abonnement Unibet Coolblue
pi_52789726
quote:
Op woensdag 29 augustus 2007 17:28 schreef Mickmek het volgende:

[..]

Ik zie het aanvankelijke verhaal van Anneke dat haar man laat thuis was, nu niet direkt als bizarre capriolen om hem uit handen van de politie te houden, maar dat zal wel aan mij liggen.
O, maar uit 'bizare capriolen' maak ik iets anders op dan jij Mickmeck. Ik denk dat daarme het hele gedoetje met die anonieme briefschrijverij wordt bedoeld en dat vind ik ook wel bizar te noemen. Want laten we wel wezen, het is toch een hachelijke onderneming om anoniem briefjes in een tuin te werpen en er later nota bene nog eens een in de brievenbus van een politiebureau te deponeren. En m.n. in dat laatste geval in de wetenschap een zeer grote kans te lopen betrapt te worden, wat einde verhaal zou hebben betekend.

Om tot zoiets te komen moet je wel behoorlijk in je piepzak zitten, lijkt mij. En ik krijg niet de indruk dat Anneke Louwes in haar piepzak zat.
Ze had (gesteld dat zij inderdaad met acties bezig was om de aandacht van de politie van haar man af te leiden) tijd genoeg gehad om samen met hem zijn alibi tot in de puntjes te organiseren. En dat zouden ze toch zeker hebben gedaan wat betreft zijn handel en wandel op de avond van de moord. Reken er maar op dat Ernest Louwes zijn vrouw goed geinstrueerd zou hebben. 'Zeg dat ik vroeg thuis was. En als ze vragen hoe jij je dat nog zo goed herinnert dan zeg je dat ik me aan het stuur van de hometrainer heb gestoten. Als we zus en zo doen dan kan er niets mis gaan, etc.ect.'

Tja, weken de tijd om zich het scenario goed in te prenten en dan gaat Anneke als het er op aan komt een heel ander verhaal ophangen, een verhaal waarmee ze het hele zo zorgvuldig inelkaar gedraaide alibi van haar man onderuit haalt.

Dit geloof je toch zelf ook niet, Mickmeck?

Maar voor alle duidelijkheid, net zomin dat ik Anneke Louwes ervan verdenk de briefjes geschreven te hebben verdenk ik Meike.
pi_52790021
quote:
Op woensdag 29 augustus 2007 20:10 schreef inside_karel het volgende:
[[url=


T'is Hem hem hem hem hem.........
Nou inside_Karel jij schwitst wel heel gemakkelijk van de een naar de ander. Een paar uur geleden was het nog de 'O' van Anneke en nu opeens is het de 'O' van Louwes . Op deze manier maak je jezelf wel zeeeeeerrrrr ongeloofwaardig.
pi_52790562
[img][/img]


Ja ik blijf er bij Ernest Louwes is de moordenaar....

De schrijfproeven zijn vervalst....

ik heb het niet gedaan....

waarom moest hij mij van achteren besluipen....
pi_52790982
Had louwes het slordige eerste briefje al niet in zijn zak? en dropte hij deze toen hij naar 20.36 uur aan belde aan de zwolscheweg dan hoefde hij de volgende dag ook niet terug komen vanOranje
want waarschijnlijk dacht EL dat de weduwe die vrijdag al gevonden zou worden, hij dan waarschijnlijk zou vertellen aan de telefoon die dag dat de politie hem aan zijn kantoot van de VVAA mededeelde mevrouw is dood G'oh was net van plan lang te komen voor zakelijk informatie naar gisteren avond. hoe zei u dood dat kan toch niet
pi_52791330
[quote
Dit geloof je toch zelf ook niet, Mickmeck?
[/quote]

Wat ik geloof is dat het handschrift van het tuinbriefje erg op dat van EL lijkt. Dit, omdat ik het handschrift van EL vergeleken heb met de handgeschreven brief van EL, die hij heeft gestuurd naar Maurice naar aanleiding van de uitzending van Netwerk op 13 november 2006. De brief is ooit geplaatst op 14 november op de website van Maurice en heeft ook altijd in de bilbliotheek van de DMZ gestaan (komt na een getypte brief). Dit heb ik al eerder geschreven. Het handschrift toont erg veel overeenkomsten, kan ik ook niets aan doen, is gewoon zo.
Wat ook duidelijk te zien is, is dat het handschrift van Meike niet matcht met een tuinbriefje, wat bovendien nog eens wordt ondersteund door de uitspraken van C.Baggettt en Waizvisz.

De overige briefjes, laten we nu maar even eerlijk zijn, kunnen door Jan en alleman geschreven zijn.

Als we het zonodig over de briefjes moeten hebben ben ik van mening dat het verdacht is dat een veroordeelde iemand anders als schrijver van de briefjes aanwijst, terwijl de verdachte zelf niet aan de schrijfproef heeft meegedaan.

Als we het dan perse over de latere briefjes moeten hebben, is het enige opvallende voor mij aan die briefjes dat een van de briefjes over gigolo's gaat en dat de Louwesaanhang niets anders doet dan theorieen bedenken die over sex gaan, terwijl het hier overduidelijk een roofmoord betrof.

Het handschrift van Anneke ken ik niet, omdat ik niet weet wie van het echtpaar wat in de agenda heeft geschreven en wie in de agenda heeft gekrast.

[ Bericht 2% gewijzigd door Mickmek op 29-08-2007 22:09:55 ]
Michael is onschuldig. Er zijn 0,00 sporen van hem gevonden.
De Nederlandse speurhonden Spike en Rex hebben net als hun Britse collega Eddie vast niet gelogen.
pi_52792121
quote:
[Dat Elvira een dochter heeft die Nicole heet, kun je zelf op Internet vinden, een openbare bron. Ze houden ook van tennis. Maar even los daarvan, is dat iets om je voor te schamen? Veel mensen hebben hele familie-weblogs waarop je hun degelijkse belevenissen kunt bijhouden. Mijn kids heten Philip en Eva, zitten ook op tennis en voetbal. Had je ook kunnen vinden, wellicht weet je het al, want zo te zien, heb je me behoorlijk gevolgd. Toch gek eigenlijk dat je een directe confrontatie met zo'n top- Louwesiaan niet aandurft.

Die 10.000 kun jij trouwens ook nog steeds verdienen. Maar ik heb een donkerbruin vermoeden dat je geen moeite zult doen. Ook zul je me niet bellen, want jij weet nog beter dan ik wat je te verbergen hebt.


Wim
Wellicht staan deze mensen gewoon op Internet, zoals velen. Dat is dan hun eigen keus. Ze staan vast niet op Internet om met de Deventer Moordzaak in verband gebracht te worden.
Toch neemt Dankbaar het recht de naam van deze mensen, die gewoon hun werk doen, ongevraagd op Internet te zetten en ze in verband te brengen met de DMZ.

Over die dfl.10.000: ik dacht dat je alle mensen al had opgespoord.
Verder heb je gelijk, ik ben hier gekomen voor Michael en Meike en niet om aan deze smakeloze vertoning geld te verdienen. Ik verdenk een aantal mensen in de DMZ, gezien het vele overtuigende bewijs tegen Louwes, hier echter wel van.

Afgezien daarvan vind ik het nogal kwalijk dat privepersonen bedragen uitloven om mensen die een rol in de DMZ hebben gespeeld, op te sporen.
Als je dan ook nog bedenkt dat er door de Louwesaanhang intimiderend en bedreigend wordt opgetreden, kun je wel zeggen dat ik dit een verontrustende ontwikkeling vind.

Wim,

Waarom heeft de oude huishoudster vier jaar na de moord ineens haar verklaring gewijzigd?
Omdat ze met naam en toenaam en die van haar echtgenoot ongevraagd in de krant werd gezet en in verband werd gebracht met de DMZ toch?
Er zijn toch veel meer van dit soort dingen gebeurd?
Zijn jullie een criminele organisatie?
Michael is onschuldig. Er zijn 0,00 sporen van hem gevonden.
De Nederlandse speurhonden Spike en Rex hebben net als hun Britse collega Eddie vast niet gelogen.
pi_52792567
[img][/img]


Laat mij niet lachen maurice ik geloof jou niet dat Onze Michael de echtte dader kan zijn daarin heb ik nooit en nooit geloof aan gehecht
pi_52793344
Inside Karel,

Het zou mij niet verbazen wanneer Maurice, Dankbaar en Stan de Jong hier meer vanaf weten.
Er klopt hier iets niet en het zit niet bij de politie of het OM.

De rechters die Louwes vrijspraken hebben gewoon verzuimd goed naar de rapporten van de Deventer Politie te kijken.

De Cock en Vledder hebben prima werk verricht.
Spike heeft het vast ook goed gehad, want het mes is samen met een paraplu uit het huis van de weduwe gevonden.
Ook dit is een dwaalspoor van Louwes, kijk maar naar Rex: je kunt wel raden dat Rex een buisje goed had. Bovendien heeft Louwes het in zijn eigen verhaal over drie valse geurproeven.
Louwes liegt alles aan elkaar vast: deed hij al vanaf zijn eerste verklaring.
En dan nog zeggen dat de Deventer Politie aan fraude doet.

Als bepaalde tegenstanders van het OM de politie van fraude willen betichten, zitten in de DMZ op de verkeerde zaak.
Michael is onschuldig. Er zijn 0,00 sporen van hem gevonden.
De Nederlandse speurhonden Spike en Rex hebben net als hun Britse collega Eddie vast niet gelogen.
pi_52793588
De politie Deventer doet aan fraude, het NFI doet aan fraude, de notaris fraudeert, PeterRde Vries en HJ Korterink deugen niet, de broer van de weduwe deugt niet, de ET deugt niet, de OVJ deugt niet, de andere OVJ deugt niet, de vorige financieel adviseur vroeg teveel geld, Brouwer deugt niet, Vast deugt niet: heel Nederland deugt niet behalve dat handjevol mensen dat meedoet met het spel van Louwes en de paar meelopers die erin trappen.

Bovendien zijn we met zijn allen pedofiel.

en DNA bestaat niet.
Michael is onschuldig. Er zijn 0,00 sporen van hem gevonden.
De Nederlandse speurhonden Spike en Rex hebben net als hun Britse collega Eddie vast niet gelogen.
pi_52793895
hahhhhahhhahhhhahhh
pi_52793995
Mickmek het zou best kunnen dat het mes de plu als afleidingsmanoeuvre moest dienen, hij een tweede mes bij zich had om de moord af te ronden ik kijk nergens meer van op!

zou louwes bij het schoonmaken ook rotzooi door de wc hebben getrokken? want deze was ook erg schoon....

het geld dat achter bleef in de braadslede zou hij hier een bedoeling mee kunnen hebben dat de moordenaar gestoord werden en dus niet schoongemaakt was?
pi_52794075
[img][/img]
pi_52794262
Van vrouwen die zich twee keer per dag omkleden en kaas met twee messen snijden in verband met vette handen, verwacht je eerder een schoon toilet dan dat ze na elk telefoontje wat ze zelf opnemen, de telefoon met een doekje schoonmaken.

Bij iedere telefoon een doosje tissues om de telefoon na elk gesprek schoon te maken?

Inside Karel,

Stond er een doosje tissues of zakdoekjes naast elke telefoon?
Weet je dat?
Michael is onschuldig. Er zijn 0,00 sporen van hem gevonden.
De Nederlandse speurhonden Spike en Rex hebben net als hun Britse collega Eddie vast niet gelogen.
pi_52794645
quote:
Op woensdag 29 augustus 2007 22:01 schreef Mickmek het volgende:
De politie Deventer doet aan fraude, het NFI doet aan fraude, de notaris fraudeert, PeterRde Vries en HJ Korterink deugen niet, de broer van de weduwe deugt niet, de ET deugt niet, de OVJ deugt niet, de andere OVJ deugt niet, de vorige financieel adviseur vroeg teveel geld, Brouwer deugt niet, Vast deugt niet: heel Nederland deugt niet behalve dat handjevol mensen dat meedoet met het spel van Louwes en de paar meelopers die erin trappen.

Bovendien zijn we met zijn allen pedofiel.

en DNA bestaat niet.
Wij deugen niet totdat we Wim Dankbaar opbellen en onze identiteit bekend maken.

Na al dat gestalk en gehack van Wim Dankbaar en consorten, kies ik er voor om anoniem te blijven.
pi_52794787
quote:
Op woensdag 29 augustus 2007 22:09 schreef inside_karel het volgende:
Mickmek het zou best kunnen dat het mes de plu als afleidingsmanoeuvre moest dienen, hij een tweede mes bij zich had om de moord af te ronden ik kijk nergens meer van op!
Inside Karel,

Louwes heeft het toch over die bankrekening in Luxemburg waar al het geld is afgehaald?
Louwes schrijft dat hij niet wist dat die rekening bestond en dat hij dit pas hoorde nadat hij gebeld werd door de politie over die rekening.
De politie had namelijk vernomen hadden dat er geld van een Luxemburgse rekening was gehaald. De politie is vervolgens zelf naar Luxemburg gereden voor informatie.
De politie weet dus ook wanneer welk geld van die rekening is gehaald.

Louwes heeft het dus helemaal niet over bankafschriften, die er wel zouden moeten zijn geweest, en waar hij als vertrouwensman en financieel adviseur toch wel van had moeten weten.

Weet je wat een keer bij Ada werd geschreven:

Die bankafschriften werden gevonden in het patientendossier van degene waarmee de weduwe naar Luxemburg was geweest om het geld te halen.

Waarom zou de weduwe, die zo precies is, de bankafschriften van die rekening uit Luxemburg in een patientendossier stoppen?

[ Bericht 19% gewijzigd door Mickmek op 29-08-2007 22:32:24 ]
Michael is onschuldig. Er zijn 0,00 sporen van hem gevonden.
De Nederlandse speurhonden Spike en Rex hebben net als hun Britse collega Eddie vast niet gelogen.
pi_52794908
wie zou dat nou weer gedaan hebben??????????
pi_52795806
quote:
Op woensdag 29 augustus 2007 22:20 schreef tjakkad het volgende:

[..]

Wij deugen niet totdat we Wim Dankbaar opbellen en onze identiteit bekend maken.

Na al dat gestalk en gehack van Wim Dankbaar en consorten, kies ik er voor om anoniem te blijven.
Het is de bedoeling dat mensen angstig worden zodat iedereen zijn mond houdt, de poet kan worden verdeeld en Michael de gevangenis in of een smet voor de rest van zijn leven.

Het mooiste van alles is nog, dat alles op Internet is te vinden en wat natuurlijk heel verdacht is, is het feit dat de Louwesaanhang de stukken uit het TJ niet wil laten zien, maar wel bedachte verhalen en alle prive-informatie over Michael en Meike, familieleden en betrokkenen zonder schroom op Internet zet.

Ze roepen van alles, wat ze zelf bedenken maar laten geen officiele stukken zien.

Ik zie het al, dat we allemaal zo gaan handelen, wat een stel.
Het lijkt veel op een corrupt zootje, die Louwesaanhangers.
Precies datgene waar ze het OM van beschuldigen, maar dat zie je overal terug.
Alles wordt omgedraaid.
Maurice kan niet tegen onrecht.

[ Bericht 5% gewijzigd door Mickmek op 29-08-2007 23:25:55 ]
Michael is onschuldig. Er zijn 0,00 sporen van hem gevonden.
De Nederlandse speurhonden Spike en Rex hebben net als hun Britse collega Eddie vast niet gelogen.
pi_52795994
Mickmek ik ben een wat oudere persoon en ook het schoonhouden van ons huis ben ik bedreven in, en vooral het toilet beneden en in de douche moet rein zijn anders krijg ik ook gedonder met de vrouw...
ik denk dat mevrouw wittenberg ook daarin secuur was want dat straalde ze ook uit

ik geloof ook niet dat ze bankafschriften in patiëntendossier verstopt als het dus zwart geld was wat moet je dan met die bankafschriften?

het moest een roofmoord lijken maar de clou zat het hem in de stichting die voor louwes gunstig was veilig te stellen en dat is het motief!!!
pi_52796167
Als het OM hier voorgoed vanaf wil, zit er niets anders op dan met uitgebreide informatie naar buiten komen. Informatie hoe de De Cock en Vledder Louwes op het spoor zijn gekomen, in de juiste volgorde. Dan is het in een keer afgelopen.
Gewoon openheid van zaken geven.
Dan is het over en uit, daarvan ben ik overtuigd. Komen er ook geen herzieningen meer want ze hebben geen poot om op te staan.

Fraude van de politie in de Deventer Moordzaak?

Forget it.
Michael is onschuldig. Er zijn 0,00 sporen van hem gevonden.
De Nederlandse speurhonden Spike en Rex hebben net als hun Britse collega Eddie vast niet gelogen.
pi_52796321
[img][/img]

Nu Mickmek en de anderen ik ga slapen en wens jullie ook een goede nachtrust!!

En wim dankbaar zit wel in de rats en maurice dat de briefjes nu eindelijk bewaarheid is geworden dat niet Meike het heeft geschreven want zou zo,n intelligente vrouw achter een moordenaar staan? ik geloof er geen bal van....

En het mes is ook geen globalmes:

trusten inside_karel
pi_52797655
quote:
[
Ze had (gesteld dat zij inderdaad met acties bezig was om de aandacht van de politie van haar man af te leiden) tijd genoeg gehad om samen met hem zijn alibi tot in de puntjes te organiseren. En dat zouden ze toch zeker hebben gedaan wat betreft zijn handel en wandel op de avond van de moord. Reken er maar op dat Ernest Louwes zijn vrouw goed geinstrueerd zou hebben. 'Zeg dat ik vroeg thuis was. En als ze vragen hoe jij je dat nog zo goed herinnert dan zeg je dat ik me aan het stuur van de hometrainer heb gestoten. Als we zus en zo doen dan kan er niets mis gaan, etc.ect.'
De Louwesaanhang heeft wel eens een open brief aan Meike geschreven. Daarin stond dat Meike bang was voor Michael etc. etc.

Zou ook dit verhaal andersom kunnen zijn?
Ik heb ook wel eens gelezen dat Anneke haar man nooit gevraagd heeft of hij het gedaan had.

Zou dat het geval zijn? Dat ze wel iets vermoedde destijds maar er niet met hem over durfde te praten?
Michael is onschuldig. Er zijn 0,00 sporen van hem gevonden.
De Nederlandse speurhonden Spike en Rex hebben net als hun Britse collega Eddie vast niet gelogen.
pi_52798673
quote:
Op woensdag 29 augustus 2007 23:31 schreef Mickmek het volgende:

[..]

De Louwesaanhang heeft wel eens een open brief aan Meike geschreven. Daarin stond dat Meike bang was voor Michael etc. etc.

Zou ook dit verhaal andersom kunnen zijn?
Ik heb ook wel eens gelezen dat Anneke haar man nooit gevraagd heeft of hij het gedaan had.

Zou dat het geval zijn? Dat ze wel iets vermoedde destijds maar er niet met hem over durfde te praten?
Dat Meike bang zou zijn voor Michael daar geloof ik niets van. Ik denk eerder dat het omgekeerde wel eens het geval zou kunnen zijn en dat Michael bang is voor Meike.
pi_52798986
Dat Meike bang zou zijn voor Michael daar geloof ik niets van. Ik denk eerder dat het omgekeerde wel eens het geval zou kunnen zijn en dat Michael bang is voor Meike.
louwes mischien voor anneke kan ook ?
pi_52799445
Ja Karel, wie zal het zeggen... vrouwen hebben nog al eens de broek an thuis, is het niet?
pi_52802499
[img][/img]

Dit kan toch GeeN toevalligheden meer zijn.....

wordt het niets eens tijd dat de Louwesians uit de tunnel der verdwaalden komen ?? en, erkennen we hebben er naast gezeten sorry we bieden onze excuses aan aan al degene die we jaren lang leed hebben gebracht!!!


Maaike en Michael namens De Louwesians het spijt ons echt het spijt ons U en Uw vriendin is onnoemelijk veel leed en ellende toegebracht die in de Nederlandse geschiedenis niet eerder voor kwam....

Maurice de Hond Wim Dankbaar Ada de Graaf Stan de Jong HJ Vonk Hanss underover siem Mia Fleur Ada Ipenburg Lind de Mol
en vele anderen die mee hebben gedaan....

[ Bericht 6% gewijzigd door inside_karel op 30-08-2007 15:12:04 ]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')