abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 30 november 2006 @ 02:39:56 #76
6941 APK
Factual, I think.
pi_44013147
Maar, euh, scanman....

Weet je nog: Die goede oude tijd?
Dat mensen in het juiste topic gingen posten als er niets op de streams te zien was?

Nu lijkt het of SC het enige alternatief voor COS was.
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
  donderdag 30 november 2006 @ 03:17:53 #77
16701 scanman01
Today's a good day
pi_44013346
quote:
Op donderdag 30 november 2006 02:39 schreef APK het volgende:
Maar, euh, scanman....

Weet je nog: Die goede oude tijd?
Dat mensen in het juiste topic gingen posten als er niets op de streams te zien was?

Nu lijkt het of SC het enige alternatief voor COS was.
Daar heb je gelijk aan. Ik heb echt vrij veel pogingen gedaan om andere topics ook draaiende te houden, maar dat is inderdaad mislukt. Ook dat zal er mee te maken hebben dat BB een beetje over the hill is. De drang om topics te openen (zinvolle topics, niet een zooitje van die echt volkomen zinloze topics) schijnt per jaar minder te worden.
een juiste afweging maken lijkt vrij lastig. Aan de ene kant heb je de mensen die alleen de COS topics volgen en dus nooit een keer een reactie in een ander topic zullen posten. Aan de andere kant zijn er de meer fanatieke volgers, die graag in zo veel mogelijk topics reageren. Helaas lijkt BB niet alleen op tv afgelopen , maar ook op fok.
My soul is painted like the wings of butterflies
pi_44013349
quote:
Op donderdag 30 november 2006 03:17 schreef scanman01 het volgende:
Helaas lijkt BB niet alleen op tv afgelopen , maar ook op fok.
Zo komt aan alles een einde ooit.
pi_44013890
quote:
Op donderdag 30 november 2006 02:28 schreef scanman01 het volgende:
Ik zie opeens dat mijn bericht een aantal keren gequote is, dus misschien wel goed om een aanvulling te plaatsen.

ik heb me behoorlijk zitten ergeren aan de mensen die vooral in de SC topics hebben zitten posten. Ik bedoel, rot dan gewoon op naar ONZIN ofzo. Waarom heb je het BB forum nodi9g om te lullen over helemaal niets. In ieder geval niets dat met BB te maken heeft. Mensen die posten in SC, maar ook in de andere BB topics, zijn vanzelfsprekend meer dan welkom. Het viel me alleen op dat een flink aantal alleen in de SC topics te vinden was en verder nergens. Die mensen geven duidelijk geen ene fuck om BB, dus onverklaarbaar wat ze op een BB forum te zoeken hebben. Eigenlijk zou niemand daar last van moeten hebben, omdat ze zich lekker beperken tot het SC forum
Er zijn geen regels over hoevaak je in andere topics zou moeten posten om hier legitiem mee te kunnen posten in nota bene de SC, het staat iedereen vrij lijkt mij en het hoeft ook niet automtisch te betekenen dat ze die andere topics niet meelezen, wie ben jij om te zeggen dat ze moeten oprotten?
Ik zeg toch ook niet dat mensen die keer op keer zeggen te stoppen met fok om dat dan vervolgens niet te doen, moeten oprotten omdat hun mening niet betrouwbaar is
Ik zelf probeerde ook altijd wel een aantal topics in leven te houden, maar toen ik het te saai vond worden en minder ben gaan volgen in combinatie met 2 bans (ook de eerste in 7 jaar) had ik daar even de kracht niet meer voor (je kent dat wel, jij geeft dan altijd aan te stoppen om er zoals altijd weer op terug te komen). Ik ben toen ook voornamelijk in de SC blijven hangen, vooral omdat daar vaak een paar mensen rondhangen die ik leuke humor vind hebben.
quote:
, ware het niet dat ze ook nog commentaar hebben op hoe de rest van het BB forum draait. Dat is toch om beroerd van te worden.
Dit vind ik nou ook weer typisch hautain en een beetje gefrustreerd gedrag, nogmaals wie zegt dat ze niet meelezen en daardoor een mening hebben, waar haal je de arrogantie vandaan om te zeggen dat jij daar beroerd van wordt.
quote:
Ze hebben werkelijk zelfs een mening over of COS van SC gesplitst moet worden enzo. Mensen die dus alleen hebben zitten slowchatten tijdens BB6 menen ook nog een mening te moeten ventileren op dit forum. Dubieus is hier wel een treffend woord.
Jij lijkt een groot probleem te hebben met mensen die voornamelijk in de SC zitten, maar wel hun mening ventileren over COS-SC, maar ik kan me juist voorstellen dat posts zoals deze van jou ze juist uit hun tent lokt, door te zeggen dat ze geen mening mogen hebben, daar komt bij dat zo een COS-SC discussie dus ook over de SC gaat, het topic waar hun de meeste input hebben en dus wel hun actieve rol op het forum aangaat, waarom mogen die in godsnaam hun mening hierover niet ventileren? Ik snap jouw probleem hiermee totaal niet.
Ik vind in den regel wel dat de mening van mensen met de meeste (waardevolle) input, voor het forum als geheel, zwaarder zou moeten wegen dan die van de mensen met minder input (of die alleen maar meelezen), maar bij voorbaat meningen uitsluiten lijkt me erg kortzichtig en een zeer slechte raadgever.
quote:
Wat mij betreft hadden de COS topics op de saaie momenten best over andere BB zaken mogen gaan dan wat er op dat moment gaande was op de streams. Helaas werd de regel dat je het alleen over dat moment mocht hebben een beetje te letterlijk genomen, wat ondergetekende zelfs een ban opleverde (eerste in 7 jaar tijd ofzo).
Posts over wat er die morgen gebeurde.. of een uur geleden, zouden dan ook gewoon moeten worden toegestaan in de COS. Zeker op momenten dat er gewoon niets gaande was in het huis. Sommige mods wisten daar heel goed mee om te gaan, andere mods totaal niet. Zo was het echter altijd al en zal het ook altijd wel blijven. Het is in feite de discussie niet eens meer waard.
Dat ben ik met je oneens, dit jaar was er meer frictie dan anders, jij noemde zelf je ban al (eerste in 7 jaar) ik had er 2 (ook de eerste in 7 jaar) en dan nog de ban van een ex bewoner en nog een paar discutabele bans, mods die vaak aangeven er geen zin meer in te hebben en zeggen bepaalde topics liever te mijden, FA's die aangeven genoeg van het gezeik te hebben, legitieme discussies die verboden worden (op een discussieforum), een admin die tijdelijk de FB sluit, een mod die dreigt de hele SC te sluiten en dan nog dat irritante gedelete enz.... er was nog nooit zoveel gezeik op het BBforum als dit jaar.
Volgens mij is bijna alles van wat ik noem direct toe te schrijven aan dat te strikte COS beleid, wat ze er met vele ingrepen probeerde door te drukken, maar kennelijk is dit alles volgens de mods juist op het conto te schrijven van slechts enkele kwaadwillende zuigers?
When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
  zaterdag 2 december 2006 @ 03:37:02 #80
55709 Stereotomy
Mens sana in corpore sano
pi_44073029
Ik vond het leuk dat Day aan het eind lekker mee kwam posten in COS, juist op de momenten dat het even wat rustiger was op de streams, op een manier die ongedwongen was, en die ruimte liet voor offtopic geinen / teambuilding, zonder dat ze er meteen met moderatorstaf erop sprong.

De COS is er primair voor om live commentaren op de streams te geven, laat het beleid voor BB7 dusdanig uitnodigend zijn voor mensen om vrijwillig wat in de streamverslagen te schrijven in plaats van een doodgeslagen sfeer te creeren waardoor inderdaad de COS de enige manier op het forum blijft om gedane streams te volgen.

Ik post wel feedback:
oude koeien

Ik post geen feedback:
dan heb je ook geen recht van zeuren bij BB7

Iemand anders heeft toevallig dezelfde feedback als ik:
Hij/Zij is, door mij, voor mijn karretje gespannen

Het was weer heerlijk groupthinken bij BB6. Tot BB7 dan maar weer.
Confidence through competence
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')