abonnement Unibet Coolblue
pi_41857923
Kosten vallen mee, ik geloof dat je rond de 60 euro zit ofzo....
I had a signature once. It was awful.
pi_41858082
Dit zijn mijn cavia's de bruine heet Remus en de zwarte heet Bo
beide zijn erg lief en willen graag op schoot liggen ook vinden ze het leuk om te rennen hoewel Bo een beetje lui is en vaak lekker blijft zitten.




M.... the Most Powerful Letter in The World....
  zaterdag 16 september 2006 @ 11:50:17 #153
11458 ivetje
To infinity...and beyond!!
pi_41858124
Hee een nieuwe!! Wat leuk

Remus ziet er echt heel lief uit
To infinity…and beyond!
pi_41859850
awwwh wat een leuke beestjes zeg
pi_41861574
Wat een lieverds Overigens is de bovenste rood van kleur, niet bruin, bruin bestaat niet bij cavia's
I had a signature once. It was awful.
pi_41861970
chocoladebruin toch wel? .
mmm chocola...
Tap tap tap
pi_41862007
chocois inderdaad wel een kleur ja, maar daar staat geen bruin achter In Belgié heet die kleur trouwens havanna.
I had a signature once. It was awful.
pi_41863873
Die rode caaf van bmwm3e46smg lijkt wel op Woody, alleen heeft Woody een paar witte haartjes op haar neusje en nog een paar tussen haar oortjes. Remus vind ik erg mooi, hij glanst zo mooi.
Onze hamster was van de week ook onverwacht overleden (op dezelfde dag als die van CherryLips), maar ik had niet echt een band met Berend. Hij ligt gewoon in de kliko. Mijn caafjes begraaf ik wel, ik heb Buzz ook in de voortuin begraven. Cremeren gaat me te ver, maar ik zou ze niet in de kliko doen. Om de hamster heb ik niet gehuild, zoonlief ook niet. Voor een kindje van 5 is een Russische dwerghamster niet zo'n leuk huisdier. Hij had er dan ook niks mee, maar hij is wel supergek van Nemo & Woody.
pi_41863935
ik heb net de kooi schoongemaakt en zo en de hamster toch in het doosje van de autodrop gedaan want het doosje dat m'n moeder had meegenomen kon niet dicht en ik heb weer zitten brullen . Vooral toen ik z'n flesje weggooide (bij nieuwe hamsters koop ik altijd een nieuw flesje) en de rieten bolletjes waar hij altijd in wegkroop, en toen ik z'n voerbakje schoonmaakte . ik moet er niet aan denken om Spritsje zo in de kliko te doen, daar zou ik echt wakker van liggen.
Tap tap tap
pi_41864032
Nou, om eerlijk te zijn heb ik er niet wakker van gelegen dat Berend in de kliko ligt. Maar ik keek heel anders tegen hem aan als jij tegen jouw hamstertje. Wij haalden hem nooit uit zijn kooi. Ik verzorgde hem natuurlijk wel goed: op tijd voeren, verschonen en drinken geven, maar meer niet.
Maar CherryLips, je wil nu toch zeker wel caafjes? Je neemt toch geen nieuwe hamster meer zeker? Wat voor hamster was Sprits eigenlijk?
pi_41864194
Sprits (eigenlijk heette hij Frits maar ik verzin altijd andere rare bijnamen voor ze, de hamster hiervoor heette Max maar noemde ik steeds Pukkeltje ) was een dwerghamster, hij had een beetje vreemd beige/geel kleurtje. Ik haalde hem bijna elke avond uit z'n kooi, liet hem loslopen op de trap etc. Maar ik wil wel heel graag caafjes, maar ik heb zo lang hamsters gehad (ruim 12 jaar) dus dat wordt even wennen. Maar het duurt nog even voor ik nieuwe diertjes neem. Ik ga volgende week een weekje op vakantie, dus misschien dat ik dan op zoek ga. Ik heb al gekeken of er caviastalletjes hier in de buurt zaten, maar die ene die hier zat ik geloof ik gestopt ofzo. Het lijkt me niet zo erg fijn voor de diertjes om in de trein het halve land te doorkruisen.
Tap tap tap
pi_41864283
O ja, dan kun je beter wachten tot na je vakantie. En er zijn caviastalletjes genoeg hoor, gewoon even via het www zoeken. Zou je dan een speciaal ras willen? Ik las iets over Texeltjes.
pi_41864326
texeltjes vind ik wel heel leuk, en amerikaans of engels gekruinde, of met allemaal kruintjes en de Teddy's. eerst even m'n ouders lief aankijken volgende week en dan op kooienjacht gaan, of m'n vader lief aankijken of hij er eentje wil maken. maar ik heb geen haast. en geen rijbewijs .
Tap tap tap
pi_41864561
psst, maddy, het zijn tessels, geen texeltjes en zoals sommigen zeggen, al helemaal geen tesselaars, dat zijn schapen geloof ik
Waar woon je Cherry? Misschien weet ik nog iets in de buurt?
I had a signature once. It was awful.
pi_41864585
Hoezo, geen rijbewijs?? Je hebt toch geen rijbewijs nodig om een caafje te verzorgen??
Anders kijk je je ouders lief aan, mss willen zij je wel naar een stalletje in de buurt rijden.
pi_41864607
Soms is er wel wat te regelen. Misschien kun je ze met OV halen, misschien kan mijn vriend eens langsrijden als hij naar een plaatsje in de buurt moet, misshcien kunnen de caafjes naar een show toe waar jij ook wel heen wil....
I had a signature once. It was awful.
pi_41864609
Tessels. Ow, oké.
Ik zie het al helemaal voor me: Cherry zegt tegen haar ouders dat ze graag een tesselaar wil, rijden ze naar een schapenfokker...

[ Bericht 0% gewijzigd door Maddy_K op 16-09-2006 17:06:24 ]
pi_41864633
I had a signature once. It was awful.
pi_41864684
ik ben blondt, maar toch... .
Ik woon in Ede, en met het OV zou ik in principe wel naar Arnhem en Utrecht kunnen, maar Apeldoorn wordt al moeilijker omdat ik dan nog een uur met de bus moet, bijv. Ik weet niet of die beestjes daar wel zo'n behoefte aan hebben . Trein schudt wat minder. Maar ik heb geen rijbewijs, anders zou ik ze op kunnen halen. Maar eerst even wat mensen lief aankijken en een beetje over Spritsje heen komen .
Tap tap tap
pi_41864787
even gekeken waar ede ligt... barneveld is wel te berijden, zij heeft nog 1 peruufbeertje te koop (RiesAmaris)... en kom je naar de show op 8 oktober? daar kun je ook een leuk koppel scoren natuurlijk....
I had a signature once. It was awful.
pi_41864843
ik heb het liefst 2 zeugjes . Ik ben bang dat als ze gaan vechten, ik ze alsnog uit elkaar moet halen. misschien dat ik dan naar de show kan komen idd, lijkt me ook erg leuk . Hier in de buurt zijn ook eens in de zoveel tijd pluimvee shows met ook knaagdieren, eens kijken wanneer die weer is.
Tap tap tap
pi_41864872
ik heb momenteel een leuk peruvian (langharig tuig ) beertje te koop. Hij is zwartwit en mag evt. meteen verhuizen. Ik woon in Barneveld, dat is bijna op een steenworp afstand van Ede
Als je toevallig nieuwsgierig bent, er staan foto's op mijn site, www.riesamaris.nl
pi_41864893
als ijsselstein niet lukt, op 11 november is er in barneveld ook een show. Maar toch is er meetsal wel vervoer te regelen hoor... als ik nog eens naar joyce, www.twestendorp.nl ga, rijden we over ede, dan zou ik bijvoorbeeld iets bij je af kunnen geven... ze heeft ook nog eens tessels
I had a signature once. It was awful.
pi_41864895
owh laatmaar ik lees nu net je ebrichtje...hehe Damien is geen zeugje
pi_41864956
quote:
Op zaterdag 16 september 2006 17:01 schreef zoeperzazke het volgende:
als ijsselstein niet lukt, op 11 november is er in barneveld ook een show. Maar toch is er meetsal wel vervoer te regelen hoor... als ik nog eens naar joyce, www.twestendorp.nl ga, rijden we over ede, dan zou ik bijvoorbeeld iets bij je af kunnen geven... ze heeft ook nog eens tessels
en amerikaans gekruind
Tap tap tap
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')