FOK!forum / Onzin voor je leven! / Ontslagen vanwege slacht ei gebakken!
F04zaterdag 22 september 2007 @ 20:29
Nou ben ik hier ontslagen in mijn plaatslijke restauraht vanwege dat ik een ei niet door had gebakken.
Daardat ik dit niet had gedaan zou dit gevaarlijk kunnen zijn zei mijn baas.

Klopt dit? Zelf eet ik thuis vaak ook een eitje dat nniet helemaal hard doorbakken is.
popolonzaterdag 22 september 2007 @ 20:31
Een slacht ei? Wel halal hoop ik?

Maar goed, wel lullig, ik hou ook van een soppig eitje.
Thieskezaterdag 22 september 2007 @ 20:32
Dus je bent kok en je kan niet eens 'n ei bakken?
Vampierzaterdag 22 september 2007 @ 20:38
niemand wordt ontslagen om een slecht ei, er zal wel meer aan vooraf gegaan zijn.
Donderszaterdag 22 september 2007 @ 20:38
quote:
Op zaterdag 22 september 2007 20:32 schreef Thieske het volgende:
Dus je bent kok en je kan niet eens 'n ei bakken?
avdbreezaterdag 22 september 2007 @ 20:38
Dus een zachtgekookt eitje is ook gevaarlijk?
Pluto41zaterdag 22 september 2007 @ 20:41
Salmonella vergiftiging. Kunnen mensen dood aan gaan als ze al niet helemaal gezond zijn. Wel vaag dat ze je daarvoor ontslaan. Iedereen moet leren tenslotte. Alhoewel je dit soort dingen toch ook in je opleiding moet hebben geleerd.
wouterwasherezaterdag 22 september 2007 @ 20:42
quote:
Op zaterdag 22 september 2007 20:29 schreef F04 het volgende:
ontslagen in mijn plaatslijke restauraht
Hoe kan je ontslagen worden in je eigen restaurant?
Martijn_77zaterdag 22 september 2007 @ 20:45
Wat is een slacht ei?
Psychonikeozaterdag 22 september 2007 @ 20:46
Dat is natuurlijk een eitje..
Les_Grandes_Esperanceszaterdag 22 september 2007 @ 20:46
Salmonella gaat dood als je een ei verhit gedurende vijf minuten bij een temperatuur van 60 graden, of in één minuut bij 70 graden. Het eigeel begint te stollen bij 62 graden, dus als je een ei lang genoeg verhit bij 60 graden, kun je soppig salmonella-vrij eitje maken. .
Miksiezaterdag 22 september 2007 @ 20:46
Zolang het hele ei maar helemaal een tijdje goed door heet is geworden, zodat alle bacterien dood zijn, hoef je je geen zorgen te maken. Dus een zachtgekookt ei is ok
keeskachelzaterdag 22 september 2007 @ 21:09
Het is ook ramadan, waarom maak je dan een slacht ei?
Currizaterdag 22 september 2007 @ 21:12
kan niet, beginnersfout
PopeOfTheSubspacezaterdag 22 september 2007 @ 21:29
Je hoeft ei maar heel kort te bakken voor zover ik weet. Zie reactie van Les_Grandes_Etc.
golferzaterdag 22 september 2007 @ 22:16
Leuk onzintopic.
Mirjamzaterdag 22 september 2007 @ 22:17
quote:
Op zaterdag 22 september 2007 22:16 schreef golfer het volgende:
onz
14.gif
MissHobjezaterdag 22 september 2007 @ 22:49
schoppie onzin toch maar
Les_Grandes_Esperanceszaterdag 22 september 2007 @ 23:35
quote:
Op zaterdag 22 september 2007 22:49 schreef MissHobje het volgende:
schoppie onzin toch maar
Heb ik helemaal voor niets een kei serieus antwoord gegeven. .
remlofzaterdag 22 september 2007 @ 23:49
quote:
Op zaterdag 22 september 2007 23:35 schreef Les_Grandes_Esperances het volgende:

[..]

Heb ik helemaal voor niets een kei serieus antwoord gegeven. .
Nee hoor, nu heb ik ook weer wat geleerd
denBzaterdag 22 september 2007 @ 23:54
Lol, ik bedoel je werkt in een restaurant, maar je kan niet eens een ei bakken naar voorkeur van de klant?
Kun je beter vuilnisman worden

Desondanks is het wel raar dat je daarvoor ontslagen word. Of je moet al een "history" hebben bij dat bedrijf
Martijn_77zondag 23 september 2007 @ 11:58
Dit keurmerk zul je dan wel niet krijgen

Psychonikeozondag 23 september 2007 @ 12:03
Daar word ik niet vrolijk van
Syheriatzondag 23 september 2007 @ 13:33
quote:
Op zaterdag 22 september 2007 20:29 schreef F04 het volgende:
Nou ben ik hier ontslagen in mijn plaatslijke restauraht vanwege dat ik een ei niet door had gebakken.
Vanwege je intellect en spelling zal het niet geweest zijn, nee.
pvc_boerzondag 23 september 2007 @ 13:38
quote:
Op zondag 23 september 2007 11:58 schreef Martijn_77 het volgende:
Dit keurmerk zul je dan wel niet krijgen

[afbeelding]
Wel of niet?
doppelgängerzondag 23 september 2007 @ 13:38
quote:
Op zaterdag 22 september 2007 20:29 schreef F04 het volgende:
Nou ben ik hier ontslagen in mijn plaatslijke restauraht vanwege dat ik een ei niet door had gebakken.
Daardat ik dit niet had gedaan zou dit gevaarlijk kunnen zijn zei mijn baas.

Klopt dit? Zelf eet ik thuis vaak ook een eitje dat nniet helemaal hard doorbakken is.
weet je zeker dat je niet bent ontslagen vanwege slechte persoonlijke hygiëne..?

Last van jeuk en galbulten.
Syheriatzondag 23 september 2007 @ 13:39
quote:
Op zondag 23 september 2007 13:38 schreef doppelgänger het volgende:

[..]

weet je zeker dat je niet bent ontslagen vanwege slechte persoonlijke hygiëne..?

Last van jeuk en galbulten.
Zo gemeen om dat erbij te halen


Nice
SwJzondag 23 september 2007 @ 14:57
Snienmaandag 24 september 2007 @ 15:48
quote:
Op zondag 23 september 2007 14:57 schreef SuperwormJim het volgende:
[afbeelding]
ErwinEHVNLmaandag 24 september 2007 @ 15:54
of was je de kok aan het batsen?
Staand seksen
hamkaastostimaandag 24 september 2007 @ 16:14
heb je hem gewoon niet goed verstaan en wou je baas zeggen dat je zelf een half doorbakken ei bent en dat iedereen om je heen ziek van je wordt?
Jimbomaandag 24 september 2007 @ 16:22
lekker
Nobumaandag 24 september 2007 @ 16:32
quote:
Op zaterdag 22 september 2007 23:54 schreef denB het volgende:
Lol, ik bedoel je werkt in een restaurant, maar je kan niet eens een ei bakken naar voorkeur van de klant?
Kun je beter vuilnisman worden

Desondanks is het wel raar dat je daarvoor ontslagen word. Of je moet al een "history" hebben bij dat bedrijf
Welnee joh, hij heeft ze eerst nog een michelinster bezorgd, maar dat ei kon echt niet
StallionJackmaandag 24 september 2007 @ 16:41
quote:
Op zaterdag 22 september 2007 20:29 schreef F04 het volgende:
Nou ben ik hier ontslagen in mijn plaatslijke restauraht vanwege dat ik een ei niet door had gebakken.
Daardat ik dit niet had gedaan zou dit gevaarlijk kunnen zijn zei mijn baas.

Klopt dit? Zelf eet ik thuis vaak ook een eitje dat nniet helemaal hard doorbakken is.
Ja, in een restaurant gelden andere regels.
ErwinEHVNLmaandag 24 september 2007 @ 16:42
je moet ook geen eitjes bevruchten van de serveersters
StallionJackmaandag 24 september 2007 @ 16:44
Je hebt ook nooit gehoord over HACCP?

Je bent niet de enige die de regels niet kent is mijn ervaring.
Zoskmaandag 24 september 2007 @ 17:49
quote:
Op zondag 23 september 2007 14:57 schreef SuperwormJim het volgende:
[afbeelding]
Birramaandag 24 september 2007 @ 20:50
Had je een ei verwisseld met een galbult? .
cerrormaandag 24 september 2007 @ 21:01
Don_Vanellimaandag 24 september 2007 @ 21:11
Eieren bakken hoef je toch pas te kunnen bij 2 of meer Michelin-sterren?
ForumGekmaandag 24 september 2007 @ 21:21
Toen ik een keer naar de japanner was geweest en een niet gaar ei had gegeten, heb ik de hele nacht lopen kotsen en die dag daarop ook !

Soja bestaat nu niet meer uit mijn lievelings ingrediënt !
Hogeropmaandag 24 september 2007 @ 21:37
quote:
weet je zeker dat je niet bent ontslagen vanwege slechte persoonlijke hygiëne..?

Last van jeuk en galbulten.
Arnoutvanhmaandag 24 september 2007 @ 22:10
TS bakt er niks van
Birradinsdag 25 september 2007 @ 10:05
quote:
Op maandag 24 september 2007 22:10 schreef Arnoutvanh het volgende:
TS bakt er niks van
HAHA. !
jmdekingdinsdag 25 september 2007 @ 12:27
quote:
Op maandag 24 september 2007 22:10 schreef Arnoutvanh het volgende:
TS bakt er niks van
lol
prof.bierbekjewoensdag 26 september 2007 @ 14:47
Die laat water nog aanbranden..........
Biogardewoensdag 26 september 2007 @ 16:35
En al die bodybuilders dan die al 800 jaar 88 rauwe eieren per dag naar binnen fietsen?

Ook Arnold leeft nog. Al is ie 134
Biogardewoensdag 26 september 2007 @ 16:36
Get Doaaawwwn, iets a bomb
Maisnonwoensdag 26 september 2007 @ 17:01
Quick, get to da choppa!

Mijn oma at ze altijd vrij eh, waterig en ik eigenlijk ook.

[ Bericht 2% gewijzigd door Maisnon op 26-09-2007 17:08:02 ]
Ouwesokwoensdag 26 september 2007 @ 17:13
quote:
Op maandag 24 september 2007 21:11 schreef Don_Vanelli het volgende:
Eieren bakken hoef je toch pas te kunnen bij 2 of meer Michelin-sterren?
Nee hoor, ook dan komt het gebakken ei gewoon uit blik maar weet je het middels benamig en het theater eromheen volledig verborgen te houden en de suggestie hoog te houden dat jouw personeel wél eieren kan bakken
Jekooswoensdag 26 september 2007 @ 17:37
zo jij bent stoer! kom je nu ook nog met verhalen van "ontslagen door verkeerde poep"?
pasjesjenwoensdag 26 september 2007 @ 18:05
quote:
Op zondag 23 september 2007 13:39 schreef Syheriat het volgende:

[..]

Zo gemeen om dat erbij te halen


Nice
F04woensdag 26 september 2007 @ 18:33
Eieren zijn lekker!
SpiekerJozefwoensdag 26 september 2007 @ 18:40
Gelukkig kan je op FOK! altijd je ei kwijt.
Sm0keZvrijdag 28 september 2007 @ 08:14
quote:
Op woensdag 26 september 2007 16:35 schreef Biogarde het volgende:
En al die bodybuilders dan die al 800 jaar 88 rauwe eieren per dag naar binnen fietsen?

Ook Arnold leeft nog. Al is ie 134
Logisch, BB'ers eten enkel (nouja, drinken dan ) het eiwit.