 
		 
			 
			
			
			Kijk dan weten ze het welquote:
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Vraag Bold maken aub.quote:Op zondag 3 juni 2007 18:04 schreef MREn het volgende:
Wat is de 'echte' (dus Franse) term voor een biefstuk die een beetje aangebakken is (1,5 minuut per kant ongeveer) met nog een heerlijk rode binnenkant?
 
			 
			
			
			Hawaii_Tim+1quote:Op zondag 3 juni 2007 18:08 schreef Hawaii_Tim het volgende:
Saignant?
 
			 
			
			
			Vandaar de B hint Barados Bridgetownquote:Op zondag 3 juni 2007 18:02 schreef ScottTracy het volgende:
[..]
Kijk dan weten ze het wel
MREn+1
Stand deel 798
Juup© 2
Its-Jojo-4You 1
ScottTracy 2
Luctor.et.Emergo 1
Gekke_Belg 1
De_Hertog 1
MREn 1
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Of gewoonquote:Op zondag 3 juni 2007 18:11 schreef Juup© het volgende:
[..]
Vandaar de B hint Barados Bridgetownbeiden beginnen met een B.
 
			 
			
			
			cordon bluequote:Op zondag 3 juni 2007 18:11 schreef Hawaii_Tim het volgende:
Ik ga eten, dus even snel:
Hoe noemen we een stuk varkensvlees met in het midden ham en kaas, bij elkaar gehouden door een cocktailprikker ook wel?
Ik check later wel of het goed is
 
			 
			
			
			Cordon Blue o.i.d.quote:Op zondag 3 juni 2007 18:11 schreef Hawaii_Tim het volgende:
Ik ga eten, dus even snel:
Hoe noemen we een stuk varkensvlees met in het midden ham en kaas, bij elkaar gehouden door een cocktailprikker ook wel?
Ik check later wel of het goed is
 
			 
			
			
			PhysicsRules+1quote:Op zondag 3 juni 2007 18:12 schreef PhysicsRules het volgende:
typo Cordon Blue
 
			 
			
			
			
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |