abonnement Unibet Coolblue
  Moderator donderdag 10 mei 2007 @ 21:19:51 #1
18653 crew  D.
pi_49242651
quote:
De halvefinalisten van het Eurovisiesongfestival op 10 mei in Helsinki:

EUROVISIESONGFESTIVAL


01. Bulgarije - Elitsa Todorova & Stoyan Yankoulov - Water

Stoyan Yankoulov is de beste drummer van Bulgarije en trommels en drum nemen een belangrijke plaats in, in dit nummer. Internationale media beschrijven zangeres Elitsa Todorova als ,,een mysterieuze en exotische zangeres met onweerstaanbare fascinatie''.


02. Israël - Teapacks - Push The Botton

Over het nummer van Teapacks was in de aanloop op het songfestival veel ophef omdat het zou zinspelen op de Iraanse president Ahmadinejad en zijn zoektocht naar nucleaire wapens. Misinterpretatie van het nummer, zegt de zanger die in het Engels, Frans en Hebreeuws zingt.


03. Cyprus - Evridiki - Comme Ci, Comme Ça

Zangeres Evridiki zingt dit elektronummer, veel gitaar en keyboards, in het Frans. Zij is succesvol en beroemd in met name Cyprus en Griekenland. Ze bracht meerdere cd's uit en trad honderden keren op.

04. Wit-Rusland - Koldun - Work Your Magic

De 21-jarige zanger weet de discussies op internet flink te verhitten. De ene site tipt hem als een favoriet voor de eindoverwinning, een andere brandt hem compleet af. Koldun zelf is er trots op dat zijn moeder de grondlegger is van de prinses Diana-fancub in zijn land en hij vindt zelf dat hij ook wel op de Britse prinses lijkt.


05. IJsland - Eiríkur Hauksson - Valentine Lost

Op 15-jarige leeftijd koos deze IJslandse deelnemer voor een carričre als rockmuzikant in plaats van professioneel voetballer. Eiríkur (47) bedankte eerst voor de eer om mee te doen aan het Songfestival, maar toen hij het nummer hoorde ging hij toch overstag.

06. Georgië - Sopho - Visionary Dream

Veel volkse invloeden en een pakkende melodie. De 20-jarige zangeres zingt al vanaf haar derde, haar debuutcd heeft ze speciaal uitgebracht voor het songfestival.


07. Montenegro - Stevan Faddy - Ajde Kroci

Een in eigen taal gezongen nummer. In het nummer van de 21-jarige zanger voeren gitaren de boventoon. Faddy heeft Schotse voorouders.


08. Zwitserland - DJ Bobo - Vampires Are Alive

DJ Bobo haalde zich de woede van een christelijke gemeenschap in Zwitserland op de hals met dit nummer. Die wilde het nummer tegenhouden omdat het 'occulte praktijken' zou aanmoedigen. Dit alles tot groot verdriet van DJ Bobo. ,,Helaas kan ik ze er niet van overtuigen dat het nummer onschuldig is.'' Een van de favorieten.


09. Moldavië - Natalia Barbu - Fight

De 27-jarige zangeres wilde al vroeg artiest worden. Ze zong in diverse bandjes. ,,Het is makkelijk om de top te bereiken, maar lastiger om daar te blijven. Ik was dizzy van mijn eigen succes en moest stoppen.'' De zangeres mediteert nu geregeld en is naar eigen zeggen ,,klaar voor het gevecht''.


10. Nederland - Edsilia Rombley - On Top Of The World

'Onze eigen' Edsilia Rombley met het mede door haar man Tjeerd Oosterhuis geschreven On Top Of The World. Zij heeft lang getwijfeld of ze in het Nederlands of Engels zou zingen, het werd het laatste. In 1998 werd ze vierde met het nummer Hemel En Aarde.


11. Albanië - Frederik Ndoci - Hear My Plea

Rustig liedje met volkse en opera-invloeden. De zanger, die wel iets wegheeft van Al Pacino, is in eigen land geroemd om zijn muziek en schrijfkunst. Hij heeft naar eigen zeggen het hart van Elvis Presley en de ziel van een zigeuner.


12. Denemarken - DQ - Drama Queen

Bijna zou deze man, in een jurk met een voorliefde voor hoofdtooien met veren, niet meedoen omdat niet duidelijk was of Denemarken de financiën rond zou krijgen voor deelname. Dat lukte uiteindelijk wel en DQ (in het dagelijks leven Peter Andersen) mag zijn Drama Queen ten gehore brengen. Hij wordt genoemd als een van de favorieten.


13. Kroatië - Dragonfly feat. Dado Topic - Vjerujem U Ljubav

Een vierkoppige rock-'n-rollband. De drie mannen en een zangeres spelen samen sinds de jaren '90, in het begin vooral covers van klassieke rocknummers. In hun biografie leggen zij de nadruk op hun hightech-apparatuur en hun instrumenten.


14. Polen - The Jet Set - Time To Party

Vrolijk popliedje dat iedereen oproept vooral niet te vergeten dat we allemaal het recht hebben om te feesten. Hopt van stijl naar stijl, rap, ballroom en pop komen allemaal langs. De bandleden komen uit Rusland en Groot-Brittannië maar wonen nu in Polen.


15. Servië - Marija Serifovic - Molitva

Klassiek aandoend rustig nummer, in de eigen taal gezongen. Marija komt uit een muzikaal gezin. Moeder en grootouders waren bekende artiesten in Servië. Ze leeft voor muziek. ,,Als ik op het podium sta, voel ik liefde en geluk.'' Kanshebber voor een hoge eindklassering.


16. Tsjechië - Kabát - Malá Dáma

Rockband, bestaat al sinds begin jaren '80 en in de huidige bezetting sinds 1990. Hun album All Things Considered uit 2002 is het bestverkochte in Tsjechië ooit.


17. Portugal - Sabrina - Dança Comigo

Vrolijk dansnummer. Sabrina nam speciaal voor het festival ook een Engelstalige versie op van haar nummer. Ze hoopt de eerste Portugese deelnemer te worden die door de halve finale komt.


18. Macedonië - Karolina - Mojot Svet

Grote naam in de Balkan, ze is de bestverkopende vrouwelijke artiest uit Macedonië. Voormalig kindster Karolina deed al eerder mee aan het songfestival, in 2002.


19. Noorwegen - Guri Schanke - Ven A Bailar Conmigo

Vrolijk dansnummer. De zangeres is al twintig jaar actief in de muziek, op tv en in musicals.


20. Malta - Olivia Lewis - Vertigo

Olivia Lewis, deed al elf maal mee aan de nationale voorrondes voordat ze mee mocht doen aan het Eurovisiesongfestival. Zij heeft haar opwachting gemaakt op muziekzender MTV om haar land te promoten. Ook Nederland mocht zich verheugen op een bezoek van de 28-jarige zangeres. In Malta is ze dagelijks te zien in een tv-show.


21. Andorra - Anonymous - Salvem El Món

Jong punkbandje dat goed heeft gekeken naar zijn voorbeelden Sum 41 en Blink 182. De band zingt over wereldproblemen als klimaatverandering. Het goede nieuws is dat de bandleden er van overtuigd zijn dat we er iets aan kunnen veranderen.


22. Hongarije - Magdi Rúzsa - Unsubstantial Blues

Janis Joplin-achtig bluesnummer. Magdi werd ontdekt bij de Hongaarse Idols. Eigenlijk wilde ze medicijnen studeren, maar omdat ze dat niet kon betalen, besloot ze haar kans als popartiest te wagen.


23. Estland - Gerli Padar - Partners In Crime

Probeerde al twee keer eerder mee te doen aan het songfestival maar kwam niet door de nationale voorrondes. Gerli Padar bereikte de finale van Dancing With The Stars in Estland, en laat in het nummer haar dansmoves zien.


24. België - The KMG's - Love Power

Onze zuiderburen gaan met disco en funk naar Finland. De band, The Krazy Mess Groovers (The KMG's) is het geesteskind van twee muzikanten met een voorliefde voor 'black music' uit de Verenigde Staten.


25. Slovenië - Alenka Gotar - Cvet Z Juga

De Sloveense operazangeres Alenka speelt gitaar en piano. Ze studeerde aan de muziekacademie in Zwitserland.


26. Turkije - Kenan Dogulu - Shake It Up - Shekerim

Pakkend nummer. Kenan heeft veel fans in Nederland en gaf hier onlangs een concert in The Sand in Amsterdam. Hij is al een redelijk bekende artiest in zijn thuisland, maar dat is voor de zanger niet genoeg. ,,Een wereldberoemde artiest worden'' is zijn doel.


27. Oostenrijk - Eric Papilaya - Get A Life - Get Alive

Het nummer was oorspronkelijk geschreven voor de zangeres Anastacia. In Get A Life - Get Alive vraagt Eric aandacht voor aids. Het nummer wordt gebruikt door de organisatie van Life Ball 2007, iets waar Eric erg blij mee is omdat op die manier de miljoenen kijkers van het songfestival de boodschap van het leven en voor tolerantie meekrijgen.


28. Litouwen - Bonaparti.lv - Questa Notte

Een zeskoppig pop- en tenorensemble. De zes mannen zijn volgens hun biografie echte hartenbrekers. Zo is Andris altijd een charmeur, Zigfrids is hopeloos romantisch en heeft Normunds een bijzonder goed gevoel voor humor.
quote:
EUROVISIESONGFESTIVAL


HELSINKI (ANP) - Finland. Het land van de duizend meren, het land waar vrouwen in de regering de meerheid hebben, het land met gemiddeld één sauna per drie personen en het land waar Nordic Walking vandaan komt. In de hoofdstad van dit Scandinavische land moet Edsilia Rombley volgende week donderdag proberen een finaleplaats in het Eurovisiesongfestival te veroveren.

Finland heeft ongeveer 5,3 miljoen inwoners, van wie ongeveer 561.000 in de hoofdstad Helsinki wonen. De oppervlakte van het land is 338.000 vierkante kilometer. De republiek werd in 1995 lid van de EU. Driekwart van het land is bedekt met bossen en er zijn meer dan 190.000 meren en eilandjes.

De Finnen lopen voorop wat betreft technologie. Het internetgebruik is hier een van de hoogste ter wereld en meer mensen hebben een mobiele telefoon dan een vaste aansluiting thuis. Finland is het thuisland van mobieltjesfabrikant Nokia.

De bekendste Fin in Nederland is waarschijnlijk de voetballer Jari Litmanen die jarenlang bij Ajax speelde.
Blijf het een gedoe vinden, die halve finale, ook iets teveel van het goede eigenlijk.

[ Bericht 99% gewijzigd door Nuongirl op 10-05-2007 21:23:51 ]
pi_49242690
Dit vindt men vast heel goed, al is het natuurlijk belachelijk
Who knew?
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:20:43 #3
55709 Stereotomy
Mens sana in corpore sano
pi_49242694
Lekkere rechter danseres
Confidence through competence
  † In Memoriam † donderdag 10 mei 2007 @ 21:20:56 #4
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_49242709
Deze doen?
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  Moderator donderdag 10 mei 2007 @ 21:20:59 #5
18653 crew  D.
pi_49242713
oeh, trucjes
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:21:04 #6
55709 Stereotomy
Mens sana in corpore sano
pi_49242718
Oe wat goed

Klitteband?
Confidence through competence
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:21:05 #7
77692 BVO
Uitgesproken.
pi_49242720
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:19 schreef Joost-mag-het-weten het volgende:
En nu de winnaar van de Russische Idols ...
Nou, waar zullen de 12 punten van Rusland dan heen gaan he...
La buena vida es cara. Hay otra más barata, pero no es vida.
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:21:07 #8
94668 Joost-mag-het-weten
Voor Vorst, Vlaming & vr R
pi_49242722
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:19 schreef Heero87 het volgende:
Wit-Rusland schijnt topfavoriet te zijn.
De zanger won de Russische versie van Idols en krijgt de stemmen van alle tienermeisjes uit het hele Russisch sprekende Oost-blok ...
Frank Vandenbroucke : * 06-11-74; + 12-10-09
"Mijn comeback wordt de grootste uit de wielergeschiedenis!" (14-08-07)
"Vdb is klaar om opnieuw te schitteren" (10-10-07)
"Ik rij geen koers, ik geef een voorstelling" (17-01-08)
  Moderator donderdag 10 mei 2007 @ 21:21:15 #9
18653 crew  D.
pi_49242733
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:20 schreef Cynix ® het volgende:
Deze doen?
Was het eerste, toch?
  Moderator / Redactie Sport donderdag 10 mei 2007 @ 21:21:23 #10
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_49242739
wat een homo
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_49242744
Klinkt niet slecht maar idd die vent is inderdaad
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:19 schreef HuubTuub het volgende:
HOMO!!!!!!!!!!!!
pi_49242755
dit is nog slechter dan Jamai
  † In Memoriam † donderdag 10 mei 2007 @ 21:21:39 #13
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_49242758
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:21 schreef D.Rose het volgende:
Was het eerste, toch?
Yep.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_49242759
Visueel klopt het plaatje wel perfect bij dit nummer.
  † In Memoriam † donderdag 10 mei 2007 @ 21:21:47 #15
43556 miss_dynastie
pi_49242766
I'm willy working on magic
Maar hij is niet lelijk
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:21:49 #16
15132 SigmundFreud
...vertelt u wie u bent
pi_49242770
Gezien het gehalte aan Oosteuropeanen zit dit wel goed.
Nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit.
pi_49242776
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:21 schreef Heero87 het volgende:
Visueel klopt het plaatje wel perfect bij dit nummer.
Voor alle duidelijkheid: ik heb het niet over die vent.
pi_49242778
Leuk die armen
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:21:59 #19
1129 buzzer
Jeu de buzzer
pi_49242780
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:20 schreef TheVulture het volgende:
Dit liedje is goed, alleen jammer dat ze het door een wandelende tube tandpasta laten zingen


het klinkt niet onaardig, wel een beetje nasaal
Toch vreemd hoor.. Dat men het over een boek heeft en daarbij de vraag stelt of het ook offline te bekijken is
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:22:00 #20
106690 MiLalaa
como una manana de verano
pi_49242781
deze act vind ik wel ok. Ziet er wel normaal uit, geen driftige rare te krampachtig bedachte dingen en geschreeuw.
Be sure to wear some flowers in your hair
pi_49242785
Shit zeg, ik vind dit leuk.
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:22:05 #22
97643 misteriks
finest in cool since 1977
pi_49242787
zjeeeezes , wat een crappie rommel; die kunnen zo voor een grieks paspoort gaan

en dan zeggen dat dit de favoriet vd belgen is
misteriks' contribution is sponsored by Great Attitude Inc.
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:22:07 #23
55709 Stereotomy
Mens sana in corpore sano
pi_49242788
Verplichte modulatie
Confidence through competence
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:22:09 #24
88775 HuubTuub
slurfmannetje
pi_49242789
IS het de verloren zoon van The Nanny?
could you just [i]not[/i] breathe?
  † In Memoriam † donderdag 10 mei 2007 @ 21:22:16 #25
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_49242798
Tsja, wel een echt songfestival niemandalletje. Weinig tegenin te brengen.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:22:20 #26
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_49242799
Ai
Snobs have more fun!
KLIK!
  Moderator donderdag 10 mei 2007 @ 21:22:21 #27
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_49242801
Auw!!
Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
  Trouwste user 2022 donderdag 10 mei 2007 @ 21:22:23 #28
7889 tong80
Spleenheup
pi_49242803
'Hij kan niet zingen

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_49242804
OMG!! DIE NOOT
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:22:24 #30
73207 phluphy
Lief vriendje...
pi_49242805
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:19 schreef TheVulture het volgende:
Deze gozer is echt eng mensen
OMG hij lijkt op mijn tennisleraar !

Vreselijk lied.
... ♥ ik mis je ♥
pi_49242807
goed te doen!
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:22:27 #32
97643 misteriks
finest in cool since 1977
pi_49242810
vuurwerk2
misteriks' contribution is sponsored by Great Attitude Inc.
  Voormalig Sport Koningin donderdag 10 mei 2007 @ 21:22:28 #33
35237 Nuongirl
pi_49242811
niet verkeerd liedje
Geluk is niet afhankelijk van dingen buiten ons,
maar van de manier waarop wij die zien. (Tolstoj)
pi_49242812
De laatste noot was vals

Dit liedje is goed, alleen jammer dat ze het door een wandelende tube tandpasta laten zingen
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  ESF Reporter donderdag 10 mei 2007 @ 21:22:29 #35
87554 Cee
Welluk?
pi_49242817
Lekker uithaaltje.
pi_49242818
Deze gaat zeker door. Refrein blijft ook goed hangen vrees ik.
pi_49242819
deze uithaal was mooier dan Gerard Joling bij Shangri La
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:22:34 #38
88775 HuubTuub
slurfmannetje
pi_49242820
vals
could you just [i]not[/i] breathe?
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:22:40 #39
77692 BVO
Uitgesproken.
pi_49242825
IJsland is goed .
La buena vida es cara. Hay otra más barata, pero no es vida.
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:22:43 #40
125633 Martijn_fijn
I geni s'incontrano
pi_49242830
Goede act voor oostblok breezah's was dat.
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 10 mei 2007 @ 21:22:45 #41
163650 Greys
pi_49242834
Mijn vent zit te flippen hier
EN het Songfestival op tv EN ik zit de laptop te bezetten

Hij gilt nu dat ik een bakkie koffie voor hem moet zetten

Ik lees liever dit commentaar dan dat ik het commentaar van Cornald moet horen.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  † In Memoriam † donderdag 10 mei 2007 @ 21:22:46 #42
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_49242835
Kan iemand weer de volgorde in de OP plakken?
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_49242841
PLONS
Noorwegen? Ja! Maria Mena, Elvira Nikolaisen, Marit Larsen... *zucht* :)
  Moderator donderdag 10 mei 2007 @ 21:22:53 #44
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_49242842
IJsland... stuk saaier dan vorig jaar.
Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
  Voormalig Sport Koningin donderdag 10 mei 2007 @ 21:22:56 #45
35237 Nuongirl
pi_49242843
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:22 schreef Cynix ® het volgende:
Kan iemand weer de volgorde in de OP plakken?
Geluk is niet afhankelijk van dingen buiten ons,
maar van de manier waarop wij die zien. (Tolstoj)
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:22:56 #46
94668 Joost-mag-het-weten
Voor Vorst, Vlaming & vr R
pi_49242844
IJsland beweert dat ze een rocker sturen , even luisteren ...
Frank Vandenbroucke : * 06-11-74; + 12-10-09
"Mijn comeback wordt de grootste uit de wielergeschiedenis!" (14-08-07)
"Vdb is klaar om opnieuw te schitteren" (10-10-07)
"Ik rij geen koers, ik geef een voorstelling" (17-01-08)
  Moderator donderdag 10 mei 2007 @ 21:23:00 #47
18653 crew  D.
pi_49242849
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:22 schreef Arth_NL het volgende:
Shit zeg, ik vind dit leuk.
da's wel shit ja
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:23:04 #48
1062 Tinkepink
Niet zeuren maar poetsen
pi_49242850
Dit lijkt wel een persiflage op een hardrockgoochelaar.
Geen zorgen voor de dag van morgen.
pi_49242859
ESF
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:23:28 #50
1129 buzzer
Jeu de buzzer
pi_49242861
Rene Froger in concert
Toch vreemd hoor.. Dat men het over een boek heeft en daarbij de vraag stelt of het ook offline te bekijken is
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:23:31 #51
88775 HuubTuub
slurfmannetje
pi_49242865
Lordi?
could you just [i]not[/i] breathe?
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:23:33 #52
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_49242867
Dit liedje lijkt op een bestaand nummer..
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_49242870
De IJslandse trol.
pi_49242871
Bij aankoop van 1 kilo tomaten krijgt u nu een kappersbon gratis.. pfff bah
Noorwegen? Ja! Maria Mena, Elvira Nikolaisen, Marit Larsen... *zucht* :)
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:23:39 #55
77692 BVO
Uitgesproken.
pi_49242872
01 Bulgarije: Elitsa & Stoyan - Water
02 Israël: Teapacks - Push the button
03 Cyprus: Evridiki - Comme ci comme ça
04 Wit-Rusland: Koldun - Work your magic
05 IJsland Eiríkur Hauksson - Valentine lost
06 Georgië: Sopho - Visionary Dream
07 Montenegro: Stevan Faddy - Ajde kroči
08 Zwitserland: DJ Bobo - Vampires are alive
09 Moldavië: Natalia Barbu - Fight
---------------------------
10 Nederland: Edsilia Rombley - On top of the world
11 Albanië: Aida & Frederik Ndoci - Hear my plea
12 Denemarken: DQ - Drama queen
13 Kroatië: Dragonfly feat. Dado Topić - Vjerujem u ljubav
14 Polen: The Jet Set- Time to party
15 Servië: Marija ¦erifović – Molitva
16 Tsjechië: Kabat - Malá dáma
17 Portugal: Sabrina - Dança Conmigo (Vem Ser Feliz)
18 VJR Macedonië: Karolina Goceva - Mojot svet
---------------------------
19 Noorwegen: Guri Schanke- Ven a bailar conmigo
20 Malta: Olivia Lewis- Vertigo
21 Andorra: Anonymous - Salvem al món
22 Hongarije: Magdi Rüzsa - Unsubstantial Blues
23 Estland: Gerli Padar - Partners in Crime
24 België: The KMG's - Love power!
25 Slovenië: Alenka Gotar - Cvet z Juga
26 Turkije: Kenan Doğulu -Shake It Up Shekerim
27 Oostenrijk: Eric - Get a life - Get alive
28 Letland: Bonaparti.lv - Questa notte
La buena vida es cara. Hay otra más barata, pero no es vida.
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:23:42 #56
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_49242878
Wat was die rus leuk zeg!
Z'n zang niet, maar qua amusementswaarde was het erg aantrekkelijk.
***
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:23:44 #57
1062 Tinkepink
Niet zeuren maar poetsen
pi_49242879
Hé, de wederopstanding van de band Europe!
Geen zorgen voor de dag van morgen.
pi_49242882
Maken ze er in IJsland een sport van om onze inzending te beledigen Dat flikte die hysterische trien vorig jaar toch ook al
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  ESF Reporter donderdag 10 mei 2007 @ 21:23:46 #59
87554 Cee
Welluk?
pi_49242884
Mmmmmm '80s rock. Heerlijk. Dus dáár is 't gebleven! In IJsland!
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:23:49 #60
55709 Stereotomy
Mens sana in corpore sano
pi_49242891
Confidence through competence
pi_49242893
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:22 schreef Joost-mag-het-weten het volgende:
IJsland beweert dat ze een rocker sturen , even luisteren ...
z'n uiterlijk is meer rock dan z'n stem
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:23:55 #62
92279 N.icka
Windforce 11
pi_49242897
Axl Rose?
pi_49242899
Een hobbit!
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:23:58 #64
94668 Joost-mag-het-weten
Voor Vorst, Vlaming & vr R
pi_49242902
Axl Rose woont tegenwoordig in IJsland blijkbaar ...
Frank Vandenbroucke : * 06-11-74; + 12-10-09
"Mijn comeback wordt de grootste uit de wielergeschiedenis!" (14-08-07)
"Vdb is klaar om opnieuw te schitteren" (10-10-07)
"Ik rij geen koers, ik geef een voorstelling" (17-01-08)
pi_49242904
Is dat die zanger van Europe...op leeftijd
pi_49242908
Meatloaf??
I don't suffer from insanity; I enjoy every minute of it!
pi_49242909
Ijsland
  Trouwste user 2022 donderdag 10 mei 2007 @ 21:24:02 #69
7889 tong80
Spleenheup
pi_49242910
Anders stuur je een aftandse hardrocker van 45

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Moderator / Redactie Sport donderdag 10 mei 2007 @ 21:24:03 #70
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_49242911
dit is al een betere plaat
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  † In Memoriam † donderdag 10 mei 2007 @ 21:24:15 #71
43556 miss_dynastie
pi_49242921
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:22 schreef Gert het volgende:
IJsland... stuk saaier dan vorig jaar.
Dat misschien wel, maar ik vind het erg goed klinken!
pi_49242925
Wit-Rusland heeft het ticket wel te pakken, nog 9 plaatsen over...
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:24:26 #73
55709 Stereotomy
Mens sana in corpore sano
pi_49242931
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:24 schreef tong80 het volgende:
Anders stuur je een aftandse hardrocker van 45

Willeke Alberti
Confidence through competence
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:24:29 #74
153009 maedel
Licht uit, spot ook
pi_49242934
Ok, Belarus is door dus.
Dit lijkt me ook wel een blijvertje (Ijsland), al moest ik meteen aan Europe denken.
Du weißt alles ganz genau, Hältst dich für wahnsinnig schlau
Aber einmal werd ich ganz gelassen, An dir vorbeigehn ohne dich zu hassen
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:24:42 #75
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_49242940
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:23 schreef Tinkepink het volgende:
Hé, de wederopstanding van de band Europe!
Ja! Die bedoelde ik!

* ril *
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_49242942
Dit is me te saai... te standaard rock
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:24:46 #77
97643 misteriks
finest in cool since 1977
pi_49242943
"europe" is er ouder op geworden ; wat een rommel
misschien wat vuurwerk?
misteriks' contribution is sponsored by Great Attitude Inc.
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:24:47 #78
55709 Stereotomy
Mens sana in corpore sano
pi_49242945
Mooie PRS met sunburst
Confidence through competence
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:24:48 #79
73207 phluphy
Lief vriendje...
pi_49242949
What a creep
... ♥ ik mis je ♥
pi_49242954
mag door, vermakelijk deuntje en erg goede stem!
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:25:00 #81
125633 Martijn_fijn
I geni s'incontrano
pi_49242959
Rocknummers scoren de laatste jaren hoog, dus dit ook.
pi_49242960
Bah! Volgende!
Noorwegen? Ja! Maria Mena, Elvira Nikolaisen, Marit Larsen... *zucht* :)
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:25:02 #83
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_49242962
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:24 schreef Stereotomy het volgende:

[..]

Willeke Alberti


Snobs have more fun!
KLIK!
pi_49242964
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:24 schreef TheVulture het volgende:
Wit-Rusland heeft het ticket wel te pakken, nog 9 plaatsen over...
jij weet 't alweer snel
  † In Memoriam † donderdag 10 mei 2007 @ 21:25:04 #85
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_49242965
Hij heeft iets sneuiigs,maar doet het toch best leuk.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:25:08 #86
88775 HuubTuub
slurfmannetje
pi_49242966
zwart maakt slank, maar dit keer niet.
could you just [i]not[/i] breathe?
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:25:08 #87
1129 buzzer
Jeu de buzzer
pi_49242968
nog even de shortlist:

01 Bulgarije: Elitsa & Stoyan - Water
02 Israël: Teapacks - Push the button
03 Cyprus: Evridiki - Comme ci comme ça
04 Wit-Rusland: Koldun - Work your magic
05 IJsland Eiríkur Hauksson - Valentine lost
06 Georgië: Sopho - Visionary Dream
07 Montenegro: Stevan Faddy - Ajde kroči
08 Zwitserland: DJ Bobo - Vampires are alive
09 Moldavië: Natalia Barbu - Fight
---------------------------
10 Nederland: Edsilia Rombley - On top of the world
11 Albanië: Aida & Frederik Ndoci - Hear my plea
12 Denemarken: DQ - Drama queen
13 Kroatië: Dragonfly feat. Dado Topić - Vjerujem u ljubav
14 Polen: The Jet Set- Time to party
15 Servië: Marija ¦erifović – Molitva
16 Tsjechië: Kabat - Malá dáma
17 Portugal: Sabrina - Dança Conmigo (Vem Ser Feliz)
18 VJR Macedonië: Karolina Goceva - Mojot svet
---------------------------
19 Noorwegen: Guri Schanke- Ven a bailar conmigo
20 Malta: Olivia Lewis- Vertigo
21 Andorra: Anonymous - Salvem al món
22 Hongarije: Magdi Rüzsa - Unsubstantial Blues
23 Estland: Gerli Padar - Partners in Crime
24 België: The KMG's - Love power!
25 Slovenië: Alenka Gotar - Cvet z Juga
26 Turkije: Kenan Doğulu -Shake It Up Shekerim
27 Oostenrijk: Eric - Get a life - Get alive
28 Letland: Bonaparti.lv - Questa notte
Toch vreemd hoor.. Dat men het over een boek heeft en daarbij de vraag stelt of het ook offline te bekijken is
pi_49242983
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:24 schreef TheVulture het volgende:
Dit is me te saai... te standaard rock
Ik vind het een lekker nummer
Past prima in ESF programma
  ESF Reporter donderdag 10 mei 2007 @ 21:25:29 #89
87554 Cee
Welluk?
pi_49242985
Dit is best wel leuk
IJsland ftw
pi_49242987
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:24 schreef winterapfel het volgende:
mag door, vermakelijk deuntje en erg goede stem!
echt?
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:25:43 #91
92279 N.icka
Windforce 11
pi_49242999
Ik vind het wel het leukste tot nu toe
pi_49243000
Ik wil ze graag een kledingbon geven..
Noorwegen? Ja! Maria Mena, Elvira Nikolaisen, Marit Larsen... *zucht* :)
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 10 mei 2007 @ 21:25:44 #93
163650 Greys
pi_49243001
Wel een fijne stem deze meneer

(Mijn hond deed net huuuuuuuuuuuuuuu, ik geloof niet dat die het ESF kan waarderen )
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:25:45 #94
106690 MiLalaa
como una manana de verano
pi_49243003
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:23 schreef snellejelle het volgende:

z'n uiterlijk is meer rock dan z'n stem
hela, je bent te laat.

IJsland is dus ook waardeloos.
Be sure to wear some flowers in your hair
  Moderator donderdag 10 mei 2007 @ 21:25:52 #95
18653 crew  D.
pi_49243011
klinkt een beetje Meatloafig
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:25:54 #96
55709 Stereotomy
Mens sana in corpore sano
pi_49243012
Die drummer gaat uit z'n dak
Confidence through competence
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:25:57 #97
1129 buzzer
Jeu de buzzer
pi_49243015
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:23 schreef Tinkepink het volgende:
Hé, de wederopstanding van de band Europe!


Maar best te pruimen
Toch vreemd hoor.. Dat men het over een boek heeft en daarbij de vraag stelt of het ook offline te bekijken is
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:25:57 #98
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_49243016
Dat haar hoeft maar een fractie vlassiger te worden je hebt Gollum op het podium staan.
***
pi_49243024
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:25 schreef buzzer het volgende:
nog even de shortlist:

01 Bulgarije: Elitsa & Stoyan - Water
02 Israël: Teapacks - Push the button
03 Cyprus: Evridiki - Comme ci comme ça
04 Wit-Rusland: Koldun - Work your magic
05 IJsland Eiríkur Hauksson - Valentine lost
06 Georgië: Sopho - Visionary Dream
07 Montenegro: Stevan Faddy - Ajde kroči
08 Zwitserland: DJ Bobo - Vampires are alive
09 Moldavië: Natalia Barbu - Fight
---------------------------
10 Nederland: Edsilia Rombley - On top of the world
11 Albanië: Aida & Frederik Ndoci - Hear my plea
12 Denemarken: DQ - Drama queen
13 Kroatië: Dragonfly feat. Dado Topić - Vjerujem u ljubav
14 Polen: The Jet Set- Time to party
15 Servië: Marija ¦erifović – Molitva
16 Tsjechië: Kabat - Malá dáma
17 Portugal: Sabrina - Dança Conmigo (Vem Ser Feliz)
18 VJR Macedonië: Karolina Goceva - Mojot svet
---------------------------
19 Noorwegen: Guri Schanke- Ven a bailar conmigo
20 Malta: Olivia Lewis- Vertigo
21 Andorra: Anonymous - Salvem al món
22 Hongarije: Magdi Rüzsa - Unsubstantial Blues
23 Estland: Gerli Padar - Partners in Crime
24 België: The KMG's - Love power!
25 Slovenië: Alenka Gotar - Cvet z Juga
26 Turkije: Kenan Doğulu -Shake It Up Shekerim
27 Oostenrijk: Eric - Get a life - Get alive
28 Letland: Bonaparti.lv - Questa notte
die stond gelukkig nog nergens!
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:26:08 #100
94668 Joost-mag-het-weten
Voor Vorst, Vlaming & vr R
pi_49243026
Straks schijnen ze bij Montenergro Jon Bon Jovi zijn Montenegrijnse broer te sturen ...
Frank Vandenbroucke : * 06-11-74; + 12-10-09
"Mijn comeback wordt de grootste uit de wielergeschiedenis!" (14-08-07)
"Vdb is klaar om opnieuw te schitteren" (10-10-07)
"Ik rij geen koers, ik geef een voorstelling" (17-01-08)
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:26:09 #101
153009 maedel
Licht uit, spot ook
pi_49243027
eerlijk gezegd vind ik dit het eerste dat te pruimen is.
-oeps, daar ging het er even naast-
Du weißt alles ganz genau, Hältst dich für wahnsinnig schlau
Aber einmal werd ich ganz gelassen, An dir vorbeigehn ohne dich zu hassen
  † In Memoriam † donderdag 10 mei 2007 @ 21:26:10 #102
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_49243029
Het kán eigenlijk helemaal niet meer, zo'n jaren 70 groep.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:26:15 #103
131644 Wickedangel
Na mij de zondvloed
pi_49243033
"Rock 'n roll can heal your soul"
Erst kommt das Fressen und dann kommt die Moral
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:26:20 #104
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_49243036
Nou oké, un point.
Snobs have more fun!
KLIK!
  † In Memoriam † donderdag 10 mei 2007 @ 21:26:20 #105
43556 miss_dynastie
pi_49243037
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:25 schreef snellejelle het volgende:

[..]

echt?
pi_49243041
hij vond het zelf in ieder geval erg mooi
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:26:25 #107
1129 buzzer
Jeu de buzzer
pi_49243045
een vicking nog wel....
Toch vreemd hoor.. Dat men het over een boek heeft en daarbij de vraag stelt of het ook offline te bekijken is
pi_49243046
Georgië? IS dat Europa?
Noorwegen? Ja! Maria Mena, Elvira Nikolaisen, Marit Larsen... *zucht* :)
pi_49243062
Mietjesmetal
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:26:45 #110
88775 HuubTuub
slurfmannetje
pi_49243065
Fresh meat for the grinder... Georgie
could you just [i]not[/i] breathe?
pi_49243068
Björk

Madonna
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:26:46 #112
1129 buzzer
Jeu de buzzer
pi_49243071
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:26 schreef Duderinnetje het volgende:
Nou oké, un point.
ja zoiets
Toch vreemd hoor.. Dat men het over een boek heeft en daarbij de vraag stelt of het ook offline te bekijken is
pi_49243076
Bjork, Kate Bush én Madonna in één. Wereldhit, gegarandeerd
Who knew?
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:26:54 #114
55709 Stereotomy
Mens sana in corpore sano
pi_49243079


Confidence through competence
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:26:58 #115
59896 Asskicker14
Suk a dog dik
pi_49243090
Het blijft leuk om alles af te kraken, wat zouden we zijn zonder het leedvermaak van het ESF.
Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent.
Is he able, but not willing? Then he is malevolent.
Is he both able and willing? Then whence cometh evil?
Is he neither able nor willing? Then why call him God?
  Trouwste user 2022 donderdag 10 mei 2007 @ 21:27:00 #116
7889 tong80
Spleenheup
pi_49243093
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:26 schreef MariaMena het volgende:
Georgië? IS dat Europa?
Nee Zuid-Afrika

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_49243095
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:26 schreef MariaMena het volgende:
Georgië? IS dat Europa?
Eurovision
  † In Memoriam † donderdag 10 mei 2007 @ 21:27:02 #118
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_49243096
Ze houden de gang er iig goed in.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:27:05 #119
131644 Wickedangel
Na mij de zondvloed
pi_49243098
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:26 schreef maedel het volgende:
eerlijk gezegd vind ik dit het eerste dat te pruimen is.
-oeps, daar ging het er even naast-
Tot nu toe zingen ze allemaal vals.
Erst kommt das Fressen und dann kommt die Moral
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:27:06 #120
1129 buzzer
Jeu de buzzer
pi_49243099
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:26 schreef Erotica_ het volgende:
Björk

Madonna
Zelfs Kate Bush...
Toch vreemd hoor.. Dat men het over een boek heeft en daarbij de vraag stelt of het ook offline te bekijken is
pi_49243101
Volgende.
Noorwegen? Ja! Maria Mena, Elvira Nikolaisen, Marit Larsen... *zucht* :)
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 10 mei 2007 @ 21:27:16 #122
163650 Greys
pi_49243108
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:26 schreef snellejelle het volgende:

[..]

die stond gelukkig nog nergens!
Af, foei, lief doen. We zitten het Eurovisie Gezelligheidsfestival te kijken
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_49243118
Op vrijdag 28 september 2012 20:00 schreef roos85 het volgende:
Je kunt wel merken dat JJ wel verstand van zaken heeft..
  ESF Reporter donderdag 10 mei 2007 @ 21:27:28 #124
87554 Cee
Welluk?
pi_49243120
Volgend jaar doen mee:
Trinidad
Japan
Kiribati
pi_49243130
Oeps...ging daar de microfoon?
pi_49243131
gatver, hoeveel nep bruin heeft dit mens gebruikt?? LIjkt wel een worteltje
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:27:40 #127
1129 buzzer
Jeu de buzzer
pi_49243134
Kan iemand die band even stop zetten ?
Toch vreemd hoor.. Dat men het over een boek heeft en daarbij de vraag stelt of het ook offline te bekijken is
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:27:41 #128
94668 Joost-mag-het-weten
Voor Vorst, Vlaming & vr R
pi_49243136
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:26 schreef MariaMena het volgende:
Georgië? IS dat Europa?
Dat is in elk geval wel het soort land waar het Nederlands elftal meestal hun EK kwalificaties tegen verspeelt ...
Frank Vandenbroucke : * 06-11-74; + 12-10-09
"Mijn comeback wordt de grootste uit de wielergeschiedenis!" (14-08-07)
"Vdb is klaar om opnieuw te schitteren" (10-10-07)
"Ik rij geen koers, ik geef een voorstelling" (17-01-08)
pi_49243137
Mooi meiske maar ze heeft d'r stem in Georgie laten liggen
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_49243139
Mooie..... jurk
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:27:47 #131
88775 HuubTuub
slurfmannetje
pi_49243140
T is geen Madona... Kate Bush noch Bjork
could you just [i]not[/i] breathe?
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:27:48 #132
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_49243141
Ik hou wel van dit soort gekke wijven.
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_49243144
Jezus de valsheid...
Who knew?
  † In Memoriam † donderdag 10 mei 2007 @ 21:27:57 #134
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_49243147
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:26 schreef washandje het volgende:
Bjork, Kate Bush én Madonna in één. Wereldhit, gegarandeerd
Wel de cheapo-edition.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  † In Memoriam † donderdag 10 mei 2007 @ 21:28:01 #135
43556 miss_dynastie
pi_49243152
Ze heeft iets te weinig tiet voor het jurkje. Ietsje maar.
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:28:01 #136
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_49243153
Lekker een beetje gillen
Snobs have more fun!
KLIK!
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:28:03 #137
92279 N.icka
Windforce 11
pi_49243156
Wat een apart nummer
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:28:06 #138
94668 Joost-mag-het-weten
Voor Vorst, Vlaming & vr R
pi_49243158
Björk is haar stem kwijt blijkbaar
Frank Vandenbroucke : * 06-11-74; + 12-10-09
"Mijn comeback wordt de grootste uit de wielergeschiedenis!" (14-08-07)
"Vdb is klaar om opnieuw te schitteren" (10-10-07)
"Ik rij geen koers, ik geef een voorstelling" (17-01-08)
pi_49243161
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:27 schreef Cynix ® het volgende:
Ze houden de gang er iig goed in.
Wat wil je met 28x3 minuten als je daar tussendoor nog gaat lopen klootviolen ben je morgenochtend ook nog niet klaar
Op vrijdag 28 september 2012 20:00 schreef roos85 het volgende:
Je kunt wel merken dat JJ wel verstand van zaken heeft..
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:28:18 #140
97643 misteriks
finest in cool since 1977
pi_49243164
hee, verrassend leuk ! en dit zonder vuurwerk; go georgia
misteriks' contribution is sponsored by Great Attitude Inc.
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:28:19 #141
16874 creno
born this way
pi_49243168
mijn oren
<a href="http://www.pantsman.nl" rel="nofollow" target="_blank">www.pantsman.nl</a>
fanserie voor en door fans van WIDM
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:28:22 #142
153009 maedel
Licht uit, spot ook
pi_49243169
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:27 schreef Wickedangel het volgende:

[..]

Tot nu toe zingen ze allemaal vals.
Nou, dat van Ijsland vond ik het minst valse eerlijk gezegd.
Du weißt alles ganz genau, Hältst dich für wahnsinnig schlau
Aber einmal werd ich ganz gelassen, An dir vorbeigehn ohne dich zu hassen
  Trouwste user 2022 donderdag 10 mei 2007 @ 21:28:22 #143
7889 tong80
Spleenheup
pi_49243170
KIJK NOU UIT DALIJK TRAPPEN JULLIE "R ONDERUIT

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_49243174
Ik krijg een Bjork-visioen bij dit nummer
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:28:28 #145
125633 Martijn_fijn
I geni s'incontrano
pi_49243177
Wat een ontzettend kutnummer. Zal wel doorgaan dus.
pi_49243178
"Vandaag is rood"
Noorwegen? Ja! Maria Mena, Elvira Nikolaisen, Marit Larsen... *zucht* :)
pi_49243181
heerlijk camerawerk bij dit nummer!
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:28:43 #148
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_49243185
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:27 schreef Cynix ® het volgende:
Ze houden de gang er iig goed in.
NOu he, dat zat ik me ook net te bedenken.
***
  Moderator / Redactie Sport donderdag 10 mei 2007 @ 21:28:52 #149
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_49243190
dit is niks
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_49243191
ik wist niet dat samurais uit georgie kwamen
pi_49243193
Het begon een beetje als een nieuwe James Bond film...
beter een knipoog dan een blauw oog
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:28:55 #152
88775 HuubTuub
slurfmannetje
pi_49243195
Lord of the Rings?
could you just [i]not[/i] breathe?
  Moderator donderdag 10 mei 2007 @ 21:28:56 #153
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_49243196
Wel een aardig nummer vind ik, alleen die stem deugt niet. Vals en te schel.
Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:29:01 #154
1129 buzzer
Jeu de buzzer
pi_49243199
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:27 schreef Duderinnetje het volgende:
Ik hou wel van dit soort gekke wijven.
zo lang ze niet zingt wel
Toch vreemd hoor.. Dat men het over een boek heeft en daarbij de vraag stelt of het ook offline te bekijken is
  † In Memoriam † donderdag 10 mei 2007 @ 21:29:06 #155
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_49243203
Zegt ze nou steeds (terecht): sorry?
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  Moderator donderdag 10 mei 2007 @ 21:29:11 #156
18653 crew  D.
pi_49243205
Ik vond 'ons' nummer niet zo goed, maar de rest (tot nu toe) nog minder
pi_49243213
Weet iemand tijdens welke nummer ik naar de wc kan gaan?
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:29:21 #158
55709 Stereotomy
Mens sana in corpore sano
pi_49243222
Lijkt een beetje hierop:

Confidence through competence
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:29:24 #159
131644 Wickedangel
Na mij de zondvloed
pi_49243226
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:28 schreef maedel het volgende:
Nou, dat van Ijsland vond ik het minst valse eerlijk gezegd.
Klopt
Dit is ook weer hemeltergend
Erst kommt das Fressen und dann kommt die Moral
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:29:25 #160
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_49243227
Ik vind dit wel leuk
Snobs have more fun!
KLIK!
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:29:27 #161
94668 Joost-mag-het-weten
Voor Vorst, Vlaming & vr R
pi_49243230
Is er nu eigenlijk in Europa werkelijk niemand meer te vinden die in de toon kan zingen en hieraan wil meedoen ?
Frank Vandenbroucke : * 06-11-74; + 12-10-09
"Mijn comeback wordt de grootste uit de wielergeschiedenis!" (14-08-07)
"Vdb is klaar om opnieuw te schitteren" (10-10-07)
"Ik rij geen koers, ik geef een voorstelling" (17-01-08)
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 10 mei 2007 @ 21:29:28 #162
163650 Greys
pi_49243232
Is het een beetje een kutnummer waar Edsilia nŕ moet?
Valt het dan een beetje mee, zeg maar?
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_49243236
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:26 schreef MariaMena het volgende:
Georgië? IS dat Europa?
Aan ESF doen landen van de EBU mee

http://nl.wikipedia.org/wiki/European_Broadcasting_Union
pi_49243238
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:28 schreef osho het volgende:
ik wist niet dat samurais uit georgie kwamen
Komt uit Azerbdjan ofzo
Noorwegen? Ja! Maria Mena, Elvira Nikolaisen, Marit Larsen... *zucht* :)
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:29:33 #165
16874 creno
born this way
pi_49243241
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:29 schreef Erotica_ het volgende:
Weet iemand tijdens welke nummer ik naar de wc kan gaan?
nu
<a href="http://www.pantsman.nl" rel="nofollow" target="_blank">www.pantsman.nl</a>
fanserie voor en door fans van WIDM
pi_49243250
Denk trouwens dat dit liedje wel gaat scoren
beter een knipoog dan een blauw oog
  ESF Reporter donderdag 10 mei 2007 @ 21:29:50 #167
87554 Cee
Welluk?
pi_49243255
Weet je wat jammer is? Al die landen gebruiken hun folkloristische pakjes en dansjes en zo, en dat kan soms wel leuk zijn voor het oog, en dan kunnen ze daar stemmen mee krijgen maar zie je ons al een stel van die zeeuwse wieven met achteruitkijkspiegels inhuren hiervoor?
pi_49243256
Heb nu al spijt dat ik bulgarije als zekerheidje heb getipt :S
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:29:51 #169
88775 HuubTuub
slurfmannetje
pi_49243258
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:29 schreef Erotica_ het volgende:
Weet iemand tijdens welke nummer ik naar de wc kan gaan?
Wat maakt het uit... tot nu toe mis je niks.
could you just [i]not[/i] breathe?
pi_49243259
Dat viel toch zwaar tegen.
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:29:55 #171
77692 BVO
Uitgesproken.
pi_49243260
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:29 schreef Erotica_ het volgende:
Weet iemand tijdens welke nummer ik naar de wc kan gaan?
Na nummer 9 (en dus precies voor Nederland ) is de pauze.
La buena vida es cara. Hay otra más barata, pero no es vida.
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:29:57 #172
106690 MiLalaa
como una manana de verano
pi_49243262
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:28 schreef miss_dynastie het volgende:
Ze heeft iets te weinig tiet voor het jurkje. Ietsje maar.
en een buikje. Miniem, maar wel kritiek met zo'n stof jurk
Ziet er leuk uit, maar klonk vreselijk.
Be sure to wear some flowers in your hair
pi_49243268
Ze zingt echt vals maar dat is in vorige jaren ook niet erg geweest om je te kwalificeren... ik vlak deze nog niet uit
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  Trouwste user 2022 donderdag 10 mei 2007 @ 21:30:05 #174
7889 tong80
Spleenheup
pi_49243274
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:28 schreef borisz het volgende:
dit is niks
We hadden de raggende mannen moeten sturen.

'Nee, di's niks.'

En na 2 seconden van et podium stappen.

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_49243294
leppie lampie?
schemerlampie!
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:30:29 #176
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_49243296
Leppilampi?
***
  † In Memoriam † donderdag 10 mei 2007 @ 21:30:31 #177
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_49243299
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:29 schreef D.Rose het volgende:
Ik vond 'ons' nummer niet zo goed, maar de rest (tot nu toe) nog minder
Don't flatter us.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  ESF Reporter donderdag 10 mei 2007 @ 21:30:32 #178
87554 Cee
Welluk?
pi_49243301
KOFFIE ZETTEN, SNEL!
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:30:37 #179
55709 Stereotomy
Mens sana in corpore sano
pi_49243305
Waarom heeft de presentatrice geen borsten?
Confidence through competence
pi_49243306
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:29 schreef BVO het volgende:

[..]

Na nummer 9 (en dus precies voor Nederland ) is de pauze.
pi_49243312
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:29 schreef Stereotomy het volgende:
Lijkt een beetje hierop:

[afbeelding]
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:30:49 #182
16874 creno
born this way
pi_49243314
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:29 schreef jmac het volgende:
Heb nu al spijt dat ik bulgarije als zekerheidje heb getipt :S
bulgarije schat ik ook hoog in, net als ServiË
<a href="http://www.pantsman.nl" rel="nofollow" target="_blank">www.pantsman.nl</a>
fanserie voor en door fans van WIDM
pi_49243324
In Zweden kunnen ze niet koken, blijkt maar weer
Noorwegen? Ja! Maria Mena, Elvira Nikolaisen, Marit Larsen... *zucht* :)
pi_49243336
Georgie vond ik lekker
pi_49243340
Monaco doet niet mee

en dat was vorig jaar zo leuk
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:31:13 #186
77692 BVO
Uitgesproken.
pi_49243341
Ah, Montenegro, waardoor Servië nog eens 12 gratis puntjes scoort.
La buena vida es cara. Hay otra más barata, pero no es vida.
pi_49243342
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:29 schreef BVO het volgende:

[..]

Na nummer 9 (en dus precies voor Nederland ) is de pauze.
waarom is er pauze ?
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:31:18 #188
88775 HuubTuub
slurfmannetje
pi_49243349
Als er 10 oostbloklanden tussen zitten kan NL het weer vergeten. Vuil inteelt volk.
could you just [i]not[/i] breathe?
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:31:21 #189
125633 Martijn_fijn
I geni s'incontrano
pi_49243356
Wat is het verhaal achter die tussenfilmpjes?
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:31:25 #190
1062 Tinkepink
Niet zeuren maar poetsen
pi_49243360
Georgie was erg mooi, maar zingen kan ze niet.
Geen zorgen voor de dag van morgen.
pi_49243362
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:30 schreef creno het volgende:

[..]

bulgarije schat ik ook hoog in, net als ServiË
Heb jij die Bulgaarse net horen zingen? Die zong hoogstpersoonlijk een stuk Noordpool weg met d'r kutstem
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_49243369
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:31 schreef Martijn_fijn het volgende:
Wat is het verhaal achter die tussenfilmpjes?
Promotie voor land?
pi_49243374
Hosti kotsie?
Noorwegen? Ja! Maria Mena, Elvira Nikolaisen, Marit Larsen... *zucht* :)
  Moderator donderdag 10 mei 2007 @ 21:31:42 #194
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_49243377
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:29 schreef Erotica_ het volgende:
Weet iemand tijdens welke nummer ik naar de wc kan gaan?
Nu!

Ik moet ook ineens.
Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:31:44 #195
94668 Joost-mag-het-weten
Voor Vorst, Vlaming & vr R
pi_49243381
Jon Bon Jovi heeft inderdaad Montenegrijns geleerd ...
Frank Vandenbroucke : * 06-11-74; + 12-10-09
"Mijn comeback wordt de grootste uit de wielergeschiedenis!" (14-08-07)
"Vdb is klaar om opnieuw te schitteren" (10-10-07)
"Ik rij geen koers, ik geef een voorstelling" (17-01-08)
pi_49243382
Eurovisie Rockfestival?
pi_49243386
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:30 schreef TheVulture het volgende:

[..]

weer de hetero aan 't uithangen?
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:31:50 #198
88775 HuubTuub
slurfmannetje
pi_49243390
Knotsie knotsie?
could you just [i]not[/i] breathe?
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:31:51 #199
1062 Tinkepink
Niet zeuren maar poetsen
pi_49243392
Goh, is dit de avond van de eighties rock?
Geen zorgen voor de dag van morgen.
  ESF Reporter donderdag 10 mei 2007 @ 21:31:52 #200
87554 Cee
Welluk?
pi_49243394
Kotsjie kotsjie zapa otsjie!
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 10 mei 2007 @ 21:31:53 #201
163650 Greys
pi_49243395
Kotsie kotsie otsie potsie?
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_49243397
die bassist!
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:32:06 #203
178564 Fleurezeur
Fleur op met Fleur!
pi_49243412
Wat een onwijs lekker ding is dat mannetje
My boobs are ok ! :D
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:32:08 #204
92279 N.icka
Windforce 11
pi_49243416
Wie heeft er hier zo'n groot avatar?
pi_49243420
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:31 schreef Tinkepink het volgende:
Georgie was erg mooi, maar zingen kan ze niet.
Mwah, ze hadden ff Björk moeten lenen

Dit is niks.
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:32:16 #206
125633 Martijn_fijn
I geni s'incontrano
pi_49243427
Best lekker gitaarwerk
pi_49243433
Dit is tenminste nog standaard. Nog aan te horen.
Who knew?
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:32:23 #208
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_49243434
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:31 schreef Athlon_2o0o het volgende:
Eurovisie Rockfestival?
Zou je wel zeggen hč?
Snobs have more fun!
KLIK!
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:32:28 #209
92279 N.icka
Windforce 11
pi_49243438
Dit is niks
  † In Memoriam † donderdag 10 mei 2007 @ 21:32:30 #210
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_49243441
Wil je 'n tosti of een hosti? Zoiets versta ik iig al.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:32:30 #211
94668 Joost-mag-het-weten
Voor Vorst, Vlaming & vr R
pi_49243442
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:31 schreef snellejelle het volgende:
Monaco doet niet mee

en dat was vorig jaar zo leuk
Ik vraag mij nog altijd af hoeveel keer dat meisje vorig jaar de prins heeft moeten ... voor ze daarmee mocht deelnemen
Frank Vandenbroucke : * 06-11-74; + 12-10-09
"Mijn comeback wordt de grootste uit de wielergeschiedenis!" (14-08-07)
"Vdb is klaar om opnieuw te schitteren" (10-10-07)
"Ik rij geen koers, ik geef een voorstelling" (17-01-08)
pi_49243445
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:31 schreef Athlon_2o0o het volgende:
Eurovisie Rockfestival?
Zou mooi zijn als het zo blijft
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:32:35 #213
55709 Stereotomy
Mens sana in corpore sano
pi_49243448
Kotsie kotsie

Confidence through competence
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:32:42 #214
131644 Wickedangel
Na mij de zondvloed
pi_49243452
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:31 schreef Martijn_fijn het volgende:
Wat is het verhaal achter die tussenfilmpjes?
Toeristenlokkers. Dat is toch het enige nut om te organiseren.
Erst kommt das Fressen und dann kommt die Moral
pi_49243454
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:31 schreef Tinkepink het volgende:
Goh, is dit de avond van de eighties rock?
Die intro had net zo goed 70s kunnen zijn
beter een knipoog dan een blauw oog
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:32:54 #216
106690 MiLalaa
como una manana de verano
pi_49243459
kotsjie kotsjie wat is dit nou weer
Be sure to wear some flowers in your hair
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:32:55 #217
88775 HuubTuub
slurfmannetje
pi_49243460
Leuke zak van Max mode.... daar is mijn hemd heen gegaan
could you just [i]not[/i] breathe?
  ESF Reporter donderdag 10 mei 2007 @ 21:33:03 #218
87554 Cee
Welluk?
pi_49243469
jie
jie
  † In Memoriam † donderdag 10 mei 2007 @ 21:33:10 #219
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_49243476
Die linker flippo staat lekker te swingen.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_49243480
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:32 schreef Joost-mag-het-weten het volgende:

[..]

Ik vraag mij nog altijd af hoeveel keer dat meisje vorig jaar de prins heeft moeten ... voor ze daarmee mocht deelnemen
maar ze zag er wel lief uit
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:33:15 #221
1129 buzzer
Jeu de buzzer
pi_49243481
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:31 schreef Tinkepink het volgende:
Goh, is dit de avond van de eighties rock?
daar begint het wel op te lijken..
We hadden Willeke Alberti moeten sturen...
Toch vreemd hoor.. Dat men het over een boek heeft en daarbij de vraag stelt of het ook offline te bekijken is
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:33:16 #222
125633 Martijn_fijn
I geni s'incontrano
pi_49243482
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:32 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Zou je wel zeggen hč?
Lordi heeft de toon gezet.
pi_49243485
Dit was te voorspellen, Lordi wint dus alle landen komen het jaar daarna met rock... Dat heeft Nederland slim gedaan op zich, om niet met die trend mee te gaan... dan springt ze er tenminste uit
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  Moderator / Redactie Sport donderdag 10 mei 2007 @ 21:33:20 #224
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_49243492
dit is voor meisjes om te smsssen
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  † In Memoriam † donderdag 10 mei 2007 @ 21:33:20 #225
43556 miss_dynastie
pi_49243493
Ik ben fan
Sorry Edsilia, gaat hem wéér niet worden dit jaar
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:33:35 #226
77692 BVO
Uitgesproken.
pi_49243508
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:33 schreef Cynix ® het volgende:
Die linker flippo staat lekker te swingen.
Met z'n hippe jasje.
La buena vida es cara. Hay otra más barata, pero no es vida.
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 10 mei 2007 @ 21:33:36 #227
163650 Greys
pi_49243509
Ik zit tranen met tuiten te lachen hier met dat kotsie kotsie tosti hosti commentaar
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_49243510
Hij zei toch echt Hotsi Kotsi
Noorwegen? Ja! Maria Mena, Elvira Nikolaisen, Marit Larsen... *zucht* :)
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:33:55 #229
92279 N.icka
Windforce 11
pi_49243526
Wat een meuk
  Trouwste user 2022 donderdag 10 mei 2007 @ 21:33:58 #230
7889 tong80
Spleenheup
pi_49243530
Ik moet steeds aan Jiskefets Michiel Romein denken als ze playbacken met hun gitaar

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:34:04 #231
55709 Stereotomy
Mens sana in corpore sano
pi_49243536


Gnocchi
Confidence through competence
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:34:07 #232
88775 HuubTuub
slurfmannetje
pi_49243541
god god god... wat een drama en het slaat nergens op
could you just [i]not[/i] breathe?
pi_49243549
Zijn de trommelgeluiden eigenlijk altijd pre-recorded?
pi_49243550
Trotsi hotsi kotsi
  † In Memoriam † donderdag 10 mei 2007 @ 21:34:15 #235
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_49243553
Helaas is ook dit het weer (nét) niet.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:34:18 #236
131644 Wickedangel
Na mij de zondvloed
pi_49243558
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:33 schreef borisz het volgende:
dit is voor meisjes om te smsssen
Van een jaar of 13, ja
Erst kommt das Fressen und dann kommt die Moral
  Moderator donderdag 10 mei 2007 @ 21:34:31 #237
18653 crew  D.
pi_49243571
Dit is wel een leuk nummer....voor een wasmiddelenreclame
pi_49243572
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:33 schreef tong80 het volgende:
Ik moet steeds aan Jiskefets Michiel Romein denken als ze playbacken met hun gitaar

Tony van Heemskerk

die moeten we volgend jaar sturen
pi_49243573
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:31 schreef HuubTuub het volgende:
Als er 10 oostbloklanden tussen zitten kan NL het weer vergeten. Vuil inteelt volk.
Onzin. Het gaat om de act die het meeste opvalt.
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:34:40 #240
1129 buzzer
Jeu de buzzer
pi_49243580
Dit gaat hem niet worden
Toch vreemd hoor.. Dat men het over een boek heeft en daarbij de vraag stelt of het ook offline te bekijken is
  Moderator donderdag 10 mei 2007 @ 21:34:41 #241
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_49243581
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:31 schreef Athlon_2o0o het volgende:
Eurovisie Rockfestival?
Zie je wel vaker. Het jaar nadat Oekraine won, kwam opeens ook elke act met een zooi trommels.
Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
pi_49243582
DJ BOBO
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:34:47 #243
77692 BVO
Uitgesproken.
pi_49243589
DJ Boboooo !
La buena vida es cara. Hay otra más barata, pero no es vida.
pi_49243593
"ik zal jou eens hotchi klotchi met mijn knotsi" ofzoiets
beter een knipoog dan een blauw oog
  ESF Reporter donderdag 10 mei 2007 @ 21:34:55 #245
87554 Cee
Welluk?
pi_49243602
DJ Bobo! Fucking '90s langharige held!
pi_49243607
Al dat geschreew doet pijn aan mijn oren. Cyprus tot nu toe mijn favo samen met Wit Rusland en Ijsland. Kwa liedje dan.Over zang zal ik maar niet beginnen. Dramatisch gewoon.

Is dit een zangwedstrijd? Het wordt steeds erger met de jaren.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 10 mei 2007 @ 21:35:00 #247
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_49243608
DJ BOBO
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_49243614
DJ Bobo... dat ie maar hard op zijn muil mag gaan met een slechte 90's dance rip-off
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  † In Memoriam † donderdag 10 mei 2007 @ 21:35:15 #249
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_49243626
DJ Bobo-alert!
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  Moderator donderdag 10 mei 2007 @ 21:35:16 #250
18653 crew  D.
pi_49243629
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:34 schreef Erotica_ het volgende:
Zijn de trommelgeluiden eigenlijk altijd pre-recorded?
alle muziek staat op band hoor
pi_49243635
Nee hé, neit dit
Noorwegen? Ja! Maria Mena, Elvira Nikolaisen, Marit Larsen... *zucht* :)
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:35:27 #252
88775 HuubTuub
slurfmannetje
pi_49243639
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:34 schreef Athlon_2o0o het volgende:

[..]

Onzin. Het gaat om de act die het meeste opvalt.
nee hoor oostblokkers stemmen elkaar er al jaaaaren in dankzij de televotes
could you just [i]not[/i] breathe?
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:35:34 #253
16874 creno
born this way
pi_49243647
DJ BoBo


that brings back memories
<a href="http://www.pantsman.nl" rel="nofollow" target="_blank">www.pantsman.nl</a>
fanserie voor en door fans van WIDM
pi_49243649
DJ Bobo wie?
pi_49243650


Weer zo'n gimmick
  ESF Reporter donderdag 10 mei 2007 @ 21:35:41 #256
87554 Cee
Welluk?
pi_49243654
OMFG een levende Efteling attractie.
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:35:41 #257
77692 BVO
Uitgesproken.
pi_49243655
Wat een jaren '90 deuntje !
La buena vida es cara. Hay otra más barata, pero no es vida.
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:35:42 #258
1062 Tinkepink
Niet zeuren maar poetsen
pi_49243657
Een musical op 2-Unlimitedmuziek!
Geen zorgen voor de dag van morgen.
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:35:42 #259
15132 SigmundFreud
...vertelt u wie u bent
pi_49243659
2 Unlimited reunie?
Nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit.
pi_49243662
Eerste noten leken wel villa volta??
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 10 mei 2007 @ 21:35:46 #261
163650 Greys
pi_49243663
Gister was ik bij de theatershow van De Munnik, JP den Tex en Kees Prins.
DIE moeten er volgend jaar heen
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:35:48 #262
125633 Martijn_fijn
I geni s'incontrano
pi_49243664
DJ Bobo.. wat een bekende naam.
pi_49243668
wat een held
pi_49243672
Oh for fucks sake, wat is dit nou weer voor belachelijks
Who knew?
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:35:54 #265
106690 MiLalaa
como una manana de verano
pi_49243675
wow is dit nou DJ Bobo
Be sure to wear some flowers in your hair
pi_49243680
2 Unlimited kopie

Ahahha dit is echt te slecht
pi_49243681
2 brothers on the 4th floor
beter een knipoog dan een blauw oog
pi_49243683
Gay, vals, volgende. :S pffff sorry hoor maar wat is dit ?
Noorwegen? Ja! Maria Mena, Elvira Nikolaisen, Marit Larsen... *zucht* :)
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:36:00 #269
92279 N.icka
Windforce 11
pi_49243686
Flikker toch op met die flauwekul , ik wil mooie liedjes horen
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:36:00 #270
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_49243688
Och hemel. Dat Engels ook
Snobs have more fun!
KLIK!
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:36:02 #271
178564 Fleurezeur
Fleur op met Fleur!
pi_49243691
Wat een FREAK !
My boobs are ok ! :D
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:36:02 #272
55709 Stereotomy
Mens sana in corpore sano
pi_49243692
Confidence through competence
pi_49243695
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:35 schreef Cee het volgende:
OMFG een levende Efteling attractie.
precies!! En nog tegelijk gepost ook!
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:36:07 #274
94668 Joost-mag-het-weten
Voor Vorst, Vlaming & vr R
pi_49243703
Ligt het aan mij of klinkt dit identiek al zijn 50 vorige nummers ? ˛
Frank Vandenbroucke : * 06-11-74; + 12-10-09
"Mijn comeback wordt de grootste uit de wielergeschiedenis!" (14-08-07)
"Vdb is klaar om opnieuw te schitteren" (10-10-07)
"Ik rij geen koers, ik geef een voorstelling" (17-01-08)
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:36:07 #275
131644 Wickedangel
Na mij de zondvloed
pi_49243704
OMFG
En weer hartstikke vals.
Erst kommt das Fressen und dann kommt die Moral
pi_49243705
OMFG WTF
Ik had rock verwacht..komen ze opeens met zo'n kut deuntje _O
pi_49243709
Dit is gewoon crap
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:36:12 #278
1129 buzzer
Jeu de buzzer
pi_49243710
het was leuk tot hij zijn snufferd open deed
Toch vreemd hoor.. Dat men het over een boek heeft en daarbij de vraag stelt of het ook offline te bekijken is
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:36:13 #279
59896 Asskicker14
Suk a dog dik
pi_49243712
Hahaha, hij is een vampier.
Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent.
Is he able, but not willing? Then he is malevolent.
Is he both able and willing? Then whence cometh evil?
Is he neither able nor willing? Then why call him God?
  Moderator / Redactie Sport donderdag 10 mei 2007 @ 21:36:15 #280
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_49243716
dit is lol
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  ESF Reporter donderdag 10 mei 2007 @ 21:36:15 #281
87554 Cee
Welluk?
pi_49243717
Doet Scooter mee voor Duitsland toevallig? Dan is de cirkel rond.
pi_49243718
Hier schaam je je toch als land voor?

Bemoeit de ministerie van cultuur zich niet mee met de inzendingen ofzo?
pi_49243728
Erg lekker deuntje, maar die stem van DJ Bobo.
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:36:31 #284
1129 buzzer
Jeu de buzzer
pi_49243734
Tering wat zingt hij vals. zij gaat wel...
Toch vreemd hoor.. Dat men het over een boek heeft en daarbij de vraag stelt of het ook offline te bekijken is
  Moderator donderdag 10 mei 2007 @ 21:36:34 #285
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_49243737
Wat héérlijk!!

Heerlijk genant, that is.
Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
  † In Memoriam † donderdag 10 mei 2007 @ 21:36:37 #286
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_49243738
Als je het over een bunch leernichten hebt!
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_49243740
Duidelijk ontsnapt uit een zwitserse inrichting!
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:36:46 #288
77692 BVO
Uitgesproken.
pi_49243750
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:36 schreef N.icka het volgende:
Flikker toch op met die flauwekul , ik wil mooie liedjes horen
Moldavië hierna is erg tof.
En Servië natuurlijk.
La buena vida es cara. Hay otra más barata, pero no es vida.
pi_49243754
Staan er nou opblaaspoppen op het podium
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:36:48 #290
97643 misteriks
finest in cool since 1977
pi_49243755
het zwitserse vuurwerk is tot nu toe het mooiste
verder blijft het wel een verschrikkelijk kutnummer
misteriks' contribution is sponsored by Great Attitude Inc.
  Trouwste user 2022 donderdag 10 mei 2007 @ 21:36:49 #291
7889 tong80
Spleenheup
pi_49243758
Hoe lang is het geleden. Nicole : Ein bischen liebe

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_49243762
Zie je die paspoppen achter in beeld..? Goedkope uitzending vandaag
Noorwegen? Ja! Maria Mena, Elvira Nikolaisen, Marit Larsen... *zucht* :)
pi_49243764
Lekker melodietje, die vrouw kan zingen.. maar DJ Bobo
pi_49243767
...

Vampire
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:36:57 #295
125633 Martijn_fijn
I geni s'incontrano
pi_49243769
Die DJ Bobo had ooit een dance hitje hier in Nederland met Somebody Dance With Me
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:37:01 #296
1129 buzzer
Jeu de buzzer
pi_49243775
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:36 schreef Cee het volgende:
Doet Scooter mee voor Duitsland toevallig? Dan is de cirkel rond.
en hoe heette dat Belgische geval ook alweer
Toch vreemd hoor.. Dat men het over een boek heeft en daarbij de vraag stelt of het ook offline te bekijken is
  † In Memoriam † donderdag 10 mei 2007 @ 21:37:02 #297
43556 miss_dynastie
pi_49243776
We hadden 2unlimited moeten sturen toen het nog kon...
pi_49243778
Kan er niemand nou zingen?? Dit is echt vals en fout zeg.
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:37:06 #299
106690 MiLalaa
como una manana de verano
pi_49243780
omg wat fout
Be sure to wear some flowers in your hair
pi_49243786
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:35 schreef HuubTuub het volgende:

[..]

nee hoor oostblokkers stemmen elkaar er al jaaaaren in dankzij de televotes
Ja maar de winnaar is altijd een opvallende act. Het gaat dus wel om de act zelf die wint
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:37:14 #301
92279 N.icka
Windforce 11
pi_49243790
Wat een tekst
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:37:18 #302
1129 buzzer
Jeu de buzzer
pi_49243795
AUW
Toch vreemd hoor.. Dat men het over een boek heeft en daarbij de vraag stelt of het ook offline te bekijken is
  † In Memoriam † donderdag 10 mei 2007 @ 21:37:27 #303
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_49243808
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:36 schreef N.icka het volgende:
Flikker toch op met die flauwekul , ik wil mooie liedjes horen
Wrong program, sunny.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  Moderator donderdag 10 mei 2007 @ 21:37:44 #304
819 crew  Gert
spreekt voor zich
pi_49243823
quote:
Op donderdag 10 mei 2007 21:37 schreef AssyriskaFF het volgende:
Kan er niemand nou zingen?? Dit is echt vals en fout zeg.
ik weet weer waarom ik kijk.
Er zijn Europese landen waar een groter bevolkingsdeel moeite heeft de eindjes aan elkaar te knopen, maar waar supermarktgevechten om rollen zacht Page-toiletpapier toch uitblijven.
  donderdag 10 mei 2007 @ 21:37:56 #305
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_49243833
Tsjonge, Edsilia's kansen vergroten met de seconde of zo!
***
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')