abonnement Unibet Coolblue
pi_46147055
quote:
Op donderdag 8 februari 2007 23:12 schreef trepper het volgende:
http://www.survivorstuff.x10hosting.com/

Als je naar deze site gaat, kun je de nieuwe theme al beluisteren. Hij is erg vet. Beetje combinatie van Cook Islands en Vanuatu.
Hmm, ik vind m een beetje tegenvallen moet ik zeggen. Maar t blijft zo'n mooi herkenbaar stukje muziek, t zit al dagen in mijn hoofd.
Ik zie op die site op de startpagina onderaan staan dat hij ook snel de Survivor UK theme erop zal zetten. Is er dan ook een Engelse Survivor of hoe zit dat?
Spoilers!
pi_46167564
Interessant begin van het nieuwe seizoen. Ik had echt gedacht dat het verliezende team zou winnen. In mijn ogen zijn zij juist veel sterker. Wel beter voor Yau-Man, nu is hij nodig in het nieuwe kamp, ik vind hem wel sympathiek vooralsnog.
Ik ben heel benieuwd hoe het zal gaan met dit grote verschil tussen arm en rijk. Ik denk dat het rijke team lui gaat worden na verloop van tijd. Ze zullen in het begin wel veel winnen en dan overconfident worden. Maar zoals de titel van dit topic al zegt.....The game keeps on changing!

Ik heb trouwens ook de half uur durende TV Guide preview gezien (die krijg je via de weg waarop je ook de reguliere uitzendingen krijgt zeg maar ) Heel interessant, vooral de voorspellingen die Probst doet over alle kandidaten! Yul kan trouwens echt niet presenteren.
Spoilers!
pi_46202480
Aardige eerste aflevering, maar ik moet er altijd een beetje doorheen komen in het begin. Leuker zou zijn een anderhalfuur durende ep waar je gelijk dan al helemaal inzit.

Maar genoeg potentieel voor een leuk seizoen!
  zondag 11 februari 2007 @ 14:23:04 #104
44906 merino
World of Sleepers
pi_46202781
jah?

ik heb potentieel nog niet gespot eigenlijk
zat met vriendin te kijken die het nog nooit had gezien en kon maar niet ophouden over de oude helden en vettere seizoenen uit het verleden. Ben beetje bang dat zij dit seizoen gaat zien en dan vervolgens verkeerde conclusies gaat trekken over de show
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
pi_46203165
Het het ook net gezien... nog niet enthousiast geworden...
pi_46206564
Ik vind 't begin altijd moeilijk omdat ik de mensen nog niet uit mekaar kan houden. Zelfs na het zien van de special van TV Guide (die was trouwens 1 op 1 reclame, vreselijk zeg!). Ik zat eigenlijk op de vraag aan Stacey te wachten op welke gronden ze die teams zo gesplitst heeft. Daar kon ik geen lijn in vinden. En wel sneu dat zij uiteraard onmiddellijk in het losers-kamp terecht gaat komen.

Ik weet overigens niet of ik die have and have not's lijn wel kan waarderen. Bij The apprentice gebeurt dat momenteel ook, maar het heeft verder eigenlijk helemaal niets met het onderliggende spel te maken. The apprentice: tonen dat je een waardig opvolger van Trump kunt zijn, en Survivor: tonen dat je kunt outwitten, outplayen en outlasten.

En ja, er is een UK survivor, die was echt te slecht voor woorden. Een heel somber gedoe, iedereen de hele dag met regenkleding aan in de regen tegen mekaar kleppen. Heb ik niet afgekeken. 't Zelfde geldt voor de Australische Celebrity Survivor die afgelopen herfst uitgezonden werd. De mensen boeiden totaal niet. Dat zal wel anders zijn voor de Aussies zelf die deze mensen al kennen. Er is ook net een Survivor Zuid-Afrika geweest en die vond ik echt heel goed. Daar heb ik van genoten. Leuke mensen. Op een gegeven moment zei een daarvan tegen een ander "skattebout", enig!
  maandag 12 februari 2007 @ 12:54:56 #107
44906 merino
World of Sleepers
pi_46234567
Volgens mij heeft Stacey het gewoon zo eerlijk mogelijk geprobeerd te verdelen om zodoende niet al vanaf de start 9 mensen boos op haar te hebben. Idd erg zielig voor haar dat ze bij verliezende team wordt. Al is het wel fijn dat we straks weer 9 vs 9 hebben.

Overigens vraag ik me nog wel af hoe ze het doen met spullen van ene kamp naar andere kamp halen bij winnen/verlies. Moet men zijn zooi nu ook elke keer naar de challenges mee nemen? En echt gevoel voor je eigen strandje creeer je zo ook niet...
Ik wil terug naar de eerste seizoenen
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
pi_46236859
Een beetje een matte eerste aflevering. Alles verliep een beetje chaotisch. Ik miste de opening. Waar was die gebleven? Verder is er nog niet echt veel duidelijk van alles. Ik vind die Rocky trouwens maar een psycho. Alleen die gelaatsuitdrukking van hem al. En hoe die tekeerging tegen die Dre, die ze volgens mij ook niet allemaal op een rijtje heeft. Zal nog wat worden als die 2 in een kamp komen. Van de overige kandidaten kan ik nog niet veel zeggen. Die Earl is een beetje de nieuwe Yul volgens mij. En Yau Man kan denk ik ook nog wel voor een verrassing zorgen.
pi_46390994
Hmm. Rare figuren zijn het dit keer maar.

Ik heb op het moment eerder mensen waar ik me de pleuris aan irriteer dan dat ik nu al mensen tof vind. Heel stom overigens om Erica eruit de knallen ipv Sylvia. u heb je juist alleen maar strength nodig. Challenges zijn ook nog niet super...

Die kerel trouwens met z'n bijna afgehakte hand, last van z'n oog, knie en dan ook nog met die hangmat eraf donderen .
pi_46399696
Mwa, ik irriteer me niet zo aan de mensen. Vindt het nog steeds een beetje chaotisch allemaal. Helaas. Van Moto weten we nog helemaal niks eigenlijk. Ik ben wel benieuwd wat de alliances daar zijn, maar we zien ze alleen maar in hun 5 sterren kamp en hoe geweldig ze het wel niet hebben. Dat kamp is trouwens een rare toevoeging in het spel. Zo help je ook heel het concept naar de knoppen. Van Ravu weten we ook nog niet veel. Idd een beetje raar dat ze Erica eruit kicken, maar op zich was het wel mooi dat er iets onverwachts gebeurde. Toch denk ik dat Sylvia de volgende is. De enige echte leuke toevoeging dit keer is Exile Island met al die zeeslangen. Kan me niet herinneren dat ze in Survivor slangen echt naar voren brachten in het programma. Behalve in Palau toen Tom en Ian een slang doodden heb ik nog geen een keer kandidaten geconfronteerd zien worden met slangen.
pi_46667145
Ongelooflijk wat een dom volk zit er bij die 'losers-tribe'.

Ik ben compleet voor Motto. Laat ze maar lekker alles winnen. Ik zie het nog gebeuren ook.
pi_46673358
Beide teams zijn losers.
A little bit hateful
pi_46713317
Niks verrassends wederom. Het seizoen moet echt nog los komen. Vind er nog niet veel boeiends aan. Jammer dat ik dit moet zeggen als survivor fan. Maar goed, we zijn pas 3 afleveringen verder, wie weet wat er allemaal nog gaat gebeuren. Wachten is op het 1e verlies van Moto.
pi_46839116
die twist van vandaag bracht geen zucht van verbazing helaas.
A little bit hateful
  vrijdag 2 maart 2007 @ 14:45:22 #115
171097 Charles.Darwin
Let's evolve together!
pi_46846639
Beetje oneerlijk dit jaar, één team mag lekker loungen en het andere heeft een week lang zonder water gezeten. Ik snap ook niet waarom er een rijk eiland moet zijn, daar is weinig "Survivor" aan
451 °F
pi_46879170
Ik vind het tot nu toe ook niet zo veel aan.
pi_46919853
quote:
Op zaterdag 3 maart 2007 15:50 schreef AlohaXa het volgende:
Ik vind het tot nu toe ook niet zo veel aan.
Ik ook niet. Heb het idee dat ik het allemaal wel gezien heb.
pi_46925678
Ik moet mijn mening ook wel herzien, al heeft Moto nog enigzins strategische interesse.

Verder zijn het saaie, gemiddelde tribes zonder rare figuren of mensen die het spel interessant maken en spelen. De twist had ik ook wel wat meer van verwacht. Erg dom om juist het comfort op te geven als je 6 challenges op rij wint. Dan moet je zo veel qua vertrouwen zijn dat je sterker bent en het dan gelijk weer terug wint.

Nu verlies je een member en wellicht de volgende challenge en dan ben je ook weer alles kwijt. Hopelijk snel een merge, dan is het wat boeiender denk ik.
pi_46950747
Wat ee rare twist bij die proef. Wat als Ravu nou had gewonnen? Hadden ze dan dezelfde vraag gekregen? Want dan hadden zij natuurlijk kampen verwisseld. Voor Moto was het alleen maar verlies. Of het kamp of een tribemember.
  maandag 5 maart 2007 @ 20:41:38 #120
44906 merino
World of Sleepers
pi_46954770
quote:
Op maandag 5 maart 2007 19:06 schreef trepper het volgende:
Wat ee rare twist bij die proef. Wat als Ravu nou had gewonnen? Hadden ze dan dezelfde vraag gekregen? Want dan hadden zij natuurlijk kampen verwisseld. Voor Moto was het alleen maar verlies. Of het kamp of een tribemember.
dan was het waarschijnlijk geweest, zitten blijven en niemand verliezen, gaan en 1 member verliezen. Twist stond waarschijnlijk in twee varianten op flesje of er waren twee flesjes...
I have pondered and sought to find an intrinsically existing self, but have consistently found only a flow of bits and pieces of inorganic, biological, social and intellectual value patterns.
  dinsdag 6 maart 2007 @ 00:53:39 #121
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_46963389
quote:
Op maandag 5 maart 2007 20:41 schreef merino het volgende:

[..]

dan was het waarschijnlijk geweest, zitten blijven en niemand verliezen, gaan en 1 member verliezen. Twist stond waarschijnlijk in twee varianten op flesje of er waren twee flesjes...
Ik denk twee flesjes. Vorig seizoen hadden ze ook al een gesealed flesje en dat briefje klopte ook niet als iemand anders het had gekregen.
Spoilers!
pi_47085803
ik irriteer mij steeds meer aan die mensen. Vooral deze week.

maar ik blijf wel kijken
A little bit hateful
pi_47118479
het valt mij tot nu toe ook erg tegen.
Dat ene team die niets heeft en continu verliest en het andere dat wint.
Ligt meer aan de mensen denk ik, de casting.


Ik heb alle seizoenen op mijn Hd en alles ook gezien maar dit tot nu toe de minste.
pi_47133354
Ik vond het vorige seizoen een van de beste eigenlijk. Niet om iets de oude beginnende seizoenen af te doen hoor.
A little bit hateful
pi_47148393
Ik begin het seizoen wat leuker te vinden. Maar over het algemeen valt het tegen. Opvallend trouwens dat er alleen nog maar vrouwen zijn weggestemd in 5 afleveringen. En tussen de vrouwen die over zijn zie ik geen winnaar. Kandidaten die ik als kanshebber zie zijn Alex en eventueel Earl als ie de meerderheid van Moto weet te overleven.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')