51:06 #219
102865 One_conundrum
zeg maar Conundrum
pi_59411816
hopen dat deze voormalige arsenal rechtsmid het beter doet
"Vanity, definitely my favorite sin. . . ."
  maandag 16 juni 2008 @ 15:25:03 #220
96720 stevengerrard
stevengerrard
pi_59433929
August:

16 Sunderland (a)
23 Middlesbrough (h)
30 Aston Villa (a)

September:

13 Manchester United (h)
20 Stoke City (h)
27 Everton (a)

October:

4 Manchester City (a)
18 Wigan Athletic (h)
25 Chelsea (a)
29 Portsmouth (h)

November:

1 Tottenham Hotspur (a)
8 West Bromwich Albion (h)
15 Bolton Wanderers (a)
22 Fulham (h)
29 West Ham United (h)

December:

6 Blackburn Rovers (a)
13 Hull City (h)
20 Arsenal (a)
26 Bolton Wanderers (h)
28 Newcastle United (a)

January:

10 Stoke City (a)
17 Everton (h)
27 Wigan Athletic (a)
31 Chelsea (h)

February:

7 Portsmouth (a)
21 Manchester City (h)
28 Middlesbrough (a)

March:

4 Sunderland (h)
14 Manchester United (a)
21 Aston Villa (h)

April:

4 Fulham (a)
11 Blackburn Rovers (h)
18 Arsenal (h)
25 Hull City (a)

May:

2 Newcastle United (h)
9 West Ham United (a)
16 West Bromwich Albion (a)
24 Tottenham Hotspur (h)
Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you'll never walk alone...
You'll never walk alone.
  maandag 16 juni 2008 @ 15:27:23 #221
96720 stevengerrard
stevengerrard
pi_59434003
Er worden zoveel namen genoemd. Villa voor 30 miljoen, Barry voor het geld van Alonso. Eerst maar zien dan geloven. Riise gaat in elk geval na Roma en daarvoor is Dossena voor in de plek.

Pennant en Crouch ws naar Newcastle en Pompey. En dan zou Milner onze kant op komen
Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you'll never walk alone...
You'll never walk alone.
  donderdag 3 juli 2008 @ 15:18:09 #222
96720 stevengerrard
stevengerrard
pi_59867468
Zo laten we die topic ook levend houden

Na veel geruchten en 2 nieuwe aankopen worden de namen die ons komend seizoen aan de titel moeten helpen toch duidelijk.

Voorin moet Robbie Keane de partner worden met Torres ( die natuurlijk nooit verkocht mag worden aan Chelsea). Keane moet komen en dan zou Crouch + geld de andere weg moeten bewandelen. Mocht dit daadwerkelijk gaan gebeuren dan heeft LFC eindelijk weer een goede transferweg ingeslagen. Keane een doelpuntenmaker in de PL en een super partrner voor Torres in mijn optiek!

Verder blijft er gezeur met het wel of niet aantrekken van Barry. Mocht Barry gekocht worden dan zal Alonso verkocht worden aan Juve om zo het bedrag voor Barry op te hoesten. 18 milj moet Barry kosten en ik vraag me af of hij zo gigantisch anders is dan Alonso.

Verder moeten Pennant, Voronin, Crouch en Benyaoun allemaal Anfield verlaten en het is maar weer de vraag welke zijkant speler we ervoor terugkrijgen.

Mijn hoop is nogsteeds gevestigd op Bentley maar dat zou wel niet doorgaan.

Ronaldinho word ook genoemd maar ik ben bang dat dat weer een Morientes aankoop gaat worden
Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you'll never walk alone...
You'll never walk alone.
pi_59868386
Je gaat Keane toch niet kopen voor zo belachelijk veel geld?
pi_59868457
quote:
Op donderdag 3 juli 2008 15:53 schreef BliksemSchigt het volgende:
Je gaat Keane toch niet kopen voor zo belachelijk veel geld?
En voor Keane kun je ook Barry invullen
FOK!sport Sfeerverslagen Contest (Part II)
Winnaar Voetbalfoto Onderschriftcompetitie 2008 II
Ergens in 1972 schreef Keith Richards het volgende:
Ain't it good to be alive
  donderdag 3 juli 2008 @ 20:55:51 #225
96720 stevengerrard
stevengerrard
pi_59874504
Keane lijkt me het geld meer waard dan Barry. Vooral omdat je voor Barry ook al Alonso en later Lucas hebt lopen. Laten we eens zeggen dat Benitez 15 miljoen te besteden heeft. Dan verkoopt ie Crouch nog voor 12, Carson voor 7, Benayoun voor 5, Alonso voor 13 en Pennant voor 4 dan heeft hij misschien 50 - 55 miljoen om te kopen.

Keane voor 25, Barry voor 22 dan gaat er al 7 af voor Dossena dan houdt ie 3 milj over voor 2 flankspelers. Nou ik ben bang dat Lfc dan wederom in febr mag strijden voor plek 3 of 4 want de zijkanten zijn juist top prioriteit!
Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you'll never walk alone...
You'll never walk alone.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')