abonnement Unibet Coolblue
pi_65408777
quote:
Op zondag 25 januari 2009 23:35 schreef Danny_Ramone het volgende:
Mijn moeder was nooit zo gecharmeerd van het feit dat ik sex had met meisjes, zonder een relatie te hebben. Ze zei dan ook op familieverjaardagen "dat het geen bordeel was" waardoor ik met een rode boei, en enkele afgunstige blikken van mijn broer/zwager, een stukje taart zat te eten.

Mijn vader was daartintegen juist heel anders. Die zei sochtends als ik naar boven kwam altijd "goed gedaan jongen!" en gaf me een schouderklopje.

Heb ook wel wat blunders meegemaakt, maar die komen nog wel een keer.
Toffe pa!
pi_65854827
Na veel doorlezen maar een "blunder" van moi en een ex van me.

Warme lentedag, lekker wezen zwemmen. Daarna bij haar thuis op d'r kamer. Ouders wel thuis maar whatever, ze heeft een eigen kamer toch?
We zijn het voorspel voorbij, zij inmiddels bovenop met rug naar de deur en ze gaat flink op in het gebeuren.
Zwaait de deur open en komt moeders met wasmand binnenlopen. (het is dat ik het zag, want het ging zo stil dat ik het ook niet gehoord zou hebben)
Vriendin ging ondertussen ongestoord door en kreunt iets in de trant van "niet stoppen!"... ik probeer in bijna paniek de dekens maar wat verder op te hijsen en verlies toch iets van mijn "hardnekkigheid" (zo zullen we het maar noemen)
Moeders gaat onverstoord door alsof haar neus bloedt en probeerd heel hardnekkig NIET onze kant op te kijken terwijl ze netjes de kleren in de kast legt en weer vertrekt...
Uiteindelijk toch maar wel de ronde afgemaakt (tja, ze was enthousiast en dat werkte aanstekelijk) maar voortaan toch maar wat voorzichtiger geweest en proberen uit te vinden om moeders niet toevallig bezig was met de was voor we eraan begonnen
*piep*
  zondag 8 februari 2009 @ 19:12:55 #228
56387 Bob-B
In Bob we trust
pi_65857795
haha wat zei je vriendin achteraf?
  woensdag 11 februari 2009 @ 12:35:41 #229
243160 Hopeee
Home is where the heart is
pi_65945169
quote:
Op vrijdag 31 augustus 2007 15:36 schreef harrypiel het volgende:
Ook een leuke binnenkomer van mij.

Ik en mn ex-vriendin hadden eens geen zin om te gaan stappen en we hadden besloten de zaterdagavond bij mij thuis door te brengen en gezellig filmpjes te kijken. Voordat we de tapes in de video wilden schuiven hadden we eerst nog even achter de PC gezeten en heb ik daar op verzoek van ex-liefje nog wat mp3's van het net geplukt en op CD gefikt. Wij kijken elkaar op een gegeven moment met de welbekende "heb je zin?"-blik en ik vraag haar "zullen we even jouw spulletjes op mn kamer neerzetten?". Zij met een knipoog terug: "Oh ja, goed idee hoor". Dus wij naar mn slaapkamer waarbij we al heel snel op bed belanden en aan een intens voorspel beginnen, en na 5 min al in Adams- en Evakostuum in elkaars armen lagen. Ik vraag haar na een paar minuten: "Zal ik jou eens een lekkere likbeurt geven?". Uiteraard was mn ex-liefje daar wel voor te porren, en begin langzaam en teasend mn weg zuidwaards om daar uitgebreid een zoute snor te halen. Op een gegeven moment duwt ze plotseling verschrikt mn hoofd weg en haar benen dicht met de reden: "xxxx, je moeder is op de overloop. Wat nou als ze binnenkomt?". Ik nonchalant terug: "Ach, die zal wel in de gaten hebben dat we even een intiem moment met zn tweetjes willen hebben. Zij zal ons niet storen", en ga vrolijk verder met het oraal plezieren van mn ex-schatje. Niet veel later schiet ze achteruit en sluit haar benen (voor zover mogelijk met mijn hoofd ertussen ). Ik kijk in haar ogen, vervolgens achterom, en wie ik zie ik daar met een wasmand vol kleren in de deurpost staat? Juistem, moeders. En in plaats van dat ze de wasmand op de overloop zet en met een beschaamd "sorry" de deur weer dichttrekt, gaat ze 5 pijnlijk langzame minuten lang pontificaal en ijskoud alle kleren in de juiste kastjes leggen, daarbij droge opmerkingen als "zo, de sokken gaan in dit laadje, en de onderbroeken hier..." makend. Terwijl mn ex met een kop als een boei en beentjes stijf tegen elkaar geklemd heel gegeneerd haar poesje met beide handjes bedekt, lig ik met een kop op onweer en met mn vingers roffelend op bed mn moeder mn kamer uit uit te staren. Afijn, na die 5 minuten (5 minuten? eerder 5 uur), merkt mn ex heel sarcastisch op "En jij zei nog wel dat ze niet binnen zou komen; nou dat hebben we gezien ". Maar hitsig als we waren, hebben we ons plezier daardoor niet laten vergallen en zijn weer lekker verder gegaan. Na afloop van die overigens heerlijke vrijpartij durfde zij echter niet meer naar beneden te gaan om te pissen, want ze was bang dat mn ouders er het over zouden hebben en ons erop aan zouden spreken. Toen moest ik haar weer gerust stellen dat mn moeder daar heel nuchter in is. Uiteindelijk is ze dan toch naar beneden gegaan.

edit: tiepvouten verwijderd

Ik heb met mijn vriendin nagenoeg hetzelfde meegemaakt... was ook met hetzelfde bezig toen mn moeder plotseling binnen kwam, was ook ergens in het begin... denk dat snappen ze vast wel maar nee.. ze moest trouwens alleen iets vragen niet de hele was sorteren:P heb haar er later op aangesproken en nu word er geklopt
  dinsdag 17 februari 2009 @ 22:42:22 #230
240968 Polapoe
Is het hem?
pi_66178713
Geen blunder tíjdens de sex, maar wel in de trant van. Naar aanleiding van zo'n ander leuk topic hier waren mijn vriendin en ik ervan overtuigd om een leuke cockring met vibratie-unit te bestellen. Leuke info erbij: we zijn beiden 16, en wonen dus nog bij ouderslief. De ring moest maar bij mij afgeleverd worden, want zij heeft geen privacy thuis en haar ouders zouden haar pakketje vast open maken! Dus wij bestellen het op mijn naam en laten het naar mijn huis sturen. Maandag besteld, woensdag in huis, was de belofte. Woensdag ochtend om 9 uur 's ochtends was mijn vriendin hier, vastbesloten om samen de hele dag op het pakketje te wachten. Track and trace via internet vertelde mij dat het pakketje nog bij het postorder bedrijf lag, dus wij gingen even samen onze ochtendrituelen beleven, om rond een uur of half 11 beneden te komen en tv te kijken. Mama deed doodnormaal, kwam gezellig praten. Rond 12 uur kreeg ik een mailtje dat het pakket was verstuurd. Opgewonden in de buurt van de deur gebleven. En ja hoor, daar was de TNT man! Maar het pakketje dat hij bracht was een broek voor mijn moeder.. Waarom had hij dat doosje niet bij zich? De rest van de dag heb ik gewacht, vol spanning. Vriendin was voor het eten naar huis gegaan, teleurgesteld uiteraard. Rond 10 uur 's avonds kreeg ik een mailtje dat het pakket was afgeleverd. Laptop op schoot, mama op de andere bank tv aan het kijken. Dat kon niet! Hadden ze het fout afgeleverd? Shit. Ik moest het toch maar vragen. "Mam, is er vandaag een pakketje voor mij afgeleverd?". Haar gezichtsuitdrukking sprak boekdelen. Ze had het gekregen toen vriendin en ik het gezellig aan het maken waren 's ochtends. En het allerleukste, ze had het open gemaakt. Papa en ik hebben dezelfde initialen, en ook al heb ik mijn naam voluit geschreven bij de bestelling, hij was afgekort op de sticker. Mama dacht dat het voor papa was, maar hij had niets gezegd dus ze had het doosje open gemaakt om te kijken wat het nou was. Er niet bij stil staand dat ik de initialen deel, dacht ze dat papa het bij wijze van verassing voor haar had gekocht. Geweldig -.- Pas toen hij dit ontkende vroeg ze of ik het misschien had gekocht, waarop papa heeft geantwoord: "Nee, daar houdt hij zich nog lang niet mee bezig" (hij bedoelde toevoegingen aan ons sexleven). Dit voorval heeft geresulteerd in de meest gęnante avond in mijn leven, en vriendin heeft ook een paar dagen lang niet langs durven komen. Gelukkig konden mijn ouders er later wel om lachen. Een beetje hard, en ook een beetje spottend, maar gelukkig was het lachen.

Volgende keer mijn tweede naam ook bij de bestelling.
Het is hem!
  donderdag 19 februari 2009 @ 16:57:10 #231
72256 wise
Echoes - KL/B/
pi_66243431
HAahah
I had a splitting headache.From which the future's made.
† Ryan Dunn (June 11, 1977 – June 20, 2011)
It's funny. All you have to do is say something nobody understands and they'll do practically anything you want them to.
VIVA LA ASSANGEˇ
pi_66249886
quote:
Op donderdag 19 februari 2009 16:57 schreef wise het volgende:
HAahah
© Copyright TryX, 2006-2017 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer: Typfouten en geen gebruik van leestekens, hoofdletters en onzin voorbehouden.
  zaterdag 21 februari 2009 @ 18:02:47 #233
170806 BobKruithof
Major in Minor issues
pi_66319369
een jaar of wat terug had ik met mijn toenmalige vriendin een geweldige vrijpartij gehad, en na afloop liep ik de keuken in om wat voedsel te halen. het was diep in de nacht dus ik maakte me geen zorgen en liep spiernaakt de keuken in, vanuit de huiskamer waar we toen sliepen.

ik stond met een pan in m'n handen en kanen, en mijn vriendin had wel zin in nog een keertje, en ze zakte op haar knieën en begon mijn slappe rietstengel in een mooie fiere zuil om te toveren en die zuil gleed keer op keer diep haar keeltje in. maar hey, ik had die pan nog vast

zonder enige aankondiging ging de keukendeur open, en voor ik het doorhad stond haar moeder al aan de keukentafel, en had mijn meisje binnen een miliseconde een deken gepakt en om ons heen gewikkeld. ARgh! Daar sta je dan! Met die pan in je handen, en die zuil tussen de billen van je vriendin geklemd!

Moeders had ook honger vertelde ze. Ze graaide uit de pan die ik in m'n handen had, en ik kon alleen maar sprakeloos mijn zuiltje weg voelen zakken naar weer een slappe banaan. Ik wist niet wat me overkwam. En terwijl ik daar door twee warme billen warm gehouden werd at moeders maar door en maar door, vroeg eventjs of ze nog een deken moest pakken omdat we het misschien koud kregen, maar wij hoefden dat niet... want in ons hoofd vloekten we moeders weg, de keuken uit!

Maar een kleine tien minuten later had ze geneog gegeten. Ze zei dat als we nog meer trek hadden we wel wat noodles uit de kast konden halen en daarna verdween ze uit de keuken naar de slaapkamer.
Nog dezelfde seconde dat de slaapkamer deur dicht klikte hoorden mijn meisje en ik een slappe lach en en gil! Ik voelde hem al aankomen... ik bedacht me dat ze me vast uit stond te lachen, en ik schaamde me een ongeluk! Maar tot mijn grote verbazing lachtte ze niet om mij! Tussen het lachen en proesten door hoorden wij door de gang echoen:

"M'n dochter is een bofkont met die kerel! Hij heeft een beste flinke piemel waar jij nog een puntje aan kunt zuigen Ronald!"!

Blijkbaar was de deken niet snel genoeg om ons heen...
  zaterdag 21 februari 2009 @ 18:07:10 #234
56387 Bob-B
In Bob we trust
pi_66319458
quote:
Op zaterdag 21 februari 2009 18:02 schreef BobKruithof het volgende:
een jaar of wat terug had ik met mijn toenmalige vriendin een geweldige vrijpartij gehad, en na afloop liep ik de keuken in om wat voedsel te halen. het was diep in de nacht dus ik maakte me geen zorgen en liep spiernaakt de keuken in, vanuit de huiskamer waar we toen sliepen.

ik stond met een pan in m'n handen en kanen, en mijn vriendin had wel zin in nog een keertje, en ze zakte op haar knieën en begon mijn slappe rietstengel in een mooie fiere zuil om te toveren en die zuil gleed keer op keer diep haar keeltje in. maar hey, ik had die pan nog vast

zonder enige aankondiging ging de keukendeur open, en voor ik het doorhad stond haar moeder al aan de keukentafel, en had mijn meisje binnen een miliseconde een deken gepakt en om ons heen gewikkeld. ARgh! Daar sta je dan! Met die pan in je handen, en die zuil tussen de billen van je vriendin geklemd!

Moeders had ook honger vertelde ze. Ze graaide uit de pan die ik in m'n handen had, en ik kon alleen maar sprakeloos mijn zuiltje weg voelen zakken naar weer een slappe banaan. Ik wist niet wat me overkwam. En terwijl ik daar door twee warme billen warm gehouden werd at moeders maar door en maar door, vroeg eventjs of ze nog een deken moest pakken omdat we het misschien koud kregen, maar wij hoefden dat niet... want in ons hoofd vloekten we moeders weg, de keuken uit!

Maar een kleine tien minuten later had ze geneog gegeten. Ze zei dat als we nog meer trek hadden we wel wat noodles uit de kast konden halen en daarna verdween ze uit de keuken naar de slaapkamer.
Nog dezelfde seconde dat de slaapkamer deur dicht klikte hoorden mijn meisje en ik een slappe lach en en gil! Ik voelde hem al aankomen... ik bedacht me dat ze me vast uit stond te lachen, en ik schaamde me een ongeluk! Maar tot mijn grote verbazing lachtte ze niet om mij! Tussen het lachen en proesten door hoorden wij door de gang echoen:

"M'n dochter is een bofkont met die kerel! Hij heeft een beste flinke piemel waar jij nog een puntje aan kunt zuigen Ronald!"!

Blijkbaar was de deken niet snel genoeg om ons heen...
ma tokkie?
  zaterdag 21 februari 2009 @ 18:14:19 #235
170806 BobKruithof
Major in Minor issues
pi_66319626
quote:
Op donderdag 8 mei 2008 18:34 schreef je_ouwe_moer het volgende:

[..]

drama queen...

Geen van de mannen met wie ik seks heb gehad maakte er zo'n drama van.
Je doet zeker ook niet aan anaal?
Vertel me alsjebliefd niet dat je je niet schoonmaakt voor anaal?:S
  PR/Manusje van alles zaterdag 21 februari 2009 @ 18:14:53 #236
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_66319641
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
  zaterdag 21 februari 2009 @ 18:15:04 #237
170806 BobKruithof
Major in Minor issues
pi_66319645
quote:
Op zaterdag 21 februari 2009 18:07 schreef Bob-B het volgende:

[..]

ma tokkie?
lol nee haha best wel een milf nog
pi_66603121
tvp
  maandag 2 maart 2009 @ 02:29:07 #239
242485 Luth.
Een echte.
pi_66605060
Ik ben weleens door een bed heengezakt tijdens de daad. Niet speciaal, ware het niet dat dit een hoogslaper was. Die was dus total-loss en werd vervangen door een metalen exemplaar
They're taking the hobbits to Isengard!
  maandag 2 maart 2009 @ 07:20:28 #240
56387 Bob-B
In Bob we trust
pi_66605597
quote:
Op maandag 2 maart 2009 02:29 schreef Luth. het volgende:
Ik ben weleens door een bed heengezakt tijdens de daad. Niet speciaal, ware het niet dat dit een hoogslaper was. Die was dus total-loss en werd vervangen door een metalen exemplaar
ja of dat de latten eruit schieten en je dan met je kont in een gat ligt.
Nog nooit zo snel die dingen er terug in gedaan
pi_67018523
Heb wel verschillende blunders mee gemaakt.
Ik lag met mijn ex te genieten van een heerlijk potje ochtendsex, door de tv hadden we haar vader de trap niet op horen komen en kwam vrolijk binnen. Gelukkig lagen we nog onder de dekens.. Kon het tijdens het verhaal van d'r vader niet laten om nog een paar stootjes te geven en wat gevoelige plekken te be tasten.

Onder tussen woon ik op m'n zelf, had op een avond een meisje mee genomen naar huis en 's ochtends toen we lekker bezig waren, werd ik gebeld, snel ff spieken; Papa. Niet reageren verder bel zo wel terug, in de 5 minuten daarna werd ik nog 3 keer gebeld, blijven negeren en doorgaan. Op een gegeven moment werd er op m'n deur geklopt, niet reageren gaan vanzelf wel weg... Was alleen even vergeten dat mijn ouders nog een sleutel hadden van m'n kamer. Dat is blunder 1, vervolgens kon ik niet op de naam van haar komen (spanning, zenuwen) en zei dat ze Sandra heette, vond zij weer niet zo leuk... Helaas, nooit meer gezien, sex was wel aangenaam, vader ook nooit meer gehoord over Sandra.

Een keer gehad dat m'n ex een beetje was uitgescheurd, nu hadden we het helaas niet door en lagen in het bed van d'r ouders (ouders op vakantie). Dat de lakens vies waren was het probleem niet, dat het op het gebroken witte behang zat wel. Hebben toen behoorlijk moeten boenen, kwamen er ook pas de volgende ochtend achter...

Andere keer met een behoorlijke natte plek op mijn broek de nachtbus in gemoeten, was vlak daarvoor iets te geil bezig geweest met een meisje.

Verder naast de gebruikelijke kopstoten, van het bed af val praktijken, burostoel die sneuvelde, uitglij partijen onder de douche, nog veel meer genante vertoningen, maar die hou ik (voorlopig) voor mezelf.
  zaterdag 21 maart 2009 @ 23:13:49 #242
194154 BigKahuna
De Eindbaars.
pi_67281390
Keertje met een ex van me, filmpje gehuurd en op haar kamer gaan kijken. Van het een kwam het ander, en op een gegeven moment was ze bezig om mij oraal te bevredigen. Film stond nog steeds aan.
Totdat ik op tv een grap hoorde in de film die ik wel erg leuk vond en dus ineens de slappe lach krijg
><(({°>
pi_67861403
afterseks blunder: Ooit na de daad condoom dichtgeknoopt met waarschijnlijk iets teveel lucht erin nog. Duw dat ding even snel in mijn achterbroekzak om even later weg te kunnen gooien. Op het gegeven moment moet ik beneden uit een kastje dichtbij de grond iets pakken, dus ik ga op mijn hurken zitten en had al een vrij strakke broek aan. Voel ik op het gegeven moment ineens nattigheid.......
  donderdag 9 april 2009 @ 13:37:07 #244
181802 theKiD
Ons Gusje
pi_67861719
quote:
Op donderdag 9 april 2009 13:27 schreef babipangang het volgende:
afterseks blunder: Ooit na de daad condoom dichtgeknoopt met waarschijnlijk iets teveel lucht erin nog. Duw dat ding even snel in mijn achterbroekzak om even later weg te kunnen gooien. Op het gegeven moment moet ik beneden uit een kastje dichtbij de grond iets pakken, dus ik ga op mijn hurken zitten en had al een vrij strakke broek aan. Voel ik op het gegeven moment ineens nattigheid.......
*** Nul Dertien ***
Rap... just a "C" away from "Crap"
R&P / Hoe voel je je nu? #827
  donderdag 9 april 2009 @ 14:31:34 #245
135890 Bootje84
Bewuste taalnazi
pi_67863789
quote:
Op dinsdag 17 februari 2009 22:42 schreef Polapoe het volgende:
Geen blunder tíjdens de sex, maar wel in de trant van. Naar aanleiding van zo'n ander leuk topic hier waren mijn vriendin en ik ervan overtuigd om een leuke cockring met vibratie-unit te bestellen. Leuke info erbij: we zijn beiden 16, en wonen dus nog bij ouderslief. De ring moest maar bij mij afgeleverd worden, want zij heeft geen privacy thuis en haar ouders zouden haar pakketje vast open maken! Dus wij bestellen het op mijn naam en laten het naar mijn huis sturen. Maandag besteld, woensdag in huis, was de belofte. Woensdag ochtend om 9 uur 's ochtends was mijn vriendin hier, vastbesloten om samen de hele dag op het pakketje te wachten. Track and trace via internet vertelde mij dat het pakketje nog bij het postorder bedrijf lag, dus wij gingen even samen onze ochtendrituelen beleven, om rond een uur of half 11 beneden te komen en tv te kijken. Mama deed doodnormaal, kwam gezellig praten. Rond 12 uur kreeg ik een mailtje dat het pakket was verstuurd. Opgewonden in de buurt van de deur gebleven. En ja hoor, daar was de TNT man! Maar het pakketje dat hij bracht was een broek voor mijn moeder.. Waarom had hij dat doosje niet bij zich? De rest van de dag heb ik gewacht, vol spanning. Vriendin was voor het eten naar huis gegaan, teleurgesteld uiteraard. Rond 10 uur 's avonds kreeg ik een mailtje dat het pakket was afgeleverd. Laptop op schoot, mama op de andere bank tv aan het kijken. Dat kon niet! Hadden ze het fout afgeleverd? Shit. Ik moest het toch maar vragen. "Mam, is er vandaag een pakketje voor mij afgeleverd?". Haar gezichtsuitdrukking sprak boekdelen. Ze had het gekregen toen vriendin en ik het gezellig aan het maken waren 's ochtends. En het allerleukste, ze had het open gemaakt. Papa en ik hebben dezelfde initialen, en ook al heb ik mijn naam voluit geschreven bij de bestelling, hij was afgekort op de sticker. Mama dacht dat het voor papa was, maar hij had niets gezegd dus ze had het doosje open gemaakt om te kijken wat het nou was. Er niet bij stil staand dat ik de initialen deel, dacht ze dat papa het bij wijze van verassing voor haar had gekocht. Geweldig -.- Pas toen hij dit ontkende vroeg ze of ik het misschien had gekocht, waarop papa heeft geantwoord: "Nee, daar houdt hij zich nog lang niet mee bezig" (hij bedoelde toevoegingen aan ons sexleven). Dit voorval heeft geresulteerd in de meest gęnante avond in mijn leven, en vriendin heeft ook een paar dagen lang niet langs durven komen. Gelukkig konden mijn ouders er later wel om lachen. Een beetje hard, en ook een beetje spottend, maar gelukkig was het lachen.

Volgende keer mijn tweede naam ook bij de bestelling.
Die is wel fucking briljant
Leer spaties gebruiken!
Op donderdag 16 december 2010 20:05 schreef craftyvirus het volgende:
Bootje84 is een westlander waar ik respect voor heb :@ :P
  donderdag 9 april 2009 @ 16:16:17 #246
127809 SuperrrTuxxx
Zwerver met een wekker
pi_67867485
quote:
Op donderdag 9 april 2009 13:27 schreef babipangang het volgende:
afterseks blunder: Ooit na de daad condoom dichtgeknoopt met waarschijnlijk iets teveel lucht erin nog. Duw dat ding even snel in mijn achterbroekzak om even later weg te kunnen gooien. Op het gegeven moment moet ik beneden uit een kastje dichtbij de grond iets pakken, dus ik ga op mijn hurken zitten en had al een vrij strakke broek aan. Voel ik op het gegeven moment ineens nattigheid.......
GAD-VER-DAMME!!
Heddegijdagezeedgehadjamindedawerkelukwoarhoedoedegijdahoedoedegijdahoeheddegijdagedoan.
Don't you ever get stuck in the sky when you're high?
pi_67881334
Ik woon in een druk en hecht studentenhuis en kheb geen slot op me kamer dus dat zorgt wel vaak voor wat genante momenten.
Een van de eerste keren dat mijn vriendje bleef slapen zijn ze mijn kamer ingeslopen en hebben ze wat kleren op het balkon verstopt. Dus sochtends toen die weer weg moest waren we het een en ander kwijt, dus ik al me huisgenoten afgaan. Wie heeft de kleren van mijn vriendje verstop?!? nja kwartier later heb ik het uit iemand kunnen krijgen.
Andere keer waren we rond uurtje of half 6 bezig en kwam er iemand vragen of ik mee at. Dus die klopte aan, kwam gelukkig niet binnen. En daarna nog paar keer gebeld, niet echt bevorderend voor je mood als je weet dat je deur elk moment open kan gaan . Ook mooi dat we daarna samen de kamer uitkwamen en ik ze tegenkwam, Huh was je toch wel thuis? Lekker geneukt? En dat dat tijdens het eten nog paar keer
  dinsdag 14 april 2009 @ 14:21:03 #248
166742 falloutboy
Famous, Not Just a Fall Out
pi_68005336
Kan me ook nog een mooie herinneren.

Na het sexen met een scharreltje half in slaap aan het dommelen. Je bent moe, hard werken jeweets. Nu woon ik in een soort van studentenhuis, met redelijk dunne wandjes. Word ik opeens wakker van allerlei gekraak en gebonk. Chick naast me schrikt ook wakker, wtf is dat. Horen we opeens allemaal gekreun! Bleek de buurvrouw met haar nieuwbakken lover flink tekeer te gaan.

Weg slaap, hilarisch was het wel.

Carpe diem. Seize the day, boys. Make your lives extraordinary.
  dinsdag 21 april 2009 @ 23:05:02 #249
252757 LethalP
Dodelijk.
pi_68256329
quote:
Op donderdag 15 mei 2008 23:10 schreef Ziewoarut het volgende:
Laatst waren ik en mijn vriendin weer even lekker bezig bij haar thuis. Toen we net klaarwaren keek ik op de klok; kuuuuuuuut ik moet nog iets inleveren voor 12 uur! Ik snel naar huis, kreeg ik me op de fiets een schijtaanval, wil je niet weten.
Ik kom achterom, gooi mijn fiets neer, ren naar binnen plof op de wc en prrrrrrrrrrrrrrrrt; aaah dat was lekker!
En meestal als je schijt, pis je ook gelijker he, gebeurd automatisch. Opeens denk ik: huh wat voelt dit raar... Vervolgens schoot er een pisstraal naar boven en dat was de bevestiging voor mij dat er iets niet klopte

Tja. Das lullig, heel het plafond ondergezeken?

Whaha, tja das best lullig. Als je vriendin dat nou eens had kunnen zien..
Bleek dat ik de condoom nog altijd omhad
naja wel lullig dan.. hoe kun je zoiets ook vergeten

[ Bericht 2% gewijzigd door LethalP op 22-04-2009 08:01:27 ]
pi_68376759
quote:
Op zaterdag 7 juli 2007 23:16 schreef light_and_dark het volgende:

[..]

Die situatie heb ik ook een keer gehad.
niet bij het voorspel maar ook tijdens de daad zelf
--- ҉ ---
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')