abonnement Unibet Coolblue
pi_42452463
quote:
Op zaterdag 7 oktober 2006 13:54 schreef Kinga het volgende:

[..]

Ja, en daarvoor zei die nog tegen Egbert dat ie zijn bek moest houden, dat ie toch volwassen was en moest gaan slapen. Denk dat Marcia daarom flipte.
Klopt voor zijn uitbarsting tegen BB schreeuwde hij 2/3 keer tegen Egbert dat hij zijn bek moest houden, vooral omdat hij strontzat was en rust wou hebben, Marcia zei toen dat hij zelf zijn bek moest houden.
Semih's uitval tegen BB was overigens zeer terecht, al vond ik hem wel behoorlijk agressief, ook weer tegen Micheline "ja jij moet helemaal je bek dicht houden", toen duwde E10 hem terug en begon hij tegen hem te flippen en gaf een duw terug. Tijn trok E10 uit de kamer en toen begon E10 al die rascistische opmerkingen te schreeuwen in de woonkamer, heel fout!
wie zichzelf kent, veroordeeld niemand!
  zaterdag 7 oktober 2006 @ 14:03:03 #152
58921 Day
You can fly!
pi_42452492
quote:
Op zaterdag 7 oktober 2006 13:54 schreef Kinga het volgende:

[..]

Ja, en daarvoor zei die nog tegen Egbert dat ie zijn bek moest houden, dat ie toch volwassen was en moest gaan slapen. Denk dat Marcia daarom flipte.
Marcia flipt van 'houd je bek' maar heb je ook nog meegekregen op wat voor denigrerende manier ZIJ tegen haar vader sprak? In elke zin van haar zat het woord 'fokking'. Nee dat is pas een respectvolle manier van spreken tegen je ouder!
I don’t know what’s gonna happen, that’s alright with me
I open up my arms and I embrace the mystery
I am gonna shine
  zaterdag 7 oktober 2006 @ 14:03:13 #153
521 ruby
Hell yeah!
pi_42452498
quote:
Op zaterdag 7 oktober 2006 13:45 schreef avonne het volgende:
Nog even een minder heftig punt...
Volgens mij flipte Monique niet tegen Tijn over het likken van het oorlelletje van Marcia, maar omdat Tijn en Marlies samen wegliepen en zo'n 20 tellen wegbleven. Toen Tijn terug kwam wilde ze niks meer van hem weten.

detail, maar stinkend jaloers
Maar volgens Marcia wierp Monique wel vuile blikken toen Tijn haar oorlelletje ging aflebberen.

Inderdaad, jaloers.
Voetjes van de vloer en schud die heupen los!
  zaterdag 7 oktober 2006 @ 14:03:27 #154
130755 Kinga
versier hier
pi_42452512
Dat zei hij niet tegen Mich maar tegen Etienne, saa..
  zaterdag 7 oktober 2006 @ 14:04:06 #155
130755 Kinga
versier hier
pi_42452533
quote:
Op zaterdag 7 oktober 2006 14:03 schreef Day het volgende:

[..]

Marcia flipt van 'houd je bek' maar heb je ook nog meegekregen op wat voor denigrerende manier ZIJ tegen haar vader sprak? In elke zin van haar zat het woord 'fokking'. Nee dat is pas een respectvolle manier van spreken tegen je ouder!
Ach wat wil je, die zatte hoer wilde toch niet luisteren...tsja dan maar zo
  zaterdag 7 oktober 2006 @ 14:04:48 #156
521 ruby
Hell yeah!
pi_42452548
quote:
Op zaterdag 7 oktober 2006 14:03 schreef Day het volgende:

[..]

Marcia flipt van 'houd je bek' maar heb je ook nog meegekregen op wat voor denigrerende manier ZIJ tegen haar vader sprak? In elke zin van haar zat het woord 'fokking'. Nee dat is pas een respectvolle manier van spreken tegen je ouder!
Volgens mij zit dat woordje helemaal in haar vocabulaire gebrand.
Beetje te veel naar mijn mening want het klinkt helemaal nergens naar.
Voetjes van de vloer en schud die heupen los!
pi_42452551
Het heerlijk avondje was gekomen...wat dingen die ik nog vers op het netvlies heb staan.

- Marlies probeerd Tijn en Mo duidelijk haar visie op hun relatie in de strot te proppen. Vervolgens zoenen Tijn en Mo in het tentje in lounge waar Marlies pal naast zit.
Die confronteerd vervolgens Tijn en krijgt uitleg in de slaapkamer. Waarop Mo zeer jaloers reageerd naar Tijn toe op het weggaan van Tijn en Marlies. (net als tijdens de afscheidsavond van Milica)

- Tijn trekt bovenstaande totaal niet...Mo gooide er uitspraken uit als...doe jij maar je ding, doe ik m'n ding. Tijn steekt nog maar is een peukje op voor de schrik en draaid helemaal door in het koppie. Hij heeft niks gedaan met Marlies en trekt het niet dat Mo hem zo aan de kant probeerd te zetten. (verliefd)

- Semih kots even lekker....Tijn en Mo zetten hem onder de douche en brengen hem naar bed. Tijdens dit gedoe komt er weer wat op gang tussen Mo en Tijn. Tijn verteld dat hij er niet meer tegen kan, hij verteld eindelijk in alle geuren en kleuren wat hij voor Mo voelt. "Wat jij er mee doet, dat is aan jou" sluit hij min of meer af.

- Terwijl Tijn zich met Semih bezig houdt komt het feestje tot een eind. Mo en Marlies komen in de zitkamer in gesprek en ondertussen is Tijn, Sabrina aant afvoeren. Die is zo lam als een lammetje en wordt door hem in bed gestopt....glaasje water erbij en welteruste is het motto.

- Als Egbert de Princessenkamer binnen komt is er eigenlijk niks aan de hand. Eg is aardig bezopen en lult vaag, maar valt allemaal wel mee. Tijn is ondertussen bezig met de kotsemmer van Semig en verzoekt Egbert meerdere malen de Princessenkamer te verlaten.

- BB gooit op het scherm dat Egbert uit de kamer bij Sa gehaald moet worden....en dan barst de bom.....

- Als Egbert de kamer uit is...ligt Sa in coma...ze wordt door Mo overeind in bed gezet en komt weer bij. E10 doet uitspraken als: "laat ik er niet achter komen dat er dingen gebeurt zijn hier"

- In de zitkamer ontstaat een discussie over wat Egbert in de kamer Sa gedaan heeft...BB zou niet voor niks zulke dingen op het scherm zetten. Ondanks dat Tijn in de buurt was en ook zegt dat er helemaal niks gebeurt is...lopen de gemoederen hoog op.

- Egbert gaat naar bed...en loopt met z'n ziel onder z'n arm, the walk of shame. Er worden nu uit alle hoeken beschuldigingen gedaan. Tijn probeerd Egbert te kalmeren terwijl hij in bed ligt en Semih roept wat dingen vanuit de andere hoek van de kamer. "Egbert ga slapen en hou je bek" (de hou je bek opmerking was in tijden niet zo grappig"

- Ondertussen in de Princessenkamer gaan Mo, Sa en Micheline helemaal los voor de cameramensen...Sa staat op het bed te springen.

- Dan besluit E10 maar is op onderzoek uit te gaan...Eerst kijkt hij even bij Egbert...en vervolgens loopt hij bij de Princessenkamer naar binnen...waar hij een springende Sa aantreft. E10 wil nu weten wat er gebeurt is, en rateld maar door over wat tie allemaal even wil vertellen...waarop Sa roept...er is niks gebeurt, ik ga nu naar Egbert toe, E10 hou je bek.

- Sa loopt naar Egbert toe, en laat E10 helemaal links liggen. E10 loopt schreeuwend "wat zeg je tegen mij" tegen Sa over de "hou je bek" reactie de zitkamer weer in...waar hij een heel blaatverhaal tegen Jeroen, Rik en Micheline begint af te steken. Rik en Jeroen proberen E10 te kalmeren en uit te leggen dat tie niet van een vlieg een olifant moet maken. E10 wil er niks van weten en gaat compleet uit z'n stekker en wil zijn visie van het verhaal er doordrukken. Komt zelfs zo ver dat tie als Jeroen begint te lachen om het stomme gedrag van E10, helemaal in brand vliegt en iedereen min of meer dood wenst.

- Ondertussen is het in de kamer bij Eg een komen en gaan van gasten. Als Mo en Tijn zich weer met Egbert bezighouden. Roept BB "alle bewoners batterijen wisselen".
En dan gaat Semih ff los....Die maakt BB uit voor van alles en nog wat, geziek met die baterijen enzo en dat ze Egbert op zo'n manier door de zeik halen. (was best grappig eigenlijk)_O-

- De andere bewoners horen dit en vangen maar een deel op van wat Semih roept...vervolgens stormen er een aantal man de kamer in en denken dat Semih ook Egbert aant aanvallen is.
E10 springt gelijk weer bij Semih op bed en begint tegen Semih te koeren...Micheline wil E10 eraf hebben en Semih raast maar door en roept dat E10 op moet pleuren met z'n gezeik.(had hier een klap van Semih verwacht eigenlijk)
Voor de rest staat iedereen er maar bij en Tijn besluit dan maar weer E10 van het bed te trekken en de kamer uit te gooien. Eenmaal buiten ziet E10 in dat tie niet meer binnen komt zolang Tijn voor z'n neus staat. En E10 druipt uiteindelijk aan de hand van jeroen af.

- E10 begint nu weer over Semih te kankeren in de zitkamer....Stomme turk dit...naar je eigen land dat..ook het neersteken komt weer voorbij...hij maakt zichzelf nogal belachelijk, maar geeft wel de ware aard van het beestje E10 aan.

- Er hangt nogal een gespannen sfeertje in het huis...
Ondertussen is Semih weer gekalmeerd en zitten Tijn en Mo nog steeds bij Egbert...Uiteindelijk lukt het Tijn om Eg te kalmeren...en hij mag nog even een sigaretje roken van Tijn en een glas water drinken.

- Eenmaal in de keuken komt Marcia zich ermee bemoeien die vindt dat het genoeg geweest is en dat Pa maar gewoon naar bed moet. Maar Eg wil toch eerst roken en z'n water'tje opdrinken...maar hij wil het nergens meer over hebben.
Mo en Tijn beginnen met de afwas...want het is een T-ringzooi in het huis. Ondertussen ziet Jeroen er op toe dat Eg z'n peukje doet en dan naar bed gaat.

- Dan besluit E10 nog maar is bij Sa te gaan kijken. Die dan al een uur helemaal out alleen in de Princessenkamer ligt. E10 besluit dat dit een goed moment is om volgens eigen zeggen zijn excusses te maken. (geloofde daar geen reet van trouwens..hahaa) En meneer maakt Sa gewoon ff wakker. Terwijl hij wat mompeld moet tie natuurlijk wel ff met z'n handje aan Sa zitten.
Jammer voor hem... Mo heeft het in de gaten en loopt de slaapkamer in. Ze vraagt Sa of ze met E10 wil praten en als daar niks zinnigs uit komt laat ze E10 blijken dat tie maar gewoon de kamer uit moet.

- E10 gaat uit z'n stekker tegen Mo...komt er min of meer op neer dat hij zelf wel uitmaakt wat goed voor Sa is. Het aanhoren van z'n geneuzel is blijkbaar belangrijker, dan het slapend tot positieve komen van Sa.

- Mo is dan zichtbaar helemaal klaar met E10...ze walgt echt van hem. Als Tijn en Mo nog aant opruimen zijn komt E10 ineens weer zijn verhaal doen. Alsof hij het goed wil maken...maar dat pakt helemaal verkeerd uit. Mo laat E10 z'n zegje doen en zet dan E10 even op z'n nummer. Mo maakt E10 uit voor sukkel...en ze maken mekaar weer uit voor rotte vis. Tijn bemoeid zich er niet mee,...maar blijft wel ff in de buurt voor de zekerheid.

- E10 gaat zich weer in het rokershok een hoop druk zitten maken en is Mo spuugzat. Hij verteld tegen Jeroen dat hij zelf wel uitmaakt met wie hij praat. En als die persoon aangeeft dat het goed is...dan moeten ze hem niet vertellen dat het niet zo is...want dan. Te triest gewoon...want hij verteld er tegen Jeroen niet bij dat hij Sa wakker is gaan maken terwijl die out lag te zijn.

- Dan besluiten Mo en Tijn nog maar even een badje te pakken....sensuur 1e klas...want we zagen er niks van.
Ondertussen Zit E10 weer als de Mafiakoning van Zwolle z'n zegje te doen in de zitkamer tegen iedereen die het horen wil.

Ben daarna maar is naar bed gegaan..was een uurtje of 5-6 denk ik...en had geen zin om naar het gezwam van E10 te lusiteren. Verhaal is een "tikje" groter geworden dan ik vooraf verwacht had...
pi_42452571
quote:
Op zaterdag 7 oktober 2006 14:03 schreef Kinga het volgende:
Dat zei hij niet tegen Mich maar tegen Etienne, saa..
Kijk het filmpje dan maar nog eens, dat schreeuwde hij ook tegen MIcheline toen ze de boel wou sussen
wie zichzelf kent, veroordeeld niemand!
pi_42452649
quote:
Op zaterdag 7 oktober 2006 13:54 schreef Kinga het volgende:

[..]

Ja, en daarvoor zei die nog tegen Egbert dat ie zijn bek moest houden, dat ie toch volwassen was en moest gaan slapen. Denk dat Marcia daarom flipte.
Klopt. Later heeft Monique haar gerustgesteld dat Semih het in feite voor haar vader opnam.
  zaterdag 7 oktober 2006 @ 14:12:13 #160
16701 scanman01
Today's a good day
pi_42452713
quote:
Op zaterdag 7 oktober 2006 14:05 schreef saa het volgende:

[..]

Kijk het filmpje dan maar nog eens, dat schreeuwde hij ook tegen MIcheline toen ze de boel wou sussen
Er stonden op dat moment meerdere personen. Etienne en Marcia stonden er ook vlak bij. Het leek idd wel alsof hij het tegen Micheline had, maar ik ben er niet 100% zeker van. Micheline was juist goed bezig omdat ze Etienne bij Semih vandaan wilde houden.
My soul is painted like the wings of butterflies
pi_42452727
quote:
Op zaterdag 7 oktober 2006 14:04 schreef T-lex het volgende:
Het heerlijk avondje was gekomen...wat dingen die ik nog vers op het netvlies heb staan.

- Marlies probeerd Tijn en Mo duidelijk haar visie op hun relatie in de strot te proppen. Vervolgens zoenen Tijn en Mo in het tentje in lounge waar Marlies pal naast zit.
Die confronteerd vervolgens Tijn en krijgt uitleg in de slaapkamer. Waarop Mo zeer jaloers reageerd naar Tijn toe op het weggaan van Tijn en Marlies. (net als tijdens de afscheidsavond van Milica)

- Tijn trekt bovenstaande totaal niet...Mo gooide er uitspraken uit als...doe jij maar je ding, doe ik m'n ding. Tijn steekt nog maar is een peukje op voor de schrik en draaid helemaal door in het koppie. Hij heeft niks gedaan met Marlies en trekt het niet dat Mo hem zo aan de kant probeerd te zetten. (verliefd)

- Semih kots even lekker....Tijn en Mo zetten hem onder de douche en brengen hem naar bed. Tijdens dit gedoe komt er weer wat op gang tussen Mo en Tijn. Tijn verteld dat hij er niet meer tegen kan, hij verteld eindelijk in alle geuren en kleuren wat hij voor Mo voelt. "Wat jij er mee doet, dat is aan jou" sluit hij min of meer af.

- Terwijl Tijn zich met Semih bezig houdt komt het feestje tot een eind. Mo en Marlies komen in de zitkamer in gesprek en ondertussen is Tijn, Sabrina aant afvoeren. Die is zo lam als een lammetje en wordt door hem in bed gestopt....glaasje water erbij en welteruste is het motto.

- Als Egbert de Princessenkamer binnen komt is er eigenlijk niks aan de hand. Eg is aardig bezopen en lult vaag, maar valt allemaal wel mee. Tijn is ondertussen bezig met de kotsemmer van Semig en verzoekt Egbert meerdere malen de Princessenkamer te verlaten.

- BB gooit op het scherm dat Egbert uit de kamer bij Sa gehaald moet worden....en dan barst de bom.....

- Als Egbert de kamer uit is...ligt Sa in coma...ze wordt door Mo overeind in bed gezet en komt weer bij. E10 doet uitspraken als: "laat ik er niet achter komen dat er dingen gebeurt zijn hier"

- In de zitkamer ontstaat een discussie over wat Egbert in de kamer Sa gedaan heeft...BB zou niet voor niks zulke dingen op het scherm zetten. Ondanks dat Tijn in de buurt was en ook zegt dat er helemaal niks gebeurt is...lopen de gemoederen hoog op.

- Egbert gaat naar bed...en loopt met z'n ziel onder z'n arm, the walk of shame. Er worden nu uit alle hoeken beschuldigingen gedaan. Tijn probeerd Egbert te kalmeren terwijl hij in bed ligt en Semih roept wat dingen vanuit de andere hoek van de kamer. "Egbert ga slapen en hou je bek" (de hou je bek opmerking was in tijden niet zo grappig"

- Ondertussen in de Princessenkamer gaan Mo, Sa en Micheline helemaal los voor de cameramensen...Sa staat op het bed te springen.

- Dan besluit E10 maar is op onderzoek uit te gaan...Eerst kijkt hij even bij Egbert...en vervolgens loopt hij bij de Princessenkamer naar binnen...waar hij een springende Sa aantreft. E10 wil nu weten wat er gebeurt is, en rateld maar door over wat tie allemaal even wil vertellen...waarop Sa roept...er is niks gebeurt, ik ga nu naar Egbert toe, E10 hou je bek.

- Sa loopt naar Egbert toe, en laat E10 helemaal links liggen. E10 loopt schreeuwend "wat zeg je tegen mij" tegen Sa over de "hou je bek" reactie de zitkamer weer in...waar hij een heel blaatverhaal tegen Jeroen, Rik en Micheline begint af te steken. Rik en Jeroen proberen E10 te kalmeren en uit te leggen dat tie niet van een vlieg een olifant moet maken. E10 wil er niks van weten en gaat compleet uit z'n stekker en wil zijn visie van het verhaal er doordrukken. Komt zelfs zo ver dat tie als Jeroen begint te lachen om het stomme gedrag van E10, helemaal in brand vliegt en iedereen min of meer dood wenst.

- Ondertussen is het in de kamer bij Eg een komen en gaan van gasten. Als Mo en Tijn zich weer met Egbert bezighouden. Roept BB "alle bewoners batterijen wisselen".
En dan gaat Semih ff los....Die maakt BB uit voor van alles en nog wat, geziek met die baterijen enzo en dat ze Egbert op zo'n manier door de zeik halen. (was best grappig eigenlijk)_O-

- De andere bewoners horen dit en vangen maar een deel op van wat Semih roept...vervolgens stormen er een aantal man de kamer in en denken dat Semih ook Egbert aant aanvallen is.
E10 springt gelijk weer bij Semih op bed en begint tegen Semih te koeren...Micheline wil E10 eraf hebben en Semih raast maar door en roept dat E10 op moet pleuren met z'n gezeik.(had hier een klap van Semih verwacht eigenlijk)
Voor de rest staat iedereen er maar bij en Tijn besluit dan maar weer E10 van het bed te trekken en de kamer uit te gooien. Eenmaal buiten ziet E10 in dat tie niet meer binnen komt zolang Tijn voor z'n neus staat. En E10 druipt uiteindelijk aan de hand van jeroen af.

- E10 begint nu weer over Semih te kankeren in de zitkamer....Stomme turk dit...naar je eigen land dat..ook het neersteken komt weer voorbij...hij maakt zichzelf nogal belachelijk, maar geeft wel de ware aard van het beestje E10 aan.

- Er hangt nogal een gespannen sfeertje in het huis...
Ondertussen is Semih weer gekalmeerd en zitten Tijn en Mo nog steeds bij Egbert...Uiteindelijk lukt het Tijn om Eg te kalmeren...en hij mag nog even een sigaretje roken van Tijn en een glas water drinken.

- Eenmaal in de keuken komt Marcia zich ermee bemoeien die vindt dat het genoeg geweest is en dat Pa maar gewoon naar bed moet. Maar Eg wil toch eerst roken en z'n water'tje opdrinken...maar hij wil het nergens meer over hebben.
Mo en Tijn beginnen met de afwas...want het is een T-ringzooi in het huis. Ondertussen ziet Jeroen er op toe dat Eg z'n peukje doet en dan naar bed gaat.

- Dan besluit E10 nog maar is bij Sa te gaan kijken. Die dan al een uur helemaal out alleen in de Princessenkamer ligt. E10 besluit dat dit een goed moment is om volgens eigen zeggen zijn excusses te maken. (geloofde daar geen reet van trouwens..hahaa) En meneer maakt Sa gewoon ff wakker. Terwijl hij wat mompeld moet tie natuurlijk wel ff met z'n handje aan Sa zitten.
Jammer voor hem... Mo heeft het in de gaten en loopt de slaapkamer in. Ze vraagt Sa of ze met E10 wil praten en als daar niks zinnigs uit komt laat ze E10 blijken dat tie maar gewoon de kamer uit moet.

- E10 gaat uit z'n stekker tegen Mo...komt er min of meer op neer dat hij zelf wel uitmaakt wat goed voor Sa is. Het aanhoren van z'n geneuzel is blijkbaar belangrijker, dan het slapend tot positieve komen van Sa.

- Mo is dan zichtbaar helemaal klaar met E10...ze walgt echt van hem. Als Tijn en Mo nog aant opruimen zijn komt E10 ineens weer zijn verhaal doen. Alsof hij het goed wil maken...maar dat pakt helemaal verkeerd uit. Mo laat E10 z'n zegje doen en zet dan E10 even op z'n nummer. Mo maakt E10 uit voor sukkel...en ze maken mekaar weer uit voor rotte vis. Tijn bemoeid zich er niet mee,...maar blijft wel ff in de buurt voor de zekerheid.

- E10 gaat zich weer in het rokershok een hoop druk zitten maken en is Mo spuugzat. Hij verteld tegen Jeroen dat hij zelf wel uitmaakt met wie hij praat. En als die persoon aangeeft dat het goed is...dan moeten ze hem niet vertellen dat het niet zo is...want dan. Te triest gewoon...want hij verteld er tegen Jeroen niet bij dat hij Sa wakker is gaan maken terwijl die out lag te zijn.

- Dan besluiten Mo en Tijn nog maar even een badje te pakken....sensuur 1e klas...want we zagen er niks van.
Ondertussen Zit E10 weer als de Mafiakoning van Zwolle z'n zegje te doen in de zitkamer tegen iedereen die het horen wil.

Ben daarna maar is naar bed gegaan..was een uurtje of 5-6 denk ik...en had geen zin om naar het gezwam van E10 te lusiteren. Verhaal is een "tikje" groter geworden dan ik vooraf verwacht had...
Dit is ook hoe ik het gezien heb, bedankt voor de samenvatting!
Conclusie: E10 is een heel naar fout mannetje, die hopelijk gauw het huis uit moet!
wie zichzelf kent, veroordeeld niemand!
pi_42452752
Nou ik lees dat er weer behoorlijk wat is gebeurt.En is er eens wat leven in de brouwerij deden mijn streams het weer eens niet goed en heb de boel maar uitgeschakeled want dat was ook niet om aan tezien met 3 tot 14 fps.Maar nu blijkt wel weer dat drank meer kapot maakt.......
  zaterdag 7 oktober 2006 @ 14:14:33 #163
16701 scanman01
Today's a good day
pi_42452759
quote:
Op zaterdag 7 oktober 2006 14:13 schreef gringoman het volgende:
Nou ik lees dat er weer behoorlijk wat is gebeurt.En is er eens wat leven in de brouwerij deden mijn streams het weer eens niet goed en heb de boel maar uitgeschakeled want dat was ook niet om aan tezien met 3 tot 14 fps.Maar nu blijkt wel weer dat drank meer kapot maakt.......
BB maakt meer kapot dan je lief is, past beter.
My soul is painted like the wings of butterflies
pi_42452762
quote:
Op zaterdag 7 oktober 2006 14:12 schreef scanman01 het volgende:

[..]

Er stonden op dat moment meerdere personen. Etienne en Marcia stonden er ook vlak bij. Het leek idd wel alsof hij het tegen Micheline had, maar ik ben er niet 100% zeker van. Micheline was juist goed bezig omdat ze Etienne bij Semih vandaan wilde houden.
Ja hij had het echt wel tegen Mies, maarja of hij wel wist wie hij voor zich had weet ik niet, Mies had die pruik op dus misschien dacht hij wel dat het Marcia was?
wie zichzelf kent, veroordeeld niemand!
  zaterdag 7 oktober 2006 @ 14:17:23 #165
16701 scanman01
Today's a good day
pi_42452820
quote:
Op zaterdag 7 oktober 2006 14:03 schreef Day het volgende:

[..]

Marcia flipt van 'houd je bek' maar heb je ook nog meegekregen op wat voor denigrerende manier ZIJ tegen haar vader sprak? In elke zin van haar zat het woord 'fokking'. Nee dat is pas een respectvolle manier van spreken tegen je ouder!
Dat was nog het meest opvallende inderdaad. Ik kreeg op het einde het idee dat Marcia doodsbang was dat Egbert dingen over Floris zou gaan vertellen en dat ze daarom hem constant in de gaten hield en hem met alle geweld naar bed wilde hebben. Ik had dus het idee dat ze het niet voor Egbert deed, maar meer voor zichzelf.
En de manier waarop was echt te walgelijk voor woorden. Gelukkig waren veel mensen in COS het daar ook wel mee eens. Ik heb nog nooit iemand zo tegen zijn of haar vader horen praten. Ongelooflijk. En dat ' fucking' in iedere zin is helemaal te triest voor woorden.
My soul is painted like the wings of butterflies
pi_42452822
Het was me het dagje wel weer lieve kijkbuiskindertjes, maar zien hoe het morgen afloopt.

En voor nu "oogjes dicht en snaveltjes toe"
pi_42452829
quote:
Op zaterdag 7 oktober 2006 13:53 schreef arneaux het volgende:

[..]

Monique is een achterbakse hypocriete cocktease die zelf maar eens moet inzien dat zulk gedrag niet kan met een man en 2 kinderen thuis.
Hear! Hear !

Ze is volledig door de mand gevallen vannacht.....

Driewerf Bah, Monique !

[ Bericht 1% gewijzigd door Nostalgist op 07-10-2006 14:24:20 ]
"Ik wou dat Tanja er nog was, daar kon je tenminste goed mee praten" - Joost Hoebink
Nihil volentibus arduum est
  zaterdag 7 oktober 2006 @ 14:21:08 #168
68625 flugeltje
Live vanuit Tilburg...
pi_42452911
Ik heb het ook een beetje gehad met Monique
Op donderdag 12 oktober 2006 09:27 schreef SCH het volgende:
flugeltje is een kloon van yvonne toch?
pi_42452915
Zelfs dat napraten is niet meer bij te houden
When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
  zaterdag 7 oktober 2006 @ 14:21:31 #170
16701 scanman01
Today's a good day
pi_42452924
quote:
Op zaterdag 7 oktober 2006 14:12 schreef saa het volgende:

[..]

Dit is ook hoe ik het gezien heb, bedankt voor de samenvatting!
Conclusie: E10 is een heel naar fout mannetje, die hopelijk gauw het huis uit moet!
Ik denk echt dat het heel erg meevalt. Het is allemaal stoere praat van Etienne, die in zijn vriendenkring dat soort taal niet anders gewend is. Als hij zegt ' vieze turk' moet je dat zien in de trand van 'vieze homo' of 'vieze rooie' . En de rest wat hij eruit gooit is ook allemaal stoeremanspraat van een 19 jarig ventje (inmiddels 20 geloof ik). Zijn opmerkingen pas geleden dat hij eigenlijk niet veel tegen buitenlanders heeft maar daarmee niet kan komen aanzetten bij zijn vrienden, vond ik heel wat geloofwaardiger overkomen. Wat er gisteren gebeurde, was de reactie van iemand die dronken was en kwaad. Dan gooi je er vanalles uit wat maar in je opkomt. Niet goed te praten naturlijk, maar moet je wel allemaal met een korreltje zout nemen denk ik.
My soul is painted like the wings of butterflies
pi_42452988
quote:
Op zaterdag 7 oktober 2006 14:21 schreef scanman01 het volgende:

[..]

Ik denk echt dat het heel erg meevalt. Het is allemaal stoere praat van Etienne, die in zijn vriendenkring dat soort taal niet anders gewend is. Als hij zegt ' vieze turk' moet je dat zien in de trand van 'vieze homo' of 'vieze rooie' . En de rest wat hij eruit gooit is ook allemaal stoeremanspraat van een 19 jarig ventje (inmiddels 20 geloof ik). Zijn opmerkingen pas geleden dat hij eigenlijk niet veel tegen buitenlanders heeft maar daarmee niet kan komen aanzetten bij zijn vrienden, vond ik heel wat geloofwaardiger overkomen. Wat er gisteren gebeurde, was de reactie van iemand die dronken was en kwaad. Dan gooi je er vanalles uit wat maar in je opkomt. Niet goed te praten naturlijk, maar moet je wel allemaal met een korreltje zout nemen denk ik.
Zit heel wat in, maar toch had ik ff wilen zien wat er gebeurd was als tijn hem niet van semih had afgetrokken
When everything is coming your way, you're in the wrong lane.
  zaterdag 7 oktober 2006 @ 14:24:52 #172
58921 Day
You can fly!
pi_42453008
quote:
Op zaterdag 7 oktober 2006 14:17 schreef Nostalgist het volgende:

[..]

Hear! Hear !

Ze is is volledig door de mand gevallen vannacht.....

Driewerf Bah, Monique !
Er zijn heel wat mensen door de mand gevallen vannacht:
* in de 1e plaats E10, met z'n gelieg en gemanipuleer. Alles maar dan ook alles heeft die jongen vannacht verdraaid naar zijn voordeel. En ik hoor hier mensen zeiken over bezitterig gedrag van Semih? Maar eens goed opletten op het bezitterige en dominante gedrag van E10 richting Sabrina dan. Terwijl ze zijn vriendin niet eens is!
* Marlies met haar achterbakse gedrag
* Mo de cockteaser (al vond ik haar tegen E10 dan weer heel sterk)
* Marcia met haar gedrag tegen haar vader + het geflirt met E10 vanmorgen. Maar ohohoh,wat houdt ze van haar Floris.
* Rik viel me vannacht ook tegen. Stond helemaal met z'n oordeel klaar richting Semih, maar is nergens bij geweest.
I don’t know what’s gonna happen, that’s alright with me
I open up my arms and I embrace the mystery
I am gonna shine
  zaterdag 7 oktober 2006 @ 14:26:16 #173
16701 scanman01
Today's a good day
pi_42453044
quote:
Op zaterdag 7 oktober 2006 14:24 schreef Day het volgende:
* Rik viel me vannacht ook tegen. Stond helemaal met z'n oordeel klaar richting Semih, maar is nergens bij geweest.
En hoe Rik met de zaak Egbert omging vond ik ook zeer fout.
My soul is painted like the wings of butterflies
  zaterdag 7 oktober 2006 @ 14:26:29 #174
16701 scanman01
Today's a good day
pi_42453053
quote:
Op zaterdag 7 oktober 2006 14:24 schreef PC eend het volgende:

[..]

Zit heel wat in, maar toch had ik ff wilen zien wat er gebeurd was als tijn hem niet van semih had afgetrokken
Ik ook wel
My soul is painted like the wings of butterflies
  zaterdag 7 oktober 2006 @ 14:27:08 #175
68625 flugeltje
Live vanuit Tilburg...
pi_42453073
Zou er volgende week weer een feestje zijn?
Op donderdag 12 oktober 2006 09:27 schreef SCH het volgende:
flugeltje is een kloon van yvonne toch?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')