Ja.quote:
Nee, dood bier is weggooien en nieuwe kopen. Kassa!quote:Op woensdag 12 september 2007 13:48 schreef FredvZ het volgende:
Zolang mensen het blijven geloven is het natuurlijk ideaal voor de horeca.
ja want in servetjes zit koolzuurquote:Op woensdag 12 september 2007 13:51 schreef TheThirdMark het volgende:
Servetje oprollen en even in je biertje dompelen.
Werkt dus echt.
en daarna het servetje leegdrinken?quote:Op woensdag 12 september 2007 13:51 schreef TheThirdMark het volgende:
Servetje oprollen en even in je biertje dompelen.
Werkt dus echt.
quote:Op woensdag 12 september 2007 14:09 schreef Misanthropist het volgende:
[..]
en daarna het servetje leegdrinken?
quote:Op woensdag 12 september 2007 14:29 schreef DoctorB het volgende:
als je bier dood slaat is dat een teken dat je je bakkes moet wassen en je tanden moet poetsen.
viespeuk
checkquote:Op woensdag 12 september 2007 14:29 schreef afcajos het volgende:
maakt mij geen zak uit of het warm koud dood of levend bier is!! zuipen die handel
quote:Op woensdag 12 september 2007 15:08 schreef Lausteen het volgende:
Mooiste is altijd als je tapbiertje dood is, ff de tapkraan halfopen zetten zodat er alleen maar fucking ranzig schuim uitkomt, en dan gewoon verkopenNiet te zuipen, maar het ziet er wel goed uit
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |