BRONquote:Er zijn veel Nederlanders die hun droom achterna gaan, vertrekken naar het buitenland om een hotel/pension met restaurant op te zetten of over te nemen.
In het nieuwe tv-programma ‘Herrie in het hotel’ (RTL4) helpen Herman den Blijker (chefkok) en een partner (hotelier, die in de meest pretentieuze hotels heeft gewerkt) 'noodlijdende' hotels/pensions met restaurant in het buitenland om de problemen te laten verdwijnen.
In een week tijd zoeken we samen naar een oplossing om de zaak weer in de lift te krijgen en er iets moois van te maken.
Het programma staat gepland voor de winterprogrammering van rtl 4 en gaat in september 2007 van start.
BRONquote:Voor een nieuw tv-programma op RTL4 is Herman den Blijker op zoek naar 'noodlijdende' hotels/pensions met restaurant in het binnen -en buitenland om te helpen.
Na een succesvolle serie Herrie In De Keuken gaat Herman samen met dhr. Reimers (hotelier) aan de slag in noodlijdende hotels MET restaurant in binnen- en buitenland voor Herrie In Het Hotel. Heb je een hotel met restaurant dat slecht loopt, blijft klandizie uit en kun je amper het hoofd boven water houden? Weet je niet hoe je het moet veranderen en kun je dus wel wat hulp gebruiken in de organsatie en in de keuken?
Dat gevoel krijg ik ook een beetje...zo van 'type programma slaat aan en dus maken we er héél erg veel van'. En straks is het hele concept dood, want heeft iedereen er genoeg van.quote:Op dinsdag 7 augustus 2007 11:34 schreef Jarno het volgende:
Overkill.
Klopt het kost de hoofdprijs en de bediening laat te wensen over, plus HdB is zelden zelf in zijn toko te vinden.quote:Op dinsdag 7 augustus 2007 15:38 schreef miss_dynastie het volgende:
Pfff, misschien kan ie beter zijn eigen nieuwe toko gaan redden, daar schijnen mensen ook niet al te enthousiast over te zijn. En o ja, RTL kan dan ipv den BlijkerRamsay
uitzenden
Inderdaad.quote:Op dinsdag 7 augustus 2007 11:34 schreef Jarno het volgende:
Overkill.
Overkill.
Overkill.
Overkill.
Overkill.
Overkill.
Overkill.
Ik denk dat je dat pas kan zeggen als je het hebt gezien, maar het voelt nu voor mij meer TV dan CUL. Alhoewel dat een erg oude discussie op Fok isquote:Op dinsdag 7 augustus 2007 19:11 schreef Gunner het volgende:
Heeft dit uberhaupt iets met CUL te maken? Of meer voor TV?
Daarom. Maakt me verder niet uit, maar als ik het stukje zo lees gaat het nog niet echt over koken. We zullen zien als het uitgezonden wordt.quote:Op dinsdag 7 augustus 2007 20:56 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik denk dat je dat pas kan zeggen als je het hebt gezien, maar het voelt nu voor mij meer TV dan CUL. Alhoewel dat een erg oude discussie op Fok is![]()
precies want het regent dus klachten in al zijn restaurants vertelde iemand me. Vooral dat Las Palmas wat ik op Vorkje las is een soort kop van jut geworden. Niks deugt er en de arrogantie druipt er vanaf als ik de verhalen moet geloven.quote:Op dinsdag 7 augustus 2007 15:38 schreef miss_dynastie het volgende:
Pfff, misschien kan ie beter zijn eigen nieuwe toko gaan redden, daar schijnen mensen ook niet al te enthousiast over te zijn. En o ja, RTL kan dan ipv den BlijkerRamsay
uitzenden
Moet je er wel even bij vermelden dat:quote:Op zaterdag 11 augustus 2007 16:26 schreef donleo het volgende:
Bestel een fles wijn / water en laat die op tafel staan, zodat je dat zelf kan regelen.
volgens vorkje.nl dan.quote:Je betaalt alleen voor fles plat water van Evian maar liefst ¤ 6,00 !!!!
quote:Bij Las Palmas willen ze het liefst dat je het suprise-menu neemt want dat is lekker makkelijk voor de keuken.Wij wilden dit niet. Na veel vijven en zessen kregen we onze zin alleen de keuze bleek nogal beperkt en men presteerde het nog om iets anders te brengen dan vooraf bestelt was. De reden? Ober: "Dhr.den Blijker vond bij nader inzienzijn menu-keuze voor onze tafel net even iets beter." Ongehoorde brutaliteit van de bovenste plank.
Ja, maar ruim 5 euro boven de inkoopprijs zitten is weer een ander uiterste hoor. Ik heb ook een hekel aan mensen die voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten, maar den Blijker ging een voor iedereen toegankelijk visrestaurant maken, weten we nog? Ik weet zeker dat hij hier in zijn programma zeker wel commentaar op zou hebben gehad, zou hij het tegen zijn gekomen. Nu wordt elk commentaar dat hij in deze show geeft mijns inziens een gevalletje van pot-ketel-zwart. Lijkt me geen goed uitgangspunt.quote:Op zondag 12 augustus 2007 00:23 schreef donleo het volgende:
is 6.00 euro veel voor een fles water?
Huisvesting, personeel etc......
weet je wat het kost om zo'n toko een beetje rendabel te maken?
je weet als gast, dat je niet voor een stuiver op de eerste rij kan zitten.
Volgende weekquote:Herman den Blijker pakt nu ook hotels aan
RTL krijgt geen genoeg van formats rond Herman den Blijker. Na Herrie in de Keuken, Herman Helpt, Mijn Tent Is Top en Hermans Helden is het nu de beurt aan Herrie in het Hotel. De kok neemt hierin aantal noodlijdende hotels-restaurants in binnen- en buitenland onder de loep. Voor het hotelgedeelte wordt Den Blijker vanaf 16 oktober bijgestaan door Reim Reimers, voormalig general manager van het Amsterdamse vijfsterrenhotel The Grand.
quote:Herman den Blijker pakt hotels aan in Herrie in het Hotel
Televisiekok Herman den Blijker slaat zijn vleugels uit en neemt in het nieuwe RTL 4-programma Herrie in het Hotel, dat vanavond van start gaat, een aantal noodlijdende hotels-restaurants in binnen- en buitenland onder de loep. “We hebben de afgelopen jaren met het team regelmatig zitten brainstormen bij de koffie en op een gegeven moment kwam dit idee boven. We zijn er natuur- lijk naartoe gegroeid“, zegt Herman bij TVgids.nl. Hij krijgt in Herrie In Het Hotel hulp uit de hotellerie.
De heer Reim Reimers, voormalig general manager van het befaamde Amsterdamse vijfsterrenhotel The Grand heeft veel internationale ervaring en staat Herman bij in het nieuwe culinaire realityprogramma. Iedere aflevering zetten ze alles op alles om zowel het hotel als het restaurant er bovenop te helpen. De heren komen vervolgens nog één keer terug om te checken of het hotel ook daadwerkelijk beter loopt. “De samen- werking bevalt goed. Er is bij alle bezochte bedrijven genoeg werk voor ons beiden te verrichten. Daarnaast is het leuk om iemand te hebben om mee te sparren.”
Den Blijker geeft in Herrie in de Keuken soms een hard avies. “Er zit een geval tussen waarbij het restaurantgedeelte een kansloze exercitie was. De eigenaars hadden niets met koken en om het restaurant er een beetje oké uit te laten zien, wilden ze vijftig nieuwe stoelen bestellen. We hebben de kosten toen voorgerekend, waarop ze besloten het restaurantgedeelte op te heffen. Cijfers liegen niet, het was een beter idee om de vrijgekomen ruimte ergens anders voor te gebruiken.”
Reim Reinders vertelt aan BNDeStem hotels alleen te kunnen beoordelen als hij er blijft slapen. “Door met mijn blote kont in de douche te stappen en op de wc-pot te zitten. En als je op je rug op bed ligt, dan pas zie je de vetvlekken op het plafond.”
Herman den Blijker en Reim Reinders kennen elkaar al vijftien jaar. “Ik runde in die tijd het Novotel in Schiedam, maar als ik een contract moest binnenslepen ging ik altijd naar De Engel en daar kom ik nog steeds. Ik heb hem bovendien geadviseerd bij zijn restaurants Las Palmas en Groot Paardenburg. We wisten dus zeker dat de samenwerking goed zou uitpakken. Herman en ik zien allebei het liefst zo snel mogelijk resultaat, maar dat is onmogelijk in de vijf dagen dat we een hotel bijstaan met onze adviezen. Het is aan de hoteleigenaar om aan de lange termijn te denken.”
Herrie in het Hotel is vanaf vanavond wekelijks om 21.30 uur te zien bij RTL 4.
Dat gevoel heb ik ook een beetje. Waarom gaat die bolle niet zorgen dat zijn zaken beter lopen want het regent bijna in al zijn zaken klachten over de kwaliteit van zijn keuken.Tel daarbij op dat zijn chefkok van Las Palmas is opgestapt en je kan op je vingers natellen dat een en ander daar niet goed loopt.Of proberen ze alleen maar te cashen op het imago e.d. ja dus.quote:Op dinsdag 7 augustus 2007 11:34 schreef Jarno het volgende:
Overkill.
Overkill.
Overkill.
Overkill.
Overkill.
Overkill.
Overkill.
ze hebben er wel kijk op. behalve die gordijnen, die zag je op t laatst ook niet meer. leuk TV vermaak..........quote:Op dinsdag 16 oktober 2007 23:56 schreef golfer het volgende:
Video bekeken.
Wat een ontzettende homo is die MENEER Reimers.
En wat een schatje was die vrouwelijke eigenaar van da hotel-restaurant.![]()
Nou, ik vind het eigenlijk tegenvallen. Ze grijpen weer terug op het oude recept van Den Blijker om de ingeslapen chef-kok een schop onder z'n hol te geven, interieur in het restaurant een beetje opfrissen met wat nieuwe deco spulletjes en gaan met die banaan.quote:Op woensdag 17 oktober 2007 00:55 schreef Killer_Mom het volgende:
[..]
ze hebben er wel kijk op. behalve die gordijnen, die zag je op t laatst ook niet meer. leuk TV vermaak..........
Ik vond de eerste uitzending ook best leuk om te kijkenquote:Op woensdag 17 oktober 2007 15:43 schreef SeaOfLove het volgende:
Vond het wel leuk eigenlijk, maargoed ik heb zijn eerdere programma's nooit gezien![]()
daar gaat t om! die ouwe meuk eruithalen, ieder ingeslapen restaurant weet t , maar [ bijna] niemand doet t.quote:Op donderdag 18 oktober 2007 15:22 schreef edraket31 het volgende:
[..]
Nou, ik vind het eigenlijk tegenvallen. Ze grijpen weer terug op het oude recept van Den Blijker om de ingeslapen chef-kok een schop onder z'n hol te geven, interieur in het restaurant een beetje opfrissen met wat nieuwe deco spulletjes en gaan met die banaan.
Voor wat betreft zo'n hotelkamer: ieder individu die ooit meer dan 3 verschillende kamers gezien heeft, snap dat zo'n kamer als uit deze aflevering oud is en opgefrist moet worden. Ze zijn gewoon naar een horeca inrichter gereden 5km verderop (Pro Horeca uit Leek) en hebben daar een paar dingen uit de showroom geplukt en die op de kamer gezet.
Ze hebben ook maar 1 kamer laten zien![]()
Maar volgende week wel weer kijken !
Hij is zo lui als ik weet niet wat. Het is ook het bezit van zijn schoonmoeder die het als een leerschool voor hem en haar dochter heeft bedoeld ofzo. Enige wat hij heeft gedaan was een telefoonboek programmeren op de computer.quote:Op dinsdag 23 oktober 2007 22:01 schreef Piles het volgende:
Ik schakel net in, maar waar is die gozer mee bezig
quote:Op dinsdag 23 oktober 2007 22:35 schreef SevenWonders het volgende:
Allerjezus wat een enorme loser, nerd, sukkel, stuk strond is die Adriaan zeg !!!!!!!
Die moet eens hard anaal genomen worden door een stel brede Balinezen.
Nodig dan die gasten niet uit zeg !
Dat kan ik echt 1000x beter !
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |