FOK!forum / Onzin voor je leven! / Het grote vraag hoe maak ik SCH klaar topic #1
SCHwoensdag 17 oktober 2007 @ 21:07
Omdat Piet pleite is.

vraag maar
shmoopywoensdag 17 oktober 2007 @ 21:14
Hoe krijg ik mijn slagroom snel stijf?
SCHwoensdag 17 oktober 2007 @ 21:15
Doorkloppen kreng.

Zet het even 2 minuten buiten en klop dan snel nog even door.
golferwoensdag 17 oktober 2007 @ 21:25
Die TT.
SCHwoensdag 17 oktober 2007 @ 21:34
Blueswoensdag 17 oktober 2007 @ 21:40
Ik heb allang het antwoord
Lang laten trekken en dan nog ff 48 uur laten nasudderen.
Een overheerlijke SCHotel die lekker sterk ruikt
SCHwoensdag 17 oktober 2007 @ 23:05
SCHuin afsnijden
Mirjamdonderdag 18 oktober 2007 @ 00:18
heel lang laten trekken
golferdonderdag 18 oktober 2007 @ 00:23
Men neme een korreltje zout. Voeg dan wat Trots op Nederland-vlees toe in de vorm van wat varkenskoppen. Vermeng het geheel vervolgens met 2 theelepels smegma en roer het geheel door elkaar.
Daarna even laten sudderen en afblussen met wat vitriool.
En klaar is uw SCHmakelijke maaltijd.
Duderinnetjedonderdag 18 oktober 2007 @ 00:24
SCH, hoe krijg ik m'n linkse yoghurt rechtsdraaiend?
Duderinnetjedonderdag 18 oktober 2007 @ 00:25
Zelfde vraag maar dan: rechtsdragend?
Bluesdonderdag 18 oktober 2007 @ 00:28
Hoe maak ik een ijSCHbeer klaar?
Martijn_77donderdag 18 oktober 2007 @ 08:07
SCH hoe maak ik boerenjongens (klaar)
Acathladonderdag 18 oktober 2007 @ 10:20
Hoe maak ik OsSCHenworst?
SCHdonderdag 18 oktober 2007 @ 10:49
Hoe noem je een gepensioneerde homokok?

Een uitgekookte flikker!

zoalshetisdonderdag 18 oktober 2007 @ 12:13
quote:
Op woensdag 17 oktober 2007 21:07 schreef SCH het volgende:
Omdat Piet pleite is.
heb ik iets gemist?
Mirjamdonderdag 18 oktober 2007 @ 12:16
quote:
Op donderdag 18 oktober 2007 12:13 schreef zoalshetis het volgende:

[..]

heb ik iets gemist?
ja (ik ook hoor )
maar in foodback kun je wel 1 en ander vinden.
zoalshetisdonderdag 18 oktober 2007 @ 12:28
hmm. nou ik zal hem gaan missen. als je dit leest piet kom aub snel terug, want sch is natuurlijk helemaal geen goede vervanging.
Isegrimdonderdag 18 oktober 2007 @ 14:55
quote:
Op donderdag 18 oktober 2007 12:28 schreef zoalshetis het volgende:
hmm. nou ik zal hem gaan missen. als je dit leest piet kom aub snel terug, want sch is natuurlijk helemaal geen goede vervanging.
EenSCH.
SCHdonderdag 18 oktober 2007 @ 15:24
quote:
Kruid zoalshetis met de kruiden en ketjap en laat hem minimaal 1 uur staan om de kruiden in te laten trekken.
Laat een klontje boter uit bruisen in een braad pan en doe zoalshetis hierin.
Bak het vlees mooi bruin en knapperig op middel laag vuur.
Als de zoalshetisjes klaar zijn haal ze uit de pan en leg ze apart op een bordje.
Maak het boter goed warm en doe er half kopje water in en blus de jus af.

tip: serveer er gesmoorde isegrimmetje bij


zoalshetisdonderdag 18 oktober 2007 @ 15:47
quote:
Op donderdag 18 oktober 2007 15:24 schreef SCH het volgende:

[..]



omg!
MissHobjedonderdag 18 oktober 2007 @ 16:15
SCH
Isegrimdonderdag 18 oktober 2007 @ 16:32
Martijn_77donderdag 18 oktober 2007 @ 19:11
@SCh Wat maakte je het eerste klaar?
SCHdonderdag 18 oktober 2007 @ 23:36
quote:
Op donderdag 18 oktober 2007 19:11 schreef Martijn_77 het volgende:
@SCh Wat maakte je het eerste klaar?
Mijn neef op de hooizolder
Jimbovrijdag 19 oktober 2007 @ 00:03
vingers erin en roeren maar ?
SCHvrijdag 19 oktober 2007 @ 00:06
quote:
Op vrijdag 19 oktober 2007 00:03 schreef Jimbo het volgende:
vingers erin en roeren maar ?
Echte boerenjongens
Hij is trouwens later erg evangelisch christelijk geworden.
Olevrijdag 19 oktober 2007 @ 00:25
Heb je ooit wel eens meischjes klaargemaakt?
Bluesvrijdag 19 oktober 2007 @ 00:26
quote:
Op vrijdag 19 oktober 2007 00:25 schreef Ole het volgende:
Heb je ooit wel eens meischjes klaargemaakt?
Deze cock heeft volgens mij moeite met al die gaatjes waar ie dan in moet roeren
SCHvrijdag 19 oktober 2007 @ 00:26
Nee, die recepten mislukten altijd
tong80vrijdag 19 oktober 2007 @ 00:27
quote:
Op woensdag 17 oktober 2007 21:14 schreef shmoopy het volgende:
Hoe krijg ik mijn slagroom snel stijf?
'Slagroom'

Zo noemde ze mijn lul altijd


SCHvrijdag 19 oktober 2007 @ 00:27
quote:
Op vrijdag 19 oktober 2007 00:27 schreef tong80 het volgende:

[..]

'Slagroom'

Zo noemde ze mijn lul altijd


Blijkbaar was er veel geduld nodg
Olevrijdag 19 oktober 2007 @ 00:28
quote:
Op vrijdag 19 oktober 2007 00:26 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Deze cock heeft volgens mij moeite met al die gaatjes waar ie dan in moet roeren
hij is wel een poot, maar geen duizendpoot
Bluesvrijdag 19 oktober 2007 @ 00:30
Bluesvrijdag 19 oktober 2007 @ 00:30
Olevrijdag 19 oktober 2007 @ 00:31
Ik ga meer voor
"koken met schterren" voor SCH
tong80vrijdag 19 oktober 2007 @ 00:31
quote:
Op vrijdag 19 oktober 2007 00:27 schreef SCH het volgende:

[..]

Blijkbaar was er veel geduld nodg
Ja duurde lang eer ie klopte

golfervrijdag 19 oktober 2007 @ 00:31
quote:
Op vrijdag 19 oktober 2007 00:28 schreef Ole het volgende:


hij is wel een poot, maar geen duizendpoot
SCH, heb je nog een lekker recept voor een potage?
Olevrijdag 19 oktober 2007 @ 00:32
Hoe maak je stervruchten lekker klaar?
golfervrijdag 19 oktober 2007 @ 00:33
SCHteranijs-recepten wil ik ook weten.
Bluesvrijdag 19 oktober 2007 @ 00:33
Heeft u een goed recept voor een eikeltjeSCHaus?
SCHvrijdag 19 oktober 2007 @ 00:35
quote:
Op vrijdag 19 oktober 2007 00:31 schreef golfer het volgende:

[..]

SCH, heb je nog een lekker recept voor een potage?


Koop een pakje, doet het in de pan, roert en geniettttt

SCHvrijdag 19 oktober 2007 @ 00:36
Ik ken alleen recepten met bruine ster
tong80vrijdag 19 oktober 2007 @ 00:37
The following message could not be delivered to all recipients:
Ik ga weer liggen



SCHvrijdag 19 oktober 2007 @ 00:37
quote:
Op vrijdag 19 oktober 2007 00:33 schreef Bluezz het volgende:
Heeft u een goed recept voor een eikeltjeSCHaus?


Blijf van mijn eikels af
boriszvrijdag 19 oktober 2007 @ 00:47
Doe een SCH in de SCHaal klop hem met de SCH en voeg er een extra portie SCH aan toe. Garneer het met wat SCH en u heeft een SCHmakelijke maaltijd.
Jimbovrijdag 19 oktober 2007 @ 01:02
bier ?
broervrijdag 19 oktober 2007 @ 01:09
Vijftigershumor. Hoe aandoenlijk.
SCHvrijdag 19 oktober 2007 @ 01:12
quote:
Op vrijdag 19 oktober 2007 01:09 schreef broer het volgende:
Vijftigershumor. Hoe aandoenlijk.
Gatver, zijn er hier 50-ers?
tong80vrijdag 19 oktober 2007 @ 01:19
Z;n vent is weer niet thuis

Olevrijdag 19 oktober 2007 @ 01:20
quote:
Op vrijdag 19 oktober 2007 01:19 schreef tong80 het volgende:
Z;n vent is weer niet thuis

Laten we hopen dat die wél weet hoe die SCH moet klaarmaken
SCHvrijdag 19 oktober 2007 @ 01:22
quote:
Op vrijdag 19 oktober 2007 01:19 schreef tong80 het volgende:
Z;n vent is weer niet thuis

Die ligt heerlijk te ronken hoor.
SCHvrijdag 19 oktober 2007 @ 01:23
quote:
Op vrijdag 19 oktober 2007 01:20 schreef Ole het volgende:

[..]

Laten we hopen dat die wél weet hoe die SCH moet klaarmaken
Sex met je eigen partner is zooooooo jaren 90
SCHvrijdag 19 oktober 2007 @ 01:25


Ontb-eitje klaar zet en naar bed gaat
Martijn_77vrijdag 19 oktober 2007 @ 16:43
@SCH heb je het recept voor bokkenPOTEN?
Olevrijdag 19 oktober 2007 @ 17:09
En wat te doen met mergpijpen?
Bluesvrijdag 19 oktober 2007 @ 18:21
quote:
Op vrijdag 19 oktober 2007 01:19 schreef tong80 het volgende:
Z;n vent is weer niet thuis

Nee, anders mag ie nooit zo laat naar bed

Hoe maken we brownies klaar?
Isegrimvrijdag 19 oktober 2007 @ 18:22
Wordt het geen tijd voor ONZ?
Leintjeuhvrijdag 19 oktober 2007 @ 19:07
Zou je wel zeggen ja, enkeltje onz.
Bluesvrijdag 19 oktober 2007 @ 19:15
Onzinnig om dit te denken zeg dames
tong80vrijdag 19 oktober 2007 @ 22:06
*Kick*

shmoopyvrijdag 19 oktober 2007 @ 23:08
quote:
Op vrijdag 19 oktober 2007 22:06 schreef tong80 het volgende:
*Kick*

Je hebt een pm, muts.
Toch
tong80vrijdag 19 oktober 2007 @ 23:22
quote:
Op vrijdag 19 oktober 2007 23:08 schreef shmoopy het volgende:

[..]

Je hebt een pm, muts.
Toch
Geantwoord.

Neuken ?

shmoopyvrijdag 19 oktober 2007 @ 23:32
Altijd.
Maar ik ga eerst even op de bank in slaap vallen, vindt SCH vast wel goed.
golferzaterdag 20 oktober 2007 @ 00:36
quote:
Op zaterdag 20 oktober 2007 00:33 schreef zoalshetis het volgende:
ik vond dit een betere plek omdat het allang naar onz ge-sch-opt had kunnen worden.

leuk dat jij fijn met sch kan opschieten, ik mag hem ook wel, maar hier hoort hij niet tenzij hij serieus gaat doen. maar dat laatste betwijfel ik omdat hij liever in pol en nws is, vanwege zijn kennis van die materie.
Ik weet toevallig dat SCH ook echt van goed en lekker eten houdt en ook nog eens erg lekker kan koken en daar ook best wel een beetje verstand van heeft.
Hij is bijvoorbeeld heel erg goed in het maken van High Tea's.

[ Bericht % gewijzigd door Muck op 20-10-2007 13:34:55 ]
Olezaterdag 20 oktober 2007 @ 10:52
quote:
Op vrijdag 19 oktober 2007 23:22 schreef tong80 het volgende:

[..]

Geantwoord.

Neuken ?

djiez Tong... je wordt nu wel een beje erg tochtig
SCHzaterdag 20 oktober 2007 @ 11:32
Ik kan goed koken hoor, ik lul er alleen niet altijd zo veel over en ben niet zo'n SCHnobje - maar vertel eens lieve Schat, zoalshetis, wat wil je eten vandaag? Iets met avocado? Of is dat nog te zomers? Meer iets met paddestoelen vanwege de herfst of rookworscht vanwege de invallende koude?

Niet vergeten de appeltaart uit de vriezer te halen die ik vorige week heb gemaakt, zodat ie voor de verjaardag van N. op tijd ontdooid is.

En heb vorige week ontdekt dat appelmoes toch het lekkerst is als je er eigenlijk nauwelijks of geen kaneel door heen doet...
zoalshetiszaterdag 20 oktober 2007 @ 11:34
quote:
Op zaterdag 20 oktober 2007 11:32 schreef SCH het volgende:
Ik kan goed koken hoor, ik lul er alleen niet altijd zo veel over en ben niet zo'n SCHnobje - maar vertel eens lieve Schat, zoalshetis, wat wil je eten vandaag? Iets met avocado? Of is dat nog te zomers? Meer iets met paddestoelen vanwege de herfst of rookworscht vanwege de invallende koude?

Niet vergeten de appeltaart uit de vriezer te halen die ik vorige week heb gemaakt, zodat ie voor de verjaardag van N. op tijd ontdooid is.

En heb vorige week ontdekt dat appelmoes toch het lekkerst is als je er eigenlijk nauwelijks of geen kaneel door heen doet...
ik neem aan dat je goudreinetten gebruikt? zowel voor taart als moes?

ook lekker is de koudgeserveerde moes te voorzien van een mooi klodertje creme fraiche.
SCHzaterdag 20 oktober 2007 @ 11:39
Eigenlijk zijn braeburns de beste appels voor een appeltaart. Deze NieuwZeelandse lieverdjes zijn inmiddels behoorlijk ingeburgerd. Ik heb voor deze taarten/moesen inderdaad goudreinetten gebruikt, vers van de boomgaard, tien kilo in een doosje

Toch even SCHnob: mijn appeltaart is ooit geproefd en goed bevonden door Johannes van Dam. Zou Piet dat ook zijn overkomen?
zoalshetiszaterdag 20 oktober 2007 @ 11:40
quote:
Op zaterdag 20 oktober 2007 11:39 schreef SCH het volgende:
Eigenlijk zijn braeburns de beste appels voor een appeltaart. Deze NieuwZeelandse lieverdjes zijn inmiddels behoorlijk ingeburgerd. Ik heb voor deze taarten/moesen inderdaad goudreinetten gebruikt, vers van de boomgaard, tien kilo in een doosje

Toch even SCHnob: mijn appeltaart is ooit geproefd en goed bevonden door Johannes van Dam. Zou Piet dat ook zijn overkomen?
in iedereen schuilt wel een klein snobje. als de gelegenheid zich voordoet.
Muckzaterdag 20 oktober 2007 @ 13:38
Omdat sommige mensen blijkbaar niet weten wat een grapje inhoudt en allergisch zijn voor humor, een schopje (met pijn aan mijn hart) naar ONZ
SCHzaterdag 20 oktober 2007 @ 14:08
quote:
Op zaterdag 20 oktober 2007 13:38 schreef Muck het volgende:
Omdat sommige mensen blijkbaar niet weten wat een grapje inhoudt en allergisch zijn voor humor, een schopje (met pijn aan mijn hart) naar ONZ
Dan mag er net zo goed een slotje op. Het is alleen leuk in CUL.

Jammer zoalshetis, had je je maagzuurremmertjes niet ingenomen?
Martijn_77zaterdag 20 oktober 2007 @ 14:13
quote:
Op zaterdag 20 oktober 2007 14:00 schreef Martijn_77 het volgende:
Kan Het grote vraag hoe maak ik SCH klaar topic #1 weer terug.

Vond het wel Humor en in ONZ verbaggert / verzuipt ie
Isegrimzaterdag 20 oktober 2007 @ 14:23
quote:
Op zaterdag 20 oktober 2007 11:32 schreef SCH het volgende:
Ik kan goed koken hoor, ik lul er alleen niet altijd zo veel over en ben niet zo'n SCHnobje -
Piet ook niet. En van mij mag hij er 24/7 over lullen, ik luister wel.
yvonnezaterdag 20 oktober 2007 @ 14:29
quote:
Op zaterdag 20 oktober 2007 14:23 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Piet ook niet. En van mij mag hij er 24/7 over lullen, ik luister wel.
Dociel typje
SCHzaterdag 20 oktober 2007 @ 14:33
quote:
Op zaterdag 20 oktober 2007 14:29 schreef yvonne het volgende:

[..]

Dociel typje
Wil je een recept voor geflambeerde docieletjes?
Muckzaterdag 20 oktober 2007 @ 14:34
quote:
Op zaterdag 20 oktober 2007 14:33 schreef SCH het volgende:

[..]

Wil je een recept voor geflambeerde docieletjes?
ja
Isegrimzaterdag 20 oktober 2007 @ 14:35
Ik kan wel wat vetvebranding gebruiken.
Blueszaterdag 20 oktober 2007 @ 20:03
Ik mis mijn post hiero, met een linkje naar een high tea topic
SCHzaterdag 20 oktober 2007 @ 20:04
Ik heb zelf even gemoderate
amvrosioszaterdag 20 oktober 2007 @ 20:32
fappuh!
Blueszaterdag 20 oktober 2007 @ 20:49
quote:
Op zaterdag 20 oktober 2007 20:04 schreef SCH het volgende:
Ik heb zelf even gemoderate
Is je mschn weer stuk prutSCHert
SCHzaterdag 20 oktober 2007 @ 22:56
Hier doet ie het wel, de rest van de wereld is gek