quote:Op donderdag 29 november 2007 11:31 schreef Lienekien het volgende:
Ja, maar IR is hier.
quote:
Beterschap, Aap!quote:Op donderdag 29 november 2007 11:26 schreef I.R.Baboon het volgende:
Ik ben zojuist ziek naar huis gegaan van m'n werk. Dus ik ga nu op de bank liggen.
Dat is wel wat.quote:Op donderdag 29 november 2007 14:10 schreef Lienekien het volgende:
Dat haloumi, hè. Is dat nou wat?
quote:Gegrilde haloumi
Voor 10 stuks
1 stokbrood
250 gram haloumi *
10 el olijfolie
1 teen knoflook, uitgeperst
1 tl verse munt, gehakt
Snijd het stokbrood in schuine sneetjes van 5 cm dik. Snijd evenveel plakken haloumi van 30-50 mm dik.
Verhit een lichtgeoliede grillpan en rooster het stokbrood daarop aan beide zijden. Leg op een schaal en besprenkel met een beetje olijfolie.
Bestrijk de haloumi met 5 el olijfolie en de knoflook en leg gedurende 10 minuten in de grillpan tot de kaas aan beide zijden zacht is. Leg de kaas op het stokbrood en besprenkel met de resterende olijfolie en bestrooi met de fijngesneden munt en wat versgemalen peper. Direct serveren.
* haloumi is een gepekelde romige witte schapenkaas en is vacuüm verpakt (veelal op
bestelling) verkrijgbaar bij uw kaasspecialist.
Of ik nostalgisch naar de daklijsten kijk, wanneer het licht begint te vervagen? En me dan weemoedig afvraag waar de tijd toch blijft?quote:Op donderdag 29 november 2007 15:06 schreef Gellius het volgende:
Schemer jij eigenlijk nog wel eens, Ollie?
Dat is waar. De mens blijft toch maar een naar en zelfzuchtig wezen, vind je ook niet? En niets menselijks is mij vreemd.quote:Op donderdag 29 november 2007 15:15 schreef Gellius het volgende:
Terwijl je je in die vergeten uurtjes ook zou kunnen ontwikkelen, natuurlijk! Of je ten nutte aan de samenleving zou kunnen maken..
Anders zou je het hier ook niet uithouden, moet je maar rekenen. Dus het heeft echt wel zo zijn voordelen!quote:Op donderdag 29 november 2007 15:27 schreef Gellius het volgende:
Het scheelt alweer dat ik geen gevoelsmens ben.
Als bol natuurlijk, Gellius. Edammer dient eigenhandig van de bol geschaafd. Dat geeft nou net die unieke edammer-totaalervaring.quote:Op donderdag 29 november 2007 15:33 schreef Gellius het volgende:
Haal jij dat in plakjes of aan 'n stukje in huis?
Een plastic zak met een ergonomisch knijpertje erop doet wonderen met een bol in de koelkast.quote:Op donderdag 29 november 2007 15:42 schreef Gellius het volgende:
Een bol! Dat heb ik ook wel eens gehad, maar dat krijg ik nooit op voor de schimmel toeslaat. Of de droogte. Je moet weten dat ik de enige kaasliefhebber in huis ben.
Je laat het halen? Is het de jicht?
quote:Op donderdag 29 november 2007 15:49 schreef OllieA het volgende:
(Ik weet dat deze vraag niet past in dit forum, maar heel even of-topic gaan moet kunnen, zeg ik altijd maar.)
Nou, beterschap dan maar.quote:Op donderdag 29 november 2007 11:26 schreef I.R.Baboon het volgende:
Ik ben zojuist ziek naar huis gegaan van m'n werk. Dus ik ga nu op de bank liggen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |