voor morgen
![]()
Ingrediėnten
2 zakjes Tortellini alla Carne (pasta a 250 g)
1 bakje magere spekreepjes (duobakje ca. 250 g)
600 g trostomaten
1/2 bakje Italiaanse pestodressing
1 ui
1 pot carbonarasaus (260 g)
1/2 zakje verse peterselie (a 30 g)
Bereiden
Tortellini koken volgens gebruiksaanwijzing. In droge koekenpan spekreepjes uitbakken. Intussen tomaten wassen en in partjes snijden. Tomaten mengen met dressing. Ui pellen en snipperen. Ui bij spek voegen en ca. 2 minuten meebakken. Carbonarasaus toevoegen en meeverwarmen. Peterselie fijn knippen. Tortellini mengen met saus. Over vier borden verdelen en bestrooien met peterselie. Serveren met tomatensalade.
alleen dan schrappen we de pot saus en maak ik de carbonara saus zelf
winnaar wielerprono 2007 :)
Last.FM