Ik weet niet hoe jij je tomatensaus maakt, dus kon niet zeggen of het goed isquote:Op woensdag 19 september 2007 16:09 schreef PhysicsRules het volgende:
Maar mijn tomatensaus was ook al goed hoor
Even een vraagje bedenken.
quote:Op woensdag 19 september 2007 16:11 schreef erkel het volgende:
Lichtend Pad?
Die dusquote:Op woensdag 19 september 2007 16:34 schreef Deceit het volgende:
holoceen
Kerriesaus is ook een roux.quote:Op woensdag 19 september 2007 15:57 schreef Hawaii_Tim het volgende:
Het mengsel heet roux, en bechamelsaus is een voorbeeld van een roux. PR maakt het af en verdient daarmee het punt
Net even gekeken en het lijkt er op dat je gelijk hebt. Volgende keer zal ik niet meer naar een voorbeeld vragen maar moet ik iets specifieker zijnquote:
Wie maakt er nou een tomatensaus van een roux?quote:Op woensdag 19 september 2007 17:08 schreef PhysicsRules het volgende:
[..], mijn tomatensaus is ook gewoon goed, en lekker.
![]()
Je verdient er wel een, maar neequote:
Wenenquote:Op woensdag 19 september 2007 17:24 schreef Hawaii_Tim het volgende:
Waar is Deceit heen?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |