Zeg dan ook wat over de shaormaquote:Op vrijdag 13 april 2007 17:40 schreef Swetsenegger het volgende:
champignons
Ik vind partjes ook lekkerderquote:Op vrijdag 13 april 2007 18:10 schreef Mini_rulez het volgende:
Simpel toch? Champignons in partjes snijden (of schijfjes, misschien handiger op een pizza), gesnipperd uitje en wat knoflook erbij, beetje olie in de pan en gaan! Gebakken champignons is nou echt iets waar je geen enkele moeite voor hoeft te doen, die zijn van zichzelf al heerlijk.
Is het trouwens raar als je partjes lekkerder vindt dan schijfjes?Uiteindelijk zijn het dezelfde champignons natuurlijk...
Nee, dat is niet raar. In Champignons zit 90% water, dus als je die partjes bakt zijn ze "sappiger" als plakjes.quote:Op vrijdag 13 april 2007 18:10 schreef Mini_rulez het volgende:
Simpel toch? Champignons in partjes snijden (of schijfjes, misschien handiger op een pizza), gesnipperd uitje en wat knoflook erbij, beetje olie in de pan en gaan! Gebakken champignons is nou echt iets waar je geen enkele moeite voor hoeft te doen, die zijn van zichzelf al heerlijk.
Is het trouwens raar als je partjes lekkerder vindt dan schijfjes?Uiteindelijk zijn het dezelfde champignons natuurlijk...
Of in ketjap- of knoflookmarinadequote:Op vrijdag 13 april 2007 22:24 schreef fembol het volgende:
[..]
Wel eens een plakje rauwe champignon gegeten? Ook lekker![]()
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |