abonnement Unibet Coolblue
pi_56189585
quote:
Op vrijdag 18 januari 2008 17:35 schreef wimderon het volgende:
Whahaha, hier het legendarische fragment met die -reactie van Martin

http://www.youtube.com/watch?v=yaSy_aQ8Z-0
Zó geniaal !
pi_56190165
Wat Ronald Koeman bij Valencia doet, doet onze Martin in Amerika. Verkerk bouwt daar een muur om zich heen, traint zich helemaal suf en wint straks zijn Roland Garros. Uiteraard middels een wild-card. Die onzinnige kwalificaties.
That's all folks!
  maandag 21 januari 2008 @ 13:52:53 #103
82726 The_BoezelaaR
Chronisch vliefd
pi_56198744
quote:
Op zondag 20 januari 2008 22:48 schreef -Vaduz- het volgende:
Wat Ronald Koeman bij Valencia doet, doet onze Martin in Amerika. Verkerk bouwt daar een muur om zich heen, traint zich helemaal suf en wint straks zijn Roland Garros. Uiteraard middels een wild-card. Die onzinnige kwalificaties.
Martin in Amerika aan het trainen? Waar haal je dat vandaan? Dat heb Martin toch helemaal niet nodig
I don't trust books. They're all facts and no heart
Online poker is more addicting than snorting cocaine off Jessica Alba’s tits
Sam Querrey en John Isner, culthelden in wording!
pi_56199465
ik dacht, oh wat mooi, martin filmpjes van RG!!! ik op youtube zoekne, is er bijna niks van hem te vinden wat een disrespect richting Martin zeg! ongelooflijk...Ik vind dat Martin zich hard moet maken om Youtube van het net te verwijderen.
"Some guys they just give up living and start dying little by little piece by piece"
last.fm | Rate Your Music | MusicMeter | top 100 nummers | top 100 albums | top 50 2013 | top 100 jazz | Onze-blog: pat-sounds
  maandag 21 januari 2008 @ 15:37:29 #105
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_56200879
quote:
Op maandag 21 januari 2008 14:28 schreef Norrage het volgende:
ik dacht, oh wat mooi, martin filmpjes van RG!!! ik op youtube zoekne, is er bijna niks van hem te vinden wat een disrespect richting Martin zeg! ongelooflijk...Ik vind dat Martin zich hard moet maken om Youtube van het net te verwijderen.
idd. Of youtube met z'n allen gaan spammen met filmpjes van onze Martin omdat blijkbaar nog niet de hele wereld door heeft dat hij gewoon de koning van het tennis is.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
pi_56583999
Volgens mij moet er flink voor zijn rechten betaald worden op het net, wat ook wel logisch is. Geen videobewerken durft zich aan Martin-materiaal te wagen.
That's all folks!
  donderdag 7 februari 2008 @ 15:44:30 #107
164953 Cavalier1
Geen basketbal fan!
pi_56584114
Is er iemand die serieus weet wat Verkerk aan het doen is en hoever hij is?
pi_56584333
quote:
Op donderdag 7 februari 2008 15:44 schreef Cavalier1 het volgende:
Is er iemand die serieus weet wat Verkerk aan het doen is en hoever hij is?
Veel verder dan dit kom ik niet:
quote:
Martin Verkerk in zee met Glen Schaap
Uitgegeven: 19 november 2007 17:56


AMSTERDAM - Martin Verkerk heeft Glen Schaap uitgekozen om zijn nieuwe trainer te worden. De tennisser heeft besloten zijn carrière van een laatste impuls te voorzien. Daarvoor heeft hij een jaar uitgetrokken, en besloten toch weer met een coach in zee te gaan.

Verkerk, die zijn grootste succes in 2003 beleefde toen hij in Parijs de finale van Roland Garros bereikte, kampte de laatste jaren met veel blessureleed.
Vooral zijn rechter (tennis)schouder wierp de inwoner van Alphen aan de Rijn ver terug op de wereldranglijst. Daarom wilde Verkerk geen coach meer betalen.

Florida
Momenteel verblijft Verkerk in Florida, waar hij tot de kerstdagen bij de internationaal bekende tenniscoach Nick Bolletieri traint. Daarna, in januari, zal Verkerk starten met Schaap.
De Nederlander, die de laatste jaren als coach met onder anderen Nadia Petrova en Dinara Safina vele successen beleefde, wordt een jaar lang zijn coach.

Oude niveau
De 29-jarige Verkerk geeft zichzelf nog een jaar om te kijken of hij weer op zijn oude niveau kan terugkomen. Het is nog niet zeker of hij in januari start op de Australian Open.

Wel wil hij meedoen aan de kwalificaties. Momenteel staat Verkerk 674e op de wereldranglijst.
en..
quote:
Martin Verkerk: ‘Zonde dat Raemon stopt’
Datum: 6-feb-2008 21:46
Door Marc Hoeben

Ook collega Martin Verkerk (foto, rechts), nog steeds werkend aan zijn eigen comeback, betreurt het stoppen van Raemon Sluiter (foto, links), die vanaf 18 februari afzwaait bij het ABN AMRO-toernooi in Ahoy’. “Ik heb hem de laatste tijd niet veel gesproken, maar ik had wel een beetje het gevoel dat dit eraan zat te komen.”

Sluiter had altijd moeite met het voortdurend van huis zijn, weet Verkerk als geen ander. De twee deelden een lichte vorm van vliegangst. “Als je geen zin meer hebt, moet je stoppen. Zo simpel is het. Wel zonde, want Raemon is altijd goed geweest voor het Nederlandse tennis en heeft heel wat betekend voor onze sport.”
Verkerk ziet Sluiter in de toekomst nog wel ‘iets’ doen in het tennis. “En dan niet als coach de wereld rondreizen. Maar er zijn zat gasten die het goed met hem kunnen vinden.”
Inderdaad is het jammer dat Sluiter is gestopt. Maar daar is bij Martin geen sprake van. Die heeft gewoon Australian open laten schieten om straks bij Rolland Garros een ongekende comeback te maken. Nadal zal nog even lastig worden, maar Federer, Davydenko en Djokovic moet hij wel kunnen hebben.
pi_56584371
he's gonna pull an Ivanisevic
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
  donderdag 7 februari 2008 @ 19:23:03 #110
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_56588234
quote:
Op donderdag 7 februari 2008 16:00 schreef Tim86 het volgende:
he's gonna pull an Ivanisevic
Natuurlijk! Goran en Martin zijn allebei extreem charismatisch, hebben allebei wat problemen maar zijn allebei ook publiekslievelingen. En ik twijfel er niet aan dat Martin er ook bovenop gaat komen en een grand slam gaat winnen.


Dat ik die analogie niet zelf had kunnen zien...
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
pi_56884594
quote:
Verkerk gewend aan verliezen
Door JAN BELT

ALPHEN AAN DEN RIJN - Woensdag was het een jaar geleden dat tennisser Martin Verkerk, bij het ABN Amro World Tennis Tournament in Rotterdam, zijn rentree maakte na langdurig blessureleed. Veel partijen heeft de Alphenaar daarna niet gewonnen. Een terugblik op het afgelopen jaar van de oud-finalist van Roland Garros.

Wat is de overeenkomst tussen Rik de Voest, Victor Hanescu, Daniël Brands, Eric Prodon en Simone Bolelli? Deze bepaald niet wereldberoemde tennissers schakelden vorig jaar in de eerste ronde van een toernooi Martin Verkerk uit.

De rentree van de Alphense hardhitter na 2,5 jaar (schouderkwetsuur en ziekte van pfeiffer) was bepaald geen doorslaand su cces. Maar hoe vaak het erelid van de Alphense tennisclub TEAN ook op zijn broek kreeg, hij wierp de handdoek niet. Verkerk blijft trainen en gelooft kennelijk in betere tijden. Opvallend, want velen hebben hem al afgeschreven.

Zijn optredens in 2007 riepen ook eerder medelijden dan bewondering op. Hieronder, aan de hand van enkele trefwoorden, een samenvatting van een jaar ’de nieuwe Verkerk’.

RACEWAGEN
Als laagst gerangschikte speler op de mondiale ranking ooit neemt Martin Verkerk in februari 2007 deel aan het ABN Amro WTT. In twee sets legt de niet fitte Verkerk - hij kreeg van toernooidirecteur Richard Krajicek een wildcard - het af tegen Rik de Voest.

,,Ik kan niet zeggen dat ik als een sportman heb geleefd,’’ bekent de Alphenaar. Hij beseft ook dat hij eigenlijk weinig mocht verwachten van zijn comeback. ,,Als je na meer dan twee jaar in een racewagen stapt, is het ook moeilijk.’’ Overigens is Verkerk gek op snelle auto’s.

HULPMIDDEL
Als voormalig wereldtopper heeft Verkerk in de eerste maanden na zijn rentree een beschermde status. Dankzij dit hulpmiddel hoeft hij niet in de kleine toernooien te beginnen en reist hij af naar o.a. Miami, Houston, München, Monte Carlo, Rome en Hamburg. Steeds met hetzelfde resultaat: uitschakeling in zijn eerste wedstrijd. Verkerk wint zelfs geen set. Frustrerend, geeft hij toe.

ROLAND GARROS
Hoewel hij al had gepiekt in Milaan, koppelt ’iedereen’ de ’goede Verkerk’ automatisch aan Roland Garros. Daar haalde hij in 2003 de finale (en verloor kansloos van Ferrero) en zette Alphen op z’n kop. Vier jaar later staat Verkerk anoniem op baan acht en maakt in drie sets negen games tegen Simone Bolelli. Af door de zijdeur. Er is nu zelfs iets van berusting bij Verkerk. ,,Het is me duidelijk geworden dat ik de top-20 van de wereld niet meer zal halen. Voor een positie tussen 80 en 120 doe ik het niet meer. Ik ga nu nadenken of ik het nog kan opbrengen om hard te trainen en over de vraag of dat nog wel zin heeft. Op dit moment haal ik nergens motivatie uit. Het maakt nu niet eens uit of de ex-coach van Agassi mij coacht of mijn moeder. Er gebeurt toch hetzelfde.’’ Verliezen, dus.

TEAN
Het internationale toernooi van TEAN in Alphen heeft in september 2007 de challenger-status en kan pronken met deelnemers als Sluiter, Wessels en Verkerk. Laatstgenoemde mag loten en koppelt zichzelf aan de als vierde geplaatste Fransman Eric Prodon. Oeps. Ook op dit niveau komt Verkerk niet tot winst. Wel tijdens een partijtje in het dubbelspel met Sluiter. Verkerk is deze week gretig. Heel lang voordat hij de baan op moet, staat hij al in te slaan. Hij wil in ’zijn’ Alphen duidelijk iets laten zien. Misschien ook wel omdat hij een groot aantal bedrijven heeft benaderd met het verzoek om hem financieel te steunen bij zijn pogingen om weer te stijgen op de wereldranglijst.

VERENIGDE STATEN
Springfield Lasers. Zo heet het team waarmee Verkerk competitie speelt aan de andere kant van de oceaan. Met behoorlijk succes: finale van de Western Conference. De eindzege gaat naar Sacramento Capitals. In de VS zijn het korte wedstrijdjes (vijf gewonnen games), dat vindt Verkerk niet erg. Hij is niet voor het eerst in de VS. Kort na zijn rentree in Ahoy’ ging hij er al naartoe, hij speelt er competitie en gaat ook, in het najaar, trainen bij de academie van Nick Bollettieri, de man die tal van wereldtoppers klaarstoomde. Het ziet ernaar uit dat de Alphenaar ook zijn eerste potjes van 2008 speelt in de States.

DE BEGELEIDING
Op Roland Garros glorieerde Verkerk ooit aan de zijde van coach Nick Carr. Een echte opvolger voor Carr, die te duur werd toen Verkerk heel lang niet speelde, heeft hij niet gevonden. Tjerk Bogtstra en later Glen Schaap bedankten. Bogtstra zei vorig jaar: ,,Het is niet verstandig een gokje te wagen.’’ Hij had er dus geen vertrouwen in dat Verkerk terugkeert op het niveau dat hij voor ogen heeft (bij de beste 50 van de wereld). De laatste tijd werkte Verkerk met fitnesstrainer Mark Wellington, die eerder o.a Maria Sjarapova liet zweten. Verkerk weet wel wat voor type coach hij zoekt: ,,Ik wil iemand die mij aanpakt.’’
pi_56897262
Daar staat hij... Onze held! Springfield Lasers

Overigens schijnen spelers als Davenport, Roddick, Venus en Serena, Sharapova, Navratilova en de gebroeders Bryan ook wel eens mee te doen aan deze competitie, World TeamTennis. Waar halen zij toch het lef vandaan om het op te durven nemen tegen onze meester?!
pi_56897411
Ze spelen daar trouwens op banen met meerdere kleuren. Bijvoorbeeld deze:

pi_56898148
quote:
Op vrijdag 22 februari 2008 00:12 schreef NY_Giant het volgende:
Ze spelen daar trouwens op banen met meerdere kleuren. Bijvoorbeeld deze:

[ afbeelding ]
Is wel hip. Je ziet direct dat dit de Formule 1 van het tennis is. Net zoals de champcars in America denken wij dat de ATP grand slam's het hoogst haalbare is op tennisgebied. Martin weet wel beter.
pi_56901277
quote:
Op vrijdag 22 februari 2008 01:13 schreef northernlight81 het volgende:

[..]

Is wel hip. Je ziet direct dat dit de Formule 1 van het tennis is. Net zoals de champcars in America denken wij dat de ATP grand slam's het hoogst haalbare is op tennisgebied. Martin weet wel beter.
Je slaat de spijker op zijn kop!

Onze Martin is gewoon een trendsetter! Over 4 jaar weet men niet beter.
pi_56904996
quote:
Op vrijdag 22 februari 2008 00:02 schreef NY_Giant het volgende:
Daar staat hij... Onze held! Springfield Lasers

Overigens schijnen spelers als Davenport, Roddick, Venus en Serena, Sharapova, Navratilova en de gebroeders Bryan ook wel eens mee te doen aan deze competitie, World TeamTennis. Waar halen zij toch het lef vandaan om het op te durven nemen tegen onze meester?!
quote:
Op vrijdag 22 februari 2008 10:20 schreef Wopper1 het volgende:

[..]

Je slaat de spijker op zijn kop!

Onze Martin is gewoon een trendsetter! Over 4 jaar weet men niet beter.
All I need is for my man to live up to his role
Onwetendheid is zaligmakend (Nalby)

They gettin' grief
  vrijdag 22 februari 2008 @ 18:21:11 #117
143609 sipper
Gambling is for fools!
pi_56910826
quote:
Op vrijdag 22 februari 2008 10:20 schreef Wopper1 het volgende:

[..]

Je slaat de spijker op zijn kop!

Onze Martin is gewoon een trendsetter! Over 4 jaar weet men niet beter.


Martin
- verwijderd door admin -
pi_56963823
quote:
Verkerk maakt deze week rentree in Harlingen
Datum: 25-feb-2008 12:29

Martin Verkerk (foto) speelt deze week in Harlingen zijn eerste toernooi sinds september vorig jaar. De Aplhenaar doet dat niet in het Friese plaatsje, maar in een stadje met dezelfde naam in de Amerikaanse staat Texas. Daar vindt een met 15.000 dollar gedoteerde futuretoernooi plaats.

Verkerk gaat in Harlingen op zoek naar zijn eerste overwinning sinds zijn rentree bij het ABN/AMRO-toernooi in Rotterdam vorig jaar. Sindsdien won de Roland Garros-finalist van 2003 nog geen enkele partij. In 2007 mocht hij op basis van een beschermde ranking deelnemen aan de grotere toernooien, maar deze bescherming is de huidige nummer 677 van de wereld nu kwijt. (YK)
pi_56964007
overwinning in Rotterdam vorig jaar???
"Some guys they just give up living and start dying little by little piece by piece"
last.fm | Rate Your Music | MusicMeter | top 100 nummers | top 100 albums | top 50 2013 | top 100 jazz | Onze-blog: pat-sounds
pi_56964522
quote:
Op maandag 25 februari 2008 14:09 schreef BliksemSchigt het volgende:

[..]
Hier staat hij niet tussen hoor
quote:
Main draw:
1 BAKER, Jamie GBR 235 1
2 OKUN, Noam ISR 277 1
3 WOLMARANS, Fritz RSA 278 1
4 CHEKHOV, Pavel RUS 280 1
5 DE HEART, Ryler USA 289 1
6 ESTRELLA, Victor DOM 291 1
7 WIDOM, Todd USA 305 1
8 FRANCIS, Alberto USA 311 1
9 TODERO, Nicolas ARG 321 1
10 OUDSEMA, Scott USA 333 1
11 CAPKOVIC, Kamil SVK 339 1
12 MONROE, Nicholas USA 344 1
13 COOK, Lester USA 356 1
14 IANNI, Stefano ITA 360 1
15 DE ARMAS, Jose VEN 383 P 1
16 CRUGNOLA, Marco ITA 399 1
17 BORVANOV, Roman MDA 412 1
18 BERANKIS, Ricardas LTU 637 1 Junior Exempt

Alternates
Pos Name Nation Ranking Prot'd Points Priority Information
19 LUSTIG, Daniel CZE 415 1
20 SIPAEYA, Sunil-Kumar IND 419 1
21 SITAK, Artem RUS 449 1
22 YANI, Michael USA 453 1
23 GALLARDO-VALLES, Miguel MEX 505 1
24 GRILLI, Rodrigo-Antonio BRA 508 1
25 OBRADOVIC, Vladimir SRB 519 1
26 SIMMONDS, Phillip USA 526 1
27 RUCKELSHAUSEN, Richard AUT 579 1
28 ROSHAN, Nima USA 626 1
29 PALENCIA, Carlos MEX 643 1
30 IGNATIK, Uladzimir BLR 668 1
31 LA PORTE, Shane USA 675 1
32 SANTOS, Nicolas BRA 695 1
33 LAM, Chris USA 704 1
34 COLANGELO, Fabio ITA 742 2
35 FASS, Adam USA 747 1
36 SCHOECK, Thomas GER 800 1
37 MARTIN-ADALIA, Pablo ESP 817 3
38 TAUBERT, Patrick GER 830= 1
39 KUMANTSOV, Andrey RUS 832= 2
40 PAUL, Todd USA 878= 1
41 BETAU, Siarhei BLR 952= 1
42 TROMBETTA, Ty D USA 964 1
43 KIELBOWICZ, Joel USA 982= 1
44 DAS, Jeffrey USA 996= 1
45 EL MIHDAWY, Adam USA 1005= 1
46 SIGURDSSON, Arnar ISL 1026 1
47 JOBE, Ikaika USA 1027= 1
48 ALBOT, Radu MDA 1041= 1
49 BUCHANAN, Chase USA 1101= 1
50 YOO, Daniel KOR 1126= 1
51 GARCIA, Jhonson DOM 1163= 1
52 DURANGO, Jean-Michel ECU 1167= 1
53 JENKINS, Jarmere USA 1203= 1
54 GRIGOROV, Alexei RUS 1203= 1
55 POMEROY, Brad USA 1219= 1
56 STASIAK, Jurek AUS 1245= 1
57 KIM, Hyung-Kwon KOR 1245= 1
58 OOSTDAM, Roel NED 1285= 1
59 HARRISON, Ryan USA 1359= 1
60 STOTLAND, Ryan USA 1359= 1
61 DOMIJAN, Alexander USA 1359= 1
62 PEREZ, Rodrigo CHI 1401= 1
63 RUBIN, Michael USA 1401= 1
64 MAVROPOULOS-STOLIARENKO, Vlademyros GRE 1401= 1
65 KLINGEMANN, Christopher USA 1401= 1
66 MARQUEZ, Fernando MEX 1491= 1
67 MILLER, Alexei RUS 1491= 1
68 NORTEY, Michael GHA 1491= 1
69 GAETJENS, Gael HAI 1491= 1
70 HOYES, John USA 1491= 1
71 STEINHERR, Mike GER 1491= 1
72 WEIDEMAN, Rohan RSA 1491= 1
73 HERNANDEZ, Jose DOM 1491= 1
74 BARTH, George USA 1491= 5
75 CHANAKIRA, Tinotenda ZIM 1491= 5


Aan de qualies heeft ie ook niet meegedaan
pi_56964961
Waar heb je die lijst vandaan, is het niet gewoon een ander toernooi?

Als hij de afgelopen maanden echt zijn aars eraf heeft getraind heb ik er wel vertrouwen in, mocht hij meedoen.
pi_56965189
quote:
Op maandag 25 februari 2008 15:04 schreef Chriz2k het volgende:
Waar heb je die lijst vandaan, is het niet gewoon een ander toernooi?

Als hij de afgelopen maanden echt zijn aars eraf heeft getraind heb ik er wel vertrouwen in, mocht hij meedoen.
itftennis.com
pi_56967054
Waarschijnlijk schrok hij zo van het belabberde deelnemersveld dat die maar niet is komen opdagen..
Ik geef Martin dan ook groot gelijk .
  maandag 25 februari 2008 @ 17:57:30 #124
82726 The_BoezelaaR
Chronisch vliefd
pi_56968350
Dames en Heeren,

Wanhoopt niet, het is waar! Martin Verkerk is terug! Deze tennisgrootheid zal acte de presence geven in Harlingen!

Nadat ik ook de trieste conclusie had moeten trekken dat Martin op geen enkele deelnemerslijst voorkwam, heb ik de koe bij de spreekwoordelijke horens moeten vatten. Ik heb de toernooidirecteur van de Future in Harlingen een email gestuurd. Zijn antwoord was kort maar krachtig
quote:
It's true.
De media toestroom en ophef rond deze Future zijn door de aanwezigheid van Martin zodanig, dat de beste man geen tijd had voor een langer antwoord.

God is terug
I don't trust books. They're all facts and no heart
Online poker is more addicting than snorting cocaine off Jessica Alba’s tits
Sam Querrey en John Isner, culthelden in wording!
  maandag 25 februari 2008 @ 18:16:36 #125
143609 sipper
Gambling is for fools!
pi_56968657
quote:
Op maandag 25 februari 2008 17:57 schreef The_BoezelaaR het volgende:
Dames en Heeren,

Wanhoopt niet, het is waar! Martin Verkerk is terug! Deze tennisgrootheid zal acte de presence geven in Harlingen!

Nadat ik ook de trieste conclusie had moeten trekken dat Martin op geen enkele deelnemerslijst voorkwam, heb ik de koe bij de spreekwoordelijke horens moeten vatten. Ik heb de toernooidirecteur van de Future in Harlingen een email gestuurd. Zijn antwoord was kort maar krachtig
[..]

De media toestroom en ophef rond deze Future zijn door de aanwezigheid van Martin zodanig, dat de beste man geen tijd had voor een langer antwoord.

God is terug
- verwijderd door admin -
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')