abonnement Unibet Coolblue
pi_45309553
quote:

‘Ronaldo komt niet meer aan de bak’
Geschreven door Daniel Cabot-Kerkdijk op zaterdag, 13 januari om 01:52

Vormcrisis, overgewicht, blessuregevoeligheid en een slechte invloed op zijn landgenoten. De verwijten aan het adres van Ronaldo Luis Nazario de Lima zijn dit seizoen in Spanje, waar de zon dus niet altijd schijnt, niet mis.

Tot aan de zomer van 2005 was het gewezen wonderkind uit Rio de Janeiro onmisbaar in het hoogste keurkorps van Real Madrid. De laatste twee seizoenen zag het publiek in het Santiago Bernabéu echter met argusogen toe hoe de doeltreffenheid van de oud-PSV’er afnam en ene bij de aartsrivaal spelende Ronaldinho met zijn spel de harten van miljoenen voetballiefhebbers veroverde.

Vanderlei Luxemburgo, Juan Ramón Lopéz Caro of Fabio Capello. In het laatste anderhalf seizoen kon geen enkele trainer van de 97-voudig international meer de aanvaller maken die bijna drie jaar geleden met een zuivere hattrick het Old Trafford deed verstommen. Capello, de huidige coach van het Madrileense sterrenensemble, gaf deze week al aan het bestuur te kennen geen prijs meer te stellen op de aanwezigheid van Il Fenomeno op de trainingsvelden in Valdebebas.

Voor president Ramón Calderon, die de ‘dankbare’ taak heeft om Florentino Pérez te doen vergeten, zat er vrijdagavond dan ook niet anders op om deze beslissing aan de Spaanse pers bekend te maken. ”Het lijkt erop dat Ronaldo niet in de plannen voorkomt van de trainer en dat moeten we dus gewoon accepteren. Capello geniet al ons vertrouwen en wie anders dan hij heeft meer kennis van de spelersgroep en het project dat hij voor ogen heeft. We staan achter al zijn beslissingen, hoe ingrijpend deze ook dan zullen zijn.”

De 55-jarige advocaat zal ongetwijfeld bij het bekijken van de selectie voor het laatste duel van De Koninklijke wel even achter zijn oren hebben gekrabt. De Italiaanse oefenmeester liet voor het bekerduel van afgelopen duel bij Real Betis (0-0) immers David Beckham, Alvaro Mejía, Antonio Cassano en Ronaldo in Madrid achter. Ook Fabio Cannavaro, Emerson en Mahamadou Diarra zullen naar verluidt op hun tellen moeten passen, maar hebben het voordeel de meest recente Galacticós te zijn.

Op dit moment heeft nog geen enkele club voor Ronaldo bij technisch directeur Pedja Mijatovic aangeklopt, alhoewel de Madrilenen geduldig tot het sluiten van de transfermarkt zullen wachten. "Op dit moment is de verkoop van Ronaldo nog niet zeker, maar er moet natuurlijk wel interesse zijn”, gaf Calderón aan. "Bovendien heeft de speler zelf het laatste woord. Tot 31 januari hebben alle partijen de tijd om hun beslissingen kenbaar te maken en indien mogelijk, een transfer voor te bereiden.”

“We zijn de goede weg ingeslagen, dat is in ieder geval de mening van Capello. We vertrouwen op hem en we hebben dan ook het volste vertrouwen in het feit dat hij met andere ploegen zeer succesvol is geweest. De trainer staat voor een moeilijk moment. Hij moet nu beslissen welke spelers in zijn project passen en welke niet, niet iedereen kan daar deel van uitmaken”, aldus de president.

In Italië wordt Il Fenomeno sinds zijn verblijf bij Internazionale (1997-2002) nog steeds op handen gedragen. Adriano Galliani, vice-president van AC Milan, liet tegenover La Gazzetta dello Sport weten niet geïnteresseerd te zijn in de Braziliaan. “Uiteindelijk hebben we besloten om geen enkele aanvaller te contracteren, aangezien we de laatste wedstrijden slechts met één aanvaller spelen. Dus geen Ronaldo en ook geen Cassano, al waren verschillende bestuursleden vóór de komst van de laatstgenoemde.”

Volgens de betrouwbare Spaanse radiozender Cadena Ser ligt echter ook Juventus op de loer voor de aanvaller. De lijstaanvoerder van de Serie B heeft zelfs een groot voordeel ten opzichte van de concurrentie. De speler en de club uit Turijn kennen in Nike namelijk dezelfde kledingsponsor en het bedrijf zou bereid zijn om een groot deel van de transfersom voor haar rekening te nemen. Daarmee lijken clubs als Flamengo, Newcastle United of het Al Ittihad uit Saudi-Arabië definitief kansloos in de strijd om de krabbel van de tweevoudig wereldkampioen.

In de tussentijd heeft Ronaldo de afgelopen twee dagen niet meegetraind met de selectie van Los Merengues. De 30-jarige Braziliaan zou zogenaamd in het krachthonk aan het herstellen zijn van een spierblessure, maar volgens de Spaanse media is het spel om een vertrek te forceren al begonnen.
  zaterdag 13 januari 2007 @ 12:17:36 #102
61885 jojomen4
hungersite.com
pi_45309866
Komt ie in een goede conditie bij z'n nieuwe club
"En esta fabrica, en este Estadio, hicimos realidad todos nuestros sueños" Alfredo Di Stefano
  zaterdag 13 januari 2007 @ 14:57:54 #103
61885 jojomen4
hungersite.com
pi_45313945
Capello geeft aan dat Beckham niet meer zal spelen voor Real Madrid. Hij schijnt erg teleurgestel/boos te zijn over het feit dat Beckham midden in het seizoen aangeeft te vertrekken over 5 maanden. Hij verteld dat hij geen rekening meer houd met Cassano en dat Ronaldo wel nog speler van Real is.

Beckham zal dus alleen nog trainen komend half jaar.
"En esta fabrica, en este Estadio, hicimos realidad todos nuestros sueños" Alfredo Di Stefano
pi_45314224
Begische teletext meldt het ook al
quote:
"BECKHAM ZAL NIET MEER SPELEN BIJ REAL"

David Beckham vertrekt in de zomer naar
LA Galaxy, maar wat doet hij de rest
van het huidige seizoen? "Hij zal in
elk geval niet meer spelen voor Real",
zei coach Fabio Capello zaterdag.

"Beckham zal alleen nog trainen met de
ploeg", zei de Italiaan op een perscon-
ferentie. "Of Beckham wordt uitgeleend?
Dat moet je aan hemzelf vragen."

Ook Ronaldo blijft een zorgenkind voor
Capello. De Braziliaan was zaterdag
voor de derde keer op rij afwezig op
training, officieel omdat hij gebles-
seerd is. Capello verklaarde eerder
deze week dat Ronaldo mocht vertrekken.
Dan verwacht ik dat er een rechtermiddenvelder aan de selectie wordt toegevoegd... Ribery staat hoog op het lijstje.
  zaterdag 13 januari 2007 @ 15:12:44 #105
61885 jojomen4
hungersite.com
pi_45314357
Ik denk niet dat er iemand toegevoegd wordt.

Als ze dat wel zouden willen lijkt Robben me een goede. Zou misschien zelfs mogelijk zijn omdat hij bij Chelsea niet alles speelt en omdat Chelsea hem aangeboden zou hebben bij Bayern (al weten we natuurlijk niet of dit waar is).

Kan Calderon iig 1 belofte inlossen.
"En esta fabrica, en este Estadio, hicimos realidad todos nuestros sueños" Alfredo Di Stefano
  maandag 15 januari 2007 @ 01:43:17 #106
61885 jojomen4
hungersite.com
pi_45362565


"Opgedragen aan 2 fans" vertelde Capello achteraf!
"En esta fabrica, en este Estadio, hicimos realidad todos nuestros sueños" Alfredo Di Stefano
  maandag 15 januari 2007 @ 16:38:17 #107
139407 jorienvdherik
Feyenoord KNVB Beker 07-08
pi_45376280
quote:
Capello heft middelvinger naar publiek
Geschreven door Matthijs van Laar op maandag, 15 januari om 13:18

Real Madrid-trainer Fabio Capello is in opspraak geraakt na een obsceen gebaar dat hij gisteren naar het eigen publiek in de Santiago Bernabéu-stadion zou hebben gemaakt. De Italiaanse coach zou volgens de Gazzetta dello Sport zijn middelvinger hebben opgestoken naar de Madrileens socios.

Los Merengues, die gisteren een kleine 1-0 zege boekten tegen Real Zaragoza dankzij een treffer van Ruud van Nistelrooij, staan momenteel nog maar twee punten achter op koploper Sevilla, dat zaterdag onderuitging tegen Real Mallorca. Ook rivaal Barcelona verloor met 3-1 van Espanyol.

Ondanks het goede weekeinde lijkt Capello toch nog vol frustraties te zitten over alle strubbelingen binnen zijn elftal. Bij de terugkomst op het veld in de tweede helft zou het incident zijn voorgevallen, hetgeen ook is vastgelegd door persbureau Reuters.

De precieze reden achter de actie van Capello is niet duidelijk, wel kan hij – mocht het voorval de Spaanse tuchtcommissie bereiken – volgens de Italiaanse krant een fikse boete en een schorsing tegemoet zien.
pi_45389301
Kijk eigenlijk is Barca mn favoriet, maar bij Real frons ik altijd mn wenkbrauwen.
eindelijk, maar dan ook eindelijk is er een coach met ballen die durft op te treden bij real. Ronaldo exit Beckham exit, de bezem door het volgevrete vedette team.
Real gaat zo door! Zo gaan jullie weer presteren!
Kwalitatief hoogstaande flauwekul voor de intelligente onbenul!
pi_45401747
Van Gago zijn passes kwam 95% aan zondag
pi_45414364
quote:
Calderón schoffeert spelers en supporters Real

16/1/2007 18:38

Ramón Calderón maakte zich dinsdag weinig geliefd bij zijn eigen spelers en supporters. De voorzitter van Real Madrid haalde verbaal flink uit tijdens een toespraak voor studenten.

Op de universiteit van Villanueva brandde Calderón helemaal los. De voorzitter van De Koninklijke wist echter niet dat zijn speech werd opgenomen en later op nationale radio zou worden afgespeeld.

'Ze zijn ijdel, egoïstisch en ze denken allemaal dat ze supersterren zijn', schetste Calderón zijn spelers voor de studenten. 'Spelers van Real Madrid hoeven nooit ergens voor te betalen. Jullie (studenten, red.) hebben een opleiding en opvoeding gehad en dat is iets wat zij in het algemeen niet bezitten.'

Natuurlijk was David Beckham weer eens de klos, de Engelsman kan geen goed meer doen sinds hij bekend heeft gemaakt naar Los Angeles Galaxy te verhuizen. 'Hij gaat naar Hollywood om een middelmatige filmster te worden. Onze technische staf had gelijk hem geen nieuw contract aan te bieden. En dat werd nog eens bewezen door het feit dat geen enkele andere technische staf dan die van Los Angeles hem wilde hebben.'

Beckham was niet de enige. Bijna alle spelers kwamen aan de beurt, waaronder Guti. 'Raúl begon tegelijk met Guti in de selectie, maar die laatste is met zijn 31 jaar nog steeds een belofte', gaf Calderón aan dat hij heel wat meer van de middenvelder had verwacht.

Tenslotte haalde Calderón ook uit naar de supporters van Real. 'Het Bernabeú is een stadion waar mensen denken dat ze in het theater zitten. De mensen steunen de ploeg niet. Niet zoals in Italië en Engeland.'

Via de eigen website liet de leiding van Real weten dat Calderón niet op de hoogte was dat er opnames van zijn toespraak werden gemaakt. Bovendien had de preses willen schetsen hoe lastig het is een club als Real te runnen. 'Het is een privé-aangelegenheid van Calderón met de aanwezige studenten', luidde de uitleg van de directie.
Rellen
pi_45415010
En
quote:
Real bestraft Capello voor middelvinger

16/1/2007 18:52

Fabio Capello kan een boete verwachten van de leiding van Real Madrid. Het bestuur wil de Italiaanse trainer bestraffen vanwege zijn gedrag tijdens het thuisduel met Real Zaragoza van afgelopen zondag.

Capello liet zich gaan tegenover twee aanhangers van De Koninklijke. Na afloop van de 1-0 zege kreeg hij op weg naar de tunnel richting kleedkamers de volle laag van het duo, dat de coach flink uitschold. Capello reageerde met een uitgestoken middelvinger.

Na afloop betuigde Capello direct zijn spijt. 'Ik bied een ieder mijn verontschuldiging aan voor wat ik heb gedaan. Maar vanaf de eerste dag dat ik hier coach ben, heb ik twee personen achter de bank zitten die mij voortdurend beledigen.'

'Het zijn dezelfde twee als tien jaar geleden. Ik herken hun stemmen. Ze scholden mij toen uit en nu weer. Het gebaar was voor deze twee, maar als trainer van Real Madrid verexcuseer ik me.'
Wat is dat voor onzin
pi_45415054
Zou wel cool zijn als het nog waar is ook
Real Madrid CF | Getafe CF | Rayo Vallecano de Madrid | Liverpool FC | Udinese Calcio
Winnaar Butragueño en Harry Been-awards 2007, 2008 en 2009
pi_45415189
quote:
Op dinsdag 16 januari 2007 19:24 schreef WeebI het volgende:
Zou wel cool zijn als het nog waar is ook
Eerst zegt ie vanaf dag 1 daarna opeens al 10 jaar
pi_45430441
gaat lekker daar
Op donderdag 22 juli 2010 01:22 schreef xmamacitax het volgende:
mijn nederlands is 1000 x beter dan de joune
pi_45432837
Ronaldo weg naar Milan en Calderon heeft zijn excuses aangeboden.

Wat een onzin zeg die excuses Hij wist niet dat het was opgenomen dus dan klopt het opeens niet meer wat ie zegt.....

Ga maar lekker door met liegen
  donderdag 18 januari 2007 @ 22:07:22 #116
61885 jojomen4
hungersite.com
pi_45490675
Eerste helft speelt Real lekker. Jammer dat ons 1 duidelijke penal en 1 duidelijk goal wordt afgekeurd (bij de goal raakt Ramos de bal niet, dus geen buitenspel).

Verder lijkt het alsof iedereen langzamerhand beter begint te voetballen. Robinho is beter, Reyes speelt zelfs een goeie pot en Ruud komt veel meer in het spel voor omdat ie ondersteunt wordt door Higuain.

Diarra veroverd ballen en levert ze niet meer blindelings in, Gago veroverd en speelt magisch bijna alles met 1x balcontact! Ik begin eindelijk te begrijpen waar DAM het over had.. zou die nou toch eens gelijk hebben dan.

Nu de verdediging nog op een rijtje krijgen (vandaag 5 Spanjaarden, Diego Lopez, Torres, Helguera, Ramos en R. Bravo). Als Cannavaro in vorm raakt kan Helguera er eindelijk uit en als Carlos er weer is kan de tot nu toe goed vervangende Bravo ook zitten.

Ik ga er vanuit dat ze deze pot winnen, want aan goed spel en kansen zal het hem niet liggen.
"En esta fabrica, en este Estadio, hicimos realidad todos nuestros sueños" Alfredo Di Stefano
  donderdag 18 januari 2007 @ 23:20:01 #117
10995 WasQ
Godmiljaar!!
pi_45493307
Het mocht helaas niet zo zijn... Waren ze slechter in de tweede helft of hadden ze pech?

EDIT:
quote:
Op donderdag 18 januari 2007 23:01 schreef jojomen4 het volgende:
Rot een end op zeg vette tiefus scheids. Wat een fucking mongool. Doordat die de eerste helft 2 verkeerde beslissingen neemt worden we nu lekker genaaid.

En wat een tijd gerek weer zeg, wat kan ik me daar lekker flink aan irriteren. Hij had al 3 spelers naar de kant moeten sturen met een rooie voor al dat verneuk. Ik zeik echt niet vaak om scheidsrechters. Nu heeft het toch wel directe invloed op het resultaat.
Nevermind
Doe maar jong ik heb toch geen muil!
pi_45495611
Plastic fles tegen de grens aan gegooid en een mobiel op het veld (wie wil z'n mobiel nou weer kwijt )

Geluk dat het niet gestaakt is?
  vrijdag 19 januari 2007 @ 05:47:01 #119
61885 jojomen4
hungersite.com
pi_45497497
quote:
Op donderdag 18 januari 2007 23:20 schreef WasQ het volgende:
Het mocht helaas niet zo zijn... Waren ze slechter in de tweede helft of hadden ze pech?

EDIT:
[..]

Nevermind
2de helft was het ietjes minder maar omdat de eerste helft heel goed was was dat geen drama. Bij het afronden van de kansen hadden ze wat weinig geluk in de 2de helft. Betis heeft toen geen kans kunnen creeren.

Erg jammer, het is dan niet de belangrijkste prijs die je wilt pakken maar als de CL en de competitie niet gewonnen kunnen worden is dit toch zeker een goeie troostprijs.
"En esta fabrica, en este Estadio, hicimos realidad todos nuestros sueños" Alfredo Di Stefano
pi_45497732
quote:
Op dinsdag 16 januari 2007 19:05 schreef De_Ananas het volgende:

[..]

Rellen
Wat een zielige vent ben je als je je eigen spelers zo gaat affikken.
Als je ze zo matig vindt, eeuwige belofte vindt of whatever, dan ha dje ze niet moeten kopen of al moeten verkopen, simpel.

Eigenlijk fikt ie het clubbeleid indirect af. Daar heeft ie wel gelijk in, maar dat doe je toch niet, en zeker niet zo?
Wat een sukkel.
O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammà, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
  vrijdag 19 januari 2007 @ 11:06:21 #121
61885 jojomen4
hungersite.com
pi_45500794
Het is allemaal uit context gehaald. Iemand met een beetje verstand zou dit toch nooit roepen als die weet dat die met dezelfde mensen verder moet in de toekomst.
"En esta fabrica, en este Estadio, hicimos realidad todos nuestros sueños" Alfredo Di Stefano
pi_45502326
Net zo als dat iemand met een beetje verstand wel zou weten dat als je als president van Real Madrid zoiets zegt tegen zo'n groot gezelschap, er echt wel iemand is die je woorden, op welke wijze dan ook, naar buiten brengt zeker.
O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammà, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
pi_45666752
Rot op met die Ronaldo
Real Madrid CF | Getafe CF | Rayo Vallecano de Madrid | Liverpool FC | Udinese Calcio
Winnaar Butragueño en Harry Been-awards 2007, 2008 en 2009
pi_45666821
quote:
Op donderdag 25 januari 2007 17:19 schreef WeebI het volgende:
Rot op met die Ronaldo
Te veel wijf? Te veel schwalbes? Want laat duidelijk zijn, aan zijn kwaliteiten kan het niet liggen...
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')