| Logitik | vrijdag 13 april 2007 @ 17:28 |
| Ik ga vanavond zelf pizza maken! Erg lekker, want met shoarma Nu wil ik er ook graag champions bij maken, want dat maakt het extra lekker. Shaorma moet niet zo lang bakken als de champions (volgens mij) Hoe krijg ik de champions nu wel lekker? Gewoon in een losse (kleine) pan? Ik heb altijd hetzelfde probleem gehad als ik ze door de macaroni gooi trouwens | |
| golfer | vrijdag 13 april 2007 @ 17:39 |
| Zielig voor die kampioenen (champions) om ze te bakken. | |
| Swetsenegger | vrijdag 13 april 2007 @ 17:40 |
| champignons | |
| mariskasl | vrijdag 13 april 2007 @ 17:46 |
| eerst de champignons in de pan en later het shoarma????/ | |
| misslady83 | vrijdag 13 april 2007 @ 17:48 |
| Doe wat olie/olijfolie in een pan, doe de champigions drbij, vervolgens wat knoflook of knoflookpoeder drbij, peper en zout en genieten maar! | |
| hummus | vrijdag 13 april 2007 @ 17:55 |
| Ik zou ze apart bakken, vind ik lekkerder. In een pannetje met hete olijfolie, zout, peper, peterselie, knoflook | |
| Isdatzo | vrijdag 13 april 2007 @ 17:56 |
| Champions league zeker. Champignons kan je wel eten daarentegen. | |
| Isdatzo | vrijdag 13 april 2007 @ 17:58 |
| spuit elf | |
| Lod | vrijdag 13 april 2007 @ 18:01 |
quote:Zeg dan ook wat over de shaorma | |
| Mini_rulez | vrijdag 13 april 2007 @ 18:10 |
| Simpel toch? Champignons in partjes snijden (of schijfjes, misschien handiger op een pizza), gesnipperd uitje en wat knoflook erbij, beetje olie in de pan en gaan! Gebakken champignons is nou echt iets waar je geen enkele moeite voor hoeft te doen, die zijn van zichzelf al heerlijk. Is het trouwens raar als je partjes lekkerder vindt dan schijfjes? | |
| Logitik | vrijdag 13 april 2007 @ 18:27 |
| Haha dank jullie wel! Stom natuurlijk: champions Pizza zit in de oven! Ik heb de Sjampions in een aparte pan gebakken met olijfolie | |
| hummus | vrijdag 13 april 2007 @ 19:20 |
quote:Ik vind partjes ook lekkerder | |
| MissHobje | vrijdag 13 april 2007 @ 22:19 |
| TT aangepast. | |
| fembol | vrijdag 13 april 2007 @ 22:24 |
quote:Nee, dat is niet raar. In Champignons zit 90% water, dus als je die partjes bakt zijn ze "sappiger" als plakjes. Trouwens, op een pizza kun je rauwe champignons doen, die worden tijdens het garen van het deeg in de oven vanzelf gaar. Wel eens een plakje rauwe champignon gegeten? Ook lekker | |
| Tezz | zaterdag 14 april 2007 @ 00:10 |
| ehhh shoarma moet echt wel langer bakken dan champ's! Dus....shoarma bakken en de champ's rauw erbij doen zou ik zeggen! Wellicht alleen voor de smaak even kort aanzetten met knoflook olie. Dat is wel lekker(der) misschien. | |
| zoalshetis | zaterdag 14 april 2007 @ 00:12 |
| het hangt er natuurlijk wel vanaf hoe je je paddestoelen wilt hebben. en hoe maak je shoarma? kleine zelf gesneden stukjes lamsvlees van de nek van de lam? | |
| Innocence | zaterdag 14 april 2007 @ 10:47 |
quote:Of in ketjap- of knoflookmarinade | |
| 4EverBlackEyed | zaterdag 14 april 2007 @ 17:24 |
| Ik werk bij een pizzaria (niet als pizzabakker, overigens). Daar gaat alles tegelijkertijd de oven in, anders kost het teveel tijd. Dus wat ze doen is schijfjes champignons onder en shoarma boven. En alles is perfect gaar, maar ja, zij hebben dan ook een pizza oven. Shoarma pizza | |
| fembol | zaterdag 14 april 2007 @ 18:55 |
| Of met spekjes, ui, en knoflook op de salade! Mjum! |