zolang je maar blijft proberen, zul je vanzelf zien dat er een moment komt waarop je veel meer lekker gaat vinden.quote:Op maandag 16 juli 2007 14:21 schreef rival het volgende:
[..]
ALLES probeer ik! anders zal je mij nooit horen zeggen ieeeewwwlll dat is vies...
ik vind gewoon een hoop niet lekker!
maarja, macaroni vind ik ook best goor.. maar als ik bij iemand eet en er staat toevallig macaroni op tafel dan eet ik gewoon mee.... alleen zal ik NOOIT macaroni zelf maken of bestellen ofzo
zullen we een keertje afspreken?quote:Op maandag 16 juli 2007 12:14 schreef punchdrunk het volgende:
ach, als het nu nog enige basis had verder, alla.
maar wat ik het meest verbazende vind is dat mensen gaan huilen als iemand ze een mooi stuk verse vis, heerlijke lamskroon van een biologische boer of prachtige gecarameliseerde worteltjes en witlof vers uit de tuin voorzet, terwijl ze zonder enig probleem 3 ons gemalen kraakbeen en een klodder bruine smaakstof in de vorm van een frikandel speciaal naar binnen frommelen..
off topic: dit weekend nog heerlijke scampi gegeten: lekker gebakken in verse knoflook, een chilipepertje en afgeblust met limoensap. beetje peterselie erover en wat stokbrood erbij, en klaar.
dat is zoooo lekkerquote:Op maandag 16 juli 2007 13:01 schreef punchdrunk het volgende:
[..]
probeer anders ook eens rauwe tonijn!
i shit you not, dat heeft nauwelijks met vis te maken.
gewoon klaarmaken als carpaccio (dun snijden, olijfolie, peper, zout, beetje citroensap)
super. smelt op de tong, net biefstuk.
Maar dan leer je tenminste wel andere dingen te waarderen.. niet meer dat geneuzel dat je vis niet lust oid. Wat een stelletje verwaande snobs, die niks lusten..quote:Op dinsdag 10 juli 2007 16:41 schreef Puckzzz het volgende:
kent iemand dat programma wat op Discovery Travel&Living komt? Die gast die overal de meest bizarre lokale gerechten eet? Daar lopen toch af en toe de rillingen wel van over mijn rug hoor
tja, hoewel ik me daarbij nog iets kan voorstellen. er zijn nu eenmaal mensen die daar slecht tegen kunnen.quote:Op maandag 16 juli 2007 14:49 schreef vbmot het volgende:
OlijvenWeet iemand trouwens waar je verse olijven kunt krijgen? Ik heb ze in Argentinië weleens gegeten en ze zijn nog een stuk lekkerder dan uit een potje.
[quote]
wat dacht je van de markt? elke turkse winkel in nederland? delicatesse zaak? albert heijn? super? c1000?
waar krijg je tegenwoordig eigenlijk GEEN verse olijven?
Waar ik me trouwens aan erger zijn mensen die alles te scherp/heet/pittig vinden. Kleinzielig gedoe met een idioot lage pijngrens
Dan zit je inderdaad in het verkeerde restaurant, dat lijkt me een kleine moeite.quote:Op dinsdag 10 juli 2007 17:48 schreef rival het volgende:
[..]
nee ik maak nooit ruzie! en ik voel me zelfs niet prettig als ik om een verandering vraag (je leest hier al hoe erg sommige dat vinden, wie weet wat ze me vrete aandoen daardoor)
kan ik er wat aan doen als de biefstuk van het menu met champignonsaus komt, ja anderen die het wel waarderen genieten er maar lekker van. zal mij een worst zijn.
maar dat ik dan vraag of hij misschien met pepersaus kan (je maakt die shit toch vers voor me, en dan een sausje erbij die je sowieso wel vaker moet hebben op een avond) en ik ben meteen de boosdoener!
Die avatar is wel toepasselijkquote:Op maandag 16 juli 2007 15:09 schreef RickoKun het volgende:
Njaaa ik lust écht geen olijven, maar ik probeer toch echt wel alles, behalve inktvis, en al helemaal geen inktvis met van die levende tentakels
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |