Och, och. Wil je even bij mama op schoot?quote:Op maandag 26 november 2007 08:28 schreef Gellius het volgende:
Hoi.
Dat is correctquote:Op maandag 26 november 2007 13:02 schreef Gellius het volgende:
Dat klopt, omdat het Ede Staal is.
Hé Z, jij was toch geïnteresseerd in paardenslagers?quote:Op maandag 26 november 2007 13:01 schreef Z het volgende:
Ha.
quote:Op maandag 26 november 2007 12:33 schreef wyccie het volgende:
Of liever op schoot bij het kwikzilvertje? Wel snel zijn, ze gaat er zo weer vandoor.
Pa & Ma Staal denk ikquote:Op maandag 26 november 2007 13:12 schreef wyccie het volgende:
Wie noemt zijn kind nou Ede?
Nou, een vriend van mw zou graag z'n frieten eens bakken in paardenvet. Zo zat dat. Dat vet kan hij alleen nergens vinden.quote:Op maandag 26 november 2007 13:06 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Hé Z, jij was toch geïnteresseerd in paardenslagers?
Is dat 'n door Wouter Klootwijk gesanctioneerde methode?quote:Op maandag 26 november 2007 13:18 schreef Z het volgende:
[..]
Nou, een vriend van mw zou graag z'n frieten eens bakken in paardenvet. Zo zat dat. Dat vet kan hij alleen nergens vinden.
Die zal vast iets op te merken hebben in de trant van: "Er zit meer pony in dan paard".quote:Op maandag 26 november 2007 13:20 schreef Gellius het volgende:
[..]
Is dat 'n door Wouter Klootwijk gesanctioneerde methode?
evenwelquote:Lekkerste friet komt uit paardenvet
Robuchon, een Franse kok frituurt zijn frieten in arachide-olie. Olie uit pindas. Ze heten niet voor niets olie-nootjes. Zijn collega Alain Passard gebruikt paardenvet. Uitgebakken paard dus. Een ding is zeker bij deze man kun je rustig gaan eten, want die weet wat kwaliteit is. Frieten uit paardenvet, die smaken pas goed. Maar wel een dikke portomonnee meenemen naar Parijs. Passard verkoopt in zijn restaurant ook de duurste frieten van Frankrijk. Smelterijen die nog paard uitbakken, zijn evenwel schaars. Spaar de moeite en frituur gewoon in olie. Dus toch eigenlijk arachide-olie of druivenpitolie. Ook lekker is safloerolie, geraffineerde maiskiemolie, zonnebloemolie of geraffineerde olijfolie. Een andere tip voor goeie friet is geschilde aardappel in stukken snijden maar verder niet wassen. Slechts eenmaal frituren. Het zetmeel wat aan de frieten kleeft zorgt voor een slap laagje dat bij dubbel frituren nog wel knapperig zou worden. Je eet verder met zout en eroverheen geprenkeld azijn. Dit is een ware verademing
Ik vond hem zelf ook redelijk walgelijk, Gwaen.quote:
Is dat een jonge Einstein?quote:
Jazeker.quote:Op maandag 26 november 2007 17:41 schreef Tokay het volgende:
Is dat een jonge Einstein?
Nooit meer wat gehoord van die Yahoo Serious; deed hij nog andere dingen na die film?quote:Op maandag 26 november 2007 17:51 schreef Treinhomo het volgende:
Jazeker.
quote:Op maandag 26 november 2007 17:54 schreef Tokay het volgende:
Nooit meer wat gehoord van die Yahoo Serious; deed hij nog andere dingen na die film?
Ondertussen is 't alweer alsof je op een Commodore 64 zit te RJPvD-en.quote:Op zondag 25 november 2007 10:54 schreef Treinhomo het volgende:
Maar daar staat gelukkig wél tegenover dat de snelheid er al een klein beetje uit begint te gaan.
Als je gisteren vóór de middag was opgestaan had je dat gemerkt.quote:Op maandag 26 november 2007 19:55 schreef Gellius het volgende:
Was er wel even snelheid dan? Ik heb van de updatedag alleen nog verminderde performance mogen merken.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |