abonnement Unibet Coolblue
pi_53312919
@insite-Karel

Door jouw betrokken burger deskundigen rapportage over de handschriften en het mesafdruk kunnen de rapporten van MdH en consorten over deze materie, regelrecht het ronde archief in.
pi_53314514
Geplaatst: Wo 19-09-2007 17:22 Onderwerp: Louwes zijn woede aanval: 23/09-1999

--------------------------------------------------------------------------------

De braadslede of braadpan die in de praktijkkamer beneden zonder deksel op de grond lag, en met 3000 gulden / juwelen van de weduwe. terwijl deze op zolder bij de verwarmingsketel bewaard – verstopt was als zogenaamd kluisje. Duidt op een goed geïnformeerde dader. (Ernest Louwes) kan hier mee een ordinaire roof willen doen suggereren. De weduwe een dief betrapte en haar dood koste. Maar vreemd dat de rover de buit laat liggen?

Indien het echt roof was geweest had de dief al op zolder deze inhoud van de braadpan in de zakken gepropt, zeker niet mee zou nemen naar beneden om daar deze braadslede in de werkkamer neer te leggen en dan zonder buit weg zou gaan. Het zou aannemelijk kunnen zijn dat een dief wist? er een oudere weduwe woonde. Maar helemaal niets van haar braadslede af kon weten alleen dat er weleens wat te halen viel. Dat ligt het meer voor de hand dat mevrouw Wittenberg eerst mishandelt werd om haar laten vertellen waar zij het geld bewaarde. Zou zo'n brute overvaller zich de moeite getroosten spik & span gaan gebruiken? Daar geloof ik niet in. Meestal zijn het ook nog verslaaften of door gedraaide junks die als de buit binnen is ook snel weer weg gaan.

Maar ik zie er geen roof in, die aan moord vooraf ging. Eerder een afleidingsmanoeuvre van iemand zoals louwes, hem uit de wind moest houden. Typisch een geval dat hier te snel onervaren in gedacht werd. daar mee de fout in ging. Of lagen er bijzonderheden in verstopt? Waarin? bij naam Louwes werd genoemd. Hij van de weduwe een groot bedrag aan contanten had geleend? Immers Louwes wist dat zij een groot bedrag aan de sint janskerk te Den Bosch wilde schenken. Deze gegevens zouden hem dan direct linken met haar dood daarom was geld bijzaak gaan worden en de juwelen mede ook dat er plotseling een andere wending voor Louwes was opgetreden.


Ook het tuin briefje gaat die richting op! Het weleens roofmoord kon zijn en de diev(en) door
omstandigheden gevlucht waren. Daarmee kan louwes Michael in het vizier hebben gehad!
Waar van hij bij zijn vele gesprekken met de weduwe een en ander aan de weet kwam over deze zogenaamde klusjesman.
Ook het geharrewar, haar testament verandering alwaar 10 dagen tussen zat, LOUWES HEEFT DE MACHT!! nu moet ik ff toeslaan want zij heeft me laten weten bij het ochtenbezoek? indien een week eerder… louwes op die donderdag avond haar ongenoegen wilde ventileren. niet eens! met het gewijzigd testament te zijn en bij de tekening 13 september zij een beeldverschuiving had gekregen die stichting, die louwes haar had aangepraat helemaal niet bij leven doorgang ging vinden! zij daar erg in louwes teleurgesteld is gaan worden.

Louwes die uit Utrecht? gehaast richting Deventer toerde en rond halfnegen toen het al mooi donker was ook nog guur herfstweer! kondigde zijn komst aan met zijn mobile gsm

Louwes zal de bui ongetwijfeld hebben zien hangen dat hij van de weduwe die verandering door moest voeren alwaar hij haar ook op had gewezen in zijn amicale inpak gesprekken met haar, hem de kip met gouden eieren moest brengen.

Het gesprek dat tenV die middag met de weduwe heeft gevoerd kan cruciaal geweest zijn? hij die stichtingvorm die de weduwe zonder hem in kennis te stellen niet juist vond. gezien de alleenheersing die louwes zich toe dichte. Deze ook niet stoelde met wat die stichting tendoel moest hebben een sociaal karakter en altruïsme in haar hulp aan ex psychiatrische patiënten.

louwes zag deze handeling bij zichzelf helemaal niet zitten altruïsme! dit moest hem tendeel vallen...

Stel dat tenV die avond ook was uitgenodigd maar doordat hij niet kon inverband zijn dochter had beloofd mee te gaan naar de manege, haar over te telefoon mededeelde ik kom morgen wel even langs om over die wijziging/stichting gaan praten met u. hoor dan ook hoe het gesprek met louwes was verlopen.

Louwes heeft zich gestoord, dat wat hij voor elkaar had gekregen toch opeens verandert diende te worden. ook dat er meerdere personen in die stichting opgenomen zouden komen. Hij moet zich dus ge-ergert hebben (of ook door zien) kwaad werd! zijn scenario in duigen viel en het tot een hand gemeen kwam alwaar alles in een sneltreinvaart het noodlot voor de weduwe die avond tendeel viel.

Louwes die in grote paniek naar huis was gereden via de binnen weggetjes, die beroepshalve goed bekend waren bij hem. kwam rond 23.00 uur thuis. Anneke direct gevoelde er is wat loos!
Als je zestienjaar getrouwd bent kan ik mij voorstellen moeders de vrouw haar intuïtie
een veiloos instrument was gaan worden om mans karakter bij calamiteiten aan te voelen.
Ten zei je geen huwelijk heb en langs elkaar leeft.

Louwes biechtte in zijn niet normale houding die woede aanval op de weduwe op, en vertelde hij verwachte morgen op gehaald zou worden door de politie.

Anneke helemaal in paniek haar toekomst aan diggelen maakte louwes voor klojo uit zich niet had kunnen beheersen en nam als vrouw de leiding over, om het ergste in haar huwelijk gaan neutraliseren.

Alles kan snel gaan!! al zo ook bij die avond / vrijdagnacht van 23/24 september 99. waar het scenario in huize Louwes in deze noodlottige toestand werd bedacht, dat de weduwe overlopen was gaan worden door een dief. zo werd ook de braadslede in hun plan verwerkt en het tuin briefje in verdraaid handschrift naar de klussennier en vriendin op moest kijken. Deze plotselinge doodslag van louwes verkappen moest, hier niks mee te doen hebben. wetende dat gezien het 10 dagen gewijzigde testament hij zeker in een serieuze daderprofiel zou vallen, voor verhoor opgeroepen zou worden etc!

Het bizarre van deze woedeuitbarsting-doodslag op de weduwe, was dat naderhand Louwe en zijn vrouw? met de moed der wanhoop terug gingen naar Deventer om het briefje dat naar dieven zou moesten wijzen in de voortuin gedropt werd, alsmede Louwes de sleutel van haar woning pakte om samen weer in het huis van de weduwe kwamen waar zij dood lag bij de wc.
Het doel was natuurlijk de vele sporen die Louwes bij de weduwe achter had gelaten gaan weg poetsen zodat het moet lijken hij er die avond niet meer geweest was. Nadat Louwes de braadslede van zolder had gehaald en deze zonder deksel in de praktijkkamer dropte, ging hij naar beneden waar Anneke in de hal bleef wachten.

Toen pakte Louwes opeens een klein soort vouwmes? Of mogelijk een mes uit de keuken en daar mee bracht hij uit voorzorg de weduwe de messteken toe om zich er van gewissen ze ook echt dood was.


Het kan ook best zijn, dat het gevonden mes bij de plu in de gibsonstraat moest worden gebruikt dit door de spanning toch een mes uit de keuken was geworden.

Maar dat het geen globalmes kan zijn is toch al lang bewezen.

Nadat het lichaam in de woonkamer was gedropt, werd er vlug de nodige schoonmaak uitgevoerd in de hal en elders die louwes zijn delictsporen moesten wissen. Aan het telefoontje die in de nummermelding was opgeslagen werd niet meer gedacht! de hectiek maakt fouten alzo ook bij louwesen.

Nadat nog enige andere afleiding manoeuvres waren uit gezet in de weduwe haar woning
vertrokken de Louwesen vanaf de zwolseweg 157 naar de wagen een eind verder op gestald
alwaar Ernest een mes (niet gebruikt) en rode plu van de weduwe in het taluut gooide om vervolgens weer achterlangs naar hun woning te gaan in Lelystad. Tijd: +- 3.00 /4.00 uur


Nadat de vrijdag ochtend aan brak en niemand meer contact had met de weduwe per telefoon kan het heel misschien zo zijn dat de klusjesman vroeg die ochtend bij haar langs ging. Toen niet open werd gedaan bij het aanbellen zag de klusjesman dat de voordeur niet goed in haar slot verankert was. Bij het na binnen treden was michael nog niets opgevallen en riep ook of mevrouw wakker was. Bij het betreden van de woonkamer zag hij zijn vervangende pleegmoeder voor de haard liggend en snelde naar haar toe om de bloedplekken op haar blouse te ontdekken zij was doodgestoken.

Ontdaan vloog hij ongezien haar woning uit trok de voordeur dicht en geraakte in een toestand van apathie…

Waarom hij niet naar het politiebureau ging zijn ontdekking openbaar te maken kan om reden zijn dat angst hij als de dader van haar dood te worden gezien, het zwijgen toe bracht.

Toch kon hij haar dood (indien bovenstaande is voorgevallen met michael) dus niet voor zich houden want volgens de ex vriendin alsmede de begrafenisplaatsbeheerder maken gewag hij dus wist dat mevrouw Wittenberg dood was, voordat zij zaterdag rond 11.30 / 12.00 uur gevonden werd in haar woning.

Dat louwes niet wil en kan bekennen ligt in het feit dat Anneke Louwes meer weet dan dat ze prijs zal geven. in dat licht bezien kan ik mij die hardnekkige ontkenning van Louwes voorstellen en een flinke draai aan zijn geweten gaf. Ingestudeerd hij er niets mee te maken had.

Hij was zeker de dans ontsprongen omdat geen DNA op plaats delict gevonden werd alleen een vinger afdruk die eigenlijk zijn zakelijk contact ondersteunde?van de ochten.

Toen de blouse weer onderzocht werd kwamen toch sporen van louwes dna naar boven als mede het over het hoofd geziende kleine bloed vlekje, die zoals we weten in Den Bosch toch op een nieuwe veroordeling uitdraaide.

Inside_Karel
_________________
wat = waar?
pi_53329920
[img][/img]

Maar het was zeker geen globalschilmes
pi_53332419
Inside Karel,

Denk je dat Michael na de moord in het huis is geweest?
Vast niet. Er zijn namelijk behalve helemaal geen DNA op de blouse of in het nagelvuil, ook geen vingerafdrukken van Michael gevonden. Als hij in de woning was geweest, waren er vast wel vingerafdrukken van hem gevonden.

Dat verhaal van die daderkennis is een broodje-aap-verhaal, 7 jaar later de wereld ingebracht door Maurice. De beheerder heeft destijds wel een verklaring ondertekend en dat ging over een moment na de begrafenis.

Mocht Michael al iets geweten hebben, was het via het roddelcircuit en vast niet omdat hij in de woning is geweest.
Michael is onschuldig. Er zijn 0,00 sporen van hem gevonden.
De Nederlandse speurhonden Spike en Rex hebben net als hun Britse collega Eddie vast niet gelogen.
pi_53332459
quote:
Op donderdag 20 september 2007 16:00 schreef inside_karel het volgende:
[[url=

Maar het was zeker geen globalschilmes
Van 7,5 cm lang terwijl de messteken 10-12 cm diep waren.
Michael is onschuldig. Er zijn 0,00 sporen van hem gevonden.
De Nederlandse speurhonden Spike en Rex hebben net als hun Britse collega Eddie vast niet gelogen.
pi_53332950
Nog iets merkwaardigs. De schoonheidsspecialiste heeft verklaard dat mevrouw W. een paar dagen voor haar dood had verteld het niet eens te zijn met de gang van zaken binnen de Stichting, en dat hierover een gesprek zou zijn.

Maurice en de Louwesaanhang beweren echter dat de Stichting pas na de dood van de weduwe opgericht zou worden.

De bankdirecteur van de verzekering heeft verklaard dat Louwes het geld, bestemd voor de oogappel, geprobeerd heeft naar de priverekening van de heer en mevrouw Louwes, danwel een nog te openen rekening tbv van de Stichting over te maken.
Ook is bekend geworden dat Louwes op de dag van ondertekening van het testament, tien dagen voor de dood van de weduwe, voor het eerst heeft verzocht het geld naar zijn priverekening dan wel een nog te openen Stichtingsrekening over te maken.

Hoe kun je nu geld laten storten op een nog te openen Stichtingsrekening, voor de dood van de weduwe, terwijl de stichting pas na de dood van mevrouw Wittenberg in werking zou gaan treden?

[ Bericht 2% gewijzigd door Mickmek op 20-09-2007 18:00:36 ]
Michael is onschuldig. Er zijn 0,00 sporen van hem gevonden.
De Nederlandse speurhonden Spike en Rex hebben net als hun Britse collega Eddie vast niet gelogen.
pi_53336502
Meeeikeuh! Hoor je me niet?

"Het foute alibi gaat o.a. over tijdstippen voor 20.36 en is gegeven toen nog niet bekend was dat Mw. W. om 20.36 nog met EL "gesproken" had."


Meike, wat bedoel je hier eigenlijk mee? Maakt het de leugen minder? Ik snap er niets van.

Wim
pi_53339043
Wim,

Bedoel je mij met Meeeeikeuh? Je hebt succes want ik reageer, grappig vind je niet?

Als Meike haar vriend probeerde te beschermen, wat ik al eerder probeerde uit te leggen, bleek dat achteraf toch een onnodige bescherming?
De tijdstippen voor 20.36 waren achteraf een beetje overbodig toch?
De tijdstippen na 22.00 uur waren toch ook overbodig achteraf gezien?
Er zijn immers diverse getuigen die Michael vanaf 22.00 uur (of eerder) tot diep in de nacht hebben zien zitten pimpelen?
Misschien heeft Meike zich wel vergist. Bedenk wel dat toen de verklaringen werden afgelegd, men nog dacht dat de weduwe op zaterdag was vermoord.

De latere niet kloppende verklaringen, zijn net als die van de huishoudster en die van de begraafplaatsbeheerder veel later afgelegd: niet betrouwbaar dus.

Bovendien heeft Michael zelf wel naar waarheid vanaf het begin een kloppende verklaring afgelegd.

Waarom is het zo belangrijk? Er is toch iemand veroordeeld wegens stapels wettig en overtuigend bewijs?

Wim,

Ik weet dat wij hier verschillend over denken. Mag toch wel?

Stel je voor dat alle mensen die foute verklaringen hebben afgelegd verdacht blijven terwijl er stapels bewijs tegen anderen zijn. Idioot toch?
Stel je voor dat al die mensen zich in de media moeten verantwoorden? Belachelijk toch?
Michael is onschuldig. Er zijn 0,00 sporen van hem gevonden.
De Nederlandse speurhonden Spike en Rex hebben net als hun Britse collega Eddie vast niet gelogen.
pi_53340438
quote:
Op donderdag 20 september 2007 17:30 schreef Mickmek het volgende:
Inside Karel,

Denk je dat Michael na de moord in het huis is geweest?


Mocht Michael al iets geweten hebben, was het via het roddelcircuit en vast niet omdat hij in de woning is geweest.
Ben ik met jou eens. ik heb het wel ff in mijn verhaal verwerkt dat dat een mogelijkheid kon zijn maar dan waren zijn dna sporen ook gevonden.

Nee Michael was daar niet en ben ook overtuigd dat hij en maaike niets met deze tragedie van doen hebben, ik blijf Hun onschuldig zien!!

WimDankbaar weet dat ik er zo over denkt.

Inside_karel
pi_53341590
Meike,

Ik begrijp dat je soms wat grofgebekt kunt zijn, maar eigenlijk een klein hartje hebt. En zelfs Hennie vindt Michael nog een lieve jongen. Ze kan het eigenlijk nog steeds niet geloven. En ergens zie ik ook zijn leed. Wat een klotejeugd. Eigenlijk is hij daar nog kranig uitgekomen. Maar wat een droom viel er weer voor hem in duigen. Zoals hij zelf zei: Wanneer slaan er bij iemand de stoppen door? Ik weet ook niet exact hoe je in deze situatie bent getrokken, ik snap het deels, maar ik zie ook dat het je opvreet, dat je er dag en nacht mee bezig bent, en dat je het dossier (en daarbuiten) zelfs beter kent dan ik. Misschien wordt het tijd om een einde te maken aan de nachtmerrie. Er zijn genoeg verzachtende omstandigheden. Daarna kun je echt verder met je leven. Praat eens met Jan.

Wim
pi_53343384
@WimDankbaar

Ik praat ff voor Maaike oke.

Ja Wim ik was vanmiddag nog bij mr. Jan Vlug hij heeft nog nooit zo,n verdwaalde kippenhok mee gemaakt waar de haan de regie heeft verloren. Humm wat vertel je Maaike dat je iets moet toegeven wat nooit en never heeft plaatst gevonden! hoe halen ze het in hun verweekte gedrapeerde hersenen om een veroordeelde oude vrouwenkiller als de onschuldige kunnen zien!
Maar ik verzeker jou beste Maaike de dag is niet ver meer weg dan spat die zeepbel aan miljoenen stukjes uit elkaar.

O! ja die O,s de heer Curt Baggett bedoelde niet jou meid maar de man met de valse blauwe ogen ja die jou vriend als zijnde de moordenaar wil doen uit gaan ha ha ha ouwe rukker! ik kan ook wel grof zijn Wim.

Maar ga je je niet eens zorgen maken? dat jou bankrekening weleens kan slinken!! handlanger van het kwaad. of wil je dit toch niet zijn?

Verzachtende omstandigheden had Louwes zeker kunnen krijgen indien hij eerlijk en oprecht de woede daad op biechtte maar doordat ook Anneke mede verantwoordelijk is aan het verzwijgen van die doodslag? zal dit op den duur terug slaan op hun zelf. immers Louwes zweerde bij Peter R de Vries op zijn kinderen Brrrr hoe haal je het in je kop!!

Nu Wim gaan eens vroeg naar bed en veeg morgen de fata morgana uit jou ogen dan ziet de wereld er een stuk beter uit

groetjes Mr. Jan Vlug namens Inside_Karel
  vrijdag 21 september 2007 @ 09:10:32 #62
180298 AdG
Leven is het meervoud van lef
pi_53348600
quote:
De bankdirecteur van de verzekering heeft verklaard dat Louwes het geld, bestemd voor de oogappel, geprobeerd heeft naar de priverekening van de heer en mevrouw Louwes, danwel een nog te openen rekening tbv van de Stichting over te maken.
Mickmek, je blijft dit gewoon zeggen hè, dat die dochter van TV het geld van de levensverzekering zou krijgen. IS NIET WAAR!! Door de bekrachtiging van het testament op 13 september 1999 was al bepaald dat dat geld in de Stichting gestoken moest worden en niet langer bestemd was voor de oogappel

Het zou de zaak goed doen als je eens wat minder autistisch zou acteren...
pi_53349504
AdG

Ada: van al het geld en hoe dat allemaal zou zijn afgewikkeld ben ik niet zo van op de hoogte. maar jij heb wel kort geleden nog gezegt niet michael de jong als de moordenaar van de weduwe te zien.
ook ben je er van overtuigd dat ernest louwes ,ook niet de moordenaar kan zijn.

dit mag best zo wezen maar gezien louwes zijn inpak constructie op de weduwe om alleen heerser van het vermogen te gaan worden duidt op een sluwe criminele daad.

voorals gezegt hoeft het helemaal geen moord met voorbedachte rade te zijn! maar weten doe ik dit ook nog niet.

jou gevoel zegt dit en dit, maar ik ben bang dat iedereen er naast zal zitten. louwes wel degene is waar hij voor veroordeeld is geworden.
pi_53359924
quote:
Op donderdag 20 september 2007 22:25 schreef WimDankbaar het volgende:
Meike,
*verwijderd door Admin*
pi_53361259
Ada,

Het geld was dus niet bestemd voor de oogappel.

Waarom heeft Louwes tien dagen voor de dood van mevrouw Wittenberg de bankdirekteur verzocht het geld, dfl. 450,000 over te maken naar de en/of rekening van Ernest en Anneke Louwes?

Was dat wel de wens van de weduwe?

Staat dat ergens?

[ Bericht 10% gewijzigd door Mickmek op 21-09-2007 17:44:46 ]
Michael is onschuldig. Er zijn 0,00 sporen van hem gevonden.
De Nederlandse speurhonden Spike en Rex hebben net als hun Britse collega Eddie vast niet gelogen.
pi_53361333
Ada,

Of naar een nog te openen rekening tbv de Stichting die toch volgens jou, Ada, en het testament, na de dood van de weduwe zou worden opgericht?

Wist Louwes tien dagen voor ze vermoord werd al dat de weduwe dood zou gaan?
Michael is onschuldig. Er zijn 0,00 sporen van hem gevonden.
De Nederlandse speurhonden Spike en Rex hebben net als hun Britse collega Eddie vast niet gelogen.
pi_53366473
@Mickmek

Louwes zal ongetwijfeld aan zijn vette binnen gehaalde buit gedacht hebben, zonder meer waar en het riekt ook naar het daderschap van hem. Maar of hij op die donderdag avond ook de moord zo geplant heeft? tsja durf ik ook niet tebeweren maar Louwes kan niet zeggen Ik was er niet! ik heb haar niet vermoord! niet direct en of indirect!

Ik geloof er geen bal van!
pi_53374972
Inside Karel,

In de eerste veroordeling (Arnhem) stond: "na kalm beraad en rustig overleg" en "misbruik maken van het vertrouwen van de weduwe". Dit was op basis van de bevindingen van de Deventer politie en de speurhonden Spike en Rex.

Louwes was de hele maand augustus met vakantie. In die maand heeft Louwes geregeld dat zijn kantoorgenoot (dezelfde collega die ook een rekening had geopend waar centjes van de weduwe op waren gestort?), het testament zou tekenen en terugsturen. In diezelfde maand heeft mevrouw W. voor het eerst aan de schoonheidsspecialiste verteld dat ze het niet eens was met de gang van zaken binnen de stichting, en dat ze zich zorgen maakte.

Dit gegeven en veel andere aanwijzingen waarover we het al eerder hadden, wijzen in de richting van een tevoren geplande moord.

Misschien moest Louwes versneld handelen omdat de weduwe haar testament weer wilde veranderen.
Ze had inmiddels diverse mensen verteld dat er geld verdween, dat ze bang was etc. etc. Er is zelfs iemand geweest die haar adviseerde het gesprek over het testament niet alleen aan te gaan.

Vermoedelijk was het de bedoeling dat iemand anders voor de moord zou opdraaien.
Met al die (ex)psychiatrisch patienten die bij de weduwe over de vloer kwamen zijn er veel makkelijke slachtoffers die zich moeilijk kunnen verdedigen. Kat in het bakkie toch?
Kun je ook zien aan de bankafschriften van die geheime bankrekening uit Luxemburg, die in een patientendossier zijn teruggevonden. Wie weet wat de Deventer Politie nog meer voor dwaalsporen heeft gevonden?

De paraplu die samen met het mes is gevonden was ook een dwaalspoor.
Spike rook de geur van EL niet voor niets aan het mes.
Waarom was de geurproef met de paraplu dubieus in plaats van negatief?
Vermoedelijk omdat Rex twijfelde.

P.S.: Rex zal wel het voorzichtige type zijn geweest, en Spike het uitbundige type.
Heb het filmpje van "Spike" gezien wat HanSS ooit op Internet plaatste?
Spike dook op het buisje en sprong huizenhoog.

Gelukkig voor Michael en al die andere psychiatrisch patienten dat de technieken mbt DNA-onderzoek zo'n vlucht hebben gemaakt.

Tip: op het Freeforum van J2Cents wordt nog actief gediscussieerd over de dwaalsporen en de wel of niet tevoren geplande moord. Erg interessant.

[ Bericht 0% gewijzigd door Mickmek op 22-09-2007 08:43:04 ]
Michael is onschuldig. Er zijn 0,00 sporen van hem gevonden.
De Nederlandse speurhonden Spike en Rex hebben net als hun Britse collega Eddie vast niet gelogen.
pi_53377195
quote:
Op zaterdag 22 september 2007 08:33 schreef Mickmek het volgende:
Inside Karel,

De paraplu die samen met het mes is gevonden was ook een dwaalspoor.
Spike rook de geur van EL niet voor niets aan het mes.
Waarom was de geurproef met de paraplu dubieus in plaats van negatief?
Vermoedelijk omdat Rex twijfelde.
Mickmek daar ben ik ook van bewust deze mes en plu een dwaalspoor moest zijn geweest, en dat heb ik ook in mijn verhaal laten weten.

ik zit ook op Dankbaar zijn site en hij weet ik niet met hem eens ben! hij krijg mij ook niet om.
Louwes kan beter de waarheid vertellen dan is de zaak ook ten einde?

ook bekijk ik van uit mijn verleden (crime) en het gevoel bij al het geen! Louwes na voren brengt, dat het gewoon daar zit. Toen ik bij de hond op de site was, lang geleden onder de naam Hallo! heb ik het al voor Michael opgenomen dat het niet normaal was, van alle beschuldigen jegens hem.

Nee ! ik zie De Jong & Maaike NIET als daders en dat zal altijd zo blijven.

Karel
pi_53379428
Inside Karel,

Goed dat je de briefjes en het mes hebt kunnen aantonen.

Dapper dat je op de site van Dankbaar zit te posten. Je kunt er kennelijk wel tegen om uitgescholden te worden.

Toen die verhalen kwamen over bloed van EL wat geen bloed van EL was omdat ze dat volgens de Louwesaanhang niet konden vaststellen werd het echt kolderiek.

Zoiets van: "daar staat een auto". "Nee het is een fiets".
Als je dan nog een keer zegt: "je kunt toch wel zien dat het auto is?" zeggen zij "nee hoor, voor mijn gevoel is het fiets".

Gelukkig dat Siem en Mia stukken uit het TJ hebben bekend gemaakt. Zodoende kregen we bevestiging van wat we inmiddels wel konden raden.

Voorlopig stop ik er even mee. Heb het wel gezien. Het is allemaal zo overduidelijk!
Ik blijf jullie avonturen op de sites wel volgen natuurlijk, maar heb geen zin steeds hetzelfde te schrijven en te antwoorden op boze Wimmen.

Begin november komt het proces tegen Maurice en kort daarna het proces tegen de hondenbegeleiders.
Niet dat het proces tegen de hondenbegeleiders iets uitmaakt voor Louwes, maar ik ben daar toch wel erg nieuwsgierig naar.

Ik ben door de Deventer Moordzaak fan geworden van Spike.

Tot de volgende keer en houd je taai bij Dankbaar.

[ Bericht 7% gewijzigd door Mickmek op 22-09-2007 14:15:08 ]
Michael is onschuldig. Er zijn 0,00 sporen van hem gevonden.
De Nederlandse speurhonden Spike en Rex hebben net als hun Britse collega Eddie vast niet gelogen.
pi_53380048
Mickmek

Is goed Mickmek het klopt ook wel dat ik er goed tegen kan dat hun me verrot schelden doe ik net zo hard terug. Maar ik denk zelf weleens dat hun het wel weten! dat louwes de dader moet zijn, maar wat anders achter steekt.

Maar het is niet fair die vrouw Maaike en als ook Michael aan te vallen waar van niets aan bewijzen liggen dat er sprake was van betrokkenheid.

Het is goed even rust te nemen! ik zal wimdankbaar wel klein krijgen dat hij ook eens in gaat zien dat ze allemaal in de maling zijn genomen.

Het is nog altijd zo... beter ten halve gekeerd dan ten hele verdwaald

Het gaat jou goed Mickmek

inside_karel
pi_53380365
Inside Karel,

Er zit ook meer achter. Dat was al te zien op de website van Maurice toen hij tegensprekers verwijderde en andersdenkenden werden bedreigd. Ook kun je het zien aan het feit dat de Louwesaanhang wil weten wie de tegensprekers zijn. Ze willen mensen de mond snoeren en bang maken.

Geld en macht zullen wel een rol spelen. We weten ook niet hoeveel geld er verdwenen is van de weduwe. Ook met het geld van de weduwe kunnen mensen zijn omgekocht.
Er is toch ook een nog niet lang bestaande hypotheek op een nieuwe woning van Louwes na de moord volledig afgelost? Gek toch?

Alles zal wel uitkomen in het proces tegen Maurice.

Tot later.
Michael is onschuldig. Er zijn 0,00 sporen van hem gevonden.
De Nederlandse speurhonden Spike en Rex hebben net als hun Britse collega Eddie vast niet gelogen.
pi_53381911
Mickmek

,T is alleen Louwes zegt dit en louwes zegt dat, en dat moet als waarheid doorgaan! maar wij zijn niet gek!!!

Maurice zat te schreeuwen van dit kan toch niet. maar hij krijgt geen echte wetenschapper achter zich staan alleen mensen die zelf gefrustreerd zijn

maar we wachten nu maar af, hopelijk word hem voorgoed de mond gesnoerd

groetjes inside_karel
pi_53400348
[img][/img]


Ook Ada de Graaf weet dat de moord op de weduwe donderdag avond werd gepleegd:
pi_53416568
[img][/img]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')