abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_48298529
Ik ga vanavond zelf pizza maken! Erg lekker, want met shoarma

Nu wil ik er ook graag champions bij maken, want dat maakt het extra lekker. Shaorma moet niet zo lang bakken als de champions (volgens mij) Hoe krijg ik de champions nu wel lekker? Gewoon in een losse (kleine) pan?

Ik heb altijd hetzelfde probleem gehad als ik ze door de macaroni gooi trouwens
  vrijdag 13 april 2007 @ 17:39:58 #2
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_48298849
Zielig voor die kampioenen (champions) om ze te bakken.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  FOK!-Schrikkelbaas vrijdag 13 april 2007 @ 17:40:39 #3
1972 Swetsenegger
Egocentrische Narcist
pi_48298868
champignons
  vrijdag 13 april 2007 @ 17:46:27 #4
162152 mariskasl
Absolutely Cosmopolitan
pi_48299027
eerst de champignons in de pan en later het shoarma????/
Cocktail? Anyone?
  vrijdag 13 april 2007 @ 17:48:08 #5
165333 misslady83
Can't you see im waving..
pi_48299080
Doe wat olie/olijfolie in een pan, doe de champigions drbij, vervolgens wat knoflook of knoflookpoeder drbij, peper en zout en genieten maar!
Waving.....can be positive or negative!..:)
pi_48299257
Ik zou ze apart bakken, vind ik lekkerder. In een pannetje met hete olijfolie, zout, peper, peterselie, knoflook
  vrijdag 13 april 2007 @ 17:56:59 #7
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_48299306
Champions league zeker.

Champignons kan je wel eten daarentegen.
Huilen dan.
  vrijdag 13 april 2007 @ 17:58:47 #8
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_48299345
spuit elf
Huilen dan.
  vrijdag 13 april 2007 @ 18:01:18 #9
13250 Lod
Sapere aude!
pi_48299403
quote:
Op vrijdag 13 april 2007 17:40 schreef Swetsenegger het volgende:
champignons
Zeg dan ook wat over de shaorma
GNU Terry Pratchett
pi_48299607
Simpel toch? Champignons in partjes snijden (of schijfjes, misschien handiger op een pizza), gesnipperd uitje en wat knoflook erbij, beetje olie in de pan en gaan! Gebakken champignons is nou echt iets waar je geen enkele moeite voor hoeft te doen, die zijn van zichzelf al heerlijk.

Is het trouwens raar als je partjes lekkerder vindt dan schijfjes? Uiteindelijk zijn het dezelfde champignons natuurlijk...
Are you pondering what I'm pondering?
pi_48299982
Haha dank jullie wel! Stom natuurlijk: champions Gelukkig heb ik er gèèn Sjampions van gemaakt

Pizza zit in de oven! Ik heb de Sjampions in een aparte pan gebakken met olijfolie
pi_48301494
quote:
Op vrijdag 13 april 2007 18:10 schreef Mini_rulez het volgende:
Simpel toch? Champignons in partjes snijden (of schijfjes, misschien handiger op een pizza), gesnipperd uitje en wat knoflook erbij, beetje olie in de pan en gaan! Gebakken champignons is nou echt iets waar je geen enkele moeite voor hoeft te doen, die zijn van zichzelf al heerlijk.

Is het trouwens raar als je partjes lekkerder vindt dan schijfjes? Uiteindelijk zijn het dezelfde champignons natuurlijk...
Ik vind partjes ook lekkerder schijfjes kunnen zo glibberig worden, partjes blijven gewoon steviger, met meer bite.
  vrijdag 13 april 2007 @ 22:19:47 #13
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_48307010
TT aangepast.
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
pi_48307181
quote:
Op vrijdag 13 april 2007 18:10 schreef Mini_rulez het volgende:
Simpel toch? Champignons in partjes snijden (of schijfjes, misschien handiger op een pizza), gesnipperd uitje en wat knoflook erbij, beetje olie in de pan en gaan! Gebakken champignons is nou echt iets waar je geen enkele moeite voor hoeft te doen, die zijn van zichzelf al heerlijk.

Is het trouwens raar als je partjes lekkerder vindt dan schijfjes? Uiteindelijk zijn het dezelfde champignons natuurlijk...
Nee, dat is niet raar. In Champignons zit 90% water, dus als je die partjes bakt zijn ze "sappiger" als plakjes.
Trouwens, op een pizza kun je rauwe champignons doen, die worden tijdens het garen van het deeg in de oven vanzelf gaar.
Wel eens een plakje rauwe champignon gegeten? Ook lekker
pi_48311241
ehhh shoarma moet echt wel langer bakken dan champ's! Dus....shoarma bakken en de champ's rauw erbij doen zou ik zeggen! Wellicht alleen voor de smaak even kort aanzetten met knoflook olie. Dat is wel lekker(der) misschien.
Alleen met zelfspot kun je overleven...
  zaterdag 14 april 2007 @ 00:12:16 #16
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_48311313
het hangt er natuurlijk wel vanaf hoe je je paddestoelen wilt hebben.

en hoe maak je shoarma? kleine zelf gesneden stukjes lamsvlees van de nek van de lam?
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
pi_48317613
quote:
Op vrijdag 13 april 2007 22:24 schreef fembol het volgende:

[..]


Wel eens een plakje rauwe champignon gegeten? Ook lekker
Of in ketjap- of knoflookmarinade
Sweet and innocent...
pi_48325754
Ik werk bij een pizzaria (niet als pizzabakker, overigens).

Daar gaat alles tegelijkertijd de oven in, anders kost het teveel tijd.

Dus wat ze doen is schijfjes champignons onder en shoarma boven.

En alles is perfect gaar, maar ja, zij hebben dan ook een pizza oven.

Shoarma pizza
Blood runs through your veins, that's where our similarity ends.
In the end all you can hope for. Is the love you felt to equal the pain you've gone through.
pi_48328227
Of met spekjes, ui, en knoflook op de salade!
Mjum!
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')