abonnement Unibet Coolblue
pi_43084741
Bewoner,

Goed nieuws. Jij bent 15.000 Euro rijker. Want jij mag het geld uit het kluisje van Marcel bij het geld in je eigen kluisje doen.
Er is nog meer goed nieuws. Jij hoeft niet mee te doen aan de nieuwe weekopdracht. En die wordt slopend want jullie moeten een week lang dag en nacht voorkomen dat een lamp gaat branden.

Gefeliciteerd. Want met dat extra kapitaaltje sta je er een stuk beter voor wanneer je de finale haalt. Want hoe meer geld de winnaar in zijn eigen kluisje heeft, hij rijker hij of zij naar Huis gaat. En er zijn nog meer kluisjes van vertrokken Bewoners. Het duurt niet lang meer… en jullie ontdekken wat er met dat geld gaat gebeuren…
De weekopdracht stelt jullie organisatietalent en uithoudingsvermogen op de proef. Zoals gezegd hoeft de gelukkige Bewoner die de brief pakte niet mee te doen. Die kan het ervan nemen…De andere zes Bewoners moeten voorkomen dat de lamp die in de lounge staat opgesteld dag en nacht gaat branden. Wanneer de lamp aangaat hebben jullie 10 seconden om hem uit te zetten. Zodra je de gouden knop indrukt gaat de lamp uit. De lamp gedraagt zich onvoorspelbaar en kan 24 uur per dag ieder moment gaan branden.

Jullie mogen zelf bedenken hoe jullie het waken bij de lamp gaan indelen. Vrijdagochtend om 10.00 uur is de opdracht afgelopen. Maar let op: wanneer een Bewoner door het indrukken van de gouden knop de lamp heeft uitgezet, moet hij of zij worden afgelost. Een Bewoner mag dus nooit twee keer achter elkaar de gouden knop indrukken. Let daarop bij de aflossing van de wacht.

Big Brother
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')