Ja.quote:
Nee, dood bier is weggooien en nieuwe kopen. Kassa!quote:Op woensdag 12 september 2007 13:48 schreef FredvZ het volgende:
Zolang mensen het blijven geloven is het natuurlijk ideaal voor de horeca.
ja want in servetjes zit koolzuurquote:Op woensdag 12 september 2007 13:51 schreef TheThirdMark het volgende:
Servetje oprollen en even in je biertje dompelen.
Werkt dus echt.
en daarna het servetje leegdrinken?quote:Op woensdag 12 september 2007 13:51 schreef TheThirdMark het volgende:
Servetje oprollen en even in je biertje dompelen.
Werkt dus echt.
quote:Op woensdag 12 september 2007 14:09 schreef Misanthropist het volgende:
[..]
en daarna het servetje leegdrinken?
quote:Op woensdag 12 september 2007 14:29 schreef DoctorB het volgende:
als je bier dood slaat is dat een teken dat je je bakkes moet wassen en je tanden moet poetsen.
viespeuk
checkquote:Op woensdag 12 september 2007 14:29 schreef afcajos het volgende:
maakt mij geen zak uit of het warm koud dood of levend bier is!! zuipen die handel
quote:Op woensdag 12 september 2007 15:08 schreef Lausteen het volgende:
Mooiste is altijd als je tapbiertje dood is, ff de tapkraan halfopen zetten zodat er alleen maar fucking ranzig schuim uitkomt, en dan gewoon verkopenNiet te zuipen, maar het ziet er wel goed uit
ook meteen stevig schuim iddquote:Op woensdag 12 september 2007 15:08 schreef Lausteen het volgende:
Mooiste is altijd als je tapbiertje dood is, ff de tapkraan halfopen zetten zodat er alleen maar fucking ranzig schuim uitkomt, en dan gewoon verkopenNiet te zuipen, maar het ziet er wel goed uit
Da's ook bijna room ofzo wat daar op ligt.quote:
Bier zonder schuimkraag. Dit door hetzij een vette bek of door een vet glas.quote:Op woensdag 12 september 2007 22:46 schreef Geerd het volgende:
Ja maar wat verstaat iedereen nou onder dood bier?
engels bierquote:Op woensdag 12 september 2007 22:48 schreef TheThirdMark het volgende:
[..]
Bier zonder schuimkraag. Dit door hetzij een vette bek of door een vet glas.
Engels bierquote:Op woensdag 12 september 2007 19:15 schreef Lyzio het volgende:
Bier dat lang staat verliest zijn schuimkraag, nogal logisch. Mensen die daarover zeiken overigens. SadKom maar nooit in de UK dan. Huillies.
quote:Op woensdag 12 september 2007 23:55 schreef ScudRaket het volgende:
Wat wel humor is, is om een cappuccino kloppertje mee de kroeg in te nemen. En dan bij iedereen schuim kloppen.
Ik vind het lekker als je bij een slok een beetje schuim meekrijgtquote:Op donderdag 13 september 2007 01:28 schreef Schlumberger het volgende:
Uberhaupt: Wat vinden mensen lekker aan schuim op hun bier? Wat vinden ze er zó lekker aan dat ze gaan klooien met servetjes om weer wat schuim op hun bier te krijgen?
Het gaat alleen maar om koolzuur. Als dat uit je bier is, is natuurlijk de schuimkraag weg, en vooral de smaak.
Dat is dus dood bierquote:Op donderdag 13 september 2007 01:28 schreef Schlumberger het volgende:
...
Het gaat alleen maar om koolzuur. Als dat uit je bier is, is natuurlijk de schuimkraag weg, en vooral de smaak.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |