Gastquote:Op zaterdag 14 juli 2007 19:36 schreef TheHamsterSlayer het volgende:
Damn!!!! Net aangestoken en er kwamen meteen enorme zwarte rookwolken van af. Rookmelders gingen niet af ofzo, maar die zwarte rook vond ik toch net iets te eng voor in mn mooie kamer. Ik heb meteen een pan met water erover heen gedaan. Het enige wat ik nu heb verspeeld is een wegwerp-bbq van 3,50 euro. Het vlees gaat in de vriezer en het ander deel eet ik nu op d.m.v. braden.
Wel jammer, maar weer een ervaring rijker
Slotje
Tyfus man!! Het stinkt nu als de tyfus in mn kamer en het is echt zo'n brandlucht. Maar goed dat ik niet ben doorgegaan!
Nee, want we willen nog weten waarom je het überhaupt niet meteen in je braadpan dee maar waarom je het perse op iets wilde bakken wat niet bekend staat om zijn binnenshuisvriendelijkheid.quote:Op zaterdag 14 juli 2007 20:04 schreef TheHamsterSlayer het volgende:
Kan hier nu een slotje op, of willen jullie soms weten wat ik nu allemaal in mn braadpan aan het bakken ben?
Goed idee, maak filmpjesquote:Op zaterdag 14 juli 2007 18:47 schreef TheHamsterSlayer het volgende:
Het is dus mogelijk:
http://youtube.com/watch?v=0YVhFBFtcrs
Of toch niet (als je geen afzuiging hebt):
http://youtube.com/watch?v=yB8S7x0zGko
FIxed.quote:Op zaterdag 14 juli 2007 17:53 schreef __Saviour__ het volgende:
[..]
Echt barbecueen doe je met kolen hout wat je 5 min daarvoor bij elkaar hebt gehakt en niet anders!
quote:Op maandag 24 mei 2010 19:29 schreef ikke043 het volgende:
't is dat ik hondslui ben en snel moe wordt, maar ik stond toch bijna op van het lachen
Niet m'n sterkste puntquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |