abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
  Moderator dinsdag 30 oktober 2007 @ 12:37:57 #26
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_54261842
Vanochtend is het paard "Tanner" op het terrein van de villa gearriveerd.
Zou dit de "nieuwe" bewoner zijn?
De bewoners lijken opgelucht; dit is in ieder geval een kandidaat waar niemand wat van te vrezen heeft.


cap: Akveor

Of... is dit slechts een afleidingsmanoevre en komt er nog een andere bewoner?
Perspectivistische lenigheid sucks
  dinsdag 30 oktober 2007 @ 23:46:42 #27
185792 pasjesjen
fulltime-Bitch
pi_54274291
Dubbel

[ Bericht 99% gewijzigd door pasjesjen op 31-10-2007 00:11:11 ]
Ik ben niet lullig sommige mensen kunnen gewoon niet tegen de waarheid!
pi_54274640
Dennis zit al de hele dag met Luc te praten.

Huub "Zeg, zie ik dat nou goed, kruipt Dennis bij Luc in zijn kont? Als iemand Lieke van mij af zou pakken zou ik hem op zijn bek slaan." en meer van dat soort dingen.

In de woonkamer ontstaat een gesprek (vrij rustig dissen), waarbij Dennis gevraagd wordt waarom hij zo leuk praat met degene die zijn vriendin heeft afgepakt. Of gaat het alleen maar om iets van Luc te krijgen. Dennis geeft enige rare antwoorden, waaronder dat Nadia alleen maar bij Luc in bed ligt omdat er geen ander bed vrij is. Huub "en daarom zegt ze "ik wil je neuken" tegen Luc?" Dennis denkt niet dat ze dat gezegd heeft, en Luc wil geen antwoord geven.

Bij dit gifje is te zien hoe verbluft Dennis reageert als Huub en Brian verklappen dat alles wat Luc heeft gedaan met Nadia puur spel is geweest. Brian "dit was de grootste grap in huis"


Uiteindelijk, na wat gediscussieer besluit Huub om Dennis te gaan zoenen (waarom heb ik even gemist) en zoent Dennis voortdurend op de mond. Dennis moet er wel erg om lachen, maar van angst denk ik. Huub blijft gewoon doorzoenen, Dennis probeert zijn hand er tussen te krijgen, maar dan zegt Huub "die ruikt naar jouw zus". Dennis is behoorlijk in het nauw en stuift een keer naar Huub toe, die zijn hoofd buigt. Volgens Dennis een kopstoot. "ga bellen dan" zegt Huub, die, hoewel bewust, slechts zijn hoofd naar beneden boog.

Dennis probeert weg te lopen en botst tegen Brian op. Brian "loop langs dan, loop langs dan" (10 keer) terwijl hij om Dennis heen draait.
Dennis wordt nu belaagd door 2 "haantjes" (Amanda's woorden) : Huub die wil zoenen en Brian die "langs wil lopen" (zeg maar schampen).Amanda wil Brian weghalen. De kluwen mensen komt op het terras terecht waar Brian de glazen deur aan ruzelen slaat. Dennis krijgt een splinter in het gezicht en Brian schreeuwt para, Dennis roept iets van "kijk dan. Nu ben je echt exit" . Nadia duwt Dennis met kracht weg.


kort maar krachtig filmpje van de "explosie" op het einde

Later blijkt dat Brian flipte omdat Amanda hem herhaaldelijk "haantje" noemde.


[ Bericht 2% gewijzigd door avonne op 31-10-2007 03:39:19 ]
  woensdag 31 oktober 2007 @ 00:07:09 #29
185792 pasjesjen
fulltime-Bitch
pi_54274750
Stemming:

Na de streamlock is het tijd voor een stemming.
Amanda en nadia mogen een BNN award uitreiken als ze unaniem een stemming krijgen

Huub, lieke en jaap blokken.

amanda is woest en zegt dat ze Dennis er de komende 2 maanden nog inhoud.
Ik ben niet lullig sommige mensen kunnen gewoon niet tegen de waarheid!
pi_54276741
Het moment van de deur : Brian slaat met geweld de deur open, deur verbrokkelt (gehard glas) en komt als een soort waterval naar beneden.

Keep the Sunny Side Up
pi_54294516
De geweldsspiraal draait maar door.

Na het bovenstaande incident is er een stemming. Amanda en Nadia worden uitgenodigd voor een of andere prijsuitreiking. Jaap (met Lieke en Huub) blokken die onder het motto "zolang Dennis in de Villa is blokkeren we alles".
Uiteraard is Amanda zwaar over de zeik en belooft Dennis 2 maanden in de Villa te houden.
H,J&L "mooi, 2 maanden TV en 2 maanden prijzengeld extra in de pot"

Amanda laat het er niet bij en trekt een vreselijke scheur open naar Jaap. Aangezien ze normaal al niet te verstaan is, is het nu voor de kijkers helemaal niet te volgen. Maar Jaap schijnt het doelwit te zijn.
Na een uurtje gekrijs krijgen Huub en Brian het aan de stok. Tegen elkaar aan staan, aanraken, stiekem knijpen.

Het eindigt dat Brian Huubs pols verdraait. Na enig overleg met Lieke en Jaap besluit hij te bellen om een klacht in te dienen. Jaap "als je nu niet belt wordt het alleen maar erger"

De volgende dag (woensdag) moet er unaniem gestemd worden of Luc nog een week mag blijven.
Dennis vraagt Nadia wat hij moet stemmen. Nadia zegt dat Dennis Luc weg moet stemmen. Luc zal dus donderdag ochtend vertrekken.

Vervolgens krijgen Brian en Amanda ruzie in de Private. Hoewel Amanda's verzoek en argumentatie redelijk is (laten we gebarentaal afspreken voor als we denken dat de ander te ver gaat) kan The Holy Kubatz totaal niet tegen deze confrontatie met zijn eigen agressiviteit. Hij wordt para. Brian denkt dat Dennis afluistert, kijkt, en trapt vervolgens een glas stuk richting Dennis.
Dennis "wat doe je nou man? Zit ik wr onder het glas"
Brian verschuilt zich in de kapsalon en Amanda doet namens hem het woord.
Al gauw volgen de leugens. "Brian wist niet dat Dennis daar stond"

Dennis is woest en beukt in afzondering en woede op de muren van de douche. Jaap, Huub en Lieke hebben Amanda reeds geconfronteerd en komen Dennis halen om het af te maken. "Nu heb je echt iets in handen. Laat dit niet over je heen komen. Ga naar Brian en excuses eisen".
Dennis gaat mee. Amanda krijst het woord voor Brian die blijft zwijgen. Nadia begint hysterisch tegen Dennis te gillen dat ze hem er de volgende keer uitstemt (he, mooi platform om in de uitzending te komen en deze aankondiging te doen) en dat het per ongeluk was. Dennis wil gaan bellen. Hysterische Nadia rukt de telefoon uit zijn handen en maakt de telefoon stuk (he, mooi bewijs van haar loyaliteit naar Brian en Amanda).

Dennis gaat naar buiten om achter de schermen te praten. Volgende leugen volgt. Amanda "Dennis heeft helemaal geen splinters over zich heen"

Jaap gaat Dennis halen. Dennis lijkt kapot. Hij wil niet mee om de splinters te laten zien. Jaap verzekert hem dat hij hem bij zal staan. Binnen krijgen ze te horen dat er opdracht is gekomen dat Amanda niet verder met haar leugens geconfronteerd mag worden. Amanda en Nadia krijgen achter te horen dat er geen straf zal volgen.

Dennis gaat naar achter en komt terug met een brief. Inhoud "Wij appeleren ten stelligste tegen het gooien van glaswerk" en de opdracht een leuk feestje van Lucs laatste avond te maken.
Brian, Amanda en Nadia zijn euforisch en gaan met Luc partyen.
Dennis gaat naar de slaapkamer en Huub, Jaap en Lieke naar kantoor.

Tegen bedtijd komt iedereen elkaar weer tegen in de slaapkamer.
Amanda trekt weer een scheur open tegen Lieke. Brian bemoeit zich er tegen aan.
Wanneer Huub binnenkomt wil hij direct tussen Lieke en Brian gaan staan.

U raadt het al.... Streamlock

(De geweldsspiraal blijft doordraaien en er wordt niet met maatregelen tegen op getreden. Wellicht dat er nog een boete zal volgen voor Dennis voor het schrijven van een stiekem briefje, voor Huub wegens het slopen van een telefoon en voor Lieke omdat ze de was van Amanda en Nadia niet heeft gedaan. Misschien krijgt Saint Brian nog een zak CPs er bij omdat hij zo zijn best doet voor het milieu om glaswerk te recyclen of zo)

[ Bericht 99% gewijzigd door avonne op 01-11-2007 01:38:52 ]
pi_54300255
De explosie

(reconstructie van wat er tijdens de streamlock is gebeurd)

In aansluiting op bovenstaand incident gingen Lieke en Huub met de beveiliging mee naar buiten.
Daarna heeft Brian Amanda stevig vastgepakt, in de douche gezet en de koude straal erop gezet.
Volgens Brian "om haar te beschermen" omdat ze zo stomdronken en "niet stabiel" was, en misschien iemand iets aan zou doen.

Volgens Amanda hield hij haar extreem hard vast en drukte hij haar in de hoek van de douche. Amanda gleed toen bijna uit en kwam met haar hoofd tegen de douchekop. Amanda voelde zich gentimideerd, en refererend aan wat haar zusje Debora is overkomen (hersenbloeding door een gewelddadig vriendje) "dan gaat bij mij de knop om" , "dan explodeert het"

Wat is er daarna gebeurd? In ieder geval heeft Amanda zich tegen Brian verzet, heeft Brian Amanda's hoofd 3 maal tegen de douchedeur geslagen, en heeft Brian een snee op zijn lip gekregen. En is Amanda een aantal haren kwijt geraakt.
Het lijkt erop dat Brian en Amanda op elkaar ingemept hebben.
Brian werd door de beveiliging weggehaald en Amanda kwam daar met een bloempot in de aanslag achteraan gerend.

Ook werd Nadia hysterisch en werd vastgehouden door Luc. Nadia heeft toen Luc het een en ander aangedaan waardoor zijn buik nu blauw is.

Wanneer Brian weer terug is van de "tandarts" (van achter de schermen, waarschijnlijk) wordt The Holy Kubatz getroost door zijn harem.


foto met dank aan VOL

Ergens in de nacht heeft Brian, terwijl hij Lieke passeerde in de slaapkamer, Lieke een trap tegen de benen gegeven. Volgens Huub en Jaap staat dit op film.

Lieke heeft laten weten dat "achter" geen straffen zal uitdelen.

(Volgens de streamers is er een patroon, namelijk dat Brian zich al weken flink ergert aan Amanda's onbezonnenheid, en dat elke keer dat Brian para wordt, dit gebeurt direct nadat Amanda iets doet waar Brian het niet mee eens is.
De algemene stemming onder de streamers is dat Brian 3 boetes en een exit verdient, en een gevaarlijke gek is.).

[ Bericht 34% gewijzigd door avonne op 01-11-2007 21:33:29 ]
  Moderator donderdag 1 november 2007 @ 22:07:04 #33
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_54306618
"Nooit meerf naar huis ol oleeee!!" schalt er uit de auto die het DGK-terrein op komt rijden.
Sylvia en Eric komen samen op bezoekUiteraard duiken ze meteen met Huub de chillroom in.
Huub vertelt dat hij nooit meer een relatie in de villa begint. Sylvia zegt dat ze Huub daar graag aan houdt.
Met dit bezoek valt het Huub extra zwaar dat hij op alcohol-rantsoen is.

Als echte x-miljonairs, vindt hun exit plaats middels een wandeling naar de poort.


cap dreamboy
Als de hekken sluiten, schreeuwt Sylvia naar Huub: "We doen alleen maar alsof we van je houden!"
Huub schreeuwt terug: "Jaaaa, alles voor de TV!"

Als ze weg zijn, zegt Huub tegen Lieke: "Wat een verschrikkelijk lekker wijf is Sylvia toch ook."
Perspectivistische lenigheid sucks
  zondag 4 november 2007 @ 17:25:19 #34
185792 pasjesjen
fulltime-Bitch
pi_54359854
Cursus collum schrijven voor Amanda en nadia

Vrijdag 2 november komt deze dame de villa inlopen, ze komt een cursus geven voor amanda en Nadia.


Amanda en Nadia moeten een stukje schrijven over hun kledingkast.
De eerste zin van Nadia: Hoe is het om als jonge modieuze vrouw geen zeggenschap te hebben over je eigen kleding.
De dame die de cursus geeft vind het stukje van Amanda beter als dat van Nadia.

De bedoeling is uiteindelijk dat de collum van Amanda en Nadia terrecht komt op Villa Vandaag


Caps met dank aan Beequeen en Dreamboy
Ik ben niet lullig sommige mensen kunnen gewoon niet tegen de waarheid!
  zondag 4 november 2007 @ 17:26:50 #35
185792 pasjesjen
fulltime-Bitch
pi_54359896
Palma stopt ermee?

Dit bericht verscheen afgelopen vrijdag op nowlife.euMet dank aan Dreamboy voor het Cappen
Ik ben niet lullig sommige mensen kunnen gewoon niet tegen de waarheid!
  zondag 4 november 2007 @ 17:33:48 #36
185792 pasjesjen
fulltime-Bitch
pi_54360080
Brain en huub mogen gaan optreden

Vrijdag rond 13.00 betreed deze man de villa,Hij komt met Huub en Brain praten over optredensDe bedoeling is dat ze zes weken lang in de weekenden gaan optreden om zo hun singles te promoten
na die zes weken word er weer verder gekeken.
De bedoeling is dat ze hun eigen single zingen, dan nog een ander nummer en een duet.
Het eerste optreden staat voor zaterdag 3 november gepland. In de timeout in gemert

Caps met dank aan dreamboy
Ik ben niet lullig sommige mensen kunnen gewoon niet tegen de waarheid!
  zondag 4 november 2007 @ 17:41:45 #37
185792 pasjesjen
fulltime-Bitch
pi_54360321
Vrijdag 2 november heeft Lieke een dubbele sessie met psygologe Anita gehad.
Het lijkt er op dat Lieke ook haar 24 uur heeft aangevraagd.
Dit blijkt ook later zo te zijn, als zij haar 24 intrekt.
Ik ben niet lullig sommige mensen kunnen gewoon niet tegen de waarheid!
  zondag 4 november 2007 @ 18:11:31 #38
185792 pasjesjen
fulltime-Bitch
pi_54361036
Brain op bezoek bij het gesprek.

Zender het gesprek heeft brain voor a.s woensdag uitgenodigd voor het programma smaakmakers.
Brain zal een uur in de uitzending zijn, en ook aan de andere miljonairs zal gevraagd worden wat ze van Brain vinden.
Dit alles zal donderdag uitgezonden worden..
Ik ben niet lullig sommige mensen kunnen gewoon niet tegen de waarheid!
  zondag 4 november 2007 @ 18:29:32 #39
185792 pasjesjen
fulltime-Bitch
pi_54361476
Def Rymes in the House.

Vrijdag avond betreed def Rymes de villa.
Brain laat zijn single aan Def horen en die vind het allemaal helemaal geweldig.
Hij krijgt zelfs het cijfer 9Def schat de leeftijd van amanda op 28, amanda vind het een compliment

Nog een optredenNa afloop blijkt dat Def rymes bij binnenkomst boven op kim op de bank is gedoken.
Kim was hier niet van gecharmeerd.
En def word hier over aangesproken door lieke.Lieke noemt DeF een lachertje...Caps: B.A.S, Tino_Flo, Sira, dgk_fan, dreamboy

[ Bericht 5% gewijzigd door pasjesjen op 05-11-2007 10:24:11 ]
Ik ben niet lullig sommige mensen kunnen gewoon niet tegen de waarheid!
  zondag 4 november 2007 @ 18:31:02 #40
185792 pasjesjen
fulltime-Bitch
pi_54361512
Kims laatste avond als butler in de villa

Vrijdagavond heeft Kim ook tegen huub en lieke aangegeven dat het haar laatste dag is
als butler in de villa. ze wil hooguit nog een keer invallen in de villa verder niets.
De andere miljonairs weten nog van nietsCap BSOL
Ik ben niet lullig sommige mensen kunnen gewoon niet tegen de waarheid!
  zondag 4 november 2007 @ 19:03:01 #41
185792 pasjesjen
fulltime-Bitch
pi_54362204
Halfjaardag van LiekeLieke maakt huub wakker en zegt dat ze een gesprek heeft gehad met achter en dat ze nog wel kijkt wat ze gaat doen exit of niet...ondertussen staat haar 24 uur nog open.met aankleden spreekt ze uit ' de kans dat ik wegga zit er wel in maar niet vandaag'
ze heeft haar 24 uur nog niet ingetrokken maar ze kan zo en zo niet weg omdat anita er niet is.

rond kwart over 2 arriveert dan het bezoek Suus de vriendin van Lieke en de zus van Lieke


Er word wat over koetjes en kalfjes gepraat. Vooralsnog is het nog al saai.
Natuurlijk is er ook voor Lieke een taartOm tien over half 3 komt dan ook Joris binnen. Lieke heeft hem uitgenodigd voor Huub als verrassing.
Alleen was Huub wel op de hoogte omdat Jaap zich versproken heeft.

Lieke gaat met haar bezoek paaldansen en joris en Huub gaan schaken


Caps: dreamboy, Py, Beequeen

[ Bericht 6% gewijzigd door pasjesjen op 05-11-2007 10:13:44 ]
Ik ben niet lullig sommige mensen kunnen gewoon niet tegen de waarheid!
  zondag 4 november 2007 @ 19:31:05 #42
185792 pasjesjen
fulltime-Bitch
pi_54362839
Deel 2 halfjaardag van Lieke...(sorry ik weet niet hoeveel er ongeveer in een bericht kan dus daarom in 2 delen..)
Lieke gaat steengrillen met haar bezoek en Huub en Jaap

Tijdens het eten beslist lieke dat ze haar 24 intrekt.
daar moet op gedronken worden
's avonds is er nog een taart
Lieke en huub hebben even een momentje samen en lieke zegt dat ze echt gek op Huub is van hem houd en hem echt niet kwijt wil, hij wil haar ook niet kwijt
dan is het ook echt officieel lieke trek haar 24 uur inNog even gezellig met zn allen kletsenRond 22.00 moet iedereen in de chill verzamelen er komt een stripper
Dit is geregeld door butler Ricardo als cadeautje voor lieke voor haar half jaar dag.


En dan is het tijd voor het bezoek om weer naar huis te gaancaps mazaru, dreamboy, py, B.A.S

[ Bericht 3% gewijzigd door pasjesjen op 05-11-2007 10:14:30 ]
Ik ben niet lullig sommige mensen kunnen gewoon niet tegen de waarheid!
  zondag 4 november 2007 @ 19:36:19 #43
185792 pasjesjen
fulltime-Bitch
pi_54362949
Brain en Huub naar de timeout in Gemert om op te treden

Om 23.30 vertrekken Brain en Huub

Caps Prospera

Rond vier uur keren ze terug en hebben ze het erg leuk gehad.

voor foto's van het optreden

Huub en Brian vanavond in time out :)
Ik ben niet lullig sommige mensen kunnen gewoon niet tegen de waarheid!
  zondag 4 november 2007 @ 23:20:48 #44
185792 pasjesjen
fulltime-Bitch
pi_54369511
Bandje overlast in de kooi

het linkje http://www.overlast.nu/index.php (met dank aan beequeen)

Om half 9 mogen de miljonairs niet meer in de huiskamer komen ivm opbouwen.
Om half 10 mogen ze dan eindelijk de huiskamer in en is daar het bandje al.

Ze beginnen rustig aan achteraf zal blijken dat het de bedoeling is dat elke miljonair een nummer meezingt met de band.

Jaap zit intussen alleen in het kantoor hij heeft zich dus weer afgezonderdLieke word gevraagd om mee te zingen met disco infernal

Daarna zoeken ze een rapper...brain dus die zingt mee met walk this way

Nadia moet mee gaan zingen met een nummer van the police maar ze kent het nummer niet
volgens de band maakt dat niet uit, ze doen het nummer ook voor de eerste keer.

Jaap komt er in de loop van de avond weer bijzitten.Amanda mag meezingen met paradise by the dashbord lightsHuub en lieke genieten zichbaar van de avondAmanda vind dat dennis bloed zweet en tranen moet zingen zonder dat de stekker eruit getrokken moet worden.
De band neemt eerst een sigarettenpauze
Na een kwartiertje gaat de band weer zingen
Dit nummer gaat Jaap meezingen een nummer van u2Hij bakt er niet veel van, en vraagt op een gegeven moment aan dennis of hij alsjeblieft de stekker eruit wil trekken.
Jaap noemt allerlei dingen door de microfoon die hij op dat moment zou willen eten.
maar uiteindelijk gaat hij toch zingen.
of liever gezegt hij lees alles op wat er op het blaadje staat

Uiteindelijk mag dan ook dennis zijn liedje zingen
Jullie raden het al bloed, zweet en tranen...
Compleet met amsterdams accent afijn jullie weten het ...


Lieke probeerd huub nog over te halen om een liedje mee te zingen
maar tervergeefs.
Huub wil zichzelf niet voor lul zetten (dit zijn zn eigen woorden)
dus lieke zing nog maar een keer met de band nee je hoeft niet naar huis
De band zingt als besluit nog het nummer rain down on me en dan is het ook echt afgelopen
Caps van mezelf, py, dreamboy

[ Bericht 1% gewijzigd door pasjesjen op 05-11-2007 10:12:16 ]
Ik ben niet lullig sommige mensen kunnen gewoon niet tegen de waarheid!
pi_54372606
Opmerking : Door de grote hoveelheid gifjes is deze Updates niet meer leesbaar geworden voor mobiele gebruikers. Weer een topic wat de gifjes-ziekte heeft gekregen. Jammer ........

Edit : Dank je voor het weghalen van de gifjes. Nu is updates weer bereikbaar voor de trage mobiele verbindingen.

[ Bericht 25% gewijzigd door bright_side_of_life_ op 05-11-2007 13:05:11 ]
Keep the Sunny Side Up
  maandag 5 november 2007 @ 14:49:11 #46
185792 pasjesjen
fulltime-Bitch
pi_54380763
Palma toch weer 'aan het werk'

Gingen vrijdag nog geruchten dat onze eigen Palma niet meer zou komen, vandaag is zij toch aanwezig in de villaCap dreamboy
Ik ben niet lullig sommige mensen kunnen gewoon niet tegen de waarheid!
  dinsdag 6 november 2007 @ 00:10:28 #47
185792 pasjesjen
fulltime-Bitch
pi_54395046
Collect call voor nadia

Na een saaie streamavond met een film voor de miljonairs
verschijnt de melding op het scherm Nadia collect call van Luc.Er volgt een stemming Lieke, huub en jaap gaan in beraad.
Na veel gezeur over een weer word besloten niet te blokken
Naad mag dus bellen.Iedereen zit er bij bij het gesprek.
Het gaat goed met Luc hij heeft veel opgetreden, hij heeft nog maar 3 uurtjes voor zichzelf gehad.
Iedereen krijgt de groetjes en Nadia krijgt de groetjes van iedereen.
Luc schijnt al eerder gebeld te hebben Nadia weet hier niets van
Ze missen elkaar heel erg.
Luc vraagt nog of ze alweer in een relatie is met Dennis, Nadia zegt dat het niet zo is.
Iedereen krijgt de groetjes van Luc, Hij heeft nog een cadeautje voor iedereen maar dat mag nadia niet vertellen Ja iedereen zit er bij...
Verder koetjes en kalfjes.Caps B.a.s en dreamboy
Ik ben niet lullig sommige mensen kunnen gewoon niet tegen de waarheid!
  woensdag 7 november 2007 @ 18:18:32 #48
185792 pasjesjen
fulltime-Bitch
pi_54434971
Palma V.S Nadia/Dennis

Palma heeft de laatste tijd veel kritiek op Nadia en Dennis
Ook vanmorgen waren opmerkingen als:

Sinds naad hier is komen wonen is het hier een grote teringzooi,
Het gezang van Dennis is kattengejank
Je hebt zeker weer zin in sex met nadia (tegen dennis als hij het voor nadia opneemt)
Nadia zegt schatje, Palma:ik ben je schatje niet
Tegen dennis je bent een papegaai ga mannen dingen doen en donderop ik walg van je.
Tegen nadia ik kots van je maar ik laat het kotsen aan jou over

niet van de lucht.Cap met dank aan Akveor
Ik ben niet lullig sommige mensen kunnen gewoon niet tegen de waarheid!
  woensdag 7 november 2007 @ 18:24:01 #49
185792 pasjesjen
fulltime-Bitch
pi_54435104
Contactpunten

Om half 12 moet iedereen met zijn Contactpunten naar achterenDe contactpunten worden geteld

Huub heeft 20 punten te weinig en Lieke heeft er 20 teveel dit word onder elkaar rechtgetrokken.

Verder kan er vanuit de streams niets opgemaakt worden over de punten

Wel speculeren de COSsers nog steeds over de punten van Brain.
Ik ben niet lullig sommige mensen kunnen gewoon niet tegen de waarheid!
  woensdag 7 november 2007 @ 19:01:42 #50
185792 pasjesjen
fulltime-Bitch
pi_54436005
(deze update hoort eigenlijk voor Palma vs Nadia/dennis)

Lieke en haar benen.

Dinsdagmorgen breekt Lieke.
Op de bank huilt ze uit bij Huub.


Cap Beequeen

Het blijkt dat ze erg veel last heeft van haar benen en er niet van heeft kunnen slapen.
De klachten van Lieke duren al lang, ze heeft achter al meerdere keren geklaagd en ze heeft zich volgens Huub weg laten sturen.

's middags komt er dan toch een fysiotherapeut voor Lieke haar benen.


Cap akveor

Haar Talis blijkt scheef te staan, en Lieke heeft het zelf al over een verwaarloze sportblessure gehad.


cap dreamboy

De bedoeling is een behandelplan van 8 weken heel erg intensief

3x per week anderhalf uur tot 2 uur fysiotherapie
Dit is fase 1 en dan komt nog fase 2

Maar let op hier moet wel toestemming van komen van achter .

We wachten het af.
Ik ben niet lullig sommige mensen kunnen gewoon niet tegen de waarheid!
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')