Erg tof dat het weer terugkomt.quote:RTL 4 brengt Mijn Tent is Top terug
06 September 2007 13:18: Herman Roggeveen
Met wekelijks ruim 800.000 kijkers was het eerste seizoen van Mijn Tent is Top op RTL 5 een groot succes. Vier restaurants gingen met elkaar de strijd aan, juryvoorzitter Herman den Blijker vertelde uiteindelijk aan Sven en Geertje van Coquille in Den Bosch dat ze hadden gewonnen. Niet heel verwonderlijk dat RTL terugkomt met de show waarin jonge koppels hun horecadroom achternajagen. In januari is Mijn Tent is Top II te zien. Alleen zal dit niet op RTL 5 zijn, maar bij RTL 4. Op naar het miljoen!
Ja joh?quote:Op zaterdag 8 september 2007 14:57 schreef Tweek het volgende:
Ach ja wat ik ervan weet is dat het vorige seizoen een en al doorgestoken kaart was, maar goed.
Het stel uit friesland is overigens uitelkaar, hij is er met een jongere vrouw vandoor gegaan.
Moet je er dan maar na 1 seizoen mee stoppen?quote:Op zaterdag 8 september 2007 14:46 schreef golfer het volgende:
Ja, leuk.
Verder uitmelken die handel.
Amsterdam loopt best goed, rustige zomer gehad, maar dat geldt voor de meeste restaurants. Weruschca is er iig mee gestopt en richard gaat vanaf half september nog maar twee dagen per week werken. De sous chef is onderhand weg, maar zijn opvolger werkte er ook vanaf het begin en die gaat nu waarschijnelijk de complete keuken regelen. Richard zal alleen in naam eigenlijk nog chef kok zijn. En dat komt de keuken alleen maar ten goede.quote:Op zaterdag 8 september 2007 15:01 schreef BliksemSchigt het volgende:
[..]
Ja joh?.
Ik ben wel benieuwd hoe het met die andere restaurants gaat, vooral die in Amsterdam.
Klinkt allemaal niet 'best goed', ik fiets er ook regelmatig langs (woon 5 min er vandaan) en zie eigenlijk bijna altijd een groote leegte binnen... vreemde toko is het.quote:Op zaterdag 8 september 2007 15:06 schreef Tweek het volgende:
[..]
Amsterdam loopt best goed, rustige zomer gehad, maar dat geldt voor de meeste restaurants. Weruschca is er iig mee gestopt en richard gaat vanaf half september nog maar twee dagen per week werken. De sous chef is onderhand weg, maar zijn opvolger werkte er ook vanaf het begin en die gaat nu waarschijnelijk de complete keuken regelen. Richard zal alleen in naam eigenlijk nog chef kok zijn. En dat komt de keuken alleen maar ten goede.
Ja Joh? Dan ga ik haar maar eens bellen, was wel een leuk vrouwtje lolquote:Op zaterdag 8 september 2007 14:57 schreef Tweek het volgende:
Ach ja wat ik ervan weet is dat het vorige seizoen een en al doorgestoken kaart was, maar goed.
Het stel uit friesland is overigens uitelkaar, hij is er met een jongere vrouw vandoor gegaan.
Als dat echt zo is, verbaast het me niks. Ze was toch veel te labiel voor die gozer.quote:Op zaterdag 8 september 2007 14:57 schreef Tweek het volgende:
Ach ja wat ik ervan weet is dat het vorige seizoen een en al doorgestoken kaart was, maar goed.
Het stel uit friesland is overigens uitelkaar, hij is er met een jongere vrouw vandoor gegaan.
Zin inquote:Vier nieuwe koppels in Mijn Tent Is Top bij RTL 4
Na de eerste succesvolle reeks van Mijn Tent Is Top, komt RTL 4 vanaf dinsdag 5 februari met een nieuw seizoen: vier nieuwe koppels, vier nieuwe horecadro- men en een nieuwe strijd. In Groningen, Enschede, Den Haag en Breda gaan de horecaondernemers in spé aan de slag om hun zaak succesvol van de grond te krijgen. Ook dit keer wint degene die volgens het publiek de bestlopende onderneming neerzet. Herman den Blijker begeleidt, adviseert en jureert de koppels onderweg.
In de vier verschillende steden gaan de koppels aan de slag. Allemaal hebben ze een origineel concept voor hun onderneming en de taak hier een succes van te maken. Van het verbouwen van hun pand tot het aannemen van personeel, het samenstellen van de kaart en de financïele huishouding, de koppels krijgen het niet makkelijk.
Hun doorzettingsvermogen wordt de komende weken dan ook enorm getest want begin februari moet hun tent open. Een jury van vier personen met ieder een eigen expertise op het gebied van horeca, ondernemen en financiën beoordeelt de koppels en bepaalt welke twee concepten er uiteindelijk in de finale terechtkomen.
In Den Haag gaan Jacqueline en Stephan aan de slag. Dit jonge stel, met een dochter van anderhalf, verhuist voor dit avontuur van Tilburg naar de Hofstad waar zij hun droom willen gaan verwezenlijken. Hun tent wordt een restaurant met een open keuken waar dagvers wordt gekookt. Dat wat die dag op de kaart staat is wat die dag vers in huis is gehaald. Is er op de visafslag een mooie partij vis, dan is het vis wat de pot schaft. Hun tent moet voor eerlijk, ambachtelijk en goed komen te staan.
Max en Gina strijken neer in Enschede. Nadat zij vijf jaar op wereldreis zijn geweest, zijn ze klaar voor een nieuw avontuur. Tijdens hun reis en hun verblijf op de Domini- caanse Republiek hebben ze gewerkt in een restaurant waar Gina in de keuken stond. De typische gerechten van daar werden door haar verwesterd en komen nu op de kaart te staan van hun tent. Enschede wordt een restaurant rijker met live-muziek.
‘Een restaurant voor tweeverdieners met kinderen in Groningen’ is het concept van Sandra en Bart Willem. De boerendochter en de typische student leerden elkaar kennen tijdens hun studententijd in de noordelijke provinciestad en werkten samen in de horeca. Het pasgetrouwde stel met twee dochters denkt dat de studentenstad klaar is voor een restaurant waar je met je kinderen goed kunt gaan eten.
Jasper en Rene bundelen hun ervaring in de horeca voor hun avontuur in Breda. Als journalist is Jasper iemand die goed in concepten kan denken en Rene is de kok. Het restaurant van de vrienden past zich aan aan de gemoedstoestand van de gasten: het licht en de muziek veranderen naarmate de avond vordert.
Of Breda, Groningen, Enschede en Den Haag klaar zijn voor deze restaurant is te zien vanaf dinsdag 5 februari (21.30 uur) bij RTL 4. Worden deze tenten een succes en hoe verloopt de weg daarnaartoe. Wie wint uiteindelijk zijn tent?
Ik vind eerlijk gezegd al die concepten niet echt aansprekend.quote:Op donderdag 24 januari 2008 15:37 schreef KiwiTjuHh het volgende:
Groningen!
Al lees ik nu het concept.. spreekt me niet zo heel erg aan
Helaas, ik ben chauvinistisch genoeg om Groningen te promoten, maar dit is niet mijn idee voor lekker uit eten gaan. Jaren werk in de horeca leerden mij dat de kids aan de bediening worden overgelaten terwijl de ouders lekker zitten te schranzen.quote:‘Een restaurant voor tweeverdieners met kinderen in Groningen’ is het concept van Sandra en Bart Willem. De boerendochter en de typische student leerden elkaar kennen tijdens hun studententijd in de noordelijke provinciestad en werkten samen in de horeca. Het pasgetrouwde stel met twee dochters denkt dat de studentenstad klaar is voor een restaurant waar je met je kinderen goed kunt gaan eten.
Hier ben ik het wel mee eens jaquote:Op donderdag 24 januari 2008 18:55 schreef kassenbouwer het volgende:
[..]
Ik vind eerlijk gezegd al die concepten niet echt aansprekend.
Even afwachten nog natuurlijk, maar vorig jaar vond ik het interessanter wat betreft de soort restaurants.
Como Como is al een tijdje dicht dacht ik. Maar Doozo en Coquille bestaan toch nog wel?quote:Op donderdag 24 januari 2008 21:23 schreef Tweek het volgende:
Ben benieuwd naar de nieuwe serie en ben uiteraard voor mijn geboorte stad Den Haag.
Suisse van vorig jaar viert overigens aanstaande zaterdag het 1 jarige bestaan, voor zover ik weet ook de enige die dat kan doen, maar dat weet ik niet zeker.
Doozo weet ik niet precies, maar ik hoorde dat Coquille te koop stond.quote:Op donderdag 24 januari 2008 22:39 schreef kassenbouwer het volgende:
[..]
Como Como is al een tijdje dicht dacht ik. Maar Doozo en Coquille bestaan toch nog wel?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |