FOK!forum / Culinesse à gogo / Champignons lekker bakken
Logitikvrijdag 13 april 2007 @ 17:28
Ik ga vanavond zelf pizza maken! Erg lekker, want met shoarma

Nu wil ik er ook graag champions bij maken, want dat maakt het extra lekker. Shaorma moet niet zo lang bakken als de champions (volgens mij) Hoe krijg ik de champions nu wel lekker? Gewoon in een losse (kleine) pan?

Ik heb altijd hetzelfde probleem gehad als ik ze door de macaroni gooi trouwens
golfervrijdag 13 april 2007 @ 17:39
Zielig voor die kampioenen (champions) om ze te bakken.
Swetseneggervrijdag 13 april 2007 @ 17:40
champignons
mariskaslvrijdag 13 april 2007 @ 17:46
eerst de champignons in de pan en later het shoarma????/
misslady83vrijdag 13 april 2007 @ 17:48
Doe wat olie/olijfolie in een pan, doe de champigions drbij, vervolgens wat knoflook of knoflookpoeder drbij, peper en zout en genieten maar!
hummusvrijdag 13 april 2007 @ 17:55
Ik zou ze apart bakken, vind ik lekkerder. In een pannetje met hete olijfolie, zout, peper, peterselie, knoflook
Isdatzovrijdag 13 april 2007 @ 17:56
Champions league zeker.

Champignons kan je wel eten daarentegen.
Isdatzovrijdag 13 april 2007 @ 17:58
spuit elf
Lodvrijdag 13 april 2007 @ 18:01
quote:
Op vrijdag 13 april 2007 17:40 schreef Swetsenegger het volgende:
champignons
Zeg dan ook wat over de shaorma
Mini_rulezvrijdag 13 april 2007 @ 18:10
Simpel toch? Champignons in partjes snijden (of schijfjes, misschien handiger op een pizza), gesnipperd uitje en wat knoflook erbij, beetje olie in de pan en gaan! Gebakken champignons is nou echt iets waar je geen enkele moeite voor hoeft te doen, die zijn van zichzelf al heerlijk.

Is het trouwens raar als je partjes lekkerder vindt dan schijfjes? Uiteindelijk zijn het dezelfde champignons natuurlijk...
Logitikvrijdag 13 april 2007 @ 18:27
Haha dank jullie wel! Stom natuurlijk: champions Gelukkig heb ik er gèèn Sjampions van gemaakt

Pizza zit in de oven! Ik heb de Sjampions in een aparte pan gebakken met olijfolie
hummusvrijdag 13 april 2007 @ 19:20
quote:
Op vrijdag 13 april 2007 18:10 schreef Mini_rulez het volgende:
Simpel toch? Champignons in partjes snijden (of schijfjes, misschien handiger op een pizza), gesnipperd uitje en wat knoflook erbij, beetje olie in de pan en gaan! Gebakken champignons is nou echt iets waar je geen enkele moeite voor hoeft te doen, die zijn van zichzelf al heerlijk.

Is het trouwens raar als je partjes lekkerder vindt dan schijfjes? Uiteindelijk zijn het dezelfde champignons natuurlijk...
Ik vind partjes ook lekkerder schijfjes kunnen zo glibberig worden, partjes blijven gewoon steviger, met meer bite.
MissHobjevrijdag 13 april 2007 @ 22:19
TT aangepast.
fembolvrijdag 13 april 2007 @ 22:24
quote:
Op vrijdag 13 april 2007 18:10 schreef Mini_rulez het volgende:
Simpel toch? Champignons in partjes snijden (of schijfjes, misschien handiger op een pizza), gesnipperd uitje en wat knoflook erbij, beetje olie in de pan en gaan! Gebakken champignons is nou echt iets waar je geen enkele moeite voor hoeft te doen, die zijn van zichzelf al heerlijk.

Is het trouwens raar als je partjes lekkerder vindt dan schijfjes? Uiteindelijk zijn het dezelfde champignons natuurlijk...
Nee, dat is niet raar. In Champignons zit 90% water, dus als je die partjes bakt zijn ze "sappiger" als plakjes.
Trouwens, op een pizza kun je rauwe champignons doen, die worden tijdens het garen van het deeg in de oven vanzelf gaar.
Wel eens een plakje rauwe champignon gegeten? Ook lekker
Tezzzaterdag 14 april 2007 @ 00:10
ehhh shoarma moet echt wel langer bakken dan champ's! Dus....shoarma bakken en de champ's rauw erbij doen zou ik zeggen! Wellicht alleen voor de smaak even kort aanzetten met knoflook olie. Dat is wel lekker(der) misschien.
zoalshetiszaterdag 14 april 2007 @ 00:12
het hangt er natuurlijk wel vanaf hoe je je paddestoelen wilt hebben.

en hoe maak je shoarma? kleine zelf gesneden stukjes lamsvlees van de nek van de lam?
Innocencezaterdag 14 april 2007 @ 10:47
quote:
Op vrijdag 13 april 2007 22:24 schreef fembol het volgende:

[..]


Wel eens een plakje rauwe champignon gegeten? Ook lekker
Of in ketjap- of knoflookmarinade
4EverBlackEyedzaterdag 14 april 2007 @ 17:24
Ik werk bij een pizzaria (niet als pizzabakker, overigens).

Daar gaat alles tegelijkertijd de oven in, anders kost het teveel tijd.

Dus wat ze doen is schijfjes champignons onder en shoarma boven.

En alles is perfect gaar, maar ja, zij hebben dan ook een pizza oven.

Shoarma pizza
fembolzaterdag 14 april 2007 @ 18:55
Of met spekjes, ui, en knoflook op de salade!
Mjum!