abonnement Unibet Coolblue
pi_51632702
quote:
Op donderdag 19 juli 2007 15:39 schreef voidmage het volgende:
eerst nog even de eureka week zien door te komen, heb er wel zin in alleen moeten we de eerste dag al om 8 uur aanwezig zijn!
Dat is wel absurd vroeg. Ik heb afgelopen jaar de Eurekaweek gedaan, toen moest ik er om 9 uur zijn. Maar ik ben pas om half 11 gekomen, kan prima want de eerste uren is het toch een complete chaos, dus ik heb mooi de drukte omzeilt. Ik weet niet hoe je rooster eruit ziet wat betreft de Eurekaweek, maar als er zoiets staat van '8:00-11:30 Verzamelen, inschrijven en doegroep zoeken' dan kan je prima om een uur of 10 verschijnen.
quote:
weet iemand wat ik ongeveer kan verwachten met de eureaweek
Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Ik heb een aan een rondtocht door Rotterdam meegedaan en heb verder voornamelijk bier gedronken al dan niet bij een studentenvereniging. Er zijn wel meer activiteiten te doen maar dat is meer voor de 'actievere student'.
quote:
hoe ik mijn kansen vergroot om bij een studentenhuis te slapen die nachten vergroot?
Ik kwam vorig jaar gewoon op Rotterdam Centraal aan, daar stonden een aantal mensen van studentenverenigingen (het kan niet missen, veel typische studentenkoppen met veel fel gekleurde kleding aan etc), heb toen gewoon aan een van de verenigingen gevraagd of ze toevallig ook slaapplekken in de aanbieding hadden. Ik ben toen gewoon bij een studentenhuis ingedeeld. Was daar ingedeeld samen met een aantal mede-Eurekagangers. Je moet dit wel echt doen, anders moet je in het sportcentrum slapen waar je om half negen op moet staan. Ik heb gewoon iedere dag tot 12 uur op bed gelegen om vervolgens het bier drinken weer te hervatten in het centrum. Op het eind van de week voor de 3 studenten waar we bij logeerden voor ieder een krat Hertog Jan gekocht als bedankje voor de gastvrijheid.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')