abonnement Unibet Coolblue
pi_50866238
quote:
Op dinsdag 26 juni 2007 12:45 schreef ChantalC het volgende:

[..]

Hoe krijg je dat voor elkaar? Ik heb me in februari 2004 aangemeld. Ergens in mei 2004 eerste gesprek gehad geloof ik. In november 2007 ga ik onder het mes. 3,5 jaar...
Ehh, iets meer dan 2 jaar, is wel bijna 10 jaar geleden, maar ook toen waren er wachtlijsten van 6-10 maanden voor start psychologische evaluatie.
Maar ik heb aar een beetje geluk in gehad. Ik heb me in augustus 1996 gemeld bij het genderteam, intake gehad bij Prof. Gooren, en dan krijg je te horen minimaal 6 maanden voor je je eerste afspraak krijgt bij een psycholoog. Ik heb, mede door de ondersteuning van Petra Klene (ze was het er niet helemaal mee eens met mijn tempo, maar ja) op 3 oktober 1996 besloten om voor de rest van mijn leven voor de buitenwereld als vrouw te gaan leven, dus in feite met de RLT te beginnen. Een week later ofzo was er een symmposium van Humnitas. Jos heeft me daar een aantal keren uitvoerig zitten bekijken (hij zat 2 a 3 rijen voor mij). Toen ik een week later belde kon ik nog niet eens vragen hoe lang is de wachttijd nog , want hij begon zelf meteen met 'ik geloof dat het tijd wordt dat jij afspraken krijgt bij een psycholoog'. Ik kreeg er meteen drie, eerste eind oktober, 1 in november en 1 in december. Uiteindelijk in januari nog een 4e gepsrek gehad en op vrijdag 13 februari te horen gekregen dat ik het groene licht had.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')