abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_48733479
quote:
Bron : EenVandaag

Geen maatregelen, wel onderzoek
Tegen de hoogste ambtenaar van Justitie (Secretaris-Generaal Joris D.), is vorige week aangifte gedaan wegens pedofilie. De Rijksrecherche heeft inmiddels een (oriŽnterend) onderzoek ingesteld. D. zou sinds 1995 chantabel zijn en dit zou blijken uit een geheim rapport van de Turkse overheid dat advocate Van der Plas in handen kreeg. Minister van Justitie, Hirsch Ballin, ziet geen reden om maatregelen te nemen.
Uitzendingen / 13 april 2007


De aangifte

Van der Plas heeft vorige week aangifte gedaan namens haar cliŽnt HŁseyin Baybasin. Baybasin beschuldigt D. van pedofilie, wederrechtelijke vrijheidsberoving en deelname aan een criminele organisatie. De aangifte kunt u hier lezen. De aangifte is gebaseerd op een nog geheim rapport van de Turkse staat. Baybasin zit momenteel vast en is tot levenslang veroordeeld voor onder andere moord en gijzeling. Hij zegt dat er sprake is van een samenspanning van Turkse en Nederlandse autoriteiten. Zij zouden hem het zwijgen op willen leggen.
Kamervragen

De PVV heeft naar aanleiding van de aangifte vorige week Kamervragen gesteld. Deze werden binnen recordtempo (nog geen drie uur) beantwoord en luiden alsvolgt:

Vraag 1

Hebt u kennisgenomen van het bericht “Aangifte om pedofilie tegen een hoge ambtenaar”?

Antwoord 1

Ja.

Vraag 2 en 3

Bent u bekend met een rapport dat afkomstig zou zijn van de Turkse overheid en waarin vermeld zou staan dat een topambtenaar van uw ministerie in Turkije seks met jonge kinderen zou hebben gehad? Zo ja, sinds wanneer kent u dit rapport?

Hebt u een onderzoek ingesteld of gaat u een onderzoek instellen naar de authenticiteit van dit rapport? Zo ja, wilt u de Kamer informeren over uw bevindingen, conclusies en eventueel te nemen maatregelen? Zo neen, waarom niet?

Antwoorden 2 en 3

Een dergelijk rapport is mij op dit moment onbekend. De citaten in de aangifte, die zouden zijn gebaseerd op een rapport als in de vraag bedoeld, vertonen overeenkomsten met Turkse krantenberichten uit 2006 waarvan niet is vastgesteld dat zij enige feitelijke grondslag hadden. Het openbaar ministerie stelt inmiddels een oriŽnterend onderzoek in naar aanleiding van de aangifte. Ik wacht de uitkomsten van het onderzoek af en zal de Kamer daarover berichten. De aangifte geeft mij geen aanleiding tot het treffen van enige maatregel.
Deze man was trouwens 4 jaar gelden ook al onderwerp van gesprek op het fokforum.


Is hij nu onschuldig of niet ?

[ Bericht 17% gewijzigd door Drugshond op 26-04-2007 12:35:47 ]
pi_48733788
Als je het vorige topic leest was het gewoon een schandalig onzinverhaal. Mensen die andere mensen zo in een kwaad daglicht willen zetten mogen van mij wel 200 uur vegen.
pi_48733828
Ik vind het niet kies om deze naam hier te noemen. In de link op fok staat dat het om een valse aangifte ging en de eerste link op google die ik open is niets meer dan een verdachtmaking.

Ik zie ook de nieuwswaarde niet.
Doe maar gewoon, dan doe je al dom genoeg
[quote]Op donderdag 15 januari 2009 11:22 schreef EchtGaaf het volgende:
Ik blijf vinden dat het werk van een CEO zwaar wordt ondergewaardeerd.
pi_48733870
En daar meld je je voor aan hier
1 teveel of 1 te weinig, dat is de vraag
  donderdag 26 april 2007 @ 12:40:25 #5
89730 Drugshond
De Euro. Mislukt vanaf dag 1.
  donderdag 26 april 2007 @ 12:46:04 #6
89730 Drugshond
De Euro. Mislukt vanaf dag 1.
pi_48735417
quote:
JUSTITIE-SG JORIS D. GECHANTEERD MET KINDERSEX
Bron : Klokkenluideronline.nl
De secretaris-generaal van het Ministerie van Justitie Joris D. is jarenlang door een criminele Turkse overheid gechanteerd. De chantage bestond eruit dat Turkije beschikte over bewijsmateriaal dat Demmink, na de minister de hoogste man op het ministerie, sexparty's in Turkije organiseerde waarbij minderjarigen werden misbruikt. Deze sexparty's werden georganiseerd samen met drugscriminelen met vertakkingen in de hele Turkse overheid totaan toenmalig premier Tansu Ciller aan toe. In 1995 is op zo'n party ook geschoten. De kringen rond Ciller die zich bezighielden met drugshandel hebben de Nederlandse staat vervolgens onder druk gezet met het bewijsmateriaal tegen Demmink om een Koerdische klokkenluider die de verwevenheid van de Turkse overheid met de internationale drugshandel aan de kaak wilde stellen het zwijgen op te leggen via een reeks 'schijnprocessen'. Deze Koerd verbleef op dat moment in Nederland. Zou ons land deze klokkenluider niet 'kaltstellen' dan zou Turkije vervolging instellen tegen Demmink wegens pedofilie. De genoemde schijnporcessen resulteerden uiteindelijk op 30 juli 2002 in een vonnis tot levenslange gevangenisstraf voor deze man, H. Baybasin. Baybasin heeft op 2 april aangifte gedaan tegen ondermeer Demmink wegens pedofilie, opzettelijke en wederrechtelijke vrijheidsberoving en deelneming aan een criminele organisatie. De feiten zoals hier beschreven komen uit deze aangifte die is ingediend door de Amsterdamse strafadvocaten A. van der Plas en P. Bakker Schut.

Volgens de aangifte die zich baseert op een rapport van begin dit jaar van de Turkse overheid zelf heeft premier Tansu Ciller begin 1997 met minister Winnie Sorgdrager van Justitie over Baybasin gesproken waarbij Sorgdrager de opdracht kreeg dat hij 'tot zwijgen gebracht moest worden'. Ciller heeft daarbij het Demmink-dossier op tafel gelegd. Dit dossier was explosief en vernietigend, want hieruit bleek dat Demmink in alle jaren na 1995 in Turkije is geweest, valse namen opgaf en 'zijn sporen steeds wiste'. Sorgdrager en Demmink alsmede de opvolgers van Sorgdrager hebben de 'opdracht' van Ciller vervolgens uitgevoerd door Baybasin voor de rechter te brengen op grond van verzonnen delicten en veroordeeld te krijgen op basis van gemanipuleerd bewijsmateriaal, vooral in de vorm van gefabriceerde telefoontaps. Dit alles wordt uitgebreid beschreven en bewezen in de aangifte van Baybasin maar is ook reeds eerder uitgebreid in de publiciteit geweest. De advocaten hebben inmiddels ook een aanvraag tot herziening van deze rechtsgang ingediend bij de speciaal hiervoor opgerichte 'commissie-Posthumus' voor rechterlijke dwalingen, al lijkt er hier geen sprake te zijn van een 'dwaling' maar van georganiseerde criminaliteit door de Staat der Nederlanden. De aangifte besluit met de constatering: "Vast staat dat justitie-ambtenaar Joris Demmink, thans als SG de hoogste ambtenaar op het ministerie van Justitie, aan het begin staat van de keten van de jegens Baybasin gepleegde misdrijven, zulks teneinde te voorkomen dat hij -Demmink- in Turkije terzake van pedofilie zou worden vervolgd."
Joris Demmink kwam eerder zwaar in opspraak wegens het organiseren van dergelijke sexparty's in Oost-Europa. Waar haalt deze man nog de tijd vandaan om SG te zijn? Eerder bracht deze site al een bizar verhaal over de sexuele escapaders van Demmink. In die periode (2003) werd ook aangifte tegen Demmink gedaan wegens kinderporno maar nadat de aangever door de Staat onder extreme druk is geplaatst heeft hij de aangifte ingetrokken en zelfs verklaard dat deze vals is. De identiteit van deze aangever is nooit bekend geworden anders dan dat het zou gaan om 'een 28-jarige man'. Hij verklaarde in tweede instantie tot zijn aangifte te zijn aangezet 'door iemand uit de journalistiek' die hem daarvoor ook zou hebben betaald. Dit spoor is echter doodgelopen nadat de verdenking aanvankelijk lag bij Panorama en de Gay Krant.


[ Bericht 0% gewijzigd door Disciple_of_Guinness op 26-04-2007 18:13:07 ]
pi_48735598
Ik vind de eerste reacties erg voorbarig. Er ligt momenteel een hele serieuze aangifte tegen deze man. Dit is al de derde keer dat hij in opspraak is. Over de meest recente rel heeft een vandaag al een reportage gemaakt::

http://www.eenvandaag.nl/index.php?module=PX_Story&func=view&cid=2&sid=31935

En wat betreft die valse aangifte. Dat was een persbericht van het OM. Het OM dat direct onder de verantwoordleijkheid valt van Demmink. Later heeft dezelfde man gezegd dat hij nog steeds achter de aangifte staat. En heb je ooit iets gehoord van een veroordleing wegens laster? Dat geeft toch ook te denken.
  donderdag 26 april 2007 @ 12:52:06 #8
89730 Drugshond
De Euro. Mislukt vanaf dag 1.
pi_48735644
quote:
Aangifte om pedofilie tegen hoge ambtenaar
Bron : Telegraaf

AMSTERDAM - De tot levenslang veroordeelde crimineel HŁseyin Baybasin heeft aangifte gedaan tegen onder anderen een topambtenaar van het ministerie van Justitie. De Turkse Koerd Baybasin doet aangifte wegens pedofilie, wederrechtelijke vrijheidsberoving en deelname aan een criminele organisatie. Dat lieten Baybasins advocaten, AdŤle van der Plas en Pieter Bakker Schut, dinsdag weten.

Een woordvoerder van het landelijk parket van het Openbaar Ministerie (OM) bevestigde dat de aangifte is binnengekomen. Of het OM een onderzoek begint, is nog onbekend. De aangifte is ook bekend bij het ministerie van Justitie. „We wachten de beslissing van het OM af”, zei een woordvoerder van het departement.

Baybasin werd in 2003 definitief tot levenslange gevangenisstraf veroordeeld, wegens moord, gijzeling en leidinggeven aan een criminele organisatie.

Redenen voor de aangifte zijn „misdrijven die tegen de aangever zijn gepleegd”. Dat zou ook het oogmerk van de criminele organisatie zijn geweest.

Volgens Baybasin en zijn advocaten hebben de Nederlandse en Turkse autoriteiten samengespannen om hem „het zwijgen op te leggen”. Zijn aangifte is ten eerste tegen de ambtenaar van Justitie. Daarna komt een officier van justitie en tenslotte, naamloos, andere ambtenaren die strafbare handelingen tegen Baybasin zouden hebben begaan.

De topambtenaar zou Baybasin uit de weg willen hebben gehad om te voorkomen dat hij wegens pedofilie zou worden vervolgd in Turkije. De officier van justitie, tegen wie ook aangifte is gedaan, zou zijn plannen hebben uitgevoerd, stellen de advocaten in hun aangifte.

Om Baybasin achter tralies te krijgen heeft het OM honderden afgeluisterde telefoongesprekken gemanipuleerd, aldus de advocaten. Ook de Turkse autoriteiten zouden daar de hand in hebben gehad. Een verzoek tot nader onderzoek naar deze bewijsstukken wees de rechter af.

Een groot deel van de aangifte baseren Van der Plas en Bakker Schut op een rapport dat volgens hen van de Turkse overheid afkomstig is. Het rapport analyseert volgens de raadslieden de rol van Turkije en zijn ambtenaren in internationale drugssmokkel in de jaren '90. In dat rapport zou onder meer staan dat Turkije, Nederland, Engeland en Duitsland er gezamenlijk op uit waren Baybasin de mond te snoeren. Ook zouden in het document passages staan over feesten in Turkije waar de topambtenaar seks met jonge kinderen zou hebben gehad.
  donderdag 26 april 2007 @ 12:55:18 #9
89730 Drugshond
De Euro. Mislukt vanaf dag 1.
pi_48736132
Ik zie enkel beschuldigingen en geen enkel bewijs. Er wordt gesproken over een rapport van de Turkse overheid, maar dat rapport is in Nederland onbekend. Zou er al een rapport bestaan, dan mag men zich eerst nog afvragen wat de waarde is van dat rapport. D.w.z. of het rapport geen vervalsing is en of het op waarheid berust.
pi_48736762
Ik heb altijd gedacht dat dit soort coverup operaties in Nederland niet mogelijk zijn. Maar het blijkt al een keer te zijn gebeurd en bewezen. Lang geleden was ene Fred Spijkers de dupe van zo'n operatie. Na een heel lang gevecht tegen de staat is hij uiteindelijk helemaal in het gelijk gesteld. En het erge is: de huidige staatssecretaris Van der Knaap speelde in die affaire een erg onfrisse rol.

Qua pedofilie hebben we in NL ook al een aardige traditie. Wat dacht je van de kinderporno op de pc van Tonino? En wat dacht je van de veroordeelde Maastrichtse magistraat Fokke Fernhout?

In het boek "een man tegen de staat" over de affaire Fred Spijkers staan ook nare verhalen over de exminister van justitie Job de Ruyter. Hijn heeft nog een halfslachtige poging gedaan om het boek te verbieden.
pi_48737023
@Rutger05

Ja, vind je het gek he dat Hirsch Ballin zo reageert? "Dat is bij ons niet bekend" is een mooie variant op "dat kan ik me niet meer herinneren."
  donderdag 26 april 2007 @ 13:44:24 #13
19479 Mr.J
Train, eat, sleep. Repeat.
pi_48737266
quote:
Op donderdag 26 april 2007 11:59 schreef chromosoompje het volgende:
En daar meld je je voor aan hier
"donderdag 15 november 2001 @ 23:11"

Denk dat je een cijfertje teveel zag bij de UID v/d TS.
Godfather Bodybuilding topic reeks
pi_48751130
quote:
Op donderdag 26 april 2007 13:27 schreef zeman het volgende:
Ik heb altijd gedacht dat dit soort coverup operaties in Nederland niet mogelijk zijn.
[..]
Ik verbaas me al jaren over het feit dat blijkbaar iedereen weet wie de zware misdadigers zijn, maar justitie ze niets kan maken. Ze lopen meer risico om op straat neergekogeld te worden dan om achter de tralies te verdwijnen. Dat het NOS journaal na een liquidatie weet te vertellen wat z'n bijnaam was en waar hij die aan te danken had herinnert me aan Amerikaanse toestanden. Je zou haast de vergelijking durven doortrekken, had J. Edgar Hoover ook geen geheimen die hem chanteerbaar maakten?

Of zoals sommigen beweren:
"J. Edgar Hoover allowed ‘organised crime’ to become entrenched in USA society."
pi_49050741
Na de SP en de PVV stelt nu ook de VVD kamervragen over de van pedofilie en machtsmisbruik beschuldigde topambtenaar van justitie. Op een dag als deze (5 mei) is het goed in even stil te staan bij de integriteit van de hoeders van onze rechten als vrije burger. Als inderdaad blijkt dat de hoogste baas bij justitie zo corrupt is als wordt gesteld in deze aangifte
(http://www.elsevier.nl/artimg/200705/Aangifte_van_strafbare_feiten.pdf)
tegen hem is het toch slecht gesteld met onze vrijheid.

Een Vandaag heeft er al twee keer aandacht aan besteed:

op 13 april
http://www.eenvandaag.nl/index.php?module=PX_Story&func=view&cid=2&sid=31935

en op 4 mei
http://www.eenvandaag.nl/index.php?module=PX_Story&func=view&cid=2&sid=32026&nav=32029,32028,32027,32026,0

Als hier allemaal niks van waar is, waarom zou de heer Demmink dan de moeite nemen om deze "crimineel" die hem beschuldigt te bezoeken in zijn cel?


meer lleesvoer:

http://www.telegraaf.nl/b(...)mbtenaar.html?p=10,1

http://www.klokkenluideronline.nl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=406&mode=thread&order=0&thold=0

http://www.stelling.nl/kleintje/actueel.html
(alles onder de kopjes cold turkey)


Vragen van het lid TEEVEN (VVD) aan de minister van Justitie over een
topambtenaar van het ministerie van Justitie en de schijn van beÔnvloeding
van een oriŽnterend onderzoek.
1.
Is het juist dat de veroordeelde H.B. op 2 april/10 april j.l. aangifte heeft gedaan
bij de hoofdofficier van justitie van Justitie van het Landelijk Parket tegen een
topambtenaar van het ministerie van Justitie wegens onder meer betrokkenheid
bij het organiseren van sexfeesten met kinderen in Turkije? U heeft de Kamer op
5 april bericht dat er een oriŽnterend onderzoek is gestart door het openbaar
ministerie naar aanleiding van de aangifte van H.B. Zijn er al resultaten van dit
orienterend onderzoek bekend en kunt U de Kamer daarover informeren?1
2.
Is het juist dat de veroordeelde H.B. is gedetineerd in de P.I. Midden Holland,
locatie Alphen aan de Rijn, te Alphen aan de Rijn? Is het juist dat de behandelend
advocaat-generaal in de zaak H.B. en/of de hoofddirecteur van de Dienst
Justitiele Inrichtingen (DJI) en/of de bedoelde topambtenaar van het ministerie
van Justitie op 12 april j.l. persoonlijk een bezoek hebben gebracht aan de
penitentiaire inrichting te Alphen aan de Rijn, met name aan de afdeling waar
bedoelde H.B. verbleef?2
3.
Is het juist dat de veroordeelde H.B. op 12 april j.l. door de directie van de
betreffende penitentiaire inrichting voor korte tijd geisoleerd is geplaatst in
verband met het bezoek van een hoge ambtelijke delegatie, waarvan de
betrokken topambtenaar van het ministerie van Justitie deel uitmaakte?
4.
Wat is uw commentaar op het (vermeende) bezoek van de betrokken
topambtenaar van het ministerie van Justitie en/of de behandelend advocaatgeneraal
in de zaak H.B. en/of het hoofd van DJI aan de betreffende penitentiaire
inrichting? Betrof het hier een langdurig van tevoren gepland werkbezoek? Was U
op de hoogte van dit bezoek aan de penitentiaire inrichting waar H.B. is
gedetineerd?
1 De Telegraaf, 3 april 2007 en Respond, afl. 1, (april) 2007 (www.Respondmagazine.nl)
2 Een Vandaag, 3 mei 2007 (zie ook uitzending 13 april 2007)
5.
Acht U het gewenst dat een topambtenaar van het ministerie van Justitie
persoonlijk op bezoek gaat bij een penitentiaire inrichting waar een aangever van
een strafbaar feit tegen hem (H.B.) is gedetineerd, ten tijde van een lopend
oriŽnterend onderzoek van het openbaar ministerie? Was U op de hoogte gesteld
van dit bezoek van de topambtenaar aan de penitentiaire inrichting?
6.
Bent U bereid de Kamer op zeer korte termijn uitgebreid schriftelijk te informeren
over deze zaak? Is er eerder dan thans sprake geweest van oriŽnterende
onderzoeken tegen de bedoelde topambtenaar? Acht U het op grond van dit
bezoek noodzakelijk dat er maatregelen worden genomen?
Toelichting: deze vragen dienen (mede) ter aanvulling op eerdere vragen van de
leden De Roon (PVV), ingezonden 4 april 2007 (vraagnummer 2060711500), en
De Wit (SP), ingezonden 18 april 2007 (vraagnummer 2060712630)
3 mei 2007.
pi_50408154
De Telegraaf pakt vandaag groot uit op de voorpagina van de papieren versie.

http://telegraaf-i.telegr(...)0070613_1/pagina.php

Zou er dan nu eindelijk iets gaan gebeuren?

Hier een link naar de digitale versie.

http://www.telegraaf.nl/b(...)_doofpot_beland.html

19 juni a.s. het Kort geding tegen Demmink. Kan spannend worden. Zouden de barstjes in het bolwerk groter worden en misschien zelfs scheuren?
  woensdag 13 juni 2007 @ 21:55:57 #17
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_50428042
quote:
Op woensdag 13 juni 2007 13:27 schreef zeman het volgende:
19 juni a.s. het Kort geding tegen Demmink. Kan spannend worden. Zouden de barstjes in het bolwerk groter worden en misschien zelfs scheuren?
Zo heel erg zijn als deze beschuldigingen waar blijken te zijn.
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_50430304
Ook 1 vandaag heeft er aandacht aan besteed.

http://www.1vandaag.nl/index.php?module=PX_Story&func=view&cid=2&sid=32160&nav=32156,32160,32157,32158,0

De kamer maakt zich nu ook zorgen. Ze willen Demmink op nonactief hebben.
pi_50430548
Ik wil nu wel eens harde bewijzen zien en niet alleen verdachtmakingen.
pi_50431064
Wat versta je onder harde bewijzen? Heb je de telefoontaps al gezien al de 1 vandaag uitzending?

Als het OM weigert te erkennen dat er iets aan de hand is en alle onderzoeken om duistere redenen geen vervolg krijgen wordt het lastig om een reguliere zaak op te bouwen. Zelfs de media werken er aan mee. Uit de 1 vandaag uitzending blijkt dat een groot deel van de kamer wil dat Demmink op non-actief wordt gesteld. Toch zijn alleen de Telegraaf en 1 Vandaag er op gedoken.
  donderdag 14 juni 2007 @ 12:54:49 #21
89730 Drugshond
De Euro. Mislukt vanaf dag 1.
pi_50455686
Merkwaardige indexkeuze.

Deze affaire was gisteren nog voorpagina nieuws en werd voor de tweede keer behandeld in 1 vandaag.
Aanstaande dinsdag dient het kort geding tegen Demmink. Lijkt me toch echt mainstreamnieuws. Het feit dat het nogal schokkend en ongehoord is maakt het nog niet direct iets from out of space.
pi_50463867
Nu ook het Eindhovensdagblad:

Sabotage studie ontucht justitie

Den Haag - Een justitieel onderzoek naar de betrokkenheid van topambtenaren bij seksueel misbruik van minderjarige jongens is eind jaren negentig vermoedelijk op hoog niveau gesaboteerd.
Politie en justitie hadden destijds serieuze verdenkingen tegen enkele prominente figuren, maar kregen niet de kans de ontucht diepgaand te onderzoeken. Op het moment dat het OM had besloten over te gaan tot het afluisteren van hun telefoons, verbraken de verdachten plotseling elk contact met elkaar.
Dat zeggen bronnen die destijds nauw betrokken waren bij het gerechtelijk vooronderzoek.

In de groep ontuchtplegers die politie en justitie op de korrel had, bevonden zich volgens hen onder meer een toenmalig hoofdofficier van justitie, een topambtenaar van het Ministerie van Justitie en een oud- hoogleraar geschiedenis uit Amsterdam, die inmiddels gepensioneerd is.
De affaire zou alleen gevolgen hebben gehad voor de hoofdofficier. Hij zou worden benoemd tot procureur-generaal bij het OM, maar toen hij was opgedoken in de ontuchtzaak kreeg hij een functie met minder profiel bij een internationaal gerechtshof. Volgens het OM heeft zijn vertrek niets te maken met het ontucht onderzoek.
Tegen de topambtenaar wiens naam is genoemd door een informant, loopt inmiddels een ontuchtonderzoek, naar aanleiding van een aangifte wegens seks met minderjarige jongens.
De beschuldiging komt van een Koerd die in Nederland gevangen zit. Hij zegt dat de topambtenaar in het buitenland heeft deelgenomen aan sexfeesten met jongens.
Het Ministerie van Justitie meldt dat de veiligheidsdienst AIVD een uitvoerig onderzoek heeft gedaan naar de ambtenaar, waaruit geen strafbare feiten naar voren zijn gekomen.

Desondanks willen PvdA en SP dat de topambtenaar op non-actief wordt gesteld. De PvdA wil bovendien een spoeddebat met minister Hirsch Ballin over de ambtenaar.
Het gerechtelijk vooronderzoek dat de Amsterdamse politie en justitie in 1997 uitvoerden, was gericht tegen een netwerk van minderjarige jongens prostituees en ronselaars. Daarbij kwamen onverwacht de namen van de topambtenaren in beeld.
Bronnen die nauw betrokken waren bij het onderzoek zijn overtuigd dat er is gesaboteerd. Zij vermoeden dat vanuit justitie informatie is gelekt naar de verdachten.
  vrijdag 15 juni 2007 @ 00:27:21 #24
89730 Drugshond
De Euro. Mislukt vanaf dag 1.
pi_50472201
quote:
Op donderdag 14 juni 2007 16:53 schreef zeman het volgende:
Merkwaardige indexkeuze.

Deze affaire was gisteren nog voorpagina nieuws en werd voor de tweede keer behandeld in 1 vandaag.
Aanstaande dinsdag dient het kort geding tegen Demmink. Lijkt me toch echt mainstreamnieuws. Het feit dat het nogal schokkend en ongehoord is maakt het nog niet direct iets from out of space.
I know....
Ik heb het zo opgelost : Sabotage studie ontucht justitie
  zondag 17 juni 2007 @ 17:34:46 #25
70844 Marietje_34
neuronennetwerkster
pi_50549882
tvp. Ik heb een paar jaar terug al eerder over deze verdenkingen naar deze man toe gelezen. Zou me niks verbazen als dit waar is en dus in de doofpot is gestopt.
Het enige wat ik zeker weet, is dat ik niets zeker weet...denk ik.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')