abonnement Unibet Coolblue
pi_50880898
Jaap gaat aanstaande 7 juli met een korte vakantie naar Egypte met Cora en zonder camera's.

Er is een extra topic voor geopent voor de Fokkers terwijl hij weg is. Plus we hebben 3 dagen geen Terror.


King Jaap voor 3 dagen op vakentie!
quote:
Een huwelijk is niet compleet zonder een sprookjesachtige huwelijksreis. U en uw bruid cora staat, van 7 tot en met 10 juli, een droomreis naar Egypte te wachten!

Voor u is een suite gereserveerd in het exclusieve vijfsterren Resort Sheraton Mirimar in het prachtige El [b]Gouna, waar u van alle gemakken voorzien bent.

Gedurende uw verblijf wordt u in de watten gelegd met exclusieve diners, een duiktrip, een quadtrip door de woestijn en tal van andere activiteiten die uw huwelijksreis onvergetelijk zullen maken.

Maar...u moet deze waanzinnige reis wel verdienen!

U moet vanaf nu tot 5 juli, de dag van uw huwelijk, vijf kilo zijn afgevallen. Huult u dit niet dan gaat deze reis aan u en uw kersverse bruid voorbij... U mag nu op de weegschaal gaan staan waar de camera uw gewicht zal registreren.

De deadline voor uw gewichtsverlies staat op 5 juli om 16:00 uur.

Na uw huwelijk krijgt u een nieuwe uitdaging van bovenstaand kaliber met betrekking tot uw gewicht.

Heel veel succes! Uw lot ligt in uw eigen handen!

De Gouden Kooi.

-------------

26-6-2007 - 11:00 - 177,8
5-7-2007 - 16:00 - 172,8

26-6-2007 - 13 uur
27-6 t/m 4-7-2007 - 8 dagen
5-7-2007 - 16 uur

Totaal: 9 dagen en 5 uur

Hmzzzz 5 kilo in die tijdspanne ziet er gunstig uit. Bij een extreme bikkelpoging viel ik al eerder 11 kilo in 14 dagen af, waar ik 300 contactpunten mee verdiende.

11 kilo, gedeeld door 14 dagen (336 uur), maal 9, 5/24 dag (221 uur) = 7,235 kilo

Voor relatieve evenaring van mijn oude extreme poging had de Kooi van me kunnen vragen om 7 kilo af te vallen. Heerlijk om te weten dat de statistieken in je voordeel liggen!

Ik heb er echt totaal geen zin in. In het lijnen dan he, want uiteindelijk gaat het om een bed, Cora en geen camera. De context Egypte boeit me niet. Alhoewel, wat mooie TERROR filmpjes van The Godfather in Egypte is leuk voor perverse fans die van mijn abnormale stilo houden.

Ik doe het er toch wel voor. Mijn seksuele frustatie is op dit moment stukken groter dan mijn dieet frustratie. Het is een keuze tussen 2 kwaden.

De statistiek is gunstig, ik hoef maar 69,1% (5 / 7,235 x 100) te presteren van wat ik eerder presteerde toen ik diep ging om af te vallen.

Ik heb het dus 30,9% makkelijker. Is dit genoeg? Met de 10 kilo opdracht had ik bakken motivatie, mijn instelling was onverwoestbaar. Iedereen roept dat het te makkelijk is. Dat het zo gebeurd is. Ik vind het echt niet makkelijk. Eerlijk gezegd denk ik wel dat ik 'm ga halen, want jullie kennen me. Als ik het niet zie zitten, dan raak in de Klaag-Jaap modus en dan maak ik iedereen voor van alles uit als ik in mezelf lul, zelfs de productiemensen.

Geinig, ik moest vroeger als klein kind altijd zo hard lachen als ik mijn vader op de plee in zichzelf hoorde lullen en nu doe ik het zelf ook haha. Ik kan er echt niets aan doen, het is een automatisme die erin zit gebakken als de pigmentvlekken op Palma's oude vrouwenpoten.

Het zoet gaat komen. Het is alleen doorbijten. Dingen doen, waarvan ik weet dat als ik ze doe, dat ik dan 5 kilo afval. Ik moet door het zuur heen. Het zij zo.

Ik barst van de honger op dit moment. Raar he, zodra het over dieeten gaat krijg ik spontaan honger haha. Dus ik laat het hier ff bij en ga een groot bord groentepap klaarmaken en in de namiddag toch maar op die kutfiets klimmen.

Dramaaaaaaaaaaaaa.....
Bron: http://www.kingjaap.nl/2007/06/26/egypte_1.html
  † In Memoriam † woensdag 27 juni 2007 @ 01:54:17 #27
137949 Disana
pi_50884848
HET EERSTE GEVECHT TUSSEN HUUB EN DENNIS - WAT BEELDEN

Of liever gezegd, Dennis tart Huub met 'poessie! poessie!' en valt keer op keer aan. Helaas geen al te duidelijk screenshot van het moment waarop Dennis Lieke naar de keel grijpt. De aanleiding is wat kort verbaal geplaag nadat de groupies zojuist de villa hebben verlaten, en het feit dat Huub per ongeluk even op de blote voet van Dennis staat.

Lieke dringt er later sterk bij Huub op aan zich rustig te houden. Alles is gezien, zegt ze, inclusief dat Dennis haar bij de strot pakte. Huub is behoorlijk opgefokt.























  woensdag 27 juni 2007 @ 05:16:53 #28
143001 Prospera
Verfrissend
pi_50886969
Disana vroeg om meer foto's voor de update, maar ze heeft er al een wereld aan foto's staan.

Eerder waren er groupies die enorm tegenvielen. Jaap heeft zijn eigen groupies eruit gewerkt en probeerde Dennis zijn groupies uit te nodigen voor tactiel gespeel:










Mitch was er ook:




Dennis lag kansloos met die in de rode bikini in bed:




En aanvullend na vertrek van de dames het gevecht:





Brian en Amanda zitten op de trap terwijl Dennis een voorstelling geeft van Lieke




Huub is achteraf hevig ontdaan door alles,
Dennis zit een paar uur achter, evenals Brian.

[ Bericht 3% gewijzigd door Prospera op 27-06-2007 05:53:45 ]
Alles wordt tussen de regels bepaald.
  woensdag 27 juni 2007 @ 05:31:44 #29
143001 Prospera
Verfrissend
pi_50886995
Brian voelde zich helemaal para door zoveel geweld en moest direct een paar uur naar achteren.
quote:
Op woensdag 27 juni 2007 02:17 schreef Prospera het volgende:
Brian voelt bij zichzelf, als hij aangevallen wordt, dan weet hij niet meer wat correct is en wat hij doet.
Alles borrelt bij hem, hij krijgt een blackout.
Hij raakt besef kwijt, alles trilt tot aan zijn onderlip.

02.22 uur
quote:
Op woensdag 27 juni 2007 02:22 schreef Prospera het volgende:
para moet naar achteren
Lieke was heel standvastig

Maar Huub had er enorm veel moeite mee dat iemand zijn vriendin naar de keel greep (Dennis).


Jaap liet een lief berichtje achter voor de schoonmaakdames, dat hij mag uitslapen


Brian kwam geheel ontspannen weer terug in de villa, rond half 4 geloof ik en Amanda vond hem lief.

Brian moest echter zich afreageren en ging 3 kwartier tekeer onder de dekens...


Hij stopte met neuken toen de rest binnenkwam en wij weten niet of hij toen gekomen was.


Helaas was eea. nog niet gebeurd, want Lieke had eerder oorbellen van Huub gekregen, diamanten echt of niet, en toen gingen zij nog uren kletsen.


Huub&Dennis zijn kennelijk goed op de vingers getikt (die ene van Huub is toch al gebroken)
en zijn nu weer goede vriendjes.



[ Bericht 3% gewijzigd door Prospera op 27-06-2007 05:39:39 ]
Alles wordt tussen de regels bepaald.
pi_50888403
quote:
Huub en Lieke leren elkaar steeds beter kennen, ze bespreken veel dingen, die over hun zelf gaan of over de mensen in hun naaste omgeving.
Het is een ontspannen sfeertje, maar eerlijk gezegd te langdradig om dat allemaal te verslaan.
Maar ze zijn wel heel eerlijk naar elkaar en dat brengt ze alleen maar nader tot elkaar en dat was toch de bedoeling.

Dan schakel ik weer over naar de slaapkamer waar Jaap en Dennis bespreken wie er wel blijft en wie niet.
2 dames zijn behoorlijk aangeschoten, maar één daarvan heeft een vriendin bij zich die niet drinkt omdat ze moet rijden, maar ze willen die andere houden, dus die sturen ze naar Natasia.
Dan komt Natasia binnen lopen en vraagt waarom zij daar voor gebruikt moet worden, nou zegt Dennis jij kan een goede moeder voor haar spelen zodat wij door kunnen gaan met die andere. Dus jullie willen mij daarvoor gebruiken vraagt Natasia, klopt zegt Dennis en wat krijg ik daarvoor terug vraagt ze, nou ik heb je niks te bieden zegt Dennis, nou dan bied je je zelf, dat vind Natasia wel een goed plan. Durf je dat Dennis vraagt Natasia een paar keer, maar Dennis weet niet zo gauw hoe ze weg moet komen. En laat Natasia lachend achter.

Zullen de mensen achter de streams al aan het kotsen zijn denk je zegt Huub lachend.
Dan is het even stil en vraagt Lieke waar denk je aan, dat ik moet plassen, ik ook zegt Lieke en ze gaan samen naar binnen.
Als Huub in de keuken aankomt vraagt hij aan Natasia hoe het beneden gaat, Natasia zegt niks maar trekt haar schouders op van nou ik weet het niet.
Huub weet het wel, ze missen de gangmaker er is maar één Huub toch en loopt lachend naar beneden, als hij klaar is met plassen loopt hij nog even naar de Chil gooit gauw een flesje flugel naar achteren en gaat weer naar het kantoor, Lieke tut zich nog een beetje op en gaat ook terug, daar staat Huub haar op te wachten.

Ze vinden het wel erg leuk dat het feest in de Chil nergens over gaat, zelfs Amanda zit er gewoon bij en danst geen eens zegt Lieke. Huub maakt een grapje en zegt je weet toch wel waar ik dit voor gedaan heb hé, voor totale dekking dat weet je toch. Natuurlijk zegt Lieke ik zit hier ook met een nepglimlach en ik zit ook liever in de Chil, grapt ze.
Dan krijgen Lieke en Huub het dessert, aardbeien met slagroom, nu gaat Huub toch gezellig bij haar zitten en niet meer aan het eind van de tafel.

Dan gaan Jaap en Dennis weer overleggen en pakken weer de microfoon, het is bijna 24.00 en jullie moeten nu de jacuzzi in, vijf van de zeven willen wel, maar Wendy wil niet, dan wordt Jaap het zat en zegt dat hij teror bij haar uithaalt, als ze niet in de jacuzzi gaat kan ze oprotten. Dat vind ze best en zegt tegen hem waar moet ik heen gaan dan, Jaap neemt haar mee naar boven naar de voordeur en onderweg neemt hij een vaas bloemen mee, hij stuurt haar richting de poort en schelt haar helemaal de huid vol met tering hoer. Rot op joh fokking tering hoer en gooit de bos bloemen over haar heen als ze weg rent dan gooit hij ook het water uit de vaas over haar heen en blijft haar maar uitschelden voor alles wat ik niet wil herhalen. De andere dames staan te kijken wat jaap aan het doen is en ze zijn er niet echt blij mee.
Één van de dames vind het zielig voor haar en zegt dat ook tegen Jaap, je weet toch dat je in de gouden kooi zit en ze moet niet liegen oprotten met dat kutwijf zegt hij weer.

Maar dan zeggen de andere 2 dames dat ze een probleem hebben, want ze kennen haar niet, maar ze hebben wel met zijn drieën een hotelkamer. Ze willen graag blijven, maar ze moeten weten of zij op hun wacht. Natasia grijpt in en zegt dat ze wel even kunnen bellen.
Terwijl de andere in de private zitten met Natasia besluit Jaap dat die twee andere ook weg moeten en dat hij met deze drie over wil blijven.
Hij roept de twee andere dames erbij en zegt weer op een hele grove manier dat ze ook op kunnen rotten.
Maar ze willen helemaal niet want ze hebben niks met Wendy te maken ze kennen haar niet, maar Jaap is er klaar mee en wil gewoon dat ze oprotten, Natasia probeert Jaap nog tegen te houden maar dat lukt dus niet. Jaap heeft alweer een emmer met water klaar staan en als hij de andere twee dames naar buiten stuurt en ze ook de huid vol scheldt, gooit hij hun ook zeiknat met een emmer water.
De meiden rennen gauw weg en Jaap en Dennis lopen met de andere dames naar binnen om zich om te kleden om de jacuzzi in te gaan.

Door deze ophef vergeet ik helemaal om op de streams te letten van Huub en Lieke, ik zie nog net dat er een doosje met mooie oorbellen open wordt gemaakt, jammer genoeg heb ik niet gehoord wat Huub daarbij verteld heeft.
Lieke is helemaal onder de indruk en weet niet wat ze ziet, ze vind ze zo mooi, ze zegt dat had je echt niet hoeven doen lieverd en ze geeft hem een dikke kus.
Ze vind ze zo mooi en belooft dat ze de oorbellen bijna elke dag in gaat doen, Huub wil dat ze de oorbellen nu al indoet als Lieke ze heeft ingedaan kijkt ze in de spiegel en ze vind ze prachtig.
Laat me eens kijken zegt Huub, o nee ik schrok al, ik dacht dat ze mooier waren als jou, ik heb ze gegeven omdat ik van je hou en dat mag iedereen weten. Ik ook van jou poepie, dit is wel heel romantisch zegt Lieke, ik had zelf geen mooiere kunnen uitkiezen. Je bent super, super, super lief. Het romantische moment wordt onderbroken door de kok,want die zou er even gezellig bij komen zitten.

Dan schakel ik maar weer over naar de slaapkamer daar doen de dames een bikini aan die ze lenen van de miljonairs.
Jaap wil nog steeds dat zijn rug geschoren wordt, als ze eenmaal in de jacuzzi zitten is er één van de dames wel geïnteresseerd in Dennis, ze gaat lekker tegen hem aan liggen, dan komt Dimitri er ook bij, het is volgens mij al lang 24.00 geweest, maar Dimitri houdt zich niet aan zijn werktijden en gedraagt zich ook als een miljonair in de jacuzzi.

Huub en Lieke zitten nog lekker te kletsen met de kok, ook over het spel, hij kijkt veel ook naar de streams, hij vond de actie met Eric helemaal te gek.
Huub vraagt na een tijdje of hij het leuk vind om vaker te komen, omdat ze geen kok meer hebben, hij heeft er wel interesse in. Huub verteld nog even waarom hun andere kok is weg gegaan maar dat weet hij ook al.

Dan schakel ik weer naar de jacuzzi want ik zie dat Jaap aanstalten maakt om de er uit te gaan met één van de groupies.
Ze hebben het bad vol laten lopen en gaan daarheen om zijn rug te scheren, daar is Natasia net klaar met douchen en is haar borsten aan het masseren, jaap vind het nodig om aan de groupie de borsten van Natasia te laten zien. Natasia zit er niet mee en Jaap raakt ze gewoon aan en voelt er aan en zegt je voelt gewoon de siliconen zitten. Voel maar zegt hij tegen zijn groupie en ja hoor ze doet het gewoon en Natasia moet er alleen om lachen.
Dan gaan ze het bad in en zijn rug wordt geschoren in de tussentijd gaat Natasia gewoon door met het masseren van haar borsten. Ik wordt gewoon geiler van Natasia dan van de groupies roept Jaap. Dan komen Dennis en de andere groupie ook naar de slaapkamer zij is in de tussentijd haar hesje al kwijt. Ze loopt met een handdoek voor haar borsten en gaat naar het toilet.
Als ze terug komt gaat ze ook bij Jaap in bad zitten, haar handdoek stevig vast houdend, maar jaap kan zijn handen niet van haar af houden en knuffelt haar terwijl de andere zijn rug aan het masseren is.
Al zijn eigen groupies zijn weg gestuurd, maar hij zit wel in bad met twee groupies van Dennis.
Als ze klaar zijn gaan ze weer terug naar de jacuzzi, Jaap blijft even in bad zitten en Dennis staat bij de andere dames bij de jacuzzi.

Huub en Lieke zijn met de kok naar de huiskamer gegaan en zitten even gezellig met Amanda en Brian te kletsen.
Als de kok weg is gaan Lieke en Huub even bij de jacuzzi kijken, daar wil Jaap dat die ene groupie even herhaalt wat ze gezegd heeft over Huub en Lieke, dat ze hun niet mag en dat ze nep zijn, maar dan draait ze haar verhaal een beetje bij en zegt dat ze in het echt leuker zijn.
Als Jaap vind dat ze het verhaal nu verdraait zegt ze hou je vieze vette bek dicht.
Dit pikt hij niet en gaat de jacuzzi uit, als hij de slaapkamer inloopt zegt hij tegen Natasia dat hij boos is en haar er uit gaat flikkeren.
Dan komt dat meisje naar hem toe lopen en vraagt of hij boos is, ja dat ben ik zeker je moet me niet uitschelden dat pik ik niet. Maar je kan het goed maken door met mij te knuffelen.
Hij pakt haar beet en betast haar overal, hij wil haar borsten vast houden en ze duwt hem van haar af, ze zegt dat ze het niet wil. Maar hij gaat maar door onder het mom we gaan lekker knuffelen.
Hij vraagt een paar keer over of hij haar borsten vat mag houden, wil je op de televisie dan laat je het toe. Maar al is ze wat dronken ze laat het niet toe en duwt hem weg.
Dan komt de rest ook naar binnen en Jaap wil hun ook even knuffelen en gaat voor de camera’s hun ook even opwarmen en raakt ze overal aan waar hij kan.
Dennis ligt ondertussen met hetzelfde meisje waar hij ook mee in de jacuzzi zat in bed, ze liggen onder de dekens lekker te kussen.

Jaap vind het in de tussentijd nodig om foto’s te maken van de dames die zich aan het omkleden zijn in de douche ruimte, de meiden trekken alles over elkaar heen aan om hem niet de foto te geven van hun bloten borsten na wat vlieg en stunt werk lukt ze dat ook. Hij heeft alleen wat foto’s kunnen maken van hun lingerie.
Dan ziet hij dat de groupie van Dennis bovenop Dennis is gaan liggen en trekt de dekens van ze af en maakt daar ook foto’s van.
Ik vind het persoonlijk dat Jaap echt veel te ver gaat met de dames totaal geen respect, hij wil dat Dennis over gaat op echte actie en haar neukt dan kan hij foto’s maken.
Ze hebben nog 14 minuten zegt Jaap, maar ik vind het nu wel best zo ik heb geen zin om hier naar te kijken. Want hij blijft maar foto’s en de dekens eraf te trekken.
Hij gaat er zelfs bij liggen en begint haar onder de dekens overal te betasten, ze vraagt of hij van haar af wil blijven maar hij gaat maar door.
Zelfs als ze het bed uitspringt blijft hij aan haar zitten en pakt haar bij de borsten, Dennis vind ook dat hij te ver gaat en zegt dat hij moet nokken.
Dan gaat jaap gelukkig weg en gaat naar de Chil, om daar nog wat foto’s te maken.
Als er nog één minuut op de klok staat, komt Jaap weer en zegt dat ze zich moet aankleden, ze houdt haar bikini aan en kleed zich aan, daar moet hij ook foto’s van maken.
Dan staat de auto voor, de dames stappen in en verlaten de villa,Lieke stapt voor de gein in en Dennis zegt dat ze dat vooral moet doen dat ze op moet rotten, maar ze moet eruit van de chauffeur, als ze weer uitstapt, kan Dennis het niet laten om haar daarop aan te spreken. de groupie avond zit erop.

Maar als ze in de gang staan gaat het weer fout, wie er begonnen weet ik niet maar het wordt weer veel duw en trekwerk tussen Huub en Dennis.
Huub blijkt stiekem op de bloten voeten van Dennis heeft te zijn gaan staan, dan begint Dennis te duwen en duwt hem de huiskamer in, Huub zijn ogen staan weer zeer agressief en rent ook op hem af en spuugt hem een paar keer recht in zijn gezicht. Dennis heeft zijn zender niet om en er wordt steeds gezegd dat hij die om moet doen, maar zodra hij weg loopt gaat het duw en trekwerk door, Huub en Dennis vallen allebei op de grond. En zo gaat het weer een lange tijd door, Lieke springt er net als jaap een paar keer tussen, maar het houdt maar niet op.
Dan krijgt Lieke het voor elkaar om Huub de tuin in te krijgen. Daar is Huub zo boos dat Lieke hem zegt zich in te houden anders kost het zijn kop, Huub zegt als ik hier een boete voor krijg dan weet ik het niet meer. Hij heeft mij drie keer geslagen zegt hij. Ik moet eerlijk zeggen dat door alle tumult ik dat niet gezien heb, maar het zou kunnen.
Maar beiden hebben dingen laten zien die niet door de beugel konden.

Binnen is Dennis helemaal niet zo agressief en schreeuwt alleen maar dat hij Huub eruit wil werken, en die Lieke erbij. Hij wil “de man” van de villa weg hebben, dat is wat hij wil bereiken en hij tiert maar door waarom hij Huub niet moet. Jaap vind het verstandiger als hij dit allemaal tegen Huub zeg,t zonder fysiek geweld. En zegt ik ga wel aan Huub vragen of jullie beiden op de bank plaats nemen en het met woorden uit vechten.
Als Jaap naar buiten loopt en zijn voorstel wil doen zegt Huub, Jaap je zal moeten gaan kiezen want ik moet die gozer niet meer. Maar Jaap weet er een draai aan te geven dat hij daar geen antwoord op hoeft te geven en vraagt of hij naar binnen komt om te praten, maar Huub heeft daar de rust nog niet voor en zegt dat hij hem vannacht wel te grazen gaat nemen met honing en veren. Jaap vind het best en gaat weer naar binnen


Deze gast vermoord ik echt, Lieke neemt hem mee om naar het kantoor te gaan, hij haat die Dennis zo dat hij hem vannacht aan wil vliegen.
Huub blijft zo agressief dat Lieke uitspreekt dat ze bang is dat hij met een mes of een schaar vannacht aanvalt en daar past ze voor.
Huub moet via de achterdeur naar achteren komen, staat er op het scherm en hij verlaat het kantoor. Lieke blijft een tijdje in het kantoor zitten

In de huiskamer praten de andere behalve Natasia, want die ligt in bed, ze bespreken de acties van Huub.
Jaap legt uit dat Huub heel sneaky is met zijn fysiek geweld, hij pakt je beet en knijpt je stiekem zonder dat de camera’s het ziet of hij gaat op je tenen staan en zo probeert hij jullie uit te dagen tot fysiek geweld.

Na een tijdje gaat ze naar binnen, en dan komt Huub ook terug, die gaat gelijk weer op Dennis af en begint weer te duwen, Jaap krijgt weer telefoon dat het alleen nog maar met woorden mag. Maar Huub en Dennis gaan toch nog even door.
Amanda gaat zich er nu ook mee bemoeien en krijgt het eerst met Lieke aan de stok maar later bemoeit Huub zich er ook mee, ze schelden elkaar voor de 100ste keer weer uit voor rotte vis, niet meer belangrijk om dat te vermelden. Maar na een tijd zwakt die ruzie ook weer af want Jaap weet Huub af te leiden met zijn verhaal over de groupies, dat hij die meiden weg gestuurd heeft.

Brian neemt Amanda mee naar beneden, hij vraagt haar afstand te nemen, want Brian voelt dat hij zijn besef kwijt raakt en als hij aangevallen wordt, dat hij zo een black-out krijgt. Ik voel het aan mijn hele lichaam dat ik nu mij zelf niet meer in kan houden. Dus hou op met je schreeuwen want de ruzie ging tussen Huub en Dennis en nu zitten wij er ook tussen en ik kan me niet meer inhouden ik voel het tot aan mijn lippen.
Amanda begrijpt het maar ze kan niet begrijpen dat dit allemaal kan, ik kom naar boven en er wordt gespuugd met appels met stoelen gegooid en gevochten, Huub gooit drank in zijn gezicht en gooit een glas richting hem.
Ik kan niet meer tegen dat geweld, ik ook niet zegt Brian en daarom moeten we hun laten gaan.
Dan komt er op het scherm te staan dat Brian naar achteren moet en daarna Amanda, Brian is er niet blij mee en vraagt aan haar of ze dan naar bed wil gaan, dan is hij geruster. Hij baalt echt dat hij nu moet.

Boven zitten ze eerst rustig te praten, maar dat slaat al weer gauw om, want Huub daagt hem uit om tegen hem te kickboksen. Dennis vind het prima om wat met hem te doen, maar hij bepaalt vanaf nu de regels en niet Huub. Dat heb je al die tijd kunnen doen maar nu niet meer als je dat maar weet.

Je bent je macht kwijt, je kan je borstje niet meer voorruit doen, je bent de positie kwijt in het huis en dat raakt je en daarom vertoon je dit gedrag.
Dan begint Huub zijn moeder uit te schelden voor k….rhoer, Dennis blijft er heel rustig onder en zegt als je dit in de buitenwereld tegen me zou zeggen had ik je kop eraf getrokken, maar nu doet het me niets.
Dan springt Huub toch weer op Dennis af en gaat weer met zijn gezicht boven hem staan en blijft zijn moeder maar uitschelden. Dennis staat ook op en zegt tegen Huub, ga niet op mijn tenen staan en pakt een stoel om zijn tenen te beschermen. Huub blijft achter hem aan lopen en trapt tegen de stoel aan, Jaap is het zo zat en pakt die stoel weer weg, maar nu blijven ze elkaars moeder maar uitschelden en het gaat echt nergens meer over.
Dan gaat alweer de telefoon want ze zijn beide zo agressief, ze moeten naar de buren komen, Jaap loopt een stuk met ze mee, want Huub zegt buiten de camera sla ik je op je bek.
Jaap vertrouwt ze allebei niet en tot aan het hek loopt hij mee.

Als hij terug komt zegt hij, tering ik vind het echt stom van alle twee hoor, klaar is klaar zegt hij, ja dat ben ik met je eens zegt Lieke.
Dan hoor ik Huub buiten het hek Dennis verrot schelden hij schreeuwt zo hard dat Lieke het in het huis hoort en naar buiten rent.
Huub komt na een minuut of tien terug en legt haar uit dat hij over de zeik gaat omdat hij haar aangeraakt heeft en bij de keel heeft gegrepen. Dat is precies wat ze willen, waarom doe je dat nou. Het is juist belangrijk om daar boven te staan want ik spring er zelf tussen. Hij moet met zijn poten van je afblijven, van elke vrouw moet hij afblijven en gooit weer een glas stuk uit kwaadheid. Lieke probeert hem tot bedaren te brengen, maar dat lukt haar weer niet, hij is weer te boos.

Hij loopt naar Buiten en gaat in de tuin zitten, als Lieke erbij komt zitten dan zegt hij ik kan dit niet meer accepteren, mijn zus heeft in een blijf van mijn lijf huis gezeten doordat ze door haar vriend geslagen werd.
Deze man moet van vrouwen afblijven en ik weet dat ik verkeerd reageer, maar dit komt bij mij in mijn gezin niet voor en ik maak hem liever kapot dan dat ik dit accepteer.
Hij geeft toe dat zijn zwakke plek is dat hij er niet tegen kan als er een man aan een vrouw zit.

Huub is zo boos dat hij van boosheid zelfs gaat huilen, ik timmer hem liever nog in elkaar dat ik eruit moet dan dat ik dit accepteer. Niemand zit aan mijn vriendin niemand.
Het is zo een laag mannetje, hij mag blij zijn dat hij hier in de gouden kooi zit en de productie tussen hem in heeft staan. Want het is echt een tyfus jong.
Ik weet dat ik verkeerd gehandeld heb, ik had me niet zo moeten laten opnaaien, Lieke pakt hem stevig beet en zegt ik hou van je, ik ook van jou.
Dan besluiten ze maar dat ze naar bed gaan, onderweg zegt hij dat hij stom is geweest dat hij zich heeft laten kennen, voor de mensen die naar een schermpje zitten te kijken is het makkelijk praten, dat het stom is dat ik me zo heb laten gaan, maar ik haat die gozer echt.
Dan gaat de telefoon weer als ze binnen komen en Huub gaat weer even weg.

Lieke is bij het zwembad gaan zitten als Huub terug komt is hij nog niet rustig, hij blijft Dennis maar uitschelden maar ziet nu zelf in dat hij zich te veel heeft laten kennen. Hij begint weer te huilen. Na een tijdje zegt hij dit kost me wel weer een ton want ik heb een glas tegen hem aangegooid en dat is heel stom van me geweest. Nou ja eigen schuld zegt Huub, maar dan vraagt hij aan Lieke of heb ik hem niet geraakt. Maar Lieke weet het niet.
Als ze naar binnen lopen gaat alweer de telefoon, Huub en Lieke moeten nu beide naar achteren. Amanda en Brian zijn net weer terug, ze geven elkaar een dikke kus in de keuken en kruipen hun bed weer in.

Ik maak er een einde aan want het is weer veel te laat geworden.

XXX Joan
Bron Nowlive
It is not down on any map; true places never are.
CRE / Creatief met een Duim
pi_50893546
Groupies deel 1
http://www.youtube.com/watch?v=Q2LQvO3rVuk
deel 2
http://www.youtube.com/watch?v=1qu-QdTE_Ro
deel 3
http://www.youtube.com/watch?v=Yh-w5Nceoqc

En als toetje het betere duw, schreeuw, trek en smijtwerk tussen Huubke en Denniks.
http://www.youtube.com/watch?v=wCSFQlMCd7E
Well I know one thing that really is true
This here's a zoo and the keeper ain't you
pi_50909186
Heftig dagje vandaag!
Natasia heeft Jaap een rotschop gegeven. Natasia was haar nagels aan het laten doen door Tilly. Jaap liep op Natasia af en gaf haar stoel een schop. Hij gaf haar ook een duw, wat binnen de regels van dgk valt. Natasia stormt op Jaap af en het duwen gaat verder en Natasia verkoopt hem 2 schoppen.

Misschien is dit een exit maar misschien ook niet.

Het filmpje:
http://www.clipser.com/watch_video.php?vid=27575&sess=664

Natasia maakt zich wel zorgen maar schijnbaar weet ze nu inmiddels iets. Vanavond afwachten dus.
Er zijn nog geen sanctie's gekomen voor Huub of Dennis.
Go hard or go home
  † In Memoriam † woensdag 27 juni 2007 @ 21:12:53 #33
137949 Disana
pi_50914466
SANCTIES EN BOETES en 24-UURS VOOR NATASIA

Ik was er niet bij, maar uit de COS is het volgende gedistilleerd:

Natasia krijgt voor het schoppen van Jaap
1000 af van haar inleg
100.000 af van het prijzengeld
niet shoppen met Dennis in de PC Hooft
een officiele waarschuwing die niet vervalt
Dit omdat Jaap er achter op zou hebben aangedrongen Natasia geen exit te geven.

Huub en Dennis krijgen voor het handgemeen van vannacht
1000 af van inleg
100.000 af van prijzengeld

De prijzengeld-boete van de vorige keer voor Brian en Huub is teruggezet naar 100.000, zodat ze nu elk op een totale boete van 200.000 komen. Echter, tegen tienen had Huub het tijdens een stemming weer over 300.000.

Voorts heeft Natasia zojuist haar 24-uurs aangevraagd.

Een uitgebreider verslag van het bovenstaande is welkom, evenals eventuele verbeteringen. Commentaren graag in het topic CODUS.

[ Bericht 4% gewijzigd door Disana op 27-06-2007 21:56:05 ]
pi_50919084
Natasia mag voor straf niet meer mee shoppen met Dennis in de P.C. Hooftstraat. Iemand anders mag mee met Dennis, er moet om 21:00 een unanieme winnaar aangewezen worden.

Jaap en Brian komen als favoriet uit de eerste stemming.

Huub was in eerste instantie tegen als Brian de stemming zou krijgen en Amanda als Jaap hem zou krijgen.

Met nog een paar seconden op de teller ging de stemming toch naar Brian omdat eerder Huub toch voor Brian was en Jaap ineens tegen die stem. Hij wilde niet dat Amanda op wat voor manier hier voordeel zou krijgen, maar ging toch mee omdat Brian hem een kado van 500 euro belooft.

Brian mag dus met Dennis mee
  † In Memoriam † donderdag 28 juni 2007 @ 01:17:39 #35
137949 Disana
pi_50924567
LOBASCA BELT NAAR AMANDA EN LIEKE OP 538

Amanda en Lieke zitten in de uitzending op 538.

Onze allereigenste Lobasca had de euvele moed te bellen naar 538 om vragen te stellen aan... eigenlijk voornamelijk Amanda Hieronder zoveel mogelijk van hun woorden:

Lobasca uit Schagen, Hallo. spreek ik zo zachtjes, je fluistert zo.

Of Brian en Amanda problemen hebben met klaarkomen, want Amanda loopt de hele dag te kirren. Ze wordt anaal genomen, en wast ze zich wel. Ze heeft ook ontstekingen enzo. Amanda antwoordt iets vaags als 'ik weet van niets' en iets over Googelen.

Niet te bitchy, zegt de presentator.

Lobasca: Haar vriend heeft de voorkeur haar eerst anaal en dan vaginaal te nemen.

Amanda nodigt haar uit om onder de dekens te komen kijken.

Lobasca krijgt geen duidelijk antwoord en had het ook niet verwacht.

Lobasca: Huub en Lieke zijn tenminste normale mensen. Mensen, ik hou jullie niet langer op.

Beluister of download hier Lobasca: http://www.zshare.net/download/2462019df21467/

Beelden van de 538 webcam:









kleding tonen


of ze even willen zoenen voor de luisteraars


[ Bericht 6% gewijzigd door Disana op 28-06-2007 02:51:44 ]
pi_50928910


gifje gemaakt door nachtzuster
All I need is for my man to live up to his role
Onwetendheid is zaligmakend (Nalby)

They gettin' grief
  † In Memoriam † donderdag 28 juni 2007 @ 18:21:02 #37
128220 Peter6000
pi_50945381
Dat smerige kutwijf heeft zojuist haar 24 uur ingetrokken.

Ze wist het nog niet, maar Amanda trok haar naar de telefoon.
Dus het was dankzij Amanda, zegt Natasia.
  † In Memoriam † donderdag 28 juni 2007 @ 22:13:22 #38
128220 Peter6000
pi_50952996
De maandelijkse ontslagronde verliep vlak en snel, als een formaliteit.
Eerst was er de keuze voor wie de onslagronde was: Brian of Lieke.

Dat werd Lieke. (stemmen van Natasia, Brian, Amanda en Dennis).
Lieke mag erin blijven (dankzij stemmen van Jaap, Huub en Natasia).

De FEBO zag blijkbaar geen mogelijkheid hier spanning in te brengen, Huub mocht als eerste aan het woord om Lieke erin te houden.

Brian had een komische noot in de vorm van een 'gedicht' beginnend met de regels:

Slieko de klieko, je slikt alles van je pipo.
Vanavond ga je niet naar huis, want je hebt nog steeds je agressieve pielemuis.


Lieke straalde uit, dat ze boven dit niveau staat, en hield een sterk weerwoordrondje.
pi_50959367
pi_50961314
Ik heb teruggelezen dat de eerste RTL opdracht een feit is:
Natasja en Lieke mogen boodschappen doen bij .
All I need is for my man to live up to his role
Onwetendheid is zaligmakend (Nalby)

They gettin' grief
pi_50968511
quote:
Nu nog blij, nu nog schoon, nu nog lief en nu nog enthousiast… Nieuwe Miljonair Nadia (22) heeft er zin in! Weet ze in wat voor ‘terror’ huis ze terecht gaat komen? “Ik heb me goed voorbereid!”, lacht ze. Leer haar eerder kennen dan haar mede-Miljonairs!

Super fris en fruitig komt Nadia aanlopen. Ze ziet er netjes uit want ze heeft zojuist de fotoshoot achter de rug. “Het was echt leuk! Ik mocht mooie kleren aan”, vertelt ze enthousiast. En mooie kleren, daar zal ze binnenkort wel aan wennen! In de Villa krijgt ze straks immers regelmatig mooie jurkjes en shirtjes! “Een van mijn doelen is: onbeperkt shoppen bij Gucci!” Maar om met de jackpot naar de P.C. Hooftstraat te mogen, moet ze eerst nog een poos in de Villa zitten…

Welke doelen wil ze nog meer halen? “Ik heb een liposuctie gehad en moet mijn buik goed trainen. Een cursus Italiaans of Spaans en een cursus acteren of presenteren behoren ook tot de doelen. Ik heb zelf paarden gehad en wil ook echt weer gaan rijden.” Een vriendinnetje voor Fries! Maar het hoofddoel is ‘losbreken’ van het thuisfront: “Ik woon op mezelf in Amsterdam, maar heb een hele sterke band met mijn moeder. <A TARGET="_blank" HREF="http://ad.nl.doubleclick.net/click%3Bh=v8/3580/3/0/%2a/l%3B53985556%3B2-0%3B0%3B16596805%3B4307-300/250%3B19047129/19065024/1%3B%3B%7Eaopt%3D0/ff/6814/ff%3B%7Efdr%3D96002736%3B0-0%3B0%3B14787574%3B4307-300/250%3B20660755/20678648/1%3B%3B%7Eaopt%3D2/2/6814/2%3B%7Esscs%3D%3fhttp://www.expedia.nl/pubspec/scripts/eap.asp?GOTO=PKGLAUNCH&FrAirport=Amsterdam&DestName=&FromDate=&FromTime=362&ToDate=&ToTime=362&NumRoom=1&PackageType=2&rfrr=-13027&NumAdult=2&NumSenior=0&eapid=283-11"><IMG SRC="http://m.fr.2mdn.net/1298210/061110_nl_cb_300x250.gif" BORDER=0></A> Ik wil nu in het diepe gegooid worden en dan maar kijken of ik me kan redden.”

Wat deed Nadia voordat ze De Gouden Kooi betrad? “Ik ben stewardess geweest en heb een poosje in de P.C. Hooftstraat gewerkt. Dat laatste werd me te saai en nu komt dit op mijn pad!” Dat ze even geen stewardess meer is heeft een reden: “Ik kreeg een ongeluk. Ik had haast en reed veel te hard terwijl het slecht weer was. Ik vloog de bocht uit en belandde in een sloot. Ik kreeg een hersenschudding en mocht daardoor, voor mijn eigen veiligheid, een poos niet vliegen.” En dat is maar goed ook, want anders was ze misschien nooit De Gouden Kooi in gegaan!
"Het zou leuk zijn als we samen ons plekje konden vinden.” "Het zou leuk zijn als we samen ons plekje konden vinden.”

Met wie denkt Nadia goed op te kunnen schieten? “Ik denk dat ik goed overweg kan met Amanda. Ze is leuk en ik herken dingen van mijzelf in haar. Wat je ziet is wat je krijgt. Natasia wil ik ook goed leren kennen. Ik begrijp haar wel wat betreft de kinderen. In die cultuur is het heel normaal dat kinderen ook door familieleden worden opgevoed. Lieke kan ik niet peilen.”

En wat betreft de heren? Niet onbelangrijk natuurlijk; is er kans op een nieuw stelletje? Casanova Huub heeft tot nu toe menig vrouwenhart voor zich weten te winnen. De komst van de beeldschone Nadia zal waarschijnlijk voor flink wat opschudding zorgen bij de heren en de dames! En nog belangrijker, bij welk kamp zal zij aansluiting vinden? “Ik vind Dennis een mooie jongen. Hij ziet er goed verzorgd uit en daar houd ik van.” Ze ziet wel een nadeel: “Hij schijnt klein te zijn! Ik ben 1.74 zonder hakken…” Maar ach, ze is single dus er is een mogelijkheid! Denkt ze het extra goed met hem te kunnen vinden omdat hij ook ‘nieuw’ is? “Ja, het zou leuk zijn als we samen ons plekje konden vinden.” Jaap springt er voor Nadia ook uit: “Ik wil graag met hem sporten. Mijn buik moet strakker en daar wil ik hard aan werken en het is gezellig om samen te sporten. Volgens mij is het een leuke jongen!”

Qua looks zal de donkere schone de aandacht van Brian wel trekken! De Antilliaan valt op getinte vrouwen en dat is Nadia ook! Ze is half Marokkaans, half Nederlands. “Ik heb een Nederlandse moeder en ben ook meer Nederlands dan Marokkaans. Mijn vader heb ik nooit leren kennen want mijn ouders zijn gescheiden toen ik jong was en daarna heb ik geen contact meer met hem gehad. Nee, ik ben echt op en top Nederlands!” Nadia weet al precies met wie ze in de finale wil staan. “Niet met Huub of Jaap! Die hebben minder gevoel en zullen je er dan echt uit werken. En de hele dag terror, dat is niet leuk. Met Brian zou ik wel in de finale willen staan, of met Natasia. Maar ja, zij gaat weg in september, helaas.”

Kan Nadia het aan als ze een emmer kots over haar heen krijgt? Kortom, is ze opgewassen tegen de terror? “Nee, dan word ik helemaal gek! Ik wil zelf graag mijn stijl behouden. Ik ga niet terugkotsen of zo.” Maar ook Nadia heeft een donkere kant! Ze laat zeker niet alles over zich heen komen straks! “Ik zou bijvoorbeeld sambal op iemands kussen smeren zodat diegene wakker wordt met brandende ogen.” Uhmm, volgens ons kunnen we nog wel wat beleven met Nadia!
  † In Memoriam † vrijdag 29 juni 2007 @ 22:39:01 #42
137949 Disana
pi_50986130
AANKOMST VAN NADIA - DE EERSTE BEELDEN

geen fakkels, slechts een cameraman


karma chameleon zingen met z'n allen


voorrijden


net uit de auto


hallo, ik ben nadia


door Jaap naar binnen geloodst


vertellen op de bank


pi_50994242
Nadia is in het huis.
Ze is op 11 juni 22 jaar geworden. Deze mooie meid komt oorspronkelijk uit Nijmegen en woont nu in Amsterdam op de PC hoofdstraat. Ze heeft een Marokaanse vader en Nederlandse moeder. Haar ouders gingen scheiden toen ze 1 jaar was en ze heeft weinig met de Marokaanse cultuur. Ze spreekt ABN met een kleine kak R en heeft een Bcup.
Ze heeft een lieve kant maar ook een valse. Nadia valt op mannen met charisma, die zorgzaam zijn. Ze is 1.74 meter en vindt zichzelf een beetje te dik ( 5 kilo). Ze heeft net als Jaap een emo-eetprobleem en heeft al wat vet op haar buikje weg laten zuigen.



Nadia zit in haar rose jurkje lekker te genieten van haar nieuwe onderkomen.


Nadia is lekker direct en stelt veel vragen aan Huub en Lieke over hun relatie



Met Amanda klikt het nog wat minder


Een kleine jaloerse, wat norse blik is bij Amanda te bespeuren


Dennis vindt Nadia een klasse vrouw en denkt dat ze veel kan doen in het spel. Jaap is al verliefd op Nadia, maar heeft Cora. Daarom adviseert hij Dennis Nadia te neuken en gaat hij haar hoffelijk behandelen.


Nadia vraagt aan Brian of ze bij het stel in bed mag slapen. Amanda en Brian krijgen ruzie. Nadia legt later uit dat ze niet uit was op een trio, maar gewoon op zoek was naar een warm nestje. Brain is duidelijk wat in de war omdat hij valt voor donkere dames met een oosters uiterlijk.


Nadia besluit bij Natasja in bed te gaan slapen.

[ Bericht 2% gewijzigd door kleinzusje op 30-06-2007 10:04:07 ]
All I need is for my man to live up to his role
Onwetendheid is zaligmakend (Nalby)

They gettin' grief
  † In Memoriam † zaterdag 30 juni 2007 @ 13:11:35 #44
137949 Disana
pi_50998112
SCHOONMAAKSTER BRENDA

Voor wie altijd al een hekel had aan deze dame met het woeste kapsel.

Schoonmaakster Olga wordt op internet zwart gemaakt door ene Randy, een vriendin van schoonmaakster Brenda. Olga wordt psychopaat genoemd en zou niet goed voor haar kinderen zorgen.

Olga weet dat Randy informatie van Brenda krijgt, omdat er vertrouwelijke dingen tussen zitten die ze Brenda heeft verteld.

Brenda zou de hele tijd al (vertrouwelijke) informatie binnen de huishouding hebben doorgespeeld. Olga heeft haar hiermee geconfronteerd.

Brenda heeft hierna ontslag genomen, naar eigen zeggen omdat het werk teveel werd; ze komt nog wel langs om afscheid van de miljonairs te nemen.

Olga - cap door scanman
  zaterdag 30 juni 2007 @ 14:49:30 #45
16701 scanman01
Today's a good day
pi_51000770
Nadia is nog vrij onwennig bezig in het huis. Ze moet veel dingen vragen, zoals waar het kantoor is. Ze is van plan om op Fries te gaan rijden, maar weet ook niet hoe ze dat moet aanpakken. Lieke en vooral Natasia helpen haar een beetje.
My soul is painted like the wings of butterflies
  † In Memoriam † zaterdag 30 juni 2007 @ 21:32:34 #46
137949 Disana
pi_51012283
BOOTCAMP

Huub heeft een bootcamp besteld voor Jaaps bachelor party. Zie hier [DGK] Streamverslagen voor een uitgebreid cap-verslag.



pi_51012527
terrorkamp in beelden

lieke zag er fantastisch uit in dit pakkie


Jaap ook overigens


jaap ging dood!
  zondag 1 juli 2007 @ 02:18:53 #48
16701 scanman01
Today's a good day
pi_51019201
Ná de bootcamp komt er een paaldanseres voor Jaap, die een vrij leuke show opvoert. Een tijd later verkleed Lieke zich als een politieagente en doet voor Jaap een striptease. Alle bewoners zijn heel enthousiast.

Op het eind van de avond/nacht heeft Nadia een heel gesprek met Dennis, waarin vooral Dennis de anderen (Huub en Lieke) de grond in boort. Nadia zegt eerst niet al te veel, maar later zegt ze toch ook dat ze Huub eng vindt en dat ook Lieke veel over anderen lult achter hun rug om. Nadia lijkt dus inderdaad de kant van BAN te gaan kiezen.

Dezelfde tijd hebben Lieke en Huub een gesprek bij de stallen. Ze praten vooral over hun relatie en zijn vrij open over alles.

Lieke en Jaap:







(caps van bright side of life)

[ Bericht 21% gewijzigd door scanman01 op 01-07-2007 02:24:48 ]
My soul is painted like the wings of butterflies
pi_51023139
Er is een streamlock geweest vannacht. Er is iets gebeurt met Jaap. Hij vindt het erger dan het overlijden van zijn broer. Het schijnt dat hij overstuur terugkwam van achter.
Hij schreeuwde," ik ga ze vermoorden...teringlijers..mooiii" Het lijkt iets te maken te hebben met Cora.
Jaap heeft heel hard gehuild waarop een streamlock volgde. Redactieleden zijn het huis ingegaan.
De bewoners mogen er niet over praten maar Jaap schijnt een gebroken man te zijn en ze moeten hem laten van de redactie.
Speculaties alom maar niets is zeker. Amanda vraagt of Cora is vreemdgegaan maar Natasia weet het niet.
Heeft die vriend er van gisteren iets mee te maken? Ook dat is onbekend. Hopelijk komt er snel wat duidelijkheid.
Go hard or go home
  † In Memoriam † maandag 2 juli 2007 @ 18:35:26 #50
137949 Disana
pi_51066120
LIVE INTERVIEW

Jaap en Huub zijn zo'n kleine tien minuten te zien in een DGK item van Editie NL.

Er zijn maar een paar vragen - over de ruzies en het geweld. Jaap weerspreekt dat ze daar constant mee bezig zijn en zegt dat het meestal gewoon gezellig is.

Ook Joop Atsma en Van Westerloo komen aan het woord. De eerste roept de miljonairs op ermee te stoppen en de villa uit te lopen, de tweede zegt dat het programma gekuist zal moeten worden.

Klaar zitten






Archiefbeelden uit DGK in de uitzending


Joop Atsma: Loop dat huis uit


Het plasmascherm in de slaapkamer waarnaar de andere miljonairs kijken


Fons van Westerloo: gekuist
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')