FOK!forum / General Chat / kan je binnen BBQ'en?
TheHamsterSlayerzaterdag 14 juli 2007 @ 17:43
Zie topic titel. Simpele vraag.

Ik woon dus in een 1-kamerwoning zonder tuin enzo. Ik was dan van plan om zo'n wegwerp mini-bbq te kopen bij de AH. Zoiets produceert niet zo veel hitte, maar wel die lekkere bbq-smaak. .

Ik heb anderzijds ook nog een soort van minibalkon met alleen twee deuren die open kunnen. Ik zat dan te denken om mn wasrek te gebruiken, daarover een soort van zeil of aluminiunfolie en dan alsnog bbq'en . Ik heb niemand boven me zitten, alleen een paar ramen.
Salvad0Rzaterdag 14 juli 2007 @ 17:44
Is niet aan te raden.
Little_Meaniezaterdag 14 juli 2007 @ 17:44
en trouwens ook verboden
Salvad0Rzaterdag 14 juli 2007 @ 17:45
Ga anders gewoon naar een park of recreatiegebied... daar staan meestal van die BBQ-plekken, hopen dat een turkse familie die spot niet heeft geclaimed.
admiraal_anaalzaterdag 14 juli 2007 @ 17:45
probeer het uit en laat hier de uitkomst even weten
arneauxzaterdag 14 juli 2007 @ 17:45
He is Salvad0r weer unbanned.
TheHamsterSlayerzaterdag 14 juli 2007 @ 17:45
quote:
Op zaterdag 14 juli 2007 17:45 schreef admiraal_anaal het volgende:
probeer het uit en laat hier de uitkomst even weten
Dat was ik eigenlijk ook van plan. Ik ga straks naar de AH.
__Saviour__zaterdag 14 juli 2007 @ 17:46
ga gewoon gourmetten
TheHamsterSlayerzaterdag 14 juli 2007 @ 17:46
quote:
Op zaterdag 14 juli 2007 17:44 schreef Salvad0R het volgende:
Is niet aan te raden.
Hoezo dan? Het is geen grote bbq, maar zo'n hele kleine van 15 bij 30 centimeter.
fransbredazaterdag 14 juli 2007 @ 17:48
die kant en klare worden aardig heet hoor, al is het maar voor een uurtje.
als je toch binnen gaat doen zou ik em onder de afzuigkap zetten.

Al zal je flatje dan nog wel blauw staan, gooi er maar een speklap op ok, en laat nog ff wat weten
TwyLightzaterdag 14 juli 2007 @ 17:49
Wasrek .
btw: binnen bbq'en kan. spreek uit ervaring
niet aan te raden trouwens.
roburtzaterdag 14 juli 2007 @ 17:50
dat kan prima hoor..
TheHamsterSlayerzaterdag 14 juli 2007 @ 17:50
quote:
Op zaterdag 14 juli 2007 17:48 schreef fransbreda het volgende:
die kant en klare worden aardig heet hoor, al is het maar voor een uurtje.
als je toch binnen gaat doen zou ik em onder de afzuigkap zetten.
Dat was ook het plan . Maar heeft niemand hier ervaring mee?
TwyLightzaterdag 14 juli 2007 @ 17:51
ligt er trouwens aan wat voor bbq, elektrisch? gas? of kolen
TheHamsterSlayerzaterdag 14 juli 2007 @ 17:51
quote:
Op zaterdag 14 juli 2007 17:49 schreef TwyLight het volgende:
Wasrek .
btw: binnen bbq'en kan. spreek uit ervaring
niet aan te raden trouwens.
Nou VERTEL !! Deel je ervaringen met ons
TheHamsterSlayerzaterdag 14 juli 2007 @ 17:52
quote:
Op zaterdag 14 juli 2007 17:51 schreef TwyLight het volgende:
ligt er trouwens aan wat voor bbq, elektrisch? gas? of kolen
Kolen natuurlijk. Elektrisch BBQ is bagger, dat is praktisch hetzelfde als gourmetten.
TwyLightzaterdag 14 juli 2007 @ 17:52
Nou wij waren een keer aan het bbq'en en toen begon het te regenen dus hebben we het ding binnen gezet maar dat was er een op kolen en ondanks ramen opengezet te hebben blijft die rooklucht toch echt wel 3/4 dagen hangen
__Saviour__zaterdag 14 juli 2007 @ 17:53
quote:
Op zaterdag 14 juli 2007 17:51 schreef TwyLight het volgende:
ligt er trouwens aan wat voor bbq, elektrisch? gas? of kolen
Echt barbecueen doe je met kolen en niet anders!
TwyLightzaterdag 14 juli 2007 @ 17:53
quote:
Op zaterdag 14 juli 2007 17:53 schreef __Saviour__ het volgende:

[..]

Echt barbecueen doe je met kolen en niet anders!
Uiteraard.
TheHamsterSlayerzaterdag 14 juli 2007 @ 17:55
quote:
Op zaterdag 14 juli 2007 17:52 schreef TwyLight het volgende:
Nou wij waren een keer aan het bbq'en en toen begon het te regenen dus hebben we het ding binnen gezet maar dat was er een op kolen en ondanks ramen opengezet te hebben blijft die rooklucht toch echt wel 3/4 dagen hangen
Driekwart dag valt wel mee (uit het blote hoofd zo'n 18 uur). En ik ben ook van plan om het direct onder mn afzuigkap te zetten.
roburtzaterdag 14 juli 2007 @ 17:56
die kleintje van de AH roken bijna niet..
woutabestzaterdag 14 juli 2007 @ 17:57
quote:
Op zaterdag 14 juli 2007 17:50 schreef roburt het volgende:
dat kan prima hoor..
Inderdaad, ik zie niet in waarom het niet mogelijk zou zijn
TwyLightzaterdag 14 juli 2007 @ 17:58
quote:
Op zaterdag 14 juli 2007 17:56 schreef roburt het volgende:
die kleintje van de AH roken bijna niet..
Buiten misschien, en als je op kolen bbq'd rookt die aan het begin altijd heel erg.
TheHamsterSlayerzaterdag 14 juli 2007 @ 17:58
Ok, ik ga het gewoon proberen dan! Nog vleestips?
El_Liberalistezaterdag 14 juli 2007 @ 17:58
Natuurkundig gezien kan het, maar na het zien van de reclame van Tuincentrum Osdorp zou ik het je afraden
Salvad0Rzaterdag 14 juli 2007 @ 17:58
quote:
Op zaterdag 14 juli 2007 17:45 schreef arneaux het volgende:
He is Salvad0r weer unbanned.
Sjawel, na een jaar en 4 maand
TheHamsterSlayerzaterdag 14 juli 2007 @ 18:06
Ok, slotje, Hamstaslayah is bezig met boodschappenlijstje maken voor zn eerste Indoors-BBQ.

Echter, als er geen slotje op hoeft dan rapporteer ik mijn bevindingen morgenochtend of deze avond.
MrX1982zaterdag 14 juli 2007 @ 18:09
Je wilt jezelf graag BBQ'en?

Succes .
Thrilledzaterdag 14 juli 2007 @ 18:11
quote:
Op zaterdag 14 juli 2007 17:55 schreef TheHamsterSlayer het volgende:

[..]

Driekwart dag valt wel mee (uit het blote hoofd zo'n 18 uur). En ik ben ook van plan om het direct onder mn afzuigkap te zetten.
3/4 dagen is niet driekwart, maar 3 tot 4 dagen zet een ventilator achter je bbq die de rook naar buiten blaast ofzo
TwyLightzaterdag 14 juli 2007 @ 18:22
3 tot 4 dagen ja
BaajGuardianzaterdag 14 juli 2007 @ 18:26
Heb ik nog niet zo heel lang geleden gewoon gedaan anders, niet met een open barbeque trouwens, gewoon met een stelletje.
TwyLightzaterdag 14 juli 2007 @ 18:28
alleen?
DatMeenJeNietzaterdag 14 juli 2007 @ 18:29
Wij doen het wel eens. wel met een elektrische bbq ofcourse.
Mwanatabuzaterdag 14 juli 2007 @ 18:29
Binnen barbecuen zorgt voor asociaal veel niet te controleren rookontwikkeling en vaak ook tot paniek bij medebewoners die denken dat het pand in de fik staat. En ik gok dat je niet wilt opdraaien voor een voor lul opgeroepen brandweerteam?
TwyLightzaterdag 14 juli 2007 @ 18:30
BRAND BRAND!!
Nee hoor meneer.
Waar komt al die rook dan vandaan?
Oh, ik ben binnen aan het barbecuen

BaajGuardianzaterdag 14 juli 2007 @ 18:31
quote:
Op zaterdag 14 juli 2007 18:29 schreef DatMeenJeNiet het volgende:
Wij doen het wel eens. wel met een elektrische bbq ofcourse.
Ja precies
Thrilledzaterdag 14 juli 2007 @ 18:35
quote:
Op zaterdag 14 juli 2007 18:29 schreef Mwanatabu het volgende:
Binnen barbecuen zorgt voor asociaal veel niet te controleren rookontwikkeling en vaak ook tot paniek bij medebewoners die denken dat het pand in de fik staat. En ik gok dat je niet wilt opdraaien voor een voor lul opgeroepen brandweerteam?
Geeft niet hoor Kunnen ze ook eens lachen
TheHamsterSlayerzaterdag 14 juli 2007 @ 18:38
quote:
Op zaterdag 14 juli 2007 18:29 schreef Mwanatabu het volgende:
Binnen barbecuen zorgt voor asociaal veel niet te controleren rookontwikkeling en vaak ook tot paniek bij medebewoners die denken dat het pand in de fik staat. En ik gok dat je niet wilt opdraaien voor een voor lul opgeroepen brandweerteam?
ervaring? gehoord van andere mensen?

Serieus, ik moet het nu echt weten. Ik heb al mn schoenen en jas aan en ben ready-to-go (naar de AH) om wat vlees in te slaan en twee wegwerp-bbq's
tvvanham2002zaterdag 14 juli 2007 @ 18:38
Ik heb ooit zo'n filmpje gezien met gare Nederlanders die inderdaad; Binnen barbeknoeien, en letterlijk knoeien. Geloof dat die verhuurders niet zo blij waren met hun nieuwe grijze muren ...
TheHamsterSlayerzaterdag 14 juli 2007 @ 18:41
quote:
Op zaterdag 14 juli 2007 18:38 schreef tvvanham2002 het volgende:
Ik heb ooit zo'n filmpje gezien met gare Nederlanders die inderdaad; Binnen barbeknoeien, en letterlijk knoeien. Geloof dat die verhuurders niet zo blij waren met hun nieuwe grijze muren ...
Ja, ok, kan ik begrijpen. Maar ik ben echt van plan om van die mini wegwerp-dingen te kopen.
TheHamsterSlayerzaterdag 14 juli 2007 @ 18:42
anders toch maar op mijn wasrek doen
Ablazezaterdag 14 juli 2007 @ 18:43
quote:
Op zaterdag 14 juli 2007 18:41 schreef TheHamsterSlayer het volgende:

[..]

Ja, ok, kan ik begrijpen. Maar ik ben echt van plan om van die mini wegwerp-dingen te kopen.
Barbecueen op het balkon zou nog wel kunnen, zo'n wegwerp stuk blik produceert toch niet zoveel rook. Maar binnen kan echt niet
Skic.zaterdag 14 juli 2007 @ 18:43
Uiteraard. Maar dan noemen we het gourmetten.

TheHamsterSlayerzaterdag 14 juli 2007 @ 18:47
Het is dus mogelijk:
http://youtube.com/watch?v=0YVhFBFtcrs

Of toch niet (als je geen afzuiging hebt):
http://youtube.com/watch?v=yB8S7x0zGko
Mwanatabuzaterdag 14 juli 2007 @ 18:59
quote:
Op zaterdag 14 juli 2007 18:38 schreef TheHamsterSlayer het volgende:

[..]

ervaring? gehoord van andere mensen?
Een collega van me dacht idd eens dat zijn flat in de fik stond. Brandweer met loeiende sirenes...om een of andere idioot te vinden die dacht dat het wel een goed idee was om in de slaapkamer te bbq-en omdat het regende.
quote:
Serieus, ik moet het nu echt weten. Ik heb al mn schoenen en jas aan en ben ready-to-go (naar de AH) om wat vlees in te slaan en twee wegwerp-bbq's
Succes en eet smakelijk...maar rij nou gewoon door naar een park zoals hierboven geadviseerd wordt
Mr-Coffeezaterdag 14 juli 2007 @ 19:04
quote:
Op zaterdag 14 juli 2007 17:43 schreef TheHamsterSlayer het volgende:
Zie topic titel. Simpele vraag.

Ik woon dus in een 1-kamerwoning zonder tuin enzo. Ik was dan van plan om zo'n wegwerp mini-bbq te kopen bij de AH. Zoiets produceert niet zo veel hitte, maar wel die lekkere bbq-smaak. .

Ik heb anderzijds ook nog een soort van minibalkon met alleen twee deuren die open kunnen. Ik zat dan te denken om mn wasrek te gebruiken, daarover een soort van zeil of aluminiunfolie en dan alsnog bbq'en . Ik heb niemand boven me zitten, alleen een paar ramen.
Je kan ook gewoon gelijk de fik in je huis zetten, scheelt je een hoop moeite en je kan gezellig marsh mallows roosteren terwijl je woning opgaat in de vlammen.

Serieus nu, de enige bbq die je binnen of op balkon (wat ,t meest veilige is) mag is een electrische, heb ,t al es meegemaakt dat bij iemand de brandweer aan z,n deur stond terwijl ie op balkon lekker de kooltjes van z,n bbq aan ,t opwarmen was.
Het is idd niet zoals ,t hoort maar je hebt teminste dan wat, of anders moet je maar verhuizen naar een huis met een tuintje ofzo, kan je teminste wel lekker bbqen.
TheHamsterSlayerzaterdag 14 juli 2007 @ 19:13
Zo, net terug van boodschappen doen. Over 5 min. staat ie aan
TheHamsterSlayerzaterdag 14 juli 2007 @ 19:22
Alles staat klaar, met afzuiging op volle toeren. Maar na het lezen van jullie verhalen durf ik em niet aan te steken:(
Mr-Coffeezaterdag 14 juli 2007 @ 19:25
quote:
Op zaterdag 14 juli 2007 19:22 schreef TheHamsterSlayer het volgende:
Alles staat klaar, met afzuiging op volle toeren. Maar na het lezen van jullie verhalen durf ik em niet aan te steken:(
En daar zit je dan met je boodschappen.
George_Costanzazaterdag 14 juli 2007 @ 19:25
Gewoon doen. Geeft niet meer zooi dan wat hete olie die op het vuur staat.
TheHamsterSlayerzaterdag 14 juli 2007 @ 19:30
Ik heb twee rookmelders in mn kamer, en ook een pan vol met water. Als 1 van de rookmelders afgaat, gaat er onmiddelijk een liter water overheen. Zo, en nu de fik erin in!
Geerdzaterdag 14 juli 2007 @ 19:31
tvp
roburtzaterdag 14 juli 2007 @ 19:35
je gaat binnen bbq'n en dan zet je 2 rookmelders aan
TheHamsterSlayerzaterdag 14 juli 2007 @ 19:36
Damn!!!! Net aangestoken en er kwamen meteen enorme zwarte rookwolken van af. Rookmelders gingen niet af ofzo, maar die zwarte rook vond ik toch net iets te eng voor in mn mooie kamer. Ik heb meteen een pan met water erover heen gedaan. Het enige wat ik nu heb verspeeld is een wegwerp-bbq van 3,50 euro. Het vlees gaat in de vriezer en het ander deel eet ik nu op d.m.v. braden.

Wel jammer, maar weer een ervaring rijker

Slotje

Tyfus man!! Het stinkt nu als de tyfus in mn kamer en het is echt zo'n brandlucht. Maar goed dat ik niet ben doorgegaan!
roburtzaterdag 14 juli 2007 @ 19:38
en hoezo ga je niet op je balkon?
Skic.zaterdag 14 juli 2007 @ 19:38
Of op straat?
Skic.zaterdag 14 juli 2007 @ 19:39
Ik denk dat ik vandaag maar weer eens op mijn balkon ga tukken.
George_Costanzazaterdag 14 juli 2007 @ 19:40
quote:
Op zaterdag 14 juli 2007 19:36 schreef TheHamsterSlayer het volgende:
Damn!!!! Net aangestoken en er kwamen meteen enorme zwarte rookwolken van af. Rookmelders gingen niet af ofzo, maar die zwarte rook vond ik toch net iets te eng voor in mn mooie kamer. Ik heb meteen een pan met water erover heen gedaan. Het enige wat ik nu heb verspeeld is een wegwerp-bbq van 3,50 euro. Het vlees gaat in de vriezer en het ander deel eet ik nu op d.m.v. braden.

Wel jammer, maar weer een ervaring rijker

Slotje

Tyfus man!! Het stinkt nu als de tyfus in mn kamer en het is echt zo'n brandlucht. Maar goed dat ik niet ben doorgegaan!
Wat ben je voor een achterlijke amateur dan?! Gewoon op je vensterbank zetten en gas geven, deed ik ook altijd.
TheHamsterSlayerzaterdag 14 juli 2007 @ 19:41
quote:
Op zaterdag 14 juli 2007 19:38 schreef roburt het volgende:
en hoezo ga je niet op je balkon?
Het is eigenlijk geen balkon, maar gewoon een opening naar de buitenlucht toe als je twee deuren opent. Ik zou dan mn wasrek kunnen gebruiken. Maar boven mij zitten ook bewoners die de raam aan de zelfde kant hebben.
TheHamsterSlayerzaterdag 14 juli 2007 @ 19:42
quote:
Op zaterdag 14 juli 2007 19:40 schreef George_Costanza het volgende:

[..]

Wat ben je voor een achterlijke amateur dan?! Gewoon op je vensterbank zetten en gas geven, deed ik ook altijd.
Gas geven?
dWc_RuffRyderzaterdag 14 juli 2007 @ 19:44
Tvp.
TheHamsterSlayerzaterdag 14 juli 2007 @ 19:44
quote:
Op zaterdag 14 juli 2007 19:44 schreef dWc_RuffRyder het volgende:
Tvp.
What the hell is TVP eigenlijk?
Buitendamzaterdag 14 juli 2007 @ 19:45
quote:
Op zaterdag 14 juli 2007 19:42 schreef TheHamsterSlayer het volgende:

[..]

Gas geven?
Nog even laten merken dat zijn ¤3,50 wegwerp bbq op kolen brandt.
Patser.
dWc_RuffRyderzaterdag 14 juli 2007 @ 19:50
quote:
Op zaterdag 14 juli 2007 19:44 schreef TheHamsterSlayer het volgende:

[..]

What the hell is TVP eigenlijk?
Terugvindpost, zodat dit topic terug te vinden is in My Active Topics zodat ik het live-verslag van je huis dat in de fik zou vliegen relaxt kon volgen
tvvanham2002zaterdag 14 juli 2007 @ 19:51
Haha, geweldig, ik lig dubbel, hahaha.
Vooral dat je ook heel even vermeld dat je gaat lopen stoken onder 2 rookmelders.
George_Costanzazaterdag 14 juli 2007 @ 19:51
quote:
Op zaterdag 14 juli 2007 19:42 schreef TheHamsterSlayer het volgende:

[..]

Gas geven?
Ja, de fik erin, vlees erop. Zoals het hoort.
Geerdzaterdag 14 juli 2007 @ 19:52
quote:
Op zaterdag 14 juli 2007 19:36 schreef TheHamsterSlayer het volgende:
Damn!!!! Net aangestoken en er kwamen meteen enorme zwarte rookwolken van af. Rookmelders gingen niet af ofzo, maar die zwarte rook vond ik toch net iets te eng voor in mn mooie kamer. Ik heb meteen een pan met water erover heen gedaan. Het enige wat ik nu heb verspeeld is een wegwerp-bbq van 3,50 euro. Het vlees gaat in de vriezer en het ander deel eet ik nu op d.m.v. braden.

Wel jammer, maar weer een ervaring rijker

Slotje

Tyfus man!! Het stinkt nu als de tyfus in mn kamer en het is echt zo'n brandlucht. Maar goed dat ik niet ben doorgegaan!
LOL kerel en dat kon je niet van te voren weten?
Eerste keer bbq?
Raar hey kolen die roken als ze in de fik staan.

VWO??
TheHamsterSlayerzaterdag 14 juli 2007 @ 19:55
quote:
Op zaterdag 14 juli 2007 19:52 schreef Geerd het volgende:

[..]

LOL kerel en dat kon je niet van te voren weten?
Eerste keer bbq?
Raar hey kolen die roken als ze in de fik staan.

VWO??
Nee HAVO. Maar ik werd bang van de enorme hoeveelheid ZWARTE rook die er van af kwam.
#ANONIEMzaterdag 14 juli 2007 @ 19:57


Zwarte rook van kolen, wie had dat gedacht ?
Skic.zaterdag 14 juli 2007 @ 19:57
Die wegwerpdingen roken trouwens maar heel even. Na een paar minuten gloeien de kolen al goed. Ideale dingen.
TheHamsterSlayerzaterdag 14 juli 2007 @ 19:58
quote:
Op zaterdag 14 juli 2007 19:51 schreef tvvanham2002 het volgende:
Haha, geweldig, ik lig dubbel, hahaha.
Vooral dat je ook heel even vermeld dat je gaat lopen stoken onder 2 rookmelders.
Ja kijk, ik had die rookmelders dan ook niet boven de bbq gezet, maar 3 meter verder op in mn kamer. Mocht de rook dan zo intensief worden dat de rookmelders afgaan, dan betekent het dat medebewoners van de flat de rook ook ruiken.

Zo, net mn tonijnsteak gegeten, via de braadpan smaakt ie ook lekker. En nu de drumsticks er in
TheHamsterSlayerzaterdag 14 juli 2007 @ 19:59
quote:
Op zaterdag 14 juli 2007 19:57 schreef gelly het volgende:


Zwarte rook van kolen, wie had dat gedacht ?
Ik dacht serieus dat rook van een bbq GRIJS was.
MrX1982zaterdag 14 juli 2007 @ 19:59
Het stinkt nu toch al in je huis gewoon doorgaan.

BBQ .

.
TheHamsterSlayerzaterdag 14 juli 2007 @ 20:04
Kan hier nu een slotje op, of willen jullie soms weten wat ik nu allemaal in mn braadpan aan het bakken ben?
Dorkquemadazaterdag 14 juli 2007 @ 20:22
De vraag is of je graag opnieuw wilt witten binnen
Thrilledzaterdag 14 juli 2007 @ 20:27
omg wat een retard
El_Liberalistezaterdag 14 juli 2007 @ 20:34
quote:
Op zaterdag 14 juli 2007 19:36 schreef TheHamsterSlayer het volgende:
Damn!!!! Net aangestoken en er kwamen meteen enorme zwarte rookwolken van af. Rookmelders gingen niet af ofzo, maar die zwarte rook vond ik toch net iets te eng voor in mn mooie kamer. Ik heb meteen een pan met water erover heen gedaan. Het enige wat ik nu heb verspeeld is een wegwerp-bbq van 3,50 euro. Het vlees gaat in de vriezer en het ander deel eet ik nu op d.m.v. braden.

Wel jammer, maar weer een ervaring rijker

Slotje

Tyfus man!! Het stinkt nu als de tyfus in mn kamer en het is echt zo'n brandlucht. Maar goed dat ik niet ben doorgegaan!
Gast
Je vraagt hier of het wel kan, je krijgt van iedereen te horen dat het niet kan en toch probeer je het. En dan ben je ook nog eens verbaasd dat het niet lukt
dubidubzaterdag 14 juli 2007 @ 20:37
M'n neef deed dit met z'n vrienden toen z'n ouders op vakantie waren. Volgende dag belde die m'n oma op. 'Oma, hoe haal je vet- en roetvlekken van het behang?'
Mwanatabuzaterdag 14 juli 2007 @ 20:52
quote:
Op zaterdag 14 juli 2007 20:04 schreef TheHamsterSlayer het volgende:
Kan hier nu een slotje op, of willen jullie soms weten wat ik nu allemaal in mn braadpan aan het bakken ben?
Nee, want we willen nog weten waarom je het überhaupt niet meteen in je braadpan dee maar waarom je het perse op iets wilde bakken wat niet bekend staat om zijn binnenshuisvriendelijkheid.
fransbredazaterdag 14 juli 2007 @ 21:09
pwnd door de bbq
classpczaterdag 14 juli 2007 @ 21:55
Gewoon BBQ'en op cocoskwallen. (als je die kunt vinden)

Daarmee kun je gewoon de hele nacht op hetzelfde setje door BBQ'en
Wouserzaterdag 14 juli 2007 @ 22:32
Wat een mongole vraag..
Hijackingzaterdag 14 juli 2007 @ 22:42
gooi wel de rookmelders voor de zekerheid uit
Kptelmozaterdag 14 juli 2007 @ 22:50
quote:
Op zaterdag 14 juli 2007 18:47 schreef TheHamsterSlayer het volgende:
Het is dus mogelijk:
http://youtube.com/watch?v=0YVhFBFtcrs

Of toch niet (als je geen afzuiging hebt):
http://youtube.com/watch?v=yB8S7x0zGko
Goed idee, maak filmpjes

..oeps....zie nu pas dat er al een tweede pagina was.

Anyway morgen dan maar op het wasrek ??
Eronymusdonderdag 23 augustus 2007 @ 22:32
Binnenshuis barbecueën blijkt slecht plan
is dit familie van je?
__Saviour__donderdag 23 augustus 2007 @ 22:33
ik moest daarbij ook al hieraan denken ja
E_1976maandag 24 mei 2010 @ 19:11
spam

[ Bericht 98% gewijzigd door Klonk op 24-05-2010 19:29:37 ]
ikke043maandag 24 mei 2010 @ 19:29
't is dat ik hondslui ben en snel moe word, maar ik stond toch bijna op van het lachen

[ Bericht 0% gewijzigd door ikke043 op 24-05-2010 19:39:01 ]
tubacloudmaandag 24 mei 2010 @ 19:31


BBQ-en hoor je ook niet binnen te doen
dat moet buiten, met warm weer, ofja, dat hoeft nog niet eens
Salatrelmaandag 24 mei 2010 @ 19:35
binnen bbq'en gooi het vlees dan gewoon in de pan zeg....
fs180maandag 24 mei 2010 @ 19:36
quote:
Op zaterdag 14 juli 2007 17:53 schreef __Saviour__ het volgende:

[..]

Echt barbecueen doe je met kolen hout wat je 5 min daarvoor bij elkaar hebt gehakt en niet anders!
FIxed.
ninostarmaandag 24 mei 2010 @ 19:36
Maar natuurlijk!
Ik zou van tevoren wel even de brandweer bellen..
fs180maandag 24 mei 2010 @ 19:37
quote:
Op maandag 24 mei 2010 19:29 schreef ikke043 het volgende:
't is dat ik hondslui ben en snel moe wordt, maar ik stond toch bijna op van het lachen
ikke043maandag 24 mei 2010 @ 19:38
quote:
Op maandag 24 mei 2010 19:37 schreef fs180 het volgende:

[..]

Niet m'n sterkste punt
Stephan1237maandag 24 mei 2010 @ 19:38
Tuurlijk
Autidudemaandag 24 mei 2010 @ 19:39
Mooie topic kick

Maar euh.. barbeknoeien binnen? In een klein kamertje?.. Koolstofmonoxide..
Ik zeg.. DOEN!

Doe eens slim
Klonkmaandag 24 mei 2010 @ 19:39
kutkick idd, en TS is nu of dood of nooit meer op FOK!, slotje dus